eşim beni bıçakladı:(

Yazdıkların çok ilginç.
Eşim beni bıçakladı.şikayet ettin mi diye soruyorlar, evet annemler git dedi.Yok beni eve kilitledi.
Ya, burada bu kadar insanı kafaya alıyorsun. Ya da senin problerin var güzelim. Bunları yaşamana rağmen nasıl bir psikopatla yaşıyorsun. Yani nasıl olur bu ya!!!!!!!!!!!!!!!
Git annenlere otur bir güzel.Sana bakmak zorunda bunlar...Açık açık yazsana yaşadıklarını...Ben bir anlam veremedim.guclubacismile

EŞİM BENİ ALLA H KORUSUN BIÇAKLICAK alla h yarattı demem[ cinnet 5 saniyeye bakar ya ocan haliyle bende saldırırım yada avaz avaz bagırırım adam öldürüyolar diee/COLOR]

kaç yaşındasın sen ya, fotoğraflarında küçük görünüyorsun?

vahim bir durum,
kocasinin bicakladigi kizini anne geri gönderiyor -el alem ne der?-
dogru tabi,
el alemin ne diyecegi evladinin bicaklanmis olmasindan daha önemli
:1closedeyes:

oyyy herkezden bır fıkır cıkmıs .. kımısı yardım etmek ıstemıs kımısı akıl vermıs kımı tenkıt etmıs falan ..

1.foruma uye olabılen kadın nereye sıkayet edıcegınıde gayet ıyı bılıyordur .. zaten kendıde soylemıs bıldıgını

2.buraya konu açmasının sebebi derdini paylaşmak .. ah , vah etmek için ..
teselli arıyor yanı.. bırılerı onu teselli etsin '' olur boyle seyler falan fılan '' desin diye beklıyor ..

cunku korkuyor .. aılesının destegı yok .. psıkolojısı zaten bozulmuş .. bırde cocugu var ..
bızım burda car car yok polıse gıt yok cıglık at dememız onu yatıstırmıyor cunku bunlara yapmaya bıle cesaretı yok ..

3. dıkkatımı cektı fıkır almak ıcın acmamıs konuyu .. cunku her fıkır verene mutlaka olumsuz cvp vermış .
lafın kısası : kurtulmaya cesaret edemeyen , ama bulundugu ortamın korkutuculugundan sıyrılmak ısteyen magdur bırı bu uye ' de..
çareleri kabul etmemesi sorun ..

dipnot : nerde yaşadıgını semtını yazarsa burdan herhangı bırı ıhbar etse bıle polıs olayla ılgılenır..
bılgınıze ..

Emniyet Genel Mdrl

madem netiniz var online ihbar da bulunabilirsiniz
gereken yapılır size bi şekilde ulaşılır
çareler var yeter ki çare isteyin
Aynen akşam eşimle görüştüm ve netten e.g.m başvuruda bulunsun giderler dedi..
bence arkadaşı ailesi geri göndermiş ve sığınma evine yada polise gitmek istemiyor korkuyor böyle adımlar atmaya çocuğuyla düzenini bozmak istemiyor

hangi düzeni düzenimi varmış?korku ve bozuk psikoloji ne yapacağını bilmiyor en güvendiği yer ailesi eşi ona en büyük acıyı yaşatmışki bize neden güvensinki artık ona herkes herşey yabancı..(

Allah ıslah etsın nasıl bi insan(!) yaa .. Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun ama sımdı bunu yapan ılerde neler yapmaz kı .. bı omur nasıl gecer annenızde cok dsuncelıymıs dogrsu ne dmek elalem ne der? ama annenız bunu dedıkten sonra bız ne dıyebılrız kı keske kendı ayaklarının ustunde durabılsende o adamdan bır an once bosansan

nerdesin hemşerim nıye yazmıyosun madem yazamıcaksın ınsanları merakta bırakıcaksın konuda acma...
Adam bıcakladı senı kolundan naaptın kendınmı dıktın dıkıs ıgnesı ve mısınayla?hemde uyuşturmadan?
meslegın varsa nıye annenlerın evıne gıdıyosun hadı onlar kabul etmedı nıye sıgınma avıne gıtmedın?

Bu sorulara bır cevap verebılırsen sevınırım...Geçmiş Olsun (inşallah)

keşke annenlere gidene kadar polise gitseydin seni bi oda da mı tutyo o kısmı anlamadım bence bu olay bi çocuğum var belki düzelir psikolojisi ve korku..

Madde bağımlılığı yok diyorsun...O zaman psikolojik rahatsızlığı olduğu kesin...Normal bir insan sevdiği insana, eşine şiddet uygulayamaz hatta sizinkisi şiddetten de öte...Cinayete teşebbüs işte...Bir insannın üzerine bıçakla niye yürürsün ...hatta yürümekle de kalmaz saplarsın...Sanırım kolunuzu çizmiş çünkü kesik derin olsaydı kendi kendinize iyileşemezdiniz...Kaldıki ne fark var ha saplamış sonuna kadar, ha çizmiş.....Ayrılamam arkamda aile desteğim yok diyorsunuz... sanırım kendi başınıza ayaklarınızın üstünde durmaya da cesaretiniz yok...Zaten o adam ne kadar rahat bırakır sizi orası da ayrı bir problem....Buradaki arkadaşlar yapılabilecek herşey için bilgi vermişler size....Bunlardan hiçbirini yapamam diyorsanız ....Ah be arkadaşım geriye ne kaldı.....Sen de alıcan eline bir bıçağı madem ....Üstüne yürürse artık Allah ne verdiyse koruyacaksın kendini....Bu son yazdığıma bakma sen ama bu işin sonunda bu gözüküyor....Bu gidişle o bıçakla sen daha çok karşılaşacaksın....Eee napıcan o zaman ? ...Sen birşeyler yapmadıkça kalkıp silkelenmedikçe, birinize mezar diğerine hapis görünüyor ? Kusura bakma biraz acı konuşuyorum...ama sadece kendine değil...çozuğuna da eziyet etmiş oluyorsun...Hakkın yok buna...Sen birşey yapmadıkça...o çocuğun yeri yuva olacak kesin ...Artık senmi gidersin hapise..O mu bilemiyorum...Onu da sen karar ver?...Bunumu istiyorsun ? Aklını başına al..Git ailene yalvaracakmısın ne yapacaksan yap...bak belki de beni son kez canlı görüyorsunuz bundan sonra kefenle gelicem kapınızın önüne bu gidişle felan de canım...damardan gir...ama yap birşey çabala çabala ...Hayatın bu kadar ucuzmu ?

İnanmıyorum :1shok:eşin bıçakladı, ailende seni geri yolladı öylemi :1shok:
Aman yarabbi ne aileler var!

çok çelişkili gibime geldi eve kitleniyor olaydan sonra ama annesi gittiğindede geri çeviriyor.birde herşeye rağmen kocasını seviyor.yardım etmek için çırpınıyoruz tık yok..şaka olduğuna inanmak istiyorum...umarım hepimizle kafa buluyordurda böyle birşey yaşanmamıştır..

seviyorum kısmı; bu bir çeşit psikoloji..kişinin tecavüzcüsüne aşık olduğunu sanması,şiddet gösteren kocasını sevdiğini sanması bir çeşit psikoloji arkadaşlar..başedemediği noktada onu sevdiğini düşündüyor kendince..psikolojie yeri vardır bu durumun..

birde arkadaş hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor ama o da olacak iş değil gibi..yani eşim beni dövmesin,sevsin bende bu evde kalıyım istiyor ama bu öyle kolayca olcak bi iş değil maelsef..gerçekten o evden o adamdan kurutulma çabası yok aslında..yoksa camları açar ve eşi yokken bağırırı polisten yardım ister vs..asıl istenen şey eşin ona iyi davranması ama malesef bu,bize şikayet ederek olacak bir şey değil..keşke öyle olsaihemen adam iyi oluverse biz ah vah edince..

ya bu seviyorum kısmını nerde yazmış ya, ben bulamadım, hayrına alıntılasanızbilmiyorumkismile

ya bu seviyorum kısmını nerde yazmış ya, ben bulamadım, hayrına alıntılasanızbilmiyorumkismile

tamamen hayrına yaptım chess.. aha da burda.

da bu bana hikaye gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…