- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Ya burada anlıyorum ki benim kcoamin gibi coooookkk kişi varmışiyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
Kaldırdım, umarım. :)Okuyan çoğu arkadaş gibi istemsiz güldüm esinizle derdiniz bile eğlenceli,Sizin kitabinizi yazar, cok iyi tanimiş, sevginizden de emin! ama bu kötü birsey mi iyi birsey mi bilemedim:)Gidiyorum sözünü ezeli rafa kaldırın...
Allah yardımcın olsun o da ayrı kötü :)))O huyundan biraz bende istiyorum eşime benimki kaynana gibi dırdır ediyor zavallı kayınvalidem oğlundan ders almalıymış
Teşekkür ederim :):) :) ben okurken güldüm hallerinize, eşinizin böyle davranması çok normal. Çok tatlı bir çiftsiniz ama :)
kocası bir modeller olarak yorumunu beğendik.Ya burada anlıyorum ki benim kcoamin gibi coooookkk kişi varmış
Çok sinir bozucu ama aşırı hemde
Böyle kizsammi gülsem mi boğazına mi coksem
Sağol valla babam da aynıdır ama ben dişliyim pabuç bırakmıyorum kendisineAllah yardımcın olsun o da ayrı kötü :)))
Yaşarken baya üzüldüm ama sonra geçti tabi teşekkür ederim iyi dileğiniz için. :))Bence şikayet etmeyin. Sizden ve evliliğinizden emin bi insanla evlisiniz. Sizi hırpalamıyor. En azından kovup küfürler yağdırmıyor. Sizin sinirle yazdıklarınıza ben güldüm valla :)
Sorunlarınızı normal anlarda konuşmayı deneyin. Gitmekten boşanmaktan bahsetmeden rahatsız oldugunuz şeyleri açıkca söyleyin. Umarım içiniz ferahlar.
Çok değil ama biraz o huydan ben de isterdim. Ne demişler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır.Sağol valla babam da aynıdır ama ben dişliyim pabuç bırakmıyorum kendisine
Bende sakin sessizdim de en sonunda bu hale getirdiler beniÇok değil ama biraz o huydan ben de isterdim. Ne demişler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır.
Ahaha ben böyle değildim yaşarken oldum. :))))Bende sakin sessizdim de en sonunda bu hale getirdiler beni
Aslında eşimde böyle değildi ama benim memlekete yerleşip babam ve amcamları gördükçe resmen üzüm üzüme baka baka karadı yani . Tabi kendisi bunu damat kayınpeder toprağına çekermiş diye yorumluyorAhaha ben böyle değildim yaşarken oldum. :))))
Komik zaten, gidiyorum ben diyorum, adam hazırlanmama yardım ediyor.Bi de tekme atta daha hızli gideyim cümlenizden sonra koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?