Eşim beni arzulamıyor

Hep doğumdan sonra başlıyor bu sorunlar, çok okuyorum burada...

Sanırım erkekler bir kadından çok anne görüyorlar karşılarında... Çocuk istemememdeki bir sebep de buydu. 3 yıl kaçtım bebek fikrinden sonra baktım yaş gidiyor, hamile kaldım. İnşallah yaşamam böyle şeyler ve sizin de inşallah düzelir.

Biraz bebekten ziyade başbaşa vakit geçirmeyi deneseniz? Çocuğu bir yere bırakıp bir gecelik kısa bir tatil olabilir veya evde film falan. Hani sadece cinsellik odaklı değil de başbaşa duygusal birşeyler paylaşsanız? Belki gerisi de gelir...

Ya erkekler oyle bi donemden geciyor. Benimkine ters tepki etti heralde ilk cocugumu dogurdum normaldi her anini gordu herif ben sogur dedim ama 2 ay zor bekledi. Bende hep bi yorgunluk vs olmaya basladi. Kizim kolikti vs. Tam 9ayliktan sonra duzelmeye basladik yine hamile kaldim yine kankiyiz.

Kızlar moralim çok bozuk her şey doğum sonrası oldu eşim eskisi kadar istemiyor beni önceden her şey çok farklıydı makyaj gece kıyafet i boş adam robot sanki
geçici bi dönemdr merak etme.. gözle görülür problem yoksa düşünme bile. illaki bebekten snra biraz daha seyrek olur . normal yani

şimdi bebek ağlamaya başlıcak diye peşin hükümlü olduğundan olabilir belki, bazen bebeği bir yakınınıza bırakın olayın bölünmeyeceğine emin olsun yani

Ufff benim de hamılelegın başlangıcında yasaktı. Şimdi de o yapmak istemiyor ölmeyiz herhalde diyor. Ben de tam tersi artık büyüyen koca gobegımden dolayı beni istemiyor diye düşünmeye başladım. Ya bi şey olursa ben ne yaparım diyor. Bakalım doğumdan sonra nolcak

Doğumada girdi eşim,emzirirkende yanımdaydı. Onun çocuğunu doğurdum.. Hiçte soğumadı.. Cinsel hayatımızda gayet normal önceden olduğu gibi..
Ama.. Ne hamilelikte ne doğumdan sonra hiç salmadım kendimi. Hiçbizaman hasta gibi gezmedim ortada. Gayet normalmiş gibi atlattık süreçleri. Her zaman bakımlıydım,doğumdan sonrada.. Uyandığında duşunu almadan fönsüz gezmeyenlerdenim. Yeri geldi eşim dedi boşver bugun yapma diye.. Ama bu benimle alakalı ben kendimi iyi hissetmiyorum bakımsıx olduğumda. Dolayısıyla ilişkimiz zedelenmedi.
Doğumdan sonra salarsan,tüylü kıllı saç baş dağınık süt kokulu elbiseyle yanaşırsan olmaz tabi. Sonrada kocam arzulamıyor deniyor.. Ben olsam beni arzularmıyım diye düşünsünler cevabı evetse kocayı doktora götürsünler :)

Bütün bunları nasıl yapabildiniz ya gerçekten merak ediyorum benim kızım 2 aylık ben hala hergün duşa giremiyorum bu sıcakta bile ben yalnız bakıyorum bebeğime ondan mı acaba

Bütün bunları nasıl yapabildiniz ya gerçekten merak ediyorum benim kızım 2 aylık ben hala hergün duşa giremiyorum bu sıcakta bile ben yalnız bakıyorum bebeğime ondan mı acaba
Bence cokta alakasi yok tatlim bende gunluk dustayim esim gelir saclarimdan oper oh miss diye ama cinsel hayat kotu.

Bence cokta alakasi yok tatlim bende gunluk dustayim esim gelir saclarimdan oper oh miss diye ama cinsel hayat kotu.
:) bence de alakası yok zaten ben duşa giremesem de cinsel hayatımız iyi çok şükür..benim anlamadığım nasıl vakit bulup duşa girebiliyosnz ya ben eşim evde olmadığı sürece mümkün değil giremiyorum :/ sizin ne kadar oldu doğum yapalı?bide yorgunum diyosa gerçekten yorgun olabilir eş ve uyku bence cinsellikten daha önce gelir :) konu sahibi için de haftada bir iyidir bence yorgun bir adam için

bazı erkekler isteksiz aylarca yklşmıyanlar var. haftada 1 gayet normal yani abartmışım konu sahibi

Evde yalnız olduğum zamanlarda bebek arabasını banyoya soktuğum çok olmuştur :) fön sesiyle uyuyordu kızım,telefondan açıp koyuyordum yanına. Saçımı kuruturken uyansa bile sorun yok fön sesi var :) hemen 5 dk makyaj oldu bitti.. Bikaç kere dene alışırsın. Kızım 7 aylık olacak şimdide yalnızsam evde mama sandalyesiylr gidiyoruz banyoya kırmızı balık fön müziğinde önünde bikaç oyuncak takılıyor.. Bazen huysuzlanıyor tabi olacak okadar.. Ben duş almadan gezemem,o yüzden çözümleri ürettim kendimce.. Haftasonu eşim evde zaten hiç sorun olmuyor.. Haftaiçide çalışan ablamız var yine sorun olmuyor artık.. Ama ilk zamanlarda çalışmıyordum izindeydim ve yalnız olduğum oluyordu evde. Bebeği kendi hayatına adapte etmek lazım bence. Biz nereye kızım oraya hiç sorunsuz geziyoruz. Çünkü doğduğundan beri böyle. Dün gece 02:30 da geldik eve minnoş uyudu yanımızda noldu yani :)
Çocuk olunca tüm hayatını değiştirenler bence sorun yaşıyor kendilerinde ve ilişkilerinde. Eve kapanıyor sadece çocuğa odaklanıyorlar.. Bana göre doğrusu böyle,biz yaşantımızı hiç değiştirmedik sadece kızımız eklendi bize. Daha büyük bi koşuşturmaca içindeyiz ama bu hiçbişeye engel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…