Eşim beni arzulamıyor

Kimi adam için önemli değildir,sokakta neler görüyoruz onlarında seviştiği bi adam var elbet :)
Ben empati yapıyorum,duş almamış biriyle olmaz yani.. Ama diyorum ya herkes farklı işte.

yaa maşallah çok güzel kızınız da uyumlu demkki nazar değmesin bizimki diğer bebekler gibi değil bebek arabasını da bizim arabamızı da sevmyo biner binmez ağlıyo hadi zorla avuttuk diyelim diğer çocuklar gbi uykuya filan da dalmıyo asla neyse hoşuma gitti tarzınız ben de deniyim yine alıştırmaya çalışayım :))

Kimi adam için önemli değildir,sokakta neler görüyoruz onlarında seviştiği bi adam var elbet :)
Ben empati yapıyorum,duş almamış biriyle olmaz yani.. Ama diyorum ya herkes farklı işte.
aynen biz birbirimizn her halini ayrı severiz eşimle çok aşk dolu bir evliliğimiz var ve bu her halimizi sevmemize sebep oluyo diye düşünüyorum.zaten duş alamasam da leş gibi gezmiyorum eşim için dikkat ederim kendime :) herkes dengini bulduğu sürece mutlu evlilikler oluyo

Benimki çok fena bişey,kendi kendine asla uyumaz hep sallanacak. Hep kucak istiyor huysuzlanıyor hiç kolay bi bebek değil.. Annem ben üç tane büyüttüm böylesini görmedim bu değişik bişey diyor düşün işte.. :)
İlk doğduğu zamanlarda evde arabasına alışmıştı ileri geri fön sesiyle uyutuyordum uyuyUncada banyoya götürüp yıkanıyordum :)
Dışarı çıkıncada kuduruyor bazen :) en geç 9 da uyuması lazım uykusu geliyor ve sallanmadığı için kuduruyor.. Yine fön sesi ve bebek arabasında gezdirerek uyutuyoruz. Zor oluyor tabi kolay değil hiçbişey ama yaşantımızdanda ödün vermiyoruz valla..

Peki düzeldi mi benim de genelde benim istememle oluyor istemesrm bi aya kadar olmaz
Ohoo haftada birse yine iyi bende 6 ay oldu dogum yapali 6 ayda 5 kere olmstr ayda bi olursa oluyo kizdm kac kere ne bu boyle diye kendimde bi kusur aradm ama yok dogum kilom hic kalmadi zaten 8 kilo almstm fazlasylada gitti dogmda goren dogum yaptığıma inanmiyo bakımsız da degilim her gun dusumu alirim makyajimi yaparim sacimi yaparm en sonunda soylemeyi biraktm tamam yapmayalm bi daha hic beni istemeyeni ben hic istemem diye smdide surekli istiyo ama bu seferde cock izin vermiyo

Bu çoğu erkeğin ilk Çocuktan sonra yaşadığı bir durum sanırım.
Ben babayım o anne,dokunamam gibi mi görüyor acaba.
Ya da hamilelikte de bebeğe birşey olur korkusu yaşadı mı?

İlk hamileliğimden sonra bende bu durumu yaşadım. İlk bebeğim nerdeyse yaşına geliyordu tekrar birlikte olmaya başladık derken yine hamile kaldım İkinci kızım 7 aylık oldu. Tekrar hamile kalmayayım diye yanaşmıyordu benimki. Bide kiloları benim yerime o aldığı için canı istemiyormuş Neyseki spiral takdırdım, bebeler uyurken fırsat bulursak oluyor.
Naz571 Maalesef genel bir durum sanırım. Kimisi çok istekli oluyor kiminin aklına gelmiyor.
Bence haftada bir kötü değil. Ayrıca tam doyum sağlıyorsanız sorun yok

Bakimli ol bayanlar cocuk sahibi olduktan sonra kendilerini salarlar.makyaj yao ona guzel gorun bunu onun icin yaptığını hissetir..ise yarabilir bence.

Canım korkma her erkek öyle olcak diye bişey yok.iki çocuk doğurdum ikisindede böyle bişey yaşamadım.kiloda aldım göbeğimde çatladı ama sağolsun eşim kendimi adriana limaymışım gibi hissettiriyo:)

Ne güzel cnm maşallah, bunları duymak rahatlatıyor insanı. Allah bozmasın huzurunuzu :) sanırım benimki de yapmaz da insanin aklına geliyor işte :)

Benim eşimde hamile kaldığımda ilk aylar yapamadı zarar gelcek diye bi ara haftada 3 kere oldu falan sonra ayda 1e düştü son zamanda hep kaçıyor yorgunum diyordu anlattım zararı yok diye bana ben bi ara istemiyorum aklımda hep iş var falan dedi sonra geçen doktora gidince dedim doktor hanım ilişkide sorun var mı diye ilişki serbest diyince o akşam kendi yaklaştı anlıyorum bebeğe bişey olcak korkusu var ama... Bu böyle devam ederse kanka gibi yaşıcaz harbiden giyiniyorum seksiyim biliyorum normalde dayanamaz ama bu ara görmüyor bile kaç kere gecelik yırttın ağladım.. Zevk çok aldığımdanda değil son zamanlarda pek yapmadığımızdan canım yanıyor ama beni ona olan sevgim duygu bağım ons dokunmak bir olmak istiyor işte... Çocuk doğunca inşallah soğumaz ben çok acı çekiyorum sonra.

Ne güzel cnm maşallah, bunları duymak rahatlatıyor insanı. Allah bozmasın huzurunuzu :) sanırım benimki de yapmaz da insanin aklına geliyor işte :)
İnşallah yapmaz canım.bence en önemli şey sevgi.eğer seviyosa her halin güzel gelir.ve neticede onun çocuğunu doğuruyoruz.bu bile yeter bence

Belki hakikaten yoruluyordur, kolay degıl bazılarının kaç senede oturuyor ılıskısı doğumdan sonra.
nane çayı erkeklerde afrodızyak etkısı yapıyor, bır de ghın chıa olan vıtamınler aynı etkıde. ama afrodızyagı içip de baskasına bakarsa bılemem heheh. kötü yonlendırmek ıstemem.

edit: bır de akşam puding pasta vs

Paşa kocalar soğumasın diye doğuma girmeyecek,
Aslan kocalar soğumasın diye yanında emzirilmeyecek,
Kaplan kocalar soğumasın diye pijamayla gezilmeyecek, evde bebek olsa da makyaj ve seksi kıyafetle dolaşılacak,
Beyzade kocalar soğumasın diye senin canın istemiyorsa bile yok denmeyecek, aman ha boş bırakılmayacak,
Hanzade kocalar igrenmesin diye bebek boklu kalsa da alt degistirememesi (!) hoş karşılanacak....

Kadınların soğumaya hakkı yok mu?
Soğursa kendi bilir.
Neden kendinizi bir adım geride görüyorsunuz?
Kaybedecek olan tek siz misiniz?
Aile bütünlüğünü düşünme görevi sadece kadına mi ait?
Hayat müşterek değil mi?

Disari da minicik sortlarla uzun fonlu saclarla buram buram mis parfum kokan kirmizi dudakli incecik belli tas hatunlari unutuyorsun sanirim tatlim.

biz kadiniz esimizi diger erkekleri cok bakimli gorsekte kiyas etmeyiz ama onlar farkli bi mahlukat iste

Bizim en son 3 ay önce oldu ya ben npimm
Ayrıca bizimde doğumdan sonra böyle oldu maalesef.
Ben esimi bi ramazan orali olmadi diye bosanmayi artik dusunmeliyim diye dusunuyordum 3 ay mı???

Sasmamak lazım bı arada 20 gunde mazeretsız olarak hıc birlikte olmamıslara sok oluyordum gun gelecek 3 ayıda 1 yılı da bulacak demekkiii

benmiki de öyle son günlerde kucakta gezidrmekten kol kası yapcam ben de Allah yardımcın olsun gerçekten mutluluğunuz daim olsun

Süpermiş bende bu aşamada olmak isterdim

Cnm sen niye istemiyorsun ki esin seni isterken...bizim durum esimden kaynaklaniyo...o cinsellik olmadan da yasayabilen bi tip olunca ben de ona benzedim artik...keske oyle olmasaydi ...sen de mi onun gibisin yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…