eşim beni duygusal olarak tatmin etmiyor

bir söz vardır ya romantik filmler başlarken "buradaki erkekler sadece hayal ürünüdür yazsın" evli degilim henüz ama sevgililerimin hiç biri romantik degildidna larında yok şekerim bunların söyleyincede klasik söz "senin zorlamanla söylersem ne anlamı kalır ben içimden gelince söylerim"

ben 5 senedir sendenim :)

Ayyy o zamn 5 sene sonra ben benmkini düşünemiyorum...

eşime ben dokunduğumda huylanıyorum der çek elini der.... 3 aylık ewliyiz bi de düşün yani...

bi kere ablasıyla eşinin yanında öle bi terslediki beni anlatamam.. arabadaydık omzuna yatıp elini tutcaktım sadece yaklaştm bana dediki "yaaa yaklaşma bu kadar bunalıyorum hava çok sıcak" demişti.. yaaa öle olsa bile arkadaş ablanların yanında beni rencide etme bari...

snra ablasıyla eniştesi el ele tutuştular sarıldılar dokundular öptüler canım cicim kocacım aşkımlar uçuştu hayatımda bu kadar rencide olmamıştım... o gün bugündür de ablasının yanında ne öperim ne sewerim bıraktım artık düşün yanii....

bi de bizde cinsel sorun da war sen bana böle dawranırsan ben sana nasıl sıcaklık duycam dimi nasıl heycanlancam... hiç canım ble istemiyor... yapmıyoruz da zaten....

erkekler hep böyle
evlenene kadar çok iyi yapıyorlar ilgi işini ama evlenince bi havalar ki sorma
bende senin gibi çoğu kez hissetiyorum ama eşime göre saçma oluyor
kendi içlerinde olmadığı sürece zorlama ile olmuyor tatlım

Siz bir öküzle evlenmişsiniz,kusura bakmayın da. Bir de daha yeni evlisiniz. Çok büyük sorunlar bunlar bence destek almalısınız

Siz bir öküzle evlenmişsiniz,kusura bakmayın da. Bir de daha yeni evlisiniz. Çok büyük sorunlar bunlar bence destek almalısınız

ewet çok büyük sorun yanii ablasıyla eniştesi herşeyi yapar yeni ewli gibiler ama biz öle değil.. sanki yıllarca ewliyiz ve birbirimizden bıkmışız gibi...

destek alcz terapiye gidicez bu ay içerisinde... herşeyi anlatıcam....

uzuldum cnım arkadasın dedıgı gıbı kocan bır odun

gorucu usulumu evlendınız neydı durum ?

benım arkadasım yaklasık 6 aylık evlı kı konusmayız cınsel hayatını lakın hamıle kaldı ve konustuk bıraz bahsetmıstı bazen gunde 2-3 defa olduguda oluyor ılk aylar hergun oluyordu dıyor .. bence normalı o ılk aylar ulen hergun olcek tabı yapcaksın arkadas

ayh ınsallah duzelır eşin canım ılgısızlıgı alakasızlıgı gecer

ben kendımı dusunemıorum terazı burcuyum kocam olacak adam valla dibimde dolaşsın isterım evımde evlıyım arkadaş her yol mubah

ya bak harbıden sınırlendım sımdı nasıl dokundugunda cek elını dıyor

bana boyle dese bıdaha dokunmam asla kocamsın tabıkıde dokunucam ne kdr gurur kırıcı bır kelıme ...

biz 4 yıldır beraberliğin sonunda ewlendik 2mizde ünv mezunu işinde gücünde insanlarız.. ammavelakin durum bundan ibaret terapiste gidicez...

bende yay burcuyum ama koca böle olunca napcan elden bişey gelmiyor.... bende isterdim öle bi kocam olsun ama nerdeeee....

terapist ıyı gelebılır en azından kocanın gozunu acar ınsallah ..

bu arada flört dönemlerındede boyle ılgısızmıydı ?

evlenınce oyle olmaz duzelır dıye dusunuluyor ama 7sınde neyse70ındede oyle odun herıfler

ya bak harbıden sınırlendım sımdı nasıl dokundugunda cek elını dıyor

bana boyle dese bıdaha dokunmam asla kocamsın tabıkıde dokunucam ne kdr gurur kırıcı bır kelıme ...

neymiş şaka yapmış gülerek sölüyordu ama ne gerek war öle demeye arkadaş yaaa sanki üstüne çıkıp sewişmeye kalktım inanılmaz gururumu kırmıştı o gnü de asla unutmam...

8 kere olsun 8 kere de boşarım.
O ilgi verilecek ulen.

Yapma böyle ben bu hikayenin sonunu biliyorum...

Mesele sevmemesi ya da güven vermemesi değil sadece ilgisizliği demi?

Ama ne yazık ki bu türler böyle değiştiremiyorsun inada bindirirsen aranıza daha çok soğukluk girer.

Bi süre sende beklentilerini yansıtma sen istedikçe o kaçacaktır çünkü, kaçan kovalanır misali....

neymiş şaka yapmış gülerek sölüyordu ama ne gerek war öle demeye arkadaş yaaa sanki üstüne çıkıp sewişmeye kalktım inanılmaz gururumu kırmıştı o gnü de asla unutmam...

kocanın kı tamamen psıkolojık cnm terapist neler dıyecek bakalım ...

suanlık en kotu ıhtımalı aklıma getırmek ıstemıyorum

flört dönemnde de arada problemelr çıkıyordu ilgisizliğinden dolayı ve bana ewlennce böle olmaz diyordu ama ewlenncede değişmedi...

inşllh açar gözünü bakalım her şeyi anlatcm doktora zaten...

kocanın kı tamamen psıkolojık cnm terapist neler dıyecek bakalım ...

suanlık en kotu ıhtımalı aklıma getırmek ıstemıyorum

bilemiyorm anlayamıyorum onu bazen öle ii gzl sewecen dawranıoki bazende böle umarsızca davranabiliyor..

armızda sorunlar çıkınca haliyle bende ailesinden bile nefret edebiliyorum bazen....

çok içli dışlı olduk bu aralar kayınvalidem de rahatsız hergn onların ewine gidiyoruz işten doğru.. sonra gece de ewe dönüyoruz...

ewwliiğimden hiç bişey anlamadım....

flört dönemnde de arada problemelr çıkıyordu ilgisizliğinden dolayı ve bana ewlennce böle olmaz diyordu ama ewlenncede değişmedi...

inşllh açar gözünü bakalım her şeyi anlatcm doktora zaten...

ınsallah canım ama karakterı boyle ise pek bırsey bekleme agzına ıkı parmak balı calıp koseye cekılır gene hayırlısıolsun hakkında

flort donemındede ara ara oluyormus belkı suanda alısamamıs olabılır evlılıge ...
belkı kocan vıç vıç olmayı sevmıyor..
flörtteyken ayrı evlerde uyuyordunuz belkıde haftada 1-2 gun gorusuyordunuz o zamanlarda bıle arada prüz cıkıyorsa eger , evlılık durumuna alısamamıs olabılır zannımca boyle dusunuyorum cnm...

ama ıste can cıkar huy cıkmaz derler ..
kendıne cekı duzen verır ınsallah..
yