- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
valla bende bu sartlar olsaydi en basindan gitmezdim ne ugrasacam adam da adam olsa keske kari kiz doven pis sunepe herif
kotu bisey demiyoruzki napayim adamimi öveyim yani övmedim diye banlamazlar heraldeHahhahahaahhaah biz bugün nolacaz biliyomusun kesin
Nasıl alakası yok ki? Babası destek olacakmış iste.Baban sana araba alacak , peşin 200 bin tl verecek iş kurman icin konunun burayla hic alakası yokken araya bunu sıkıştırmanıza bir anlam veremedim cevabı arkadasa bırakıyorumchamallows gerekli yorumu yapacaktır
Babam destek olacak maddi imkanımız var deseydi o zaman . Babasnın 200 bin tl vermesini duyunca evet boşan mı diyecektik ?Nasıl alakası yok ki? Babası destek olacakmış iste.
Ne fark eder ya ha öyle demiş ha böyle demişBabam destek olacak maddi imkanımız var deseydi o zaman . Babasnın 200 bin tl vermesini duyunca evet boşan mı diyecektik ?
Ha bide araba alacakmıs bence araba varsa kesin boşansın.Nasıl alakası yok ki? Babası destek olacakmış iste.
Tabiki aile desteği önemliHa bide araba alacakmıs bence araba varsa kesin boşansın.
babam destek olacak demek yeterli bence meblaya gerek yok sana is kurarim dedi dese tamamda rakamlarla konusmak pek hos olmuyoNasıl alakası yok ki? Babası destek olacakmış iste.
Tabi koskoca konuda takıldığınız yer çok önemli.babam destek olacak demek yeterli bence meblaya gerek yok sana is kurarim dedi dese tamamda rakamlarla konusmak pek hos olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?