Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Sakin ama sakin geri dönme.

Bak bir kere aileni cignemissin bir daha yapma. Ana babanın rızası olmadan yapılan evlilikler hep hüsranla sonuçlanıyor. ne güzel ailen kucak açmış kendine de evlatlarına da zulmetme.

kocan vicdansiz bir adam. Vicdani olan adam karisina cocuklarinin annesine zulmetmez. Sırf ailen arkanda duruyor bosanma konusunda ciddi adımlar attığın için pişman olduğunu söylüyor. Yoksa sana acı çektirdiği için vicdan yaptığı için pişman değil. Bence aileni tekrardan karşına alma riskine değecek bir adam değil. Ki değişeceğine inanmıyorum. Ve aynı şeyleri yasardan tekrardan sığınacak bir ailen olmayabilir. Korkma intihar falan da etmez blof yapiyor.

O bahsettiğin son şans senin canından olmana, çocuklarının annesiz kalmasına sebep olabilir. Bunu iyi düşün

Bir evin bir kızıyken ailenin ne hale geleceğini düşünmeden, geç kalmış gibi kocaya kaçmışsın.

Seni ne çok sevdikleri arkanda bunca şeye rağmen durmalarından belli. Ama sen boşanma davası açtım diye konu açacağına, ne yapayım diye soruyorsun...

Dön sen bence evine, yazık ümitlendirme insanları...

Gerçi böyle destek bir ailenin biricik kızıyken kocaya kaçan birinden mantıklı davranmasını beklenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…