Eşim beni ciddiye almıyor

Yok garip olmadı konuyu gülümseyerek okuyan 13938202. Üyesiniz.
Evet o kararı aldım, artık sinirle gidicem, boşanalım, sevmiyorum, sıkıldım gibi sözleri sarfetmeyeceğim. Gerçeklik payları o anki sinirle kısmen olsa da genele bakarsak doğru değiller. Böyle boş atmayı bırakmam lazım. Teşeklür ederim tavsiyeleriniz için dikkate alacağım.

Daha önce hiç konu açmamıştım ama benim kocamda kısmen aynen boyle bağırıp çağırırım ciddi yapılı bi insanım ama adama işlemiyor.. Kavga ediyoruz sorun büyük yada küçük ben sinirden ağlarken adam gelip aşkm markete gidiyorum bişey lazım mı diyor, gece yatıcaz ben uyusunda tartışmiyim sonra yatıym diyorum ben sensiz yatamam diyor, gün içinde msjlaşınca trip atıyorum arayıp bişey yokmuş gibi nbr hayatımın anlamı diyerek arıyor.. Hayır normalde bu kadar üst üste şebeklik yapıcak biri de değil oda ciddiyetli bi insan ama heralde sorun çözme tarzı bu yorum yapamıyorum beynim duman yalnız değilsiniz demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…