eşim beni bıçakladı:(

nasıl bıcakladı, neden bıcakladı, kendi imkanlarımla iyileştim demişsin nasıl oldu bu iyileşmebilmiyorumkismile

Anlamıyorum bıçaklanıyorsun ve kendi çabalarımla birşeyler yaptım diyorsun. Ya enfeksiyon kaparsa yaranız nasıl bir yaraki bu anlam veremedim. Ayrıca o evde kalmakda neden bukadar ısrarlısınız pes doğrusu.

Eeee ne yapalım?
Aile istemiyor
Polise giderse korkuyor..
Devam mı etsin bıçaklanmaya?
Yoksa sığınma evi talebinde mi bulunsun polise gidip de?

Çok güzel yazmışsında, kendini yorma bence.... İstemekle alakalı bu, karşında senden çok farklı yapıda bir insan var. Sen kendinle ilgili (yanlış anlama bildiğim kadar ile yazıyorum, seni eleştirmek için değil takdir etmek için ki biliyorsun bende senin yaptığın gibi yaptım) birşeyler anlatsan karşındaki insan maalesef, neden rahat mı battı sana diyecek. Açıkçası konu sahibini suçlamak istemiyorum ama bayan olduğundan bile kuşku ettim ben.

konu başlığı sakat zaten.bıçaklanma eylemini yapan kişi artık koca olamaz.bıçaklandığın kişi artık herhangi bir bağın olan kişi değildir.yetkili mercilere başvurur ona göre davranırsın.bu uç olayla ilgilide yorum yapılamaz zaten.sözün bittiği yer.

arkadaşım elinde bir mesleğin var pekala kendini geçindire bilirsin seni şimdi bıçaklayan adam sonra sana yada çocuğuna neler yapmaz ruh hastası biriyle seviyorum diye beraber kalman çok saçma bence ama tabi bu senin hayatın çile çekip bu adamla yaşıcam diyorsan
buyur yaşa

bu nasıl bir şeydir ya
eşim beni bıçakladı demiş
herkes bir sürü öneri sunmuş
çekmiş gitmiş kişi
insan bir girişim yapar,bir teşekkür eder.

İnanamıyorum...
Bu şekilde olanlara göz yumup devam edemezsiniz, etmemelisiniz. Kendinize bakacak durumdaysanız ayrılın derim ben. Umarım bi şekilde yoluna girer herşey. Allah yardımcınız olsun.

beni en çok beni eve kitledi, kendi çabamla iyileştim lafı şoke etti.. inanamadım resmen .. adam cinnet geçirdi bir anlık kendini kaybetmeyle bıçakladı falan bile denemez şu olaya, yaptığından sonra vicdansızlığı eziyeti hala devam etmiş.. kadını eve kitlemiş ya, yarası bile umrunda olmamış.. kusura bakma arkadaşımda ben camı çerçeveyi aşşa indiririm o yokken yinede kurtulutum o caniyle yaşamaktan.. sokakta yatarım yinede 1 dakika tahammül etmem o adama.. Allah büyüktür sen yeteki kurtulmayı kafana koyyyy lmaz:

herşey bir yana hala bu adamı nasıl sevebiliyorsun ilginç yani:1shok::1shok:
ne yap et kaç kurtul bu insandan
can tehliken var :bbo:bugün bunu yapan yarın bıçağı kalbinede saplar kötükedihüso

nasıl bıcakladı, neden bıcakladı, kendi imkanlarımla iyileştim demişsin nasıl oldu bu iyileşmebilmiyorumkismile

ben bunu gerçekten merak ettim, sonuçta gerçekten bi bıçaklama olayıysa bu, dikiş gerekir, kanı durdurmak gerekir vs. yani tıbbi müdehale gerekir, kendi kendine yaptığın işlemlerle, şuan o kolla buraya yazamaman lazımdı bence
bilmiyorumkismile

Konu sahibi çoktan gitmiş bence.kimbilir belki internete girmesini de yasaklamıştır kocası...
eve kilitleyen onu da yapar...
öyle üzüldümki akşam akşam keşke elimizden dha fazlası gelse.....

Yani aynen kanamayı nasıl durdurmuş olaki. Ben anlam veremedim. Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın yaw insanın canı tatlıdır nasıl o kilidin arkasında kalabiliyorsun. Hiç arkadaşındamı yok yanına gidemiyor derdini anlatamıyorsun. eğer eşin seni ölümle tehtid ediyorsa direk hiç beklemeden karakola git şikayet et, can güvenliğim yok de, rapor al çok seçenek var mutlaka yapmalısın..

çok tşk ederim bende internette araştırdım ama raporum yok ve beni eve kitliyo elimden bişey gelmiyo kadın sığınma evlerine rapor olmadan gidilirmi acaba
cüüüüüüüüüüüü....siz dag basindamisiniz bu ne yaaa bu hakki nerden aliyor siz köle degilsiniz esisiniz cok uzuldum valla aglayacagim bu kadinlarin derdi ne yaa Allah yardimciniz olsun kardesim bebek n yapiyio:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…