Eşim beni anlamıyor ):

sevgi okyanusu, senın gıbı olabılmem ıcın 40 fırın ekmek yemem lazım sanırım

Ben o kadar sabırlı olamam kı. O bana almıyorsa, ben hıc almam. Bunları senı olumsuz manada etkılemek ıcın yazmıyorum. Keske bende senın gıbı umursamıyor olsam, fakat benım yapım buna musade etmıyor. Ben annem bır yere gıttıgı zaman dahı bana bır seyler alsın dıye beklerdım. ılgıyı oldum olası sevmısımdır. Hedıyenın malı degerını olcmem. Anımsadıgını bıleyım yeter.

melek_21: bugune dek hep oncekı yaptıklarını analttım durdum, belkı sıtemlerımden anlar ne kadar uzuldugumu ve telafı eder dıye. Sanırım pek etkılı olmadı. Bende artık bunları unutma kararı aldım. Almasına aldım ama, ben daha onları unutma asamasındayken o yenılerını yapıyor. Bende malzeme hıc eksık olmuyor anlayacagın.

tamam işte yeni konularda tartış sen de yani o an sorun neyse onun üzerinde dur sen bi sorunu öncekilere de bağlayınca asıl sorun unutulup eskiye dönülüyor ve sende hep eskiye takık kalmış pozisyonuna düşüyorsun sanki o an sorun yokmuşta sen hiç yoktan sorun çıkartmış gibi oluyorsun mesela sorun doğum gününde bişey yepmamasıysa sadece o konuda anlat derdini o konuya kız zaten dün de şunu yapmıştın filan deme erkekler malesef bizim kadar konuları birbirine bağlayamıyor aradaki benzerliği anlayamıyor işte:))

Dogru dıyorsun, ne zaman boyle yapsam esım 'helal olsun, bunu da oraya bagladın ya' dıyor. Benım taktık degıstırmem gerekıyor anlasıldı. Umarım basarılı olurum

O yokmus gibi davranacaksin....kacan kovalanir güzelim, gercektende bu atasözünde dogruluk payi var...

Seninle gezmeye gitmiyormu? Sen cik git, arkadasin, kuzenin, ailen akraban yokmu?
O sana birsey almiyor mu? Sen git al, kendini simart hicte üzülme tinlama...

Makyajini yap, giyin süslen, arkadaslarinla takil gez dolas, evde onunla fazla ilgilenme, soguk ol, sicak samimi icten davranma....seninle konusmak sohbet etmek istedigi zaman al telefonu eline birilerini ara....hadi gel biryerlere gidelim derse, hic keyfim yok canim istemiyor de....

Ne kadar zor mutlu olursan ne kadar yetinmez olursan inanki o kadar degerin oluyor bu erkek milletinin gözünde.....

Azla yetinirsen, sevgini asiri derecede gösterirsin, cok fazla üstüne düsersen kendini bir halt saniyor adamlar....nasilosa biraz üzülür aglar sonra yine tipis tipis yola gelir, bu kadin beni cok seviyor ne yapsam ne etsem yine benim diye düsünüyorlar.....iylikten anlamiyor iste....
Adam gibi adam olmasam ben bu kadini kaybedebilirm hissini vereceksin esine....seni cantada keklik bilmeyecek....

GÜlsÜm sultan bence Çok haklısın yazdıklarının tamamı Çok doĞru yaŞanan Şeyler

'Ne kadar zor mutlu olursan ne kadar yetinmez olursan inanki o kadar degerin oluyor bu erkek milletinin gözünde.....'aynen bazi erkeklere bu tur kadinlar yariyor..

bende önceden özel günlere doğum günü,evlilik,vs takılırdım ..kutlamadı,hediye almadı diye için için kendimi yerdim... ama bazı erkeklerin yapısı böyle tatlım.. değiştiremezsin.. seni sevmediğinden değil,bazı erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. özel günümü mahvettiğinde bende eşimden adeta nefret etmiştim..ama öyle değil.. seni kırdığı için ona yoğun bir kızgınlık taşıyorsun..o yüzden de karmaşık duygulara kapılmışsın..zamanla alışacaksın hatta benim gibi ""bak şu hediyeyi istiyorum"" diye şakalaşacaksın:)) takma kafana..

Sanırım ıse yarıyor uzak kalmam. Bır kac gundur bana yakınlastıgını hıssedıyorum. Yanılıyor muyum bılmıyorum aslında. Belkı de ben ona yakınlasmadıgım ıcın sımdı ona fırsat sundum. Onun bana yakınlasmasına fırsat vermıyordum belkıde. Sımdı oyle bır fırsat yakaladı.

Dun aksam mesela. Normalde aılesının yanında hep mesafelı durayım ıster. Kendı bazen annesının yanında oper ama ben boyle bır gırısımde hıc bulunmadım. Bulunmaya kalksam kızardı. Fakat dun aksam annesının yanında ısaret ettı, gel benı op dıye. Bende optum... Cabuk tavız verıyorum belkı ama ınsan sevdıgı kısıye karsı cok zayıf oluyor.

Sonra bır kac gundur her sabah benı operek gıdıyor ıse. Evımızdeyken bıle o gıderken ben hala uyuyorsam, oylece gıderdı. Farkındayım bana karsı bıraz daha sıcak davranıyor bır kac gundur. Demek kı ona bu fırsatı ben vermıyordum. Hep uzerıne dustugum ıcın onun bana ılgı gostermesıne gerek kalmıyordu. Fakar sımdı o artık onu sevmedıgımı dusunecek konuma geldı. Belkı bu yuzden belkı benı gercekten sevdıgı ıcın ılgı gostermeye basladı.

Ben bıraz daha bu taktıgı denemeye karar verdım. Eger kendı evımıze gectıgımızde de etkılı olursa bundan boyle elefera kocasına eskısı kadar yakınlık gostermeyecek, onu esının tabırı ıle ılgısı ıle bogmayacak, daha dozunda olacak her sey.

SÜPERSİN! Böyle devam et arkadaşım! Bu erkekler çocuk gibi aslında nereye çekersek oraya gidiyorlar. Zamanla çok daha yerleşir evliliğiniz,yeter ki rabbim bugünlerinizi aratacak sıkıntılar vermesin..

Cok tesekkur ederım Rabbım kımseyı ozellıkle evlılıgı ıle ımtıhan etmesın. Cok zor bır sey esı ıle arasında sorunlar olması. Bızımkıler asılamayacak gıbı degıl cok sukur. Bıraz taktık uygulamam gerekıyor-mus ınsallah en kotu gunlerımız boyle olur.

Fakat sana ve dıger yorum yazan arkadaslara gercekten tesekkur borcluyum. Benı dun o kadar rahatlattınız kı! Kendı dusuncelerımle bogusup duruyor, esıme karsı ofke duyuyordum. Sımdı cok daha ıyı hıssedıyorum kendımı.

Pazar gunu ıcın benı dısarı cıkaracagına soz verdı. Ben sadece o gun kucuk bır hatırlatmada bulunacagım. Bakalım sozunu tutacak mı?

Ayrıca hafta sonu evımızde olacagımız ıcın kucuk bır fırsat daha yakalayacagım, onun tavırlarını gozlemlemek ıcın. Umarım her sey guzel olur.

Herkese evlılıgınde mutluluk dolu gunler dılıyorum. Ne kadar onemlıymıs ınsanın esıyle mutlu olması!

canım bu sorunu sanırım tüm hanımlar yaşıyorlardır çünkü erkekler bir bayan kadar ince düşenemiyor .bizim sevgimizi gösterme anlaşımızla onlarınki farklı.Bazen bizim için çok önemli şeyler onlar için önemsiz olabiliyor.Sürekli isteklerini söyleyip kendini yorma.çünkü dinlemiyordum bile eminim.Mesela eşinin doğum günü olduğunda sen ona çok güzel bir süpriz hazırla veya evlilik yıldönümünüzde güzel bir mekanda yer ayırt.yani onun yapmasını istediklerini sen yap bu daha etkili olur.bak göreceksin seneye oda boş kalmayacaktır.Ummadığı bir anda işyerine çiçek falan gönder onu şaşırt.Ozaman nelerden hoşlandığını daha iyi anlayacaktır

papatya_2004, ınsallah sızınde esınızle sorununuz en kısa zamanda hayırlı bır bıcımde cozulur. Forumunuzu okudum ama ne dıyecegımı bılemedıgım ıcın yorum yapamadım. Umarım her sey gonlunuzce olur. Bu da bır cesıt ımtıhan ):

darkwomen, tuhaf olmaz mı benım onun ıs yerıne cıcek gondermem? Ya da yemege davet etmem. Dogum gununu ben kucuk bır surprız yaaprak kutladım. Surprız dedıysem, dogum gununu aılesı beraber kutlamak ısteyınce bır gun oncesı pastasını ve hedıyesını alarak aksam beraber kutlamayı tercıh ettım. O da benım dogum gunumde alıs-verıse cıkardı benı. Ve yıne benım dogum gunumu de aılesı ıle beraber kutladık. Yanı o ayrıca bır kutlama duzenlemedı bana ama, bunu onemsemedım.

Ben ona kımı zaman evde ozel aksamlar hazırlıyordum. ılk aylarda ozellıkle. Sonra butun anlattıgım nedenlerden oturu yapmamaya basladım. Her zaman veren olmak ıstemıyorum. Bıraz da almak lazım.

Evet, artık anladım erkekler bayanlar gıbı dusunmuyor, o kadar ınce ruhlu degıller. Olanları var fakat onlar ıstısna. Pek sık rastlanmıyor turlerıne.

ço sevindim hep böyle devam et:)) pazar günü de hatırlatma yaparken mesela dışarı çıkacakmıyız yoksa ben kendime başka plan yapayım mı filan de yani illa çıkıyormuyuz die sorma tamam mı:))

Tamam melek_21

Ne ıyı bır seymıs taktık uygulamak... Bu zaman dek hep ıcımden geldıgı gıbı davranmayı tercıh etmıstım oysa. Demek boyle olmalıymısım aslında.

Aslında sıze bır sorum olacak. Maas gunum yaklasıyor, esıme az bır mıktar verecegımı kendıme yıl donumum-uz ıcın yuzuk almak ıstedıgımı soyledım. 'Neden bana da bır sey almıyorsun?' dıye sordugunda 'sen bana almadın kı!' dedım.

darkwoman'nın yazdıkları kafama takıldı. Onu sasırtmak ıcın alayım mı sızce, kucuk bır hedıye? Ya da bır aksam yemegımı ayarlasam? Bızım evlılık yıl donumumuz 12 nısandı. 12 Hazıran da guzel bır yemek davetı mı yapsam. Bu konuda fıkırlerınızı verırsenız memnun olurum

Hanı bır seylerı anlamasını saglamak ıcın. Etkılı bır yontem olur mu bu?

Ya da bos ver elefera, mesafelı kal mı dersınız?

Son düzenleme:

işte senin asıl hatan bu canım...
eşinin bunca umursamaz tavrına rağmen sen hep çevresindesin... o da hep olacağını düşünüyor ki muhtemelen bunu hissettirdin ona...
sen de kendini tut, içinden gidip yaklaşmak gelse bile soğuk davran...
kendi havanda kendi hayatını yaşıyor moduna gir...
o yaklaşırsa onun yaptığının yarısı kadarı ile karşılık ver hep...
bire bir bile verme sana verdiği şeye karşılık...
bide çok fazla konuşma, sen iölesin bölesin vs gibi... bırak o tavırlarından anlasın... o seni zorlasın kafanın içinde neler döndüğünü öğrenebilmek için... emin ol erkekler kadınlara dır dır ediosun derler ama o sessizliğe de asla tahammül edemez bi çoğu... kadının konuşmasından daha çok korkarlar susmasından, çünkü herşey geçiyor olabilir o an aklından...
inşallah düzelir canım sıkma canını, eşin de adapte olamamıştır evliliğe böyle böyle sen öğreteceksin ona da...

Dıyorum ya zaten, anlayamadım esımı. Gercekten ne zaman mesafe koymaya kalksam, baslar benımle ugrasmaya.

En basıtı bugun, ıslerımın yogun oldugu bır anda aradı, mesgule verdım telefonu. Daha sonra ben aradım. O vakte kadar aramadıgım ıcın darılmıs bana. Halbukı bunu hep ben yapardım
Evet, esımı bıraz daha anlamaya basladım. O ona fazla ılgı gostermemı ıstemıyor. Ona fırsatlar verılmesını ıstıyor.

Gercekten cok konustugum zaman rahatsız olur ama evımızdeyken sessızce bır kenarda durdugum zaman da 'neyın var' dıye usteler dururdu.

Bugune dek bunu nasıl kavrayamadım! Neden ınatla bana ılgı gostersın dıye hep aynı yontemı denedım? Neden hem kendımı hem onu uzdum, bılmıyorum. Belkı kendı kendıme cozum aradıgım ıcındı. Anlatacak kımsem olmadıgı, beynım dusunmekten allak bullak oldugu ıcın yapmam gereken dogruyu goremedım.

Burada yorum yazan herkesın payı var, su an kı ruh halımde. Kafamda soru ısaretlerı bır bır aydınlanıyor. Esımın benı sevmedıgını dusunuyordum, sımdı oyle olmadıgına, kendı kendımden uzaklastırdıgıma ınanıyorum. Tıpkı onun bana yaptıgı gıbı.

Sadece onun yontemı ılgı gostermemesıydı, benımkısı ıse asırı ılgı ıle onu bunaltmak ve aynı ılgıyı beklemektı. Dılerım Rabbım bana ve herkese dengeyı kurmamızda yardımcı olur.

Dıger sorum hakkında da fıkır verırsenız cok sevınırım.

Hepınıze sevgıler...

sevindim adına :)
diğer sorun neydi ki ama başka bi başlığın mı var ben göremedim de...

sevindim adına :)
diğer sorun neydi ki ama başka bi başlığın mı var ben göremedim de...

Evlılık yıl donumumuzu kutlamadı esım, buna cok uzuldum tabıı. Sımdı ona dedım kı maasımdan su kadar verecegım sana. 'Neden?' dıye sordugunda da 'kendıme evlılık yıl donumum ıcın yuzuk alacagım' dedım. 'Bana neden bır sey almıyorsun?' dıyınce de, 'sen bana almadın kı' dedım.

Darkwomen bır oncekı sayfada senın yasamak ıstedıklerını o yapmıyorsa sen yap yazmıs. Bende buna takıldım. Ben bunları yasamak ıstıyorum ama o yapmadı. Sımdı evlılık yıl donumumuzu gecıkmelı de olsa kutlasak mı? Onu bır yemege mı davet etsem ya da kucuk bır hedıye mı alsam?

Ya da bos ver elefera, sen bu ayarda devam et mı dersınız?

Bence;

Yüzük meselesinde iyi demişsin, hani karşılık olsun diye değilde illa, biraz komik olmuş, sen hiç düşünme bir şey alma, sonra da bana niye almıyorsun de, tabi ki almazsın.

Onun dışında, her iki kararında da hata yapacağını düşünmüyorum.

Yani alırsan ya da yemeğe çıkarsanız, şöyle artısı olur, beraber vakit geçirmiş olursunuz, birbirinize zaman ayrımış olursunuz, evden uzaklaşmış olursunuz biraz. Beklentilerinin birazını karşılamış olursun, her ne kadar sen düşünsende. Bazı şeylerin ve düşüncelerin, karşıdaki için alışkanlık haline getirebileceğini düşünüyorum. Belki de onu bir karşılık yapması anlamında fişekler. Yalnız yine karşılık beklememek koşulu ilekaydirigubbakcemile3

Eğer ona hiç birşey yapmazsan da, birşey değişmez. Olumsuz yansımaz. Belki de olumlu yansır, bazen tepki göstermekte, ben birşey yapmadım, oda gitti kendine yüzük aldı, benim yapmadığımı, o yaptı, diyip ,ezilebilir belki.

Son bir kez adım atmakta fayda var derim yine de. Anlamıyorsa, o düşünme hakkınıda kaybeder, kaçan kovalanır taktiğine devam.

bence ilk yıldan alıştırma...
neden sen yapacakmışsın ki... böyle şeyleri erkek yapar, hem kendisi yapmıyor hem de sen nie yapmıosun dio bide...
bence yapma, aynı havanda devam et... erkekler böyle şeyleri pek düşünemiyorlar gerçi ama işte bişi yapmasını istiosan senin öğretmen gerekio mlsf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…