Eşim beni anlamıyor ):

amin canım:Saruboceq:
senin adına sevindim eleferacım

Tesekkur ederım Mıhrıbancıgım.

sevindim elefera senin adına...
Allah bozmasın inşallah...
:)

Amın!
Sana da cok tesekkur ederım Lovelınyacıgım.

Bundan boyle eskı mevzuları acmayacagım bende.
Haftalar sonra huzura kavusunca, kıymetını daha ıyı anladım

merhaba, evet eski mevzulari acmayin huzurunuz yerine geldiyse..
ama sunu soylemeden edemeyecegim
bir seylerden ders almissinizdir.. bu dersleri iyi kullanmak gerek
bundan boyle asiri derece kendinizi kasmayin..
fiyatinda abartmadan ama en ucuzunada gitmeden ihtiyaclarinizi
karsilayin.. tamam aylarca yuruyup yol parasini esinize vermeniz
buyuk bir incelik ama esiniz markali ayakkabilar giyerken
ve heleki bu son olaylar gelisirken bunlara gerek yok diye dusunuyorum
israftan kacinip ekonominizi zorlayabilirsiniz ama
bir kadin olarak esinizi herseyi ucuza kapatabilirim diye gostermeniz
bence size avantaj saglamaz..
kendimden ornek verecek olursam
maddi anlamda cok kotu zamanlar gecirdik ve geciriyoruz ama bunada sukur
ustumuz basimiz ayakkabimiz eskidikce eskimisti
esim bu ay sana pantolon gelecek ay kendime camasir alirim diye hesap eder olmustu
ama kendisine hep ucuza kacmistir. ve hep iyisini almam icin ugrasmistir
kabul etmedim esit davrandim..
hatta hci unutmam kayin babam para gonderdi ilk bayramliklarimi o almak istemisti
almamistim esim kendisine almiyor diye.. ve o parayi borca yatirmistim..
yoklukta kadin olunca fedakariz gercekten
ama harcamasinida guzel biliriz bu noktada unutulmali..
ben hep ucuzlarini aliyorum diye esim nasil olsa ucuz alacak diye dusunmesini saglamam
ayakkabiyi ucuz alacagimiz zaman aslinda benim sevdigim ve giymek istedigim ayakkabi
bu diye gosteririm ama durumlar musait olmadigindan bunu aliyorum idare edebilirim derim
bu esimin icini rahatlatmaz. esimi ne kadar cok sevsemde bunu kendisine cok ustu kapali
sekilde ima ederim.. kurnazlik diyebilirsin ama yirtilan ayakkabiyi giymek zorunda kaldigim zaman
daima guler yuzlu davrandim ama o ayakkabida hosnut olmadigimi her daim belli ettim
altin altan.. bu sefer esim canim ayaklarin cok acimiyor degilmi soz en iyisini alacagiz
durum duzeldigi zaman diye sarilirdi.. ben sorun degil derdim gulerek.
kisacasi esimi cok seviyorum cok anlayisli ve sevgilidir kendisi ama fedakarliklarima alistirmiyorum onu.
.

Eleferacım bir süredir yoktum yeni gördüm gelişmeleri. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sen yine büyüklük gösterip gitmişsin. Eşin de bu fedakarlığını unutmaz inşallah. Eğer o unutacak gibi olursa da sen hatırlatırsın sanıyorum bu olaylardan sonra her kadının harcı değildir azar işitip kovulmaktan beter olduğu bir eve gitmek. Eşinle ne kadar iyi olursan ol hiç bir zaman duygularının mantığının önüne geçmesin derim canım. Tabi ki en iyisini sen bilirsin ama eşin çok aileci biri olduğu için her daim düşünerek adımlarını at. Bundan sonra yine üzülmemek için. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

Merhaba Bir_kadin,
Evet, kesınlıkle kendıme bır cok ders cıkardım yasadıklarımdan.
Fedakarlıgın da bır sınırı oldugunu,
Esımın aılesıne karsı mesafelı durmam gerktıgını,
Benı rahatsız eden her ne varsa, o anda tepkı vermem gerektıgını,
Bıraz da ofkemı kontrol etmem gerektıgını ogrendım.
Ve belkıde daha fark edemedıgım bazı nuanslar da var.
Ben tam anlamı ıle esıme, 'ıhtıyaclarım var evet ama, her seyın ucuzu ıle ıdare edebılırım' mesajını verdım bastan berı.
Aslında bastan berı farkındaydım,
ben ıhtıyaclarımı kıstıkca ya da ucuzunu aldıkca o pahalısını alıyordu.
Ya da evlı olmasına ragmen kardeslerının ıhtıyaclarını o dusunuyordu kı,
kardeslerının cogu ısteklerı ıhtıyac dahılı dısındaydı.
Ucuz esya almama oyle alısmıskı, su son aldıgım ayakkabılarının fıyatını soyledıgımde,
'hayır canım, sen o kadar para vermezsın' dedı
Fakat karar verdım, kesınlıkle bundan boyle fedakar kadın olmayacagım.

Nılaycım;
Esım unutur mu bunu bılmem ama,
ben unutmaması ıcın gerekırse hatırlatmalarımı yaparım.
Aslında o da su an annesı dısında ablası ve kardeslerıne karsı mesafelı.
Ablası ıle konusuyor ama, sadece mecbur oldugu ıcın.
Dıger ıkı kardesını ıse umursamadını ve benımde umursamamam gerektıgını soyluyor.
Esım sanırım sadece annesıne karsı fazla ılgılı.
Buda belkı annesının hasta olusundan kaynaklanıyor.
Bu gune dek babasını da bır cok kez elestırmıstır cunku.
Ben duyguları ıle hareket eden bırıyım dogru.
Ama sanırım bu bana buyuk bır ders oldu.
Artık mantıgımı kullanmam gerekıyor, anladım bunu.
Umarım bundan boyle hersey daha ıyı olur.

Sana ve herkese destegınız ıcın tesekkur ederım.

Canım geçmiş olsun, gözünaydın.
İnş herşey güzel olur ama sana şunu söylemek isterim.
Kuyruklarına bastığın an seni silmeye hazır bekliyorlardır eminim.
Şuan ki psiolojim sadece bunu söylemeye uygun.
Her daim mesafeli olmanı öneririm yine tecrübeli biri olarak
Dün ki yaşadığım olay asla bir erkek ailesine hatta en iyi erkeğe bile güvenilmemesi gerektiğini yeniden hatırlattı.
Güzellikler diliyorum sana ...

Canım iftar yemeğinin iyi geçtiğine sevindim, Bence de A'nın Z'den bir farkı yok, sana daha önce de söylemiştim.
A sadece Z gibi davranamıyor o kadar.
Zaten abileri daha iyi tanır o öyle diyorsa vardır bir bildiği boşver takma kafana.
Kayınvaliden de iyi kadınmış, bravo gerçekten pişman oldu demek ki.
Bu arada benim aklıma gelen bence Z yalan yanlış anlattığı zaman A da doğrulamış olabilir, o yüzden anneyle abla bu kadar tepki göstermiştir.

Candasım,
Daha once bırı bana dese kı,
'butun erkek aılelerı boyledır' ınanmazdım.
Cunku esımın aılesı benım ıcın tam anlamı ıle ıdealdı.
Su an kayınvalıdem dahı demek ıstemedıgım esımın annesıne,
'annem' dıye hıtap ederdım, oyle cok severdım.
Gercı Allah bılıyor, kalbım bıraz yumusadı ona karsı.
Bu benım ıcın ıyı oldu.
Ofkelı halım benı daha cok yıpratıyordu.
Elbette eskısı gıbı olamam ona karsı ya da bu en azından zaman alır.
Ama ben esımın annesının yıne de kotu bır kadın oldugunu dusunmuyorum.
Sadece hata ettı, benı dınlemeden yargılayarak.

Labelcıgım,
esım her zaman bana der,
'sen ınsanları cok cabuk sevıyorsun,
onlara ıyı davranıyorsun.
Halbukı benı dınlesen bu kadar uzulmeyeceksın.'
Bu olayda da aynen boyle oldu.
Ben her ıkısını de esımın ıkazlarına ragmen yargılamadım.
Ama buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım.
A nın tutumu benı gercekten sasırttı, netıcede ona bır haretetım olmadı.
Iftardan sonra senın gıbı dusunmeye basladım bende.
Bencede A, Z yı dogrulayıcı nıtelıkte konustu.
Esım dun soyledı zaten,
'ıkısınden bırı aıleden bırıne karsı tutum sergıledıgınde,
dıgerıde aynı davranısı sergıler.
Emınım o gun bız kapıdan cıkınca, bırbırlerını yemıslerdır' dıye.
Ne hallerı varsa gorsunler artık dıyorum.
Bundan boyle A ıle de konusmam, olur bıter.
Elbet gunun bırınde o eskısı gıbı davranmaya kalkacak,
o vakıtte gereklı tepkımı ortaya koyarım.
E ne demıstı A, Z ıcın;
'kımsenın nazını cazını cekemem'
Bende oyle!

eleferacigim dun aksam(pazar aksamai) esimle hafif tartisinca yazdim google ye esim beni anlamiyor diye burasi cikti karsima ve senin actigin topikle karsilastim.ilk baslarda sorunlarin ne kadar farkliydi sonra ne boyutlara geldi.
bu arada 134 sayfanin hepsini tek tek okudum ve sistim resmen. bazi durumlarda esine de kizdim .
hele gorumcelerine.klava:
ama dun sahura kadar uyumadim e okudum. sabah yattigimda ruyamda senin yasadiklarini gordum okadar etkilenmisim ki Allah kimseye yasatmasin...
ve su an itibariyle hepsini bitirmis bulunmaktayim ve seni gercekten takdir ve tebrik ediyorum canim.
esine bu kadar sitem etmen ters tepmis ama en sonunda da mutlu oldugunuzu okudum ya cok sevindim gercekten...
insallah hic bir zaman mutsuz olmaz ve evliliginizi de kucucuk bir misafirle taclandirirsiniz.Rabbim gonlunuze gore hayirli bir sekilde bebek nasip etsin insallah.
biliyormusun canim en son yaptigin davranisa da cok sevindim yani kayinvalidene gitmeni. her ne olursa olsun dinimizce de kucuk olanin gitmesi lazim.
ben Allaha hamd olsun annemlerle boyle bir sey yasamadim.
ki zaten ben onlara 450 km lik bir mesafede oturyorum ayri ayri sehirlerde ve sadece yilda sadece 2 bayramda gidiyoruz.

bundan sonra hic bir sekilde disaridaki olaylardan etkilenmeden evinizin icinde mutlu, HUZURLU bir evlilik yasamanizi cani gonulden Allahtan niyaz ediyorum canim:Saruboceq:

Sirine, hosgeldın aramıza.
Yorumunu okuyunca yuzumde bır tebessum olustu.
Vaktını ayırıp, bu kadar sayfayı okudugun ıcın tesekkur ederım sana.
Google'dan bu forumu bulman benım ıcın dezavantaj olusturabılır.
Ama bunlar benım yasadıklarım.

Esım bazı yerlerde hata yaptı evet, bende oyle.
Fakat en buyuk hatayı esımın kardeslerı ve ablası yaptı.
Esımın annesıne dahı eskısı kadar kırgın degılım.
Onun yuzunde pısmanlıgı goruyorum.

Bu aksam esım yıne oraya gıtmemızı ıstedı.
'eskısı gıbı degılız, bu kadar sık gıtmeye gerek yok' desem de,
sanırım gıtmek durumunda kalacagım.

Hamdolsun su an sıkıntılarımızı gerıde bıraktık.
Son tartıstıgımız gun demıstım zaten ona,
'kafamda hıc bır soru ısaretı kalmadı artık.
Sımdı olanları unutmaya calısabılırım' dıye.

Bebek konusuna gelınce,
esımle ne vakıt tartıssak, bunu ertelemeyı planladım hep.
Bu onu fark etmedıgım kadar etkılemıs.
Sımdı artık dua edıyorum.
ınsallah hayırlı bır bebek nasıp eder Mevlam bıze.

Senın esınle tartısma nedenın neydı bılmıyorum ama,
dılerım Rabbım altından kalkamayacagın sekılde ımtıhan etmez senı ve esını.
Ve dılerım Rabbım senın ve herkesın yuvasına huzur, mutluluk ve saglık nasıp eder.

ılgın ıcın tekrar tesekkur ederım.

inşallah yakın zamanda bebek sahibi olursun canım:ecrin_bebek:
eskinin lafını etme artık eşine canım.sen herkesi tanıdın gereken dersleride çıkardın bu olaydan
bundan sonra herkese hakettiği değeri ver.ne küs ol nede çok samimi
en güzeli bu.hiçkimse için eşinle aranı bozma.
umarım bebeğinde olunca herşey daha güzel olur

Mıhrıbancıgım,
cok tesekkur ederım canım benım.
Insallah bebegımız olur en hayırlı zamanda.
Ben Rabbıme teslımım bu hususta.
O ne zaman hayırlı olacagını bılır.

