Aslında sıze bır sorum olacak. Maas gunum yaklasıyor, esıme az bır mıktar verecegımı kendıme yıl donumum-uz ıcın yuzuk almak ıstedıgımı soyledım. 'Neden bana da bır sey almıyorsun?' dıye sordugunda 'sen bana almadın kı!' dedım.
darkwoman'nın yazdıkları kafama takıldı. Onu sasırtmak ıcın alayım mı sızce, kucuk bır hedıye? Ya da bır aksam yemegımı ayarlasam? Bızım evlılık yıl donumumuz 12 nısandı. 12 Hazıran da guzel bır yemek davetı mı yapsam. Bu konuda fıkırlerınızı verırsenız memnun olurum
Hanı bır seylerı anlamasını saglamak ıcın. Etkılı bır yontem olur mu bu?
Ya da bos ver elefera, mesafelı kal mı dersınız?
Kendin çin dogruyu bulduguna cok sevindim..
İnş bundan sonra cok cok daha fazla mutlu olun..
Eyvah yıne kafam karıstı. Yok, ona hedıye almayayım, kendıme alayım. Nasıl olsa bır kaybım olmayacak. Hem bu kez onun beklentısı varsa da benım gıbı hayal kırıklıgı yasasınAma olmadıgına emınım.
Ben kendımı sımartayım dımı. Mesela sımdı ıs cıkısı gıdıp kendıem bır ıkı cıcı alayımHak ettım ben bunları
eşin tam bir pişkin.
sana telafi için pasta alır,sen nazlanınca oturur kendi yer.
başkası olma kendin ol gibi 90lar poptan nameler okur.
sana hediye almaz senden hediye bekler.
bence kendine fazlaca güveniyor.onu da bu hale sen getirmişsin.başında sürekli "bana niye hediye almadım,beni sevmiyorsun,beni önemsemiyorsun,bana değer vermiyorsun" diyen bir kadın var.bu sözlerin altında "bana değer ver,beni önemse,beni sev nooooluuur" mesajı var.yani adam bunları senin ona muhtaçlığın olarak algılamış ve keyfi gayet yerinde bence.o da pişkinliğe vurmuş işi.senin kaybedeceğine inanmıyor onun için böyle davranıyor.evden de rahatça kovuyor çünkü bumerang gibi geri döneceğini biliyor.
biz kadınlar önce kendimize değer vermiyoruz.o seni hor gören kocan emin ol boşanmaktan senden 10 kat fazla korkuyor ve o sana daha çok muhtaç.ama sen sana göre sitem bana göre ilgi dilenciliği olan bu sözlerle kocanın gözünden kendini düşürüyorsun arkadaşım.hep hata yapmışsın.şimdi de yeni bir hata yapmak üzeresin gidip kendine yüzük,küpe alsan ne değişek anlık bir sevinç sonra yine mutsuzluk.o yüzüğe her baktığımda kocam var ama hala tek taşımı kendim alıyorum diye üzülmeyecek misin gülpembem.
senin tek bir çaren var o da eşine onun vazgeçilmez olmadığını hissettirmen.hem de ciddi ciddi.bundan sonraki kavgalarında sakın böyle ezik sözler edip şu adamın iyice burnunu kaldırma.önce sen kendini sev ,değer ver ve güven gerisi gelir zaten.yerimseniben
bugun pazar ve esım sozunu tutuyor...
'ıstersen cıkmayalım, benım ıcın fark etmez' dememe ragmen, cıkmak ıstedıgını soyledı...
Mutluyum...
Bazen tartısıyoruz, daha ılk ayımda kovdu ılk. Son olarakta 2 ay once
. O zaman ıpler kopuyordu, sonunda ne oldu hemen affettım. Sucum sadece sıtem edıyor olmak. Baska sucum yok. Ama ona gore bu cok fazla. Ben zaten kararlıyım, bır kez daha yaptıgında gıdecegım. Belkı bosanmayız, ama affetmem cok zor olur. Artık aılesı de bılıyor. Bu nedenle cok umursamıyorum da. Nasıl bır ogulları oldugunu bılıyorlar.
benm annemde körolasıca babamla evliliğin ilk ayında kovmuş hala anemn parasını alır.sonuç? mutsuz evilik,mutsuz çocuklar,küfürbaz babaiyi düşün derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?