Eşim beni arzulamıyor

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki

Bebek olduktan sonra ayrimi yatmaya basladiniz
Hayır canım kızım bir yaşında çocuktan sonra eşimin cinsellik anlamında ilgisi çok azaldı çok değer veriyor ne istesem alır her yere gezdirir ama ona artık çekici gelmiyorum sanırım

Konuyu ona açtığımda çok yorgun olduğunu benle alakası olmadığını söylüyor

Ya en korktuğum sey bu..inşAllah bigün bende böyle bi konu açmam.geçici bir durum olduğunu düşünüyorum.hala sizi kutsal anne olarak dokunulmaz görüyor olabilir.ben mesela elimden geldiği kadar bebeğimi eşimin yanında emzirmeyi falan düşünmüyorum.üstüne gitmeyin bakımlı ve seksi olmaya devam edin ve onun gelmesini bekleyin.sabır lütfen.

Benimki kesin öyle olurdu
Kadin hastalıkları ya da dogumla ilgili bişey anlatmaya kalksam lutfen anlatma bilmek istemiyorum diyor

Esim beni dogumdan önce dinlerdi ama dogumdan sonra oda dinlemek istemiyor. Bana kalirsa bir erkek cocugun dogumunda yaninda olmali. Erkek cinssellikten soguyabilirde kadin soguyamazmi.
Aslinda yazik ya cünkü o cocuga yalniz yapmadigin gibi yalniz dogurmamalisin da

Sürekli dile getirme bir süre normal davran zamana bırak. Olmadı doktora gitmeyi öner.

Bakımlıyım temizim ama boş

C

Benim de bi ara oyleydi sonra 15 gun de biri bulmaya basladi ve son rekorumuzu ramazanda kirdik ramazan boyu birlikte olmadik!!!!
Peki düzeldi mi benim de genelde benim istememle oluyor istemesrm bi aya kadar olmaz

Peki düzeldi mi benim de genelde benim istememle oluyor istemesrm bi aya kadar olmaz

hangi ara duzelecek ki bu gectigimiz ramazan bahsettigim.

Ben duzelecegimize de inanmiyorum sadece bahaneler artiyor ve daha az birlikte olmaya basliyorsun gittikce

hangi ara duzelecek ki bu gectigimiz ramazan bahsettigim.

Ben duzelecegimize de inanmiyorum sadece bahaneler artiyor ve daha az birlikte olmaya basliyorsun gittikce

Zaten zamanla sende esinle birlikte olmak istemeyeceksin sen de hep ona gitmekten yorulacaksin ama bu mesele hep aklinda kalacak hep yuregini acitacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…