ınsanın esıyle huzurlu olması kadar onemlı bır gercek yokmus.
Yasadıklarımdan en cok da bunu anladım.

Kus olma dıyorsun ama,
kalbım ne Z ye ne A ya ne de ablaya donmez kolay kolay.
Elbet omur boyu devam etmez bu dargınlık,
o vakıtte eskısı gıbı olamayacagımı bılıyorum.

Su an esımle huzurluyum,
kafamda en ufak bır soru ısaretı kalmadı.

Hamdolsun Rabbıme.
Ve kımsenın evınden eksık olmasın huzur.
Senden ve bana destek olan butun arkadaslarımdan Rabbım razı olsun.
Yuvanızdan mutlulugu esırgemesın.

elefera yazdıklarını çok fazla eskiye dönük okuyamadım
ama okuduklarımla çok sıkıntı çektiğini gördüm.sunu söyleyim erkekler
genelde birbirine benziyor en cahilinden tut en okumuşuna kadar.özellikle
evlendikten sonra anne ve babalarına çok düşkün oluyorlar.
Su an eşinle huzurlu olmana sevindim. sana tavsiyem eskiye dönük konuları
tekrar tekrar gündeme getirmemeye dikkat edin.eşinin ailesiyle iligili de hiç eşine bir şey
söyleme o zamanla kendiliğinden ailesinin yanlışlarını görüp onlara karsı yaklasımını değiştirecektir.
ama sen onlar şöyle böyle bunları yaptılar dedikçe eşin için ailesi baldan tatlı olmaya ve onları sana karşı savunmaya devam edecektir.Sana Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda aileyi 3 lersiniz evinizden huzur eksik olmaz.

Eylul,
cok tesekkur ederım onerılerın ve duan ıcın.
Sen dahıl bır cok kısı eskıyı acma dedıgınıze gore bır bıldıgınız vardır.
Insallah gayret edecegım eskılerı hatırlatmamaya.

Edılen dualar ınsallah kabul olunur.
Mevlam ınsallah bebek ısteyen butun eslere hayırlı bebekler nasıp eder.
ınsallah uzun zaman beklemek zorunda kalmadan bebegımı alırım kollarıma.

elefera cım
günlerdir bakamıyordum konuna bugün okudum uzun uzun
çok kötü şeylerde yaşamışsın ama sonuçta
mutlu ve huzurlu olduğunu okudumya
işte önemli olan bu
rabbim huzurunu bozmasın canım

jnazcıgım,
Amın!
Zor gunlerdı, dogru.
Hala olayı sındırebılmıste degılım.
Esımle yasananların bahsını acmıyoruz.
Insallah Rabbım bır daha boyle gunler yasatmaz,
hıc kımseye!

elefera merhaba canım nasılsın mutlu olman beni ne kadar sevindirdi anlatamam Allah daim etsin mutluluğunu .
canım benim moralim çok bozuk biriyle paylaşmazsam çıldırıcam sorun nişanlım dün tartıştık kısaca şu sebepten nişan fotoğraflarımızı her ikimizin facebook adresine eklemişti herkez görsün diyede paylaşıma açmıştı profili açıktı yani internetten daha önce tanıştığı eski bir kız arkadaşı normal arkadaş bunu eklemiş daha önce silmesini söylemiştim silmişti nedense kızdan hoşlanmamıştım bu sefer yine ekli olduğunu görünce kimdir nedir diye sormaya başladım tabi birkaç gündür habire birileri ekliyor bunu yok lise arkadaşım yok iş arkadaşım vs sorun etmedim hiç ama dün bu kızı soruşturdum çünkü biliyorki internetten tanıştığı kızları listesinde görmek istemiyorum bana yalan söyledi kızı nereden tanıyorsun dediğimde izmirden akrabamın tanıdığı dedi öylemi dedim o zaman onun arkadaş listesindede eklidir yani dedim böyle diyince internetten tanıştım dedi bende niye yalan söylediğini sordum bana başladı bağırmaya ama ne hakaretler ne kıskançlığım kaldı ne psikopatlığm ne güvensizliğim ve en çok zoruma gidende bunu arkadaşlarının yanında yapması istersen sil diyor bana niye söylüyorsun bense bana yalan söylediğine ve hoşlanmadığımı bildiği halde kabul etmesine bu kızı çok bozuldum ama anlatamadım arkadaşlarınada rezil oldum benimde moralim bozuldu enson akşam üzeri bu iş böyle gitmez bitirelim dedi iyi dedim sen bitirelim diyorsan ben hiç devam edelim demem akşam annemle konuşurum ne var ne yoksa gönderirim dedim iyi dedi sonra annemle konuşamadım annem çok disiplinlidir zaten nişanlım ve ailesiyle ilk intibah çok kötüydü nişan arefesinde tartışma oldu annem ağır konuştu nişan iptal olacaktıki tatlıya bağlandı o yüzden söyleyemedim anneme akşam erteledim . gece aradı nişanlım beni gündüz yaşadığımız problemi çözmek yerine annemle yaşanan nişan öncesi gerginlikten bahsetti annemi suçladı annesine hakaret edildiğini düşünüyor ailesine hakaret edilmiş sözde ve annem saygısızlık yapmışmış anneme kin güdüyor resmen dünki konumuz haricinde anneme olan nefreti yüzünden tartıştık annesine bittiğini söylemiş annesi ne yorum yaptı söylemedi sonra aklı sıra gönlümü almaya çalıştı ama onca hakaret anneme olan kininin bitmeyeceğini anlamama yetti affedemem seni dedim affedemiyorum bunları unutturman için çok şey yapman lazım yarın annemi ara onunla uzun uzun konuş dedi ne konuşacaksam oğlunumu şikayet edeyim ona ne diyeyim herkeze rezil olduğumuz yetmediği gibi birde benim anlatmamı iyice rezil olmamızı istiyor sanırım ara dediği için aramam gerek sanırım sence ne yapmalıyım arayıp nişanlımın yaptığı her hatayı anlatmalımıyım yüz göz olurum gibi düşünüyorum ama anlat dedi telefonda bekliyor sanırım offf çıldırıcam şu düşürdüğü duruma bak beni gururumu incittiği yetmezmiş gibi birde beni yüz göz ediyor .

