masallah canım
sevındım guzel gecmesıne
sessız sedasız okuyanlardanım bende
İyi yapmışsın canım söylememekle bence de, birkaç gün sonra kayınvaliden aradığını eşine söylerse 1dk konuştuk nasılsın iyi misin o kadar dersin, başka da birşey konuşulmadığı için unuttuğunu söylersin. Zaten kadın gel görüşelim gibi birşey dememiş. Eşine karşı aradım demek için aradı belki ya da eşin ısrar etmiş olamaz mı?
mail attım sana. burdan yazmak istemedim açıkçası. umarım tüm güzellikler şimdi olduğu gibi son sürat hayatınızda şekil bulur. bu arada ben senin durumunda olsam dayanamaz söylerdim annen aradı diye :) ama zamana bırak nasıl olsa eşin sorar sana annem seni aramış diye madem söylemedin bekle o açınca konuyu söylersin...
4.5 aylık evliyim.4 gün önce kürtaj oldum kalp durması sonucu.hamileliğim boyunca aşerdim.evde yemek kelimesinden bile nefret eder olmuştum.eşimin ailesi 3 ay boyunca benimle hiç ilgilenmedi.ilgilenmeyi bırakın hep laf soktular.kürtaj olduğum gün eşim ve annesi bana tavır yaptılar.ssk da geceleri acilde anestezi uygulanmıyormuş.bende özele gittim.kaynana hanım surat yaptı.eşimide ben ameliyattan çıkana kadar doldurmuş.4 gündür benimle ilgilenmeyi bırakın her telefon etmesinde kavga ediyoruz.ben can derdindeyim bunlar ne derdinde anlayamadım.eşimden ilgi istemek kötü bişey mi?bu kaynanalar niye böyle anlamıyorum.kendi kızlarının kocaları ağızlarına baksın diye dört dönerlerken,oğulları gelinlerinin ağzına bakınca oğullar dolduruşa getiriliyor.psikolojim iyice bozuldu.ne yapmalıyım.psikoloğa da gitmek istemiyorum çünkü hamileyken benim aşermeme dayanamayan kaynanam psikologun verdiği haplarla sersemleşince ne yapar bilemiyorum.Bildiğim tek şey onlar beni 4 gündür gözyaşlarına boğuyorlar ya inş. onlarda ahirette benim gözyaşlarımda boğulurlar.
4.5 aylık evliyim.4 gün önce kürtaj oldum kalp durması sonucu.hamileliğim boyunca aşerdim.evde yemek kelimesinden bile nefret eder olmuştum.eşimin ailesi 3 ay boyunca benimle hiç ilgilenmedi.ilgilenmeyi bırakın hep laf soktular.kürtaj olduğum gün eşim ve annesi bana tavır yaptılar.ssk da geceleri acilde anestezi uygulanmıyormuş.bende özele gittim.kaynana hanım surat yaptı.eşimide ben ameliyattan çıkana kadar doldurmuş.4 gündür benimle ilgilenmeyi bırakın her telefon etmesinde kavga ediyoruz.ben can derdindeyim bunlar ne derdinde anlayamadım.eşimden ilgi istemek kötü bişey mi?bu kaynanalar niye böyle anlamıyorum.kendi kızlarının kocaları ağızlarına baksın diye dört dönerlerken,oğulları gelinlerinin ağzına bakınca oğullar dolduruşa getiriliyor.psikolojim iyice bozuldu.ne yapmalıyım.psikoloğa da gitmek istemiyorum çünkü hamileyken benim aşermeme dayanamayan kaynanam psikologun verdiği haplarla sersemleşince ne yapar bilemiyorum.Bildiğim tek şey onlar beni 4 gündür gözyaşlarına boğuyorlar ya inş. onlarda ahirette benim gözyaşlarımda boğulurlar.
İyi dilekleriniz ve verdiğiniz destek için teşekkür ederim.Bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı.Biçare eve geldim.kaynanamlarda temizlik yapıyorlardı.evime geldi.gitti.ben orda tirtirtitreyip ağlarken kaynanam halı çırptı.bi açmısın bile demedi.daha sonra annem geldi.benim aç olduğumu görünce bana bişeyler hazırladı.annem o gün gördüklerine inanamadı.kürtaj sonrası ben annemlere gittim.kaynana hanım ben annemlerdeyken eşimi yine doldurmuş.eşim annem sana bakamıyr mu dedikçe benim canım yandı.dayanamayıp taksiye atladıiğım gibi evime geldim.2 günlük kürtajla.geldimde fethettim.3 gündür kendi evimdeyim.dün ailem beni ziyarete geldi.eşimin ailesinden kimse gelmedi evime.kaynanam 2 ya da 3 sefer iner.bakar çeker gider.bugün pazar.normalde kaynanamlarda yapardık kahvaltıyı.ama hasta olduğum bilinebiline kahvaltıya bile çağrılmadım.bilmiyorum.galiba sinir krizleride geçirmeye başladım.ağrılarım azalacağı yerde gündengüne artıyor.ben kimseden hiçbirşey istemedim.düşük tehlikem bile vardı.ons rağmen kimseye işimi yaptırmadım.yapmadığım bir yemeğim vardı onu da günlerce dillendirdiler.laf soktular.dün akşam görümcem olacak kadın bi de dinden imandan bahseden kadın evime girer girmez'doğum yaptın ama ortada çocuk yok' deyip alaycı bir uslupla bana gülümsemesi...
bilmiyorum ben kime ne kötülük yaptımda Allah bana bu aileyi reva gördü.Artık katlanamayacağım galiba.Aileme danışıp boşanmak istediğimi açıklayacağım.çok severek evlendik ama herşey sevgi değilmiş.Annesiyle karısı arasındaki çizgiyi koruyamayı bilmeyen,ne kadar kötü bir eş olsamda en acı günümde beni yalnız bırakan bir adam hayatımın hangi zamanında yeralabilir,?
Siz olsanız ne yapardınız.Lütfen yazın...
Allah kimseyi bu gibi vefasız,cahil,anlayışsız kişilerle karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?