- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Malesef dedim hem de kaç kez, hiç gitmedim ama ondan galiba yalama oldu. :)Ciddiye almıyor değilde ciddiye almak istemiyor gibi geldi bana.
Peşinizi bırakmamış sonuçta.
Gönlünüzü alacağını biliyordu demek :)
Gidiyorum " diye sık söyler misiniz ?
Gidiyorum ben babamın evine dediğim oldu da bugün ciddiydim ben ama inanmadı galiba. :/Daha önce yaşadınız mı böyle durumlar? Eşiniz gayet gitmeyeceğinize eminmiş zaten.
Amin cümlemizinkini. :)Karakter ile ilgili sanırım
Ve sizi de iyi tanıyor
Bazı erkekler böyle dünya yansa umrunda olmaz
Teyzemin eşi aynen sizin eşiniz gibi
Teyzem kıyameti koparır adam sadece sırıtır
Aslında bana da böyle biri lazım
Ben aşırı agresif biriyim
Ben bağırıp çağırayım o gülsün
Sonra zaten sinirim geçer
Bence çok şanslısınız
Hiç dert etmeyin ne güzel
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Malesef dedim hem de kaç kez, hiç gitmedim ama ondan galiba yalama oldu. :)
Evet malesef ben bu kozu çok kullandım sinirlenince söylüyorum, sonra arkasında durmuyorum söylediğimin.Daha önce çok büyük laflar edip sinirle, sonra yine aynılarını yaptıysanız ciddiye almıyorlar malesef. Aman nasılsa yapamaz edemez vs. gibi.
Sizinde öyle gerçekten canınıza tak etmemiş ki, annemlere gidiyorum diyip kumpir yemeye gitmişsiniz :))
ALLAH bozmasın böyle atışmalar olsun da sonu sizinki gibi bitsin.
Aslında öyle dedim bu sabah bi kaç gün gideyim dedim boşanmadan söz etmedim. Haklısınız denmemeli, fevriyim biraz sinirle çıkıyor, kolay olmadığını da biliyorum.O zaman sebebi bu, gönlünüzü alacağına emin.
Öfke anında gitmeye karar vermeyin. Boşanmaya niyetiniz yoksa hele evi asla terk etmeyin.
Bir kaç günlüğüne gidiyorum demeyi deneyin illa uzaklaşmak istiyorsanız.
Bence eşiniz sizi seviyor.
Bunları elbet sizde biliyorsunuz ancak birilerinin bir daha pekistirmesi gerekebiliyor.
Evliliğin boyunca asla evi terk etmedim, gidiyorum demedim.
Bir gün gidersem eşim asla donmeyecegimi biliyor.
Sizde çıkarın bu kelimeyi hayatınızdan , evliliğin huzurunu bereketini alıyor bu cümleler.
Olabilirim.Kadir Inanır ve Hülya Koçyiğit' in bir filmi vardı.Leyla ve Mecnun rollerindelerdi.Leyla en ufak şeyde annesinin evine gittiğinden mecnun onu ciddiye almıyor gittiği gibi döner diyordu.Sizde leyla gibi olabilir misiniz
Hahahha ben çok sevimli buldum eşinizin hareketini :) Çok iyi yönetmiş durumu.
Size önerim gitmekle tehtit ile değil konuşarak çözün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?