Kilo falan mı aldın kimi erkek sevmez ya cnmHaftada birbi ara On günü buldu
Süpermiş bende bu aşamada olmak isterdimBen üçüncü aşamaya gectim artik ben de istemiyorum...pampayiz artik...cinsellik olarak uzaklaştık ama duygusal olarak yakınlaştık...manyağız heral...
benmki o anımı gördüBazi erkekler dogum anini görünce soguyabiliyormus cinsellikden. Senin esin yanindamiydi dogumda
geçici bi dönemdr merak etme.. gözle görülür problem yoksa düşünme bile. illaki bebekten snra biraz daha seyrek olur . normal yaniKızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
Doğumada girdi eşim,emzirirkende yanımdaydı. Onun çocuğunu doğurdum.. Hiçte soğumadı.. Cinsel hayatımızda gayet normal önceden olduğu gibi..Ya en korktuğum sey bu..inşAllah bigün bende böyle bi konu açmam.geçici bir durum olduğunu düşünüyorum.hala sizi kutsal anne olarak dokunulmaz görüyor olabilir.ben mesela elimden geldiği kadar bebeğimi eşimin yanında emzirmeyi falan düşünmüyorum.üstüne gitmeyin bakımlı ve seksi olmaya devam edin ve onun gelmesini bekleyin.sabır lütfen.
Bütün bunları nasıl yapabildiniz ya gerçekten merak ediyorum benim kızım 2 aylık ben hala hergün duşa giremiyorum bu sıcakta bileDoğumada girdi eşim,emzirirkende yanımdaydı. Onun çocuğunu doğurdum.. Hiçte soğumadı.. Cinsel hayatımızda gayet normal önceden olduğu gibi..
Ama.. Ne hamilelikte ne doğumdan sonra hiç salmadım kendimi. Hiçbizaman hasta gibi gezmedim ortada. Gayet normalmiş gibi atlattık süreçleri. Her zaman bakımlıydım,doğumdan sonrada.. Uyandığında duşunu almadan fönsüz gezmeyenlerdenim. Yeri geldi eşim dedi boşver bugun yapma diye.. Ama bu benimle alakalı ben kendimi iyi hissetmiyorum bakımsıx olduğumda. Dolayısıyla ilişkimiz zedelenmedi.
Doğumdan sonra salarsan,tüylü kıllı saç baş dağınık süt kokulu elbiseyle yanaşırsan olmaz tabi. Sonrada kocam arzulamıyor deniyor.. Ben olsam beni arzularmıyım diye düşünsünler cevabı evetse kocayı doktora götürsünler :)
Bence cokta alakasi yok tatlim bende gunluk dustayim esim gelir saclarimdan oper oh miss diye ama cinsel hayat kotu.Bütün bunları nasıl yapabildiniz ya gerçekten merak ediyorum benim kızım 2 aylık ben hala hergün duşa giremiyorum bu sıcakta bileben yalnız bakıyorum bebeğime ondan mı acaba
:) bence de alakası yok zaten ben duşa giremesem de cinsel hayatımız iyi çok şükür..benim anlamadığım nasıl vakit bulup duşa girebiliyosnz ya ben eşim evde olmadığı sürece mümkün değil giremiyorum :/ sizin ne kadar oldu doğum yapalı?bide yorgunum diyosa gerçekten yorgun olabilir eş ve uyku bence cinsellikten daha önce gelir :) konu sahibi için de haftada bir iyidir bence yorgun bir adam içinBence cokta alakasi yok tatlim bende gunluk dustayim esim gelir saclarimdan oper oh miss diye ama cinsel hayat kotu.
ee normal ben aylarca sandımHaftada birbi ara On günü buldu
Evde yalnız olduğum zamanlarda bebek arabasını banyoya soktuğum çok olmuştur :) fön sesiyle uyuyordu kızım,telefondan açıp koyuyordum yanına. Saçımı kuruturken uyansa bile sorun yok fön sesi var :) hemen 5 dk makyaj oldu bitti.. Bikaç kere dene alışırsın. Kızım 7 aylık olacak şimdide yalnızsam evde mama sandalyesiylr gidiyoruz banyoya kırmızı balık fön müziğinde önünde bikaç oyuncak takılıyor.. Bazen huysuzlanıyor tabi olacak okadar.. Ben duş almadan gezemem,o yüzden çözümleri ürettim kendimce.. Haftasonu eşim evde zaten hiç sorun olmuyor.. Haftaiçide çalışan ablamız var yine sorun olmuyor artık.. Ama ilk zamanlarda çalışmıyordum izindeydim ve yalnız olduğum oluyordu evde. Bebeği kendi hayatına adapte etmek lazım bence. Biz nereye kızım oraya hiç sorunsuz geziyoruz. Çünkü doğduğundan beri böyle. Dün gece 02:30 da geldik eve minnoş uyudu yanımızda noldu yani :)Bütün bunları nasıl yapabildiniz ya gerçekten merak ediyorum benim kızım 2 aylık ben hala hergün duşa giremiyorum bu sıcakta bileben yalnız bakıyorum bebeğime ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?