Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Darbeyi başınıza almışsınız sanırım.

Ya kendinize acımıyosunuz da cocuklarınıza acıyın onların da mı kollarını paramparca etsin bu canavar?
Babanız size göğsünü açmış o adamı pisman etmeye hakkınız var mı?

Ablacım peynir ekmekle mi yedin aklını ne demeye dönmekten bahsediyosun sen? allah akıl fikir versin ya

Aslaaaaaaaaa asla geri dönme. Yapan yina yapar. Kocan da anası da babası da sen eve dönene kadar yalvarır yakarır. Eve dönersen herşey eskiye döner.

Dönersen bu sefer babanı da kaybedersin. Lütfen yapma bunu kendine. İnan ki pişman olursun.......

Tabiki aile desteği önemli
algıda sorun var sanırım ben ailesinin destek olmasına birşey demedim. Konu sahibesinin gözümüze soka soka boşan araba alırım 200 bin tl verirm demesine söyledim. Ayrıca benim fikrim bu beni onaylamak zorunda değilsiniz hele onaylamamak bence size kalmadı yani devam edebilirsiniz boşansın bencede

Düzgün konus.

Bence sakın dönme gene hüsran olur can çıkmadan huy çıkmaz.bu sefer ailenide kaybedersin

Geri donersen
Bir daha tekrarlarsa ki tekrarlar
Ailende bu kez arkanda durmayabilir.
Hic riske degecek bir adam degil.
Kesinlikle geri donme.
Ilk evliliginde de siddet uygulamis
Duzelecek potansiyel olsaydi
2. evliliginde aklini basina
Coktan almis olurdu.

200 bin tl yazılmasından rahatsız olacak kadar boş dertlerim yok şükür
bos buldugunuz yorumlara cevap yazacak kadar boşsunuz bence ne yazacagimi sana soracak degilim ben sormadigim gibi hesapta vermem sen kimsinki burda kendi kendine artistlik yapmaya calisiyosun cok doluysan burda ne isin var onuda anlamadim

Sorun sadece bundan sonra sana şiddet uygulanmayacak olmasimi sadece??
Ya bundan öncekileri unutabilecekmisin?Kalbin ve gururun kırık değilmi?
Madem psikojik sorunları var senden ve çocuklardan uzak dursun.Baban sana sahip çıkmış bu şansı kullan ve gitme o adama geri.
5 yıl sonra yine şiddet görürsen hatta seni öldürurse ne olacak?
Çocuklarını düşün. bak babamı sevmiyorum demiş çocuk. kimbilir ne kadar etkisinde kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…