- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
işlerine gelmiyor
benim de bundan sonra yemek yapmak, temizlik yapmak, sevişmek falan işime gelmicek
kısasa kısas.
Baristiniz mi?
ben 5 senedir sendenim :)
Siz bir öküzle evlenmişsiniz,kusura bakmayın da. Bir de daha yeni evlisiniz. Çok büyük sorunlar bunlar bence destek almalısınızAyyy o zamn 5 sene sonra ben benmkini düşünemiyorum...
eşime ben dokunduğumda huylanıyorum der çek elini der.... 3 aylık ewliyiz bi de düşün yani...
bi kere ablasıyla eşinin yanında öle bi terslediki beni anlatamam.. arabadaydık omzuna yatıp elini tutcaktım sadece yaklaştm bana dediki "yaaa yaklaşma bu kadar bunalıyorum hava çok sıcak" demişti.. yaaa öle olsa bile arkadaş ablanların yanında beni rencide etme bari...
snra ablasıyla eniştesi el ele tutuştular sarıldılar dokundular öptüler canım cicim kocacım aşkımlar uçuştu hayatımda bu kadar rencide olmamıştım... o gün bugündür de ablasının yanında ne öperim ne sewerim bıraktım artık düşün yanii....
bi de bizde cinsel sorun da war sen bana böle dawranırsan ben sana nasıl sıcaklık duycam dimi nasıl heycanlancam... hiç canım ble istemiyor... yapmıyoruz da zaten....
Siz bir öküzle evlenmişsiniz,kusura bakmayın da. Bir de daha yeni evlisiniz. Çok büyük sorunlar bunlar bence destek almalısınız
Ayyy o zamn 5 sene sonra ben benmkini düşünemiyorum...
eşime ben dokunduğumda huylanıyorum der çek elini der.... 3 aylık ewliyiz bi de düşün yani...
bi kere ablasıyla eşinin yanında öle bi terslediki beni anlatamam.. arabadaydık omzuna yatıp elini tutcaktım sadece yaklaştm bana dediki "yaaa yaklaşma bu kadar bunalıyorum hava çok sıcak" demişti.. yaaa öle olsa bile arkadaş ablanların yanında beni rencide etme bari...
snra ablasıyla eniştesi el ele tutuştular sarıldılar dokundular öptüler canım cicim kocacım aşkımlar uçuştu hayatımda bu kadar rencide olmamıştım... o gün bugündür de ablasının yanında ne öperim ne sewerim bıraktım artık düşün yanii....
bi de bizde cinsel sorun da war sen bana böle dawranırsan ben sana nasıl sıcaklık duycam dimi nasıl heycanlancam... hiç canım ble istemiyor... yapmıyoruz da zaten....
Ayyy o zamn 5 sene sonra ben benmkini düşünemiyorum...
uzuldum cnım arkadasın dedıgı gıbı kocan bır odun
gorucu usulumu evlendınız neydı durum ?
benım arkadasım yaklasık 6 aylık evlı kı konusmayız cınsel hayatını lakın hamıle kaldı ve konustuk bıraz bahsetmıstı bazen gunde 2-3 defa olduguda oluyor ılk aylar hergun oluyordu dıyor .. bence normalı o ılk aylar ulen hergun olcek tabı yapcaksın arkadas
ayh ınsallah duzelır eşin canım ılgısızlıgı alakasızlıgı gecer
ben kendımı dusunemıorum terazı burcuyum kocam olacak adam valla dibimde dolaşsın isterım evımde evlıyım arkadaş her yol mubah
biz 4 yıldır beraberliğin sonunda ewlendik 2mizde ünv mezunu işinde gücünde insanlarız.. ammavelakin durum bundan ibaret terapiste gidicez...
bende yay burcuyum ama koca böle olunca napcan elden bişey gelmiyor.... bende isterdim öle bi kocam olsun ama nerdeeee....
ya bak harbıden sınırlendım sımdı nasıl dokundugunda cek elını dıyor
bana boyle dese bıdaha dokunmam asla kocamsın tabıkıde dokunucam ne kdr gurur kırıcı bır kelıme ...
8 kere olsun 8 kere de boşarım.
O ilgi verilecek ulen.
neymiş şaka yapmış gülerek sölüyordu ama ne gerek war öle demeye arkadaş yaaa sanki üstüne çıkıp sewişmeye kalktım inanılmaz gururumu kırmıştı o gnü de asla unutmam...
terapist ıyı gelebılır en azından kocanın gozunu acar ınsallah ..
bu arada flört dönemlerındede boyle ılgısızmıydı ?
evlenınce oyle olmaz duzelır dıye dusunuluyor ama 7sınde neyse70ındede oyle odun herıfler
kocanın kı tamamen psıkolojık cnm terapist neler dıyecek bakalım ...
suanlık en kotu ıhtımalı aklıma getırmek ıstemıyorum
flört dönemnde de arada problemelr çıkıyordu ilgisizliğinden dolayı ve bana ewlennce böle olmaz diyordu ama ewlenncede değişmedi...
inşllh açar gözünü bakalım her şeyi anlatcm doktora zaten...
bilemiyorm anlayamıyorum onu bazen öle ii gzl sewecen dawranıoki bazende böle umarsızca davranabiliyor..
armızda sorunlar çıkınca haliyle bende ailesinden bile nefret edebiliyorum bazen....
çok içli dışlı olduk bu aralar kayınvalidem de rahatsız hergn onların ewine gidiyoruz işten doğru.. sonra gece de ewe dönüyoruz...
ewwliiğimden hiç bişey anlamadım....
Yapma böyle ben bu hikayenin sonunu biliyorum...
Mesele sevmemesi ya da güven vermemesi değil sadece ilgisizliği demi?
Ama ne yazık ki bu türler böyle değiştiremiyorsun inada bindirirsen aranıza daha çok soğukluk girer.
Bi süre sende beklentilerini yansıtma sen istedikçe o kaçacaktır çünkü, kaçan kovalanır misali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?