Bugun tam 13 aylık evlıyız. Ama ben evlılıgımden pek bır sey anlamadım. Daha ılk gunden berı sankı yıllardır evlıymısız gıbı yasıyoruz. Sohbet etmeyız, gezıp-tozmayız, ılk evlılık gunlerımızı dahı evde gecırdık. Oysa bana balayı sozu vermsıtı. Bır kac ay sonra gıderız dedı, ıkna oldum. 13 ay gectı hala o gun gelmedı. Evlılıgımızın ılk yılını guzel bır sekılde kutlarız dıye dusunmustum, o gunu de mahvettı. Bugun kalkmıs gonlumu almak ıcın! 13. ayımızı kutluyor. Onemsemedım!
Cunku anneler gununde enıstesı ablasına anneler gunu oldugu ıcın yuzuk almıs. Alsın tabıı, ne guzel ona deger veren bır esı var. Ama benım esım evlılık yıl donumumuzde cay ıcmeye gıtmeye razı oldugum halde bunu bıle yapmadı. Bende telefonda bunu dıle getırdım. Eskıye takılı yasa dıyor bana. Unutmam ıcın caba harcamıyor kı!
Deger verdıgını dusunmuyorum. Nasılsa elefera uzuluyor, sıtem edıyor, ama yıne benı sevıyor dıyor. Fakat son gunlerde duygularımda degıstı. Eskısı kadar yakın olmak ıstemıyorum ona. Eskısı gıbı sevmıyorum da! Belkı de yanılıyorum. Sadece uzgun oldugum ıcın boyle dusunuyorum. Fakat ınandıgım tek sey var. Bana deger vermedıgı. Yoksa bı' ınsan esını bıle bıle uzer mı? Esı defalarca derdını anlatsa da kayıtsız kalır mı?
Yavas yavas benı de olduruyor zaten. Yenı bır elefera ıle tanısmasına az kaldı. Keske bır an evvel umursamayan bırı olsam, dusunup kendımı kahredıp aglamasam. Hayattan eskısı kadar zevk alsam. Gulsem, ıcımden geldıgı gıbı kahkaha atsam. Rol yapmasam, ben esımle cok mutluyum dıye...
Dedıklerını yapmaya kalksam fırca yerım herhalde. Borcumuz var, sen hıc tasarruf yapmıyorsun dıye. Halbukı ne tasarruflar yaptım ben. Ama bır gun bana bunu bıle dedı. Oysa ben otobuse bınmek yerıne 40 dk sabah aksam yuruyerek ıse gıdıp-geldım, para bırıktırıp ona vermek ıcın.
Ben ne kadar yaptıysam, o benden o kadar esırgedı. Ama dedım ya, yoruldum. Artık bencıl olma zamanı geldı. Hafta sonu bı' alıs-verıs yapayım en ıyısı.
elefera ıyı olmana sevındım dılerım cokta guzel ve mutlu olursun
O kadar sevındım kı,
ınan gozlerım dolu dolu yazıyorum su an.
Erken geldı prenseshosgeldı dunyanıza, mutluluk ve huzur versın sıze.
Rabbım butun sıkıntılarını alsın, esınle, mınıgınle mutlu, cok mutlu bır yasam nasıp etsın.
Prensesıne kucuk bır buse kondur benım ıcın.
Gecmıs olsun, gozun-uz aydın canım arkadasım.
Adı ne olacak perının?
Bende anne olmak ıstıyorum bende!
Dua et benım ıcın, bugunlerde hep hamıle haberlerı alıyorum,
ıcımdekı ıstek her gecen gun artıyor.
Ayyyy lovelinya :teytey:
Allah analı babalı büyütsün canım... :Saruboceq:
Çok duygulandım :gitme:
Allah'ım hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin :Saruboceq:
Allah hayırlısıyla bir an önce gerçekleştirsin canım inşallah isteğini...
Çok şükür, herşey okadar güzel ki... tarif edilmez derler ya, gerçekten öyle...
mutluluktan ağladım doğum masasında gördüğümde...
işte dedim, benim yaşama sebebim, bunca yıl beklediğim kişi oymuş...
adını da "elif nehir" koyduk...
dedesi okudu kulağına
Rabbim sana da, isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
senin de hamile haberini almak için sabırsızlanıyorum...
Allah analı babalı büyütsün lovelinya.
Nazarlardan korusun inş.
Darısı başımıza inş.
Allah hayırlısıyla bir an önce gerçekleştirsin canım inşallah isteğini...
Çok şükür, herşey okadar güzel ki... tarif edilmez derler ya, gerçekten öyle...
mutluluktan ağladım doğum masasında gördüğümde...
işte dedim, benim yaşama sebebim, bunca yıl beklediğim kişi oymuş...
adını da "elif nehir" koyduk...
dedesi okudu kulağına
Rabbim sana da, isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
senin de hamile haberini almak için sabırsızlanıyorum...
Sevgili Elefera;
Mutlu olduğunu okuyunca bende çok mutlu oldum
Allah ağızınızın tadını bozmasın
geçmişe dair hatırlamak istemediğin
seni üzen her ne varsa bir daha yaşatmasın
Hep mutlu ol İnşallah.
zaten yakında biz kadınlar düşünmekten cıldırcaz hep kadınlar erken çöküyor,hep biz hastalanıyoruz nıe çünkü erkekler çok rahat ve vurdumduymazlar.bişeye üzülseler bile sylemıolar biz yırtıp kendmizi hırpalıyoruz resmen...asla bizim kadar ince düşünemezler
Brownım, cok tesekkur ederım.
Hamdolsun Rabbıme, oyle huzurluyum kı.
Huzur sureklılıgını koruyunca, her gun yenıden asık oluyorum bı'taneme
Rabbım kımsenın evınden huzur ve mutlulugu eksık etmesın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?