Eşim beni ciddiye almıyor

:) :) ben okurken güldüm hallerinize, eşinizin böyle davranması çok normal. Çok tatlı bir çiftsiniz ama :)

Ya burada anlıyorum ki benim kcoamin gibi coooookkk kişi varmış
Çok sinir bozucu ama aşırı hemde
Böyle kizsammi gülsem mi boğazına mi coksem

Bence şikayet etmeyin. Sizden ve evliliğinizden emin bi insanla evlisiniz. Sizi hırpalamıyor. En azından kovup küfürler yağdırmıyor. Sizin sinirle yazdıklarınıza ben güldüm valla :)
Sorunlarınızı normal anlarda konuşmayı deneyin. Gitmekten boşanmaktan bahsetmeden rahatsız oldugunuz şeyleri açıkca söyleyin. Umarım içiniz ferahlar.

Okuyan çoğu arkadaş gibi istemsiz güldüm esinizle derdiniz bile eğlenceli,Sizin kitabinizi yazar, cok iyi tanimiş, sevginizden de emin! ama bu kötü birsey mi iyi birsey mi bilemedim:)Gidiyorum sözünü ezeli rafa kaldırın...

Yaşarken baya üzüldüm ama sonra geçti tabi teşekkür ederim iyi dileğiniz için. :))

Senin onun terketmeyeceğini biliyor çünkü kaybetme korkusu yaşanıyor doğal olarak...

Dile getirip uygulamaya koymadıysanız daha önce..

Bence çok hoş bi hareket ve diğer arkadaşın dediği gibi denge bu olsa gerek, ne güzel birbirinizi tamamlıyorsunuz :) ben bırakayım seni diye kandırıp önce yemeğe sonra eve geri götürmek gerçekten çok tatlı bi hareket olmuş :) Ayrıca gerçekten gitmeyecekseniz ya da burnu sürtsün diye gidiyorum demeyin, ilişkinizi yıpratırsınız veya adam böyle ciddiye almaz sizi..

Ahaha ben böyle değildim yaşarken oldum. :))))
Aslında eşimde böyle değildi ama benim memlekete yerleşip babam ve amcamları gördükçe resmen üzüm üzüme baka baka karadı yani . Tabi kendisi bunu damat kayınpeder toprağına çekermiş diye yorumluyor 3. Kişiler evliliğe karışmasında yeterki karı koca anlaşır gider elbet arada saygı sevgi oldukça

biraz garip olacak ama eşiniz tavrı beni gülümsetti... hem git diyor hem de ne yapıp edip bırakmıyor.. sizi iyi tanıdığı için nasıl olsa geri dönecek diye umursamıyor ...siz de vazgecin evi terkederim durumlarından.... farklı şekillerde anlatın üzüldüğünüz durumları ki önemli bişey degildi diyosunuz. belki cocuk dan dolayı siz de yoruldunuz biraz kendi kendinize vakit geçirin bırakın cocugu babasına kafanızı dinleyin... o zaman belki ufak tefek seylere takılmazsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…