- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Aynen öyle olmuş nasılsa gitmeyecek diye düşünüyor.ayrıca öyle ufak tefek şeylerde neden gitçem diyorsunuz kiMalesef dedim hem de kaç kez, hiç gitmedim ama ondan galiba yalama oldu. :)
Hahahahaha kız çok guldum deli yaaaaYok benim bu evden gitme yalama olmuştu onu :)
Artık o gidiyor
iyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
Sinirden :/Aynen öyle olmuş nasılsa gitmeyecek diye düşünüyor.ayrıca öyle ufak tefek şeylerde neden gitçem diyorsunuz ki
Arabaya mecbur bindim çocuğu aldı bindirdi. Gülme işinde haklısınız, ama o halde yaptığı esprilerle, ciddiye almayınca gerçekten sinirden güldüm. Hani ağlasam mı gülsem mi hesabı. :)))Çok önemli olmayan bir tartışmadan evi terk etmeye kalkıyorsun.
Adam seni bırakayım diyor sen de arabasına biniyorsun.
Gülüyor o gülünce ben de gülüyorum diyorsun.
Terketmek üzere olduğun adamla Ortaköye gidip kumpir yiyorsun.
Sonra bu adam beni neden ciddiye almıyor?
Şöyle karşıdan bir baksana acaba ciddiye alınacak yanın kalmış mı?
Veya sen bir daha evi terketmeye kalksan bu adam seni ciddiye alır mı?
Nasılsa gitmeyecek, nasılsa blöf yapıyor diyecek.
Ayrıca kendimden biliyorum evi terketmek çok mantıklı birşey değil.
Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız. :))))Ya konuu yeni gördüm çok tatlısınız :) gülüyorum deminden beri eminim çok kızdınız ama ne bileyim ya eşiniz iyi biri bence siz de öyle gülmekten yazamdım ya :)))))))))))
iyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
Kendi istemedikten sonra götürmez. Oyalar unutturur bana.İnsan boşayamaz da zati böyle bir adamı. Bu sizi mahkemeye de götürmez.
Sizden vazgeçmeyi düşünmemiş bile ne güzel.
Evet bundan sonra buna dikkat edeceğim.Tavsiyem ciddiye alinmak istiyorsaniz en ufak bi tartismada gidiyorum kozunu kullanmaktan acilen vazgecin. Bazen en son soylenmesi gerekeni en basta soyluyoruz ama karsi tarafta yalama oluyor bu durum.
TeşekkürlerÇok tatlısınız keşke herkes sizin gibi geri dönüşümlü olaylar yaşasa dimi çok şanslısınız elinizdekinin kıymetini bilin çocuğunuzla beraber uzun sağlıklı ve neşeli bir hayat diliyorum
En önemli kısım o :)))))Kumpiri görünce istemsizce güldüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?