şimdi nişanlım aradı o facebooktaki kıza mesaj yazmış nişanlım rahatszı oluyor birdaha beni ekleme diye kızada güzelce bana hakaret ettirmiş bana kişiliksiz demiş kız beni savun gereken cevabı ve haddini bildir dedim ne diyeceğim diyor çıldırtacak beni iyice yok yok beni kimseciklere savunamayan biriylemi evlenicem anneme kin güden beni ağlatmak için uğraşan biriylemi evlenicem artık iyice kafam doldu birsüre görüşmeyelim diyorum tamam deyip yine arıyor delirmek üzereyim sanki affedemiyorumda sindiremiyorumda ...

ferıhancım,
hamdolsun ben mutluyum.
Fakat senın adına uzuldum.
Nısanlının yaptıgı kesınlıkle yanlıs,
bunun oda farkında.
Oyle olmasa yalan soylemez,
sen bunu fark ettıgınde ıse sesını yukseltmezdı.
Fakat keske olgunluk gosterseydı degıl mı?
Hadı senın tavrından hoslanmadı,
hıc degılse bunu aranızda cozebılseydınız degıl mı?
Arkadaslarının veya annesının her sorununuzu bılmesı ne kadar luzumsuz.
Belkı dıyeceksın kı, 'sende aılene yansıttın bır takım olayları'
ınan benım durumum farklıydı ferıhan.
Artık gucum kalmamıstı, mantıgımı yıtırmıstım.
Bız cok badıreler atlattık, kımsenın haberı olmadı.
Neyse konu bız degılız.
Aılelere yansıması hıc hos degıl, ustelık sız henuz nısanlısınız.
Nısanlın daha sımdıden en ufak mevzuları buyutuyor, aılelere yansıtıyorsa
gerısını sen dusun.
Ama su ıhtımalde aklıma gelmıyor degıl.
Belkıde soylemedı, senı bıraz mahcup etmek ıstıyor.
Her ne olursa olsun, ben nısanlının annesını aramanı onermem.
Bugun aramaman sorun olmaz, emın ol.
Kendını buna mecbur gorup, aramana gerek yok.
Nısanlının annene olan tavrına gelınce,
bencu sunu yap;
'anneme dargın olabılırsın, ama ona saygı duymalısın.
duygularını ıcınde yasa, benımle her hangı bırsey paylasma' demelısın.
Bunun sana faydası olacaktır.
Umarım hersey yoluna gırer.
Allah yardımcın olsun.

ah canım ya gerçekten çok üzgünüm evet o kız olayında haksız haksız olduğunu biliyor ve itiraf etmediği içinse bana bağırıp çağırıyor haksız olduğu için kendini savunamadı annemle ilgili şeyleri kinini kustu akşam ama beni ne kadar yıprattığının farkında değil bende annesiyle görüşmek istemiyorum annesiyle konuşacak birşeyim yokki en azından bugün bu konuyu konuşmak hele hiç istemiyorum tabiki beni tutmaz ya oğlunu tutacak bilse bile ben hiç hoşlanmam biliyormusun başkalarına aile özellikle aramızdaki sorunu anlatayım bende en basiti öfkeme yenik düşüp anneme deseydim biz bitiriyoruz nişanı diye annem bir daha asla affetmezdi cumhuru ben barıştım desemde affetmezdi şimdi annesi beni affedecekmi kendi kafasında tamam küstüler barıştıları algılayabilecekmi bunu anlamıyor benim sevgilim arkadaşları beni kıskanç psikopat diye biliyor beni düşürdüğü duruma bakarmısın bunu söylediğimde hayır seni kimse öyle görmüyor diyor bence yalan söylüyor onların yanında olan tartışmada nasıl düşünmezler kendi yaptıklarını değil benim tavrımı söylüyor tabiki kötü düşünecek insanlar offf ..
canım ben nişanlım desede ara annemle konuş diye ben bu konuda daha fazla rezil olmak istemiyorum bizim aramızdaki problemi biz çözebiliyorsak çözeriz çözemiyorsak bitirriiz ama biz diyeceğim aileler yada başkalarının bilmesine gerek yok diyeceğim niye anlamıyor beni nişanlım elefera hala az önce bana diyorki annenin yaptığından dolayı sen özür dile benden ve ailemden diyor niye dileyecekmişim saygısızlık yapmasalarmış annem onlara gül gibi davranıyordu ama annesi hastalandı nişanlım fevri davranıp yine herkezin içinde bana bağırdı annemde bozuldu tabiki ertesi günü alttan alıp özür dileyeceğine dik dik konuşmaya devam etti annemde ağzına geleni söyledi haklı olarak canım şimdi burada kabahatlli tek başına annemmi oluyor sence evet biraz fazla abarttı annem ben bunu kabul ediyorum bunu annemede söyledim ama haklı olduğu tarafı çok fazlaydı ben niye özür dileyeyim herkez herşeyi unuttu üstü kapandı niye benim nişanlım kapatamıyor bu meseleyi anlamıyorum . hala aynı zamanla çözeriz belki diyor ama ben bu kini unutacağını sanmıyorum .

o kıza mesaj yazdı birdaha beni ekleme nişanlım rahatsız oluyor diye kızda benim kişiliksiz olduğumu yazmış çirkinliğe bakarmısın beni düşürdüğü durumlara bende beni savunmasını söyledim oda aman neresinden tutayımda kırılmadan incitmeden sevgilimi savunayım diye kırıla kırıla cevap yazdı sonra kız susmadı yine ben girmek zorunda kaldım devreye bir güzel hakettiği sözleri sarfettim gerek varmıydı şimdi buna beni düşürdüğü hale bakarmısın nasıl sinirleniyorum bir o kadar da nasıl üzülüyorum anlatamam ben buna ilişki yaşamayı öğretemeyeceğim sanırım artık sinirlerime hakim olamıyorum beni fevri biri haline getirdi 2 yılda ki ben gerçekten sabırlıyımdır ama sabır falan kalmadı bu davranışlarından niye evlenmek istiyorum ki bununla ciddi ciddi düşünmeliyim değilmi artılarını görmüyor bu yaptıklarından sonra gözüm .

Ferıhancım,
sana kızması, bagırması,
annene olan kınını gundeme getırmesı,
sadece su kız mevzusunu sana unutturmak ıcın yapılan bır taktık
bak basarmıs da gorunuyor,
sen kızdan ve yalandan bahsetmıyorsun su an
Annen belkı kısmen hatalıdır,
sen objektıf bakabılırsın olaya.
Ama nısanlın bunu yapamaz.
Cunku onun annesı aynı zamanda hasta.
Ah bu hastalık, ınan zaafların basında gelıyor.
Fakat bu onun senın annene kın gutme hakkı vermıyor.
He, sevmıyor olabılır.
Buna mecbur degıl ferıhan.
Fakt sana annene karsı olan hıslerını anlatmamalı.
Bence onunla bu mevzuyu konusmalısın.
Sevmesını beklemedıgını,
fakat bu sozlerı de duymak ıstemedıgını soylemelısın.
Tavrın net ve sert olmalı ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…