erkekler cok ince dusunmezler kadinlar kadar, bazen de kadinlar fazla dusunur bu tur seyleri.. Anladigim kadariyla sizin sevgi diliniz Onaylanma sozcukleri ama esinizizn sevgi dili bu degil. Birbirinizin sevgi dillerini anlayip ona gore davranabilmek icin Gary Chapman'in 5 Sevgi Dili kitabini alin (on tlden daha ucuz bir kitap). hem siz hem de esiniz okusun, sonra uzerinde konusun birbirinizin sevgi dillerinin ne olabilecegi konusunda, eminim sorun cozulecek
Bence de evli olan herkesin okumasi lazim, hatta annelerin cocuklarinin sevgi dillerini anlamasi icin cocuk olani da vardi bunun. Kac evlilik kurtulmustur bu kitapla kim bilirBu kitabı tavsiye edecektim ben de.
Gerçekten de çok şey katıyor bu bağlamda insana.
zaten beklediğim bi sarılma ne bilim bi öpücük falan beni gün içinde belki 10 kere arar ama bu kısımlara gelince yok..benimki de beni etmiyor
halbu ki insan 10 dksını ayırsa iki güzel laf etse problem kalmaz ama...
bir de erkek yapamıyoru kabul etmiyorum ben
onlarda da beyin var istedi mi çok güzel yapıyorlar
yapan nasıl yapıyor ya yapsın yani banane
merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum
zaten beklediğim bi sarılma ne bilim bi öpücük falan beni gün içinde belki 10 kere arar ama bu kısımlara gelince yok..
ben 5 senedir sendenim :)Bendensin tatlımmm malesef bende 3 aylık ewliyim ve eşim sadece yatakta sarılır öper o kadar onun dışında hiç bişey yok...
hatta dün gece dedim yanii ben ilgiyi sewen biriyim biliosun lgiyle büyüdüm.. ilgi gösteremyceksen anneme gideyim biraz beni sewsinde deşarj olayım kendime geleyim dedim en sonunda.. o da büyütüosun kucağıma alayımda pışpışlayım mı yani dedi...
bende senin anladığın ilgi anlayışı o ise bilemem dedim... ben daha bişey demem sana dedim wurdum kafayı uyudum...
tamam bu da aklıma geliyor ama hani derler ya yatağa soğukluk girmesin diye sevişmek konusunda bunu yapmak istemiyorum.. aslında yapınca nasıl olur bilemiyorum..işlerine gelmiyor
benim de bundan sonra yemek yapmak, temizlik yapmak, sevişmek falan işime gelmicek
kısasa kısas.
tamam bu da aklıma geliyor ama hani derler ya yatağa soğukluk girmesin diye sevişmek konusunda bunu yapmak istemiyorum.. aslında yapınca nasıl olur bilemiyorum..
kimi bakışıyla
kimi dokunuşuyla
kimi de sözleriyle sever...
hepsini yapan da olabilir elbette
hiçbirini yapmayana da odun diyelim konu kapansın
şaka bi yana ...hani bi gözden geçirin diyorum
mutlaka bir tarzı vardır, anlamıyor ya da yetinemiyor olabiliriniz.
yönlendirmeyi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?