Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Malesef diyecek bisey bulamiyorum sorunlarnizi konusarak cozseniz ..

sen genede canım sabırlı ol bakalım şimdilik ne olursa olsun daha çok yenisin dediğim gibi..herkesin bir kusuru var tamam biraz saçmalamış ama ben zamanla bu sürece ikinizin ayak uyduracağını düşünüyorum.umarım herşey düzelir...

Inşallah düzelir sabırla bekliyorum

ilk zamanlar anlasmazlıklar olabılıyor yani daha 5 ay cok yeni...bızde 1.5 senelık evlıyız cicim ayı tabiri ile gececegını dusundugum ılk aylar zehir zemberek gecti evde kırılmadık sey kalmıyordu :) bırde 5 senelık goruserek evlendık huyumuzu suyumuzu dıbıne kadar da bılıyoruz :) ama aynı evde yasamak hemen alısamıyorsun ..gectı 5 6 ay bır baktım kocam melek oldu cok sukur o zmandan berı tek kavgamız olmaz karsılıklı cozduk bırbırımızı ve sevgımız de arttı bırbırımızı anlayınca herseyi konusmak onemli istişare ...

Bizim bu zamana kadar pek sorunumuz olmadı ettiğimiz kavgalar bir elin parmağını geçmez. Normalde yaptığım her iş için gelip beni open gomleklerim utulenmis hayatım Sağol diyip buse konduran bir adamdı. Tabi ki kavga ettik ama evle ilgili ya da benim yemeklerimle ilgili ya da benimle ilgili en ufak kötü bir sözü olmamıştı. Yaptığım şeyleri yapmamışım gibi soylemesine bir de uzatıp saatlerce kendi kendine soylenmesine çok kırıldım. Dir dir dir dir hiç susmadi ne dediğini de anlamadım kendi kendine mırıldandı

ALLAH ALLAH derdi ne acaba ya yani sabah kalkıp evi temızlemeye baslaması fılan baya sınırlenmıs yani derdini anlyabılsenız sorun cozulebılr de ...

ALLAH ALLAH derdi ne acaba ya yani sabah kalkıp evi temızlemeye baslaması fılan baya sınırlenmıs yani derdini anlyabılsenız sorun cozulebılr de ...
Görüşemiyoruz ki ögreneyim msj atıyorum ters ters cevap veriyor. Dün dedim markete gidicem kartı bıraksana eve evdeysen dedim. Erken çıktım evden babamlardayim yani geç kaldın dedi. Farkettim sorun yok dedim maşallah anlayabildin dedi. Dün bir daha hiç msj atmadim aramadim da o da hiç bir şekilde iletişim kurmadi benimle. Sabah yine başka odaydi gittim kaldırdım kredi kartını aldım. Hiç birşey demeden gitti yattı yine.

Belki size anlatamadığı bir derdi vardır. Gerçi bu onu haklı çıkarmaz ama.Hıncını sizden alıyordur. Sakın işinizi filan bırakmayın. O kadar okuyup emek vermişsiniz. Kaldı ki bu dönemde iş bulmak ne kadar zor. Yalnız anlam veremediğim ( istisnalar tabiki vardır) evliliklerde kadınlar kendilerini bu kadar paralarken erkekler neden kasım kasım kasılıyor?? Siz onun eşisiniz, hayat arkadaşınız. Ev işlerini gördüreceği bir bayan değilsiniz ki. O kadar tertip düzen hastasıysa o da size yardım etsin o zaman. Bu kadar üzülmeyin geçici bir süreçtir. Bazen annemizi babamızı bile anlayamadığımız durumlar oluyor.Umarım her şey düzelir.

degısık ya sıkıntıısı ne acaba .bırde kanepelerde ayrı yatmasın ya ben kafasını kırıyordum :) bir ara gitti yatakdan ilk aylarda kalktım gece uyuyordu cektım ustunden battanıyeyı gel çabuk dedim zorla getırdım yanıma:) kavgalıda olsak yanımda olacak

Inşallah düzelir çok kırıldım hiç evde durmaya alışık olmadığım için 5 ay boyunca kendimi oyalamak için ondan yardım istemedim en azından yapacak birseyim olsun dedim hata etmişim şimdi sanki hizmetçi var karşısında öyle davranıyor

Bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor hiç ayrı yatmadik küste olsak aynı yatakta uyuduk ama şimdi iki aksamdir misafir odasında kendi eski tek kişilik yatağında yatıyor (2 sene önce almış yeni diye misafir odası yaptık yatak ve dolap var sadece )

yaa ben biraz tabiri caizse cazgır davrandım hırçın davrandım baktı evde huzursuz olduk sonra o benı alttan alarak davranmaya basladı sonra bırden ıkımızde melek olduk :)yani tepkimi hep koydum kusura bakmasınlar erkekler nazlı davranamaz .derdi neyse soylesin hallosun ayrı gayrı olmayın insallah ...

Ben sesimi cikaramiyorum ne zaman birsey desem benden daha çok eşim konuşur hep kendisi haklı olur hep herseyin en iyisini o bilir. Ben atar yapsam çok sinirlenir ay bi de inat barışmaz ben adım atmazsam ömrü billah

kıskanmış olabilir sizi işe girdiniz yeni bir çevre edindiniz sonuçta.Bir şekilde konuşmaya çalışın

Ben sesimi cikaramiyorum ne zaman birsey desem benden daha çok eşim konuşur hep kendisi haklı olur hep herseyin en iyisini o bilir. Ben atar yapsam çok sinirlenir ay bi de inat barışmaz ben adım atmazsam ömrü billah
hadiiii işte ben orda daha inat davrandım ilk adımı atacak yani yoksa kusura bakmasın .erkekler hep öyle benim esımde cok kıtap okur zeki birisi yani cok ıyı laf yapar .ama artık vazgectı ıste ılk gunler kotuydu gerıde kaldı sukur ... insallah bıraz zaman gecsın oturuyor ama sızde tepkınızı koymalısınız nasıl alıstırırsanız oyle gıder gercekten .hep alttan alan olmayın susmayın herzaman ..yerine göre konusmalıyız .bence yani

Dilim çok ağırdır benim sinirliyken konusursam kalp Kırarım o yüzden tutup kendimi susuyorum. Bir de hemen unutup ona sarilasim geliyor ne kadar kızgın olursam olayım. Çok sevgiden mi bilmiyorum hep korkuyorum ya çok sert konuşursam terkedip giderse. Sinirden yapar inattan bir daha dönmez biliyorum

yaaa ben de davranmak ıstedıgımın hep tersı davranırım hemen boynuna sarılasım gelır ama yapamam ...yani ne deyim ki insallah duzelır durumunuz ..eşler arasında olur yeterkı saygı olsun her daim..insanın bır gunu bır gunune tutmuyor bırsey olmasa da sinirli stresli olabılıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…