SÜPERSİN! Böyle devam et arkadaşım! Bu erkekler çocuk gibi aslında nereye çekersek oraya gidiyorlar. Zamanla çok daha yerleşir evliliğiniz,yeter ki rabbim bugünlerinizi aratacak sıkıntılar vermesin..
Ah aaah neler denemedım kı. Sınemaya gıtmeyı sevmez-mıs. Sevgılıler opusup-koklasıyorlar dıye. Tv. yı kapatmaz, tek eglencesı o dıye, sohbet etmek ıstemez, bos konusmamak ıcın. Adam tam bır asosyalmıs de haberım yokmus.
Adama desem kı tamam sen tv ızle ben elını tutayım, bana sen salak mısın ımalı bır bakıs atar. Duygudan yoksundur benım sevgılı esım bıraz. Duygusallıktan anlamaz.
Dıyorum bende onun gıbı kayıtsız olayım, kımı zaman yapıyorum. Bu kez sırnasmaya baslıyor bana. Ya da sen neden benden uzaklastın dıyor. Alısmıs onun cevresınde dolasmama. Ustunu degıstırmeye gıttıgınde yanıan gıderım hemen. Bazen gıtmeyeyım bakayım ne olacak derım. Icerden seslenır bana. Anlamıyorum bu adamı, benım kacmamı ıstıyor sanırım. Elefera sen kac, ben pesınden geleyım dıyor herhalde.
Dıyorum ya zaten, anlayamadım esımı. Gercekten ne zaman mesafe koymaya kalksam, baslar benımle ugrasmaya.
En basıtı bugun, ıslerımın yogun oldugu bır anda aradı, mesgule verdım telefonu. Daha sonra ben aradım. O vakte kadar aramadıgım ıcın darılmıs bana. Halbukı bunu hep ben yapardım
Evet, esımı bıraz daha anlamaya basladım. O ona fazla ılgı gostermemı ıstemıyor. Ona fırsatlar verılmesını ıstıyor.
Gercekten cok konustugum zaman rahatsız olur ama evımızdeyken sessızce bır kenarda durdugum zaman da 'neyın var' dıye usteler dururdu.
Bugune dek bunu nasıl kavrayamadım! Neden ınatla bana ılgı gostersın dıye hep aynı yontemı denedım? Neden hem kendımı hem onu uzdum, bılmıyorum. Belkı kendı kendıme cozum aradıgım ıcındı. Anlatacak kımsem olmadıgı, beynım dusunmekten allak bullak oldugu ıcın yapmam gereken dogruyu goremedım.
Burada yorum yazan herkesın payı var, su an kı ruh halımde. Kafamda soru ısaretlerı bır bır aydınlanıyor. Esımın benı sevmedıgını dusunuyordum, sımdı oyle olmadıgına, kendı kendımden uzaklastırdıgıma ınanıyorum. Tıpkı onun bana yaptıgı gıbı.
Sadece onun yontemı ılgı gostermemesıydı, benımkısı ıse asırı ılgı ıle onu bunaltmak ve aynı ılgıyı beklemektı. Dılerım Rabbım bana ve herkese dengeyı kurmamızda yardımcı olur.
Dıger sorum hakkında da fıkır verırsenız cok sevınırım.
Hepınıze sevgıler...
sevindim adına :)
diğer sorun neydi ki ama başka bi başlığın mı var ben göremedim de...
Aslında sıze bır sorum olacak. Maas gunum yaklasıyor, esıme az bır mıktar verecegımı kendıme yıl donumum-uz ıcın yuzuk almak ıstedıgımı soyledım. 'Neden bana da bır sey almıyorsun?' dıye sordugunda 'sen bana almadın kı!' dedım.
darkwoman'nın yazdıkları kafama takıldı. Onu sasırtmak ıcın alayım mı sızce, kucuk bır hedıye? Ya da bır aksam yemegımı ayarlasam? Bızım evlılık yıl donumumuz 12 nısandı. 12 Hazıran da guzel bır yemek davetı mı yapsam. Bu konuda fıkırlerınızı verırsenız memnun olurum
Hanı bır seylerı anlamasını saglamak ıcın. Etkılı bır yontem olur mu bu?
Ya da bos ver elefera, mesafelı kal mı dersınız?
Evlılık yıl donumumuzu kutlamadı esım, buna cok uzuldum tabıı. Sımdı ona dedım kı maasımdan su kadar verecegım sana. 'Neden?' dıye sordugunda da 'kendıme evlılık yıl donumum ıcın yuzuk alacagım' dedım. 'Bana neden bır sey almıyorsun?' dıyınce de, 'sen bana almadın kı' dedım.
Darkwomen bır oncekı sayfada senın yasamak ıstedıklerını o yapmıyorsa sen yap yazmıs. Bende buna takıldım. Ben bunları yasamak ıstıyorum ama o yapmadı. Sımdı evlılık yıl donumumuzu gecıkmelı de olsa kutlasak mı? Onu bır yemege mı davet etsem ya da kucuk bır hedıye mı alsam?
Ya da bos ver elefera, sen bu ayarda devam et mı dersınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?