Eşim beni ciddiye almıyor

Benim esimde böyle yapiyo ama hatasini anladiginda :):) yada olay oyle buyutulecek birsey degilse bu sekilde davranip beni yumusatir ortami yumuşatır gitmemi engellemiş olur.sizinkide o biçim yapmış. Ciddiye almadigindan degildir. Ha surekli gidicem diyip gitmiyosaniz ciddiye almiyor olabilir orasini bilemicem

Bence eşiniz doğrusunu yapmış gaza gelip defol git gelme diyebilirdi o sinirle.(Burada çok örneklerini gördük)
Peşinizden gelmiş bırakmamış önemsediğini göstermiş. Yemeğe götürmüş. Ee büyütse miydi olayı ciddiye almıyor derken daha nasıl ciddiye alabilir. Gülümseyerek olayı tatlıya bağlamış. Bazen kadınlara da yaranılmıyor

Çok önemli olmayan bir tartışmadan evi terk etmeye kalkıyorsun.
Adam seni bırakayım diyor sen de arabasına biniyorsun.
Gülüyor o gülünce ben de gülüyorum diyorsun.
Terketmek üzere olduğun adamla Ortaköye gidip kumpir yiyorsun.
Sonra bu adam beni neden ciddiye almıyor?
Şöyle karşıdan bir baksana acaba ciddiye alınacak yanın kalmış mı?
Veya sen bir daha evi terketmeye kalksan bu adam seni ciddiye alır mı?
Nasılsa gitmeyecek, nasılsa blöf yapıyor diyecek.
Ayrıca kendimden biliyorum evi terketmek çok mantıklı birşey değil.

Aynısından bir de bende var.

Dün saçma bir şeyden tartıştık benim surat bir karış adam gitti uyudu. Kaç saat geçti aradan ben de bir ketum olarak hala surat asıkken geldi “k.hpe Bizans’ın yiğit güzeli” diyip sarıldı. Gel de gülme

Ya konuu yeni gördüm çok tatlısınız :) gülüyorum deminden beri eminim çok kızdınız ama ne bileyim ya eşiniz iyi biri bence siz de öyle gülmekten yazamdım ya :)))))))))))

Arabaya mecbur bindim çocuğu aldı bindirdi. Gülme işinde haklısınız, ama o halde yaptığı esprilerle, ciddiye almayınca gerçekten sinirden güldüm. Hani ağlasam mı gülsem mi hesabı. :)))

Hayat şarkısı Hülya taklidinizi yemediği için olabilir.

Tavsiyem ciddiye alinmak istiyorsaniz en ufak bi tartismada gidiyorum kozunu kullanmaktan acilen vazgecin. Bazen en son soylenmesi gerekeni en basta soyluyoruz ama karsi tarafta yalama oluyor bu durum.

Çok tatlısınız keşke herkes sizin gibi geri dönüşümlü olaylar yaşasa dimi çok şanslısınız elinizdekinin kıymetini bilin çocuğunuzla beraber uzun sağlıklı ve neşeli bir hayat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…