Kimi adam için önemli değildir,sokakta neler görüyoruz onlarında seviştiği bi adam var elbet :):) bence de alakası yok zaten ben duşa giremesem de cinsel hayatımız iyi çok şükür..benim anlamadığım nasıl vakit bulup duşa girebiliyosnz ya ben eşim evde olmadığı sürece mümkün değil giremiyorum :/ sizin ne kadar oldu doğum yapalı?bide yorgunum diyosa gerçekten yorgun olabilir eş ve uyku bence cinsellikten daha önce gelir :) konu sahibi için de haftada bir iyidir bence yorgun bir adam için
yaa maşallah çok güzel kızınız da uyumlu demkki nazar değmesinEvde yalnız olduğum zamanlarda bebek arabasını banyoya soktuğum çok olmuştur :) fön sesiyle uyuyordu kızım,telefondan açıp koyuyordum yanına. Saçımı kuruturken uyansa bile sorun yok fön sesi var :) hemen 5 dk makyaj oldu bitti.. Bikaç kere dene alışırsın. Kızım 7 aylık olacak şimdide yalnızsam evde mama sandalyesiylr gidiyoruz banyoya kırmızı balık fön müziğinde önünde bikaç oyuncak takılıyor.. Bazen huysuzlanıyor tabi olacak okadar.. Ben duş almadan gezemem,o yüzden çözümleri ürettim kendimce.. Haftasonu eşim evde zaten hiç sorun olmuyor.. Haftaiçide çalışan ablamız var yine sorun olmuyor artık.. Ama ilk zamanlarda çalışmıyordum izindeydim ve yalnız olduğum oluyordu evde. Bebeği kendi hayatına adapte etmek lazım bence. Biz nereye kızım oraya hiç sorunsuz geziyoruz. Çünkü doğduğundan beri böyle. Dün gece 02:30 da geldik eve minnoş uyudu yanımızda noldu yani :)
Çocuk olunca tüm hayatını değiştirenler bence sorun yaşıyor kendilerinde ve ilişkilerinde. Eve kapanıyor sadece çocuğa odaklanıyorlar.. Bana göre doğrusu böyle,biz yaşantımızı hiç değiştirmedik sadece kızımız eklendi bize. Daha büyük bi koşuşturmaca içindeyiz ama bu hiçbişeye engel değil.
aynen biz birbirimizn her halini ayrı severiz eşimle çok aşk dolu bir evliliğimiz var ve bu her halimizi sevmemize sebep oluyo diye düşünüyorum.zaten duş alamasam da leş gibi gezmiyorum eşim için dikkat ederim kendime :) herkes dengini bulduğu sürece mutlu evlilikler oluyoKimi adam için önemli değildir,sokakta neler görüyoruz onlarında seviştiği bi adam var elbet :)
Ben empati yapıyorum,duş almamış biriyle olmaz yani.. Ama diyorum ya herkes farklı işte.
Benimki çok fena bişey,kendi kendine asla uyumaz hep sallanacak. Hep kucak istiyor huysuzlanıyor hiç kolay bi bebek değil.. Annem ben üç tane büyüttüm böylesini görmedim bu değişik bişey diyor düşün işte.. :)yaa maşallah çok güzel kızınız da uyumlu demkki nazar değmesinbizimki diğer bebekler gibi değil bebek arabasını da bizim arabamızı da sevmyo biner binmez ağlıyo hadi zorla avuttuk diyelim diğer çocuklar gbi uykuya filan da dalmıyo asla neyse hoşuma gitti tarzınız ben de deniyim yine alıştırmaya çalışayım :))
Ohoo haftada birse yine iyi bende 6 ay oldu dogum yapali 6 ayda 5 kere olmstr ayda bi olursa oluyo kizdm kac kere ne bu boyle diye kendimde bi kusur aradm ama yok dogum kilom hic kalmadi zaten 8 kilo almstm fazlasylada gitti dogmda goren dogum yaptığıma inanmiyo bakımsız da degilim her gun dusumu alirim makyajimi yaparim sacimi yaparm en sonunda soylemeyi biraktm tamam yapmayalm bi daha hic beni istemeyeni ben hic istemem diye smdide surekli istiyo ama bu seferde cock izin vermiyoPeki düzeldi mi benim de genelde benim istememle oluyor istemesrm bi aya kadar olmaz
Canım korkma her erkek öyle olcak diye bişey yok.iki çocuk doğurdum ikisindede böyle bişey yaşamadım.kiloda aldım göbeğimde çatladı ama sağolsun eşim kendimi adriana limaymışım gibi hissettiriyo:)Hep doğumdan sonra başlıyor bu sorunlar, çok okuyorum burada...
Sanırım erkekler bir kadından çok anne görüyorlar karşılarında... Çocuk istemememdeki bir sebep de buydu. 3 yıl kaçtım bebek fikrinden sonra baktım yaş gidiyor, hamile kaldım. İnşallah yaşamam böyle şeyler ve sizin de inşallah düzelir.
Biraz bebekten ziyade başbaşa vakit geçirmeyi deneseniz? Çocuğu bir yere bırakıp bir gecelik kısa bir tatil olabilir veya evde film falan. Hani sadece cinsellik odaklı değil de başbaşa duygusal birşeyler paylaşsanız? Belki gerisi de gelir...
Canım korkma her erkek öyle olcak diye bişey yok.iki çocuk doğurdum ikisindede böyle bişey yaşamadım.kiloda aldım göbeğimde çatladı ama sağolsun eşim kendimi adriana limaymışım gibi hissettiriyo:)
İnşallah yapmaz canım.bence en önemli şey sevgi.eğer seviyosa her halin güzel gelir.ve neticede onun çocuğunu doğuruyoruz.bu bile yeter benceNe güzel cnm maşallah, bunları duymak rahatlatıyor insanı. Allah bozmasın huzurunuzu :) sanırım benimki de yapmaz da insanin aklına geliyor işte :)
Bizim en son 3 ay önce oldu ya ben npimmHaftada birbi ara On günü buldu
Disari da minicik sortlarla uzun fonlu saclarla buram buram mis parfum kokan kirmizi dudakli incecik belli tas hatunlari unutuyorsun sanirim tatlim.Paşa kocalar soğumasın diye doğuma girmeyecek,
Aslan kocalar soğumasın diye yanında emzirilmeyecek,
Kaplan kocalar soğumasın diye pijamayla gezilmeyecek, evde bebek olsa da makyaj ve seksi kıyafetle dolaşılacak,
Beyzade kocalar soğumasın diye senin canın istemiyorsa bile yok denmeyecek, aman ha boş bırakılmayacak,
Hanzade kocalar igrenmesin diye bebek boklu kalsa da alt degistirememesi (!) hoş karşılanacak....
Kadınların soğumaya hakkı yok mu?
Soğursa kendi bilir.
Neden kendinizi bir adım geride görüyorsunuz?
Kaybedecek olan tek siz misiniz?
Aile bütünlüğünü düşünme görevi sadece kadına mi ait?
Hayat müşterek değil mi?
Ben esimi bi ramazan orali olmadi diye bosanmayi artik dusunmeliyim diye dusunuyordum 3 ay mı???Bizim en son 3 ay önce oldu ya ben npimm
Ayrıca bizimde doğumdan sonra böyle oldu maalesef.
benmiki de öyle son günlerde kucakta gezidrmekten kol kası yapcam ben deBenimki çok fena bişey,kendi kendine asla uyumaz hep sallanacak. Hep kucak istiyor huysuzlanıyor hiç kolay bi bebek değil.. Annem ben üç tane büyüttüm böylesini görmedim bu değişik bişey diyor düşün işte.. :)
İlk doğduğu zamanlarda evde arabasına alışmıştı ileri geri fön sesiyle uyutuyordum uyuyUncada banyoya götürüp yıkanıyordum :)
Dışarı çıkıncada kuduruyor bazen :) en geç 9 da uyuması lazım uykusu geliyor ve sallanmadığı için kuduruyor.. Yine fön sesi ve bebek arabasında gezdirerek uyutuyoruz. Zor oluyor tabi kolay değil hiçbişey ama yaşantımızdanda ödün vermiyoruz valla..
Süpermiş bende bu aşamada olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?