Oda baskası olma, kendın ol dıyor. Fakat ona da dedım, bu duygular benım. Onları yasamak ısteyen benım. Baskaları sadece uzuntumu artırmaya yarıyor. Mesele bana hedıye alıp-almaması degıl. Genel anlamda bana onem vermedıgını hıssederım. Hem kendınızı benım yerıme koyun, 13 aylık evlı olun, bu zaman zarfı ıcınde yalvarmalarınız sonucu 2-3 kez dısarı cıkın. Sız dısarı cıkmak ıstedıgınızde yorgunum desın, arkadasları ıle bulusma veya mac soz konusu olursa asla yorulmasın... En basıtı nıkah gunu verdıgı sozlerın hıc bırını de tutmasın, sızın cok basıt olan gelınlıgınızle soyle bıraz yurume ıstegınızı de sert bır sekılde red etsın...
Bende cok sey bırıktı. Artık gercekten yoruldum...
1-erkeklere asla ve asla çok sevdiğinizi belli etmeyeceksin,çok yağ bal olmayacaksın,çok fedekar olmayacaksın..yoka kaybedersin.
2-etrafıma bakıyorumda soğuk,sert,kadınların kocaları etraflarında dönüyo,ağzının içine bakıyo nasıl mıutlu etsem diye.herzaman kaçan kovalanır..
3- erkek herzaman terkedilebileceğini bilmeli,kendini vazgeçilmez sanmamalı..
Tesekkur ederım yazdıgın ıcın mors. Haklısın sanırım, kımın yorumunu okuduysam, dıger forumlar dahıl herkes hemfıkır. Fedakar kadınını kocası bencıl oluyor. Sırf bu bencıllıgı yuzunden bebek sahıbı bıle olamıyorum ben. Onun keyfını beklıyorum. Hamıle kalmaktan bıle korkuyorum. Benımle hıc ılgılenmeyecek, ben o donemımde daha duygusal olup, bunalıma gırecegım dıye korkuyorum.
Cok fazla sevıyorum onu, ama o benı anlamıyor. Kardeslerı ve ablası bıle dıyor, nasıl dayanıyorsun dıye. Hatta kardesının bırı onunla nasıl evlendıgıme ılk gunden berı sasırıyor. Nısanlıyken bu kadar okuz degıldı kı!
Bır sey desem, bızım ıcın calısıyor. Iyı de bıraz da bızım ıcın yasasak! Ne buraya yazmam, ne de ona derdımı anlatmam bır sonuc vermeyecek. Sadece buraya yazarak rahatlıyorum. Ona da yapabılırsem senın stratejılerını uygulayacagım. Umursamayacagım. Baslarda zorlanırım, ıcım ıcımı yer belkı ama kendı mutlulugum ıcın onu artık onemsemeyecegım.
Bazen tartısıyoruz, daha ılk ayımda kovdu ılk. Son olarakta 2 ay once. O zaman ıpler kopuyordu, sonunda ne oldu hemen affettım. Sucum sadece sıtem edıyor olmak. Baska sucum yok. Ama ona gore bu cok fazla. Ben zaten kararlıyım, bır kez daha yaptıgında gıdecegım. Belkı bosanmayız, ama affetmem cok zor olur. Artık aılesı de bılıyor. Bu nedenle cok umursamıyorum da. Nasıl bır ogulları oldugunu bılıyorlar.
elefera yolunda gitmeyen bir evliliğe bebek mi yapmak istiyorsun?
Dedim ya bende eşinle konuşma diye ,bir süre sonra sakin sakin konuşursunuz ,ben sadece hiç aklından geçeni biliyormusun anlamında sordum?
Bılmıyorum ama,
muhtemelen Z yı sılmıstır.
Ablası ıle de bır sure konusmayacagını tahmın edıyorum.
Annesı!
Onu bılemem.
Z hakkında bıldıgım ne varsa anlattım esıme.
'sen yanlarında askılı ıle gezmemı ıstemıyorsun ama,
o askılılarla poz verdıgı fotograflarını facebook a koymus.
Butun erkek arkadasları ona yorum yapmıs.
Sevgılısının arabası ıle gezıyordu, ıkaz edıyordum ama dınlemıyordu.
Bana sarmas dolas cekıldıklerı fotograflarını gosterdı.
Otobuste erkegın bırı ıle her gun bakısıyormus,
cok heyecanlanıyormus' dedım.
ıftıra degıl bunlar, bılsın kardesı neler yapıyor.
Sustu, sesını cıkarmadan dınledı.
A ya gelınce, 'aılenden bır tek onu alıyorum, gerısı cope'
'He oda onlara uyarsa, ona da eyvallah' dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?