tamamen hayrına yaptım chess.. aha da burda.
da bu bana hikaye gibi geliyor.
Evet aslında ne yapar eder kurtulur ordan bir şekilde.Bağırsa bile komşular duyar yetişir. a.solayda bir karışıklık var. bıçaklandıktan sonra mı gitti baba evine önce mi? eğer sonra gittiyse ne kadar taş kalpli bile olsa hiçbir anne baba evladının bıçaklandığı yere geri göndermez.
eve kilitledi diyor. evin camı var penceresi var kapı kilitliyse. hatırlarsanız kaçırılan birisi pencereden dışarı bir not atarak kurtarılmıştı. yeterki istesin insan kurtulmayı herşeyi yapar. aç pencereyi bağır birşey yapamıyorsan.
anlatılana göre (bıçaklayan, eve kilitleyen bir eş) adam psikopatımsı bir varlık. seni kilitliyorsa pc ile de ilişiğini keser. hiçbirşey yapmasa insan ordan bi yardım alır.
eve kilitlisin evinde net varsa ev telefonunda vardır. hiçbiryeri arayamasan da 112 yada 155 i arabilmen gerekir. (telefon da kilitlenmiş olsa bile)
bilmiyorum bu hikayenin tuttuğum tarafı elimde kalıyor.
alıntı yaptığım mesajı silmem rica edildi.
tamam diyelimki böyle aileler var. kırmızaya çevirdiğim yere dikkat çekiyorum. sen şikayet etmişsin. bi girişimde bulunmuşsun ama bu arkadaş hiç bişey yapmıyo.
tamam aile önemli faktör diyelim. bu arkadaşın işi de var. çalışabilecek durumda (hikayesine bakarsak) ama susup oturmayı yeğliyor.
ya bilmiyorum kurtulmak istiyorsa çektiği işkenceden birşeyler yapsın. burda o kadar adresler telefonlar verildi. ihbar için linkler verildi. birşeyler yapmayı istemes gerek.
çok tşk ederim bende internette araştırdım ama raporum yok ve beni eve kitliyo elimden bişey gelmiyo kadın sığınma evlerine rapor olmadan gidilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?