Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400

Yapman gereken herseyi yapmışsın
Kafanı bulandirma
Önüne bak...
Boşan!

Ailen seni kabul etmiş
O kadar destek çıkmış tabii ki boşan
Şuan aklındaki tek soru işareti çocuklar ama
Şöyle düşün annesinin kolunun parçalanmış halimi daha büyük travma
yoksa boşanmış anne baba mı
Tabii ki parçalanmış kol

Boşanmanız hem sizin için hem çocuklar için daha hayırlı emin olun .

Ya bakın ben yeni üyeyim ama o kadar çok fiziksel, duygusal, cinsel şiddet içerikli paylaşımlar gördüm ki... Yapmayın bunu kendinize nolur. Bu kadar açıklama yaparken bile aslında bir çıkar yolu var mı belki bir bahanesi vardır diye yazıyorsunuz aslında. Yok, yapmayın! Şiddetin bahanesi yok! Eşleriniz düzelmeyecek, şiddet alışkanlık haline dönüştüyse zaten kaçarı yok. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz, eziyet çekmeye mi geliyorsunuz? Bu cezayı kendinize çektirmeyin, kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün. Çocuklarınızı sağlıklı yetiştirin hem ruhen hem bedenen.

Baban sana araba alacak , peşin 200 bin tl verecek iş kurman icin konunun burayla hic alakası yokken araya bunu sıkıştırmanıza bir anlam veremedim cevabı arkadasa bırakıyorum chamallows gerekli yorumu yapacaktır

Sakın sakın ama sakın affetme bak ailen var kapı gibi ondan bişey olmaz bu saatten sonra o eve kadın hamal arıyor bırak kendi hayatını düşün şekillendir. Geriye asla bakma!!!

Eşiniz boşanma davası açmanızla akıllanacak birisi olsaydı, ilk eşinden darp yüzünden ayrıldıktan sonra sizede şiddet uygulamazdı. İlk evliliği şiddet yüzünden bitmiş, daha önceden bi davası var ve sizide defalarca darp etmiş, elle tutulur bir yanı yok bence. Babanızı çiğneyip bir kere kaçmışsınız, tekrar etmeyin bunu.
Allah yardımcınız olsun.

valla bende bu sartlar olsaydi en basindan gitmezdim ne ugrasacam adam da adam olsa keske kari kiz doven pis sunepe herif

Yaşadıkların içinde en ufak bir olumlu olay yok eşinle ilgili.
Düzelmeyecek. DÜ ZEL ME YE CEK.
Belki çok daha artacak belki çok daha kötü olacak ve öyle bir noktaya gelecek ki telafisi olmayan hasarlar alacaksın
Kendini bunu SAKIN yapma. Bin beter olsun sürüm sürüm sürünsün o herif

Bunu su sebebten soyledim arkadasim. Ailem hem maddi hem manevi beni destekliyor . Burada madur olmayacagim. Herseyi acik ayrintilariyla samimi bi sekilde paylasmak icin soyeldim. Suan zaten pek saglikli dusunemiyorum.yersiz bi cunlede kurmus olabilirim ama bu ayrinti acikcasi bana cok cazip gelsigi icin yazdim cunku bu imkanla ben aileme gerekli destegi ve tesekkuru omur boyu saglamak istiyorum.

Şu yazdıklarını okuyup geri dön demek için aklı başında olmamak lazım. BU. Adam düzelse ilki gitti boşadı yine aynı hatayı yapmazdı bugün kolunu parçalar yarın o evden ya ölün çıkar yada senin ve evlatlarının psikolojisi bozuk kafayı yemiş halde çıkarsın.Kurtulmuşsun daha ne diye döneyim mi diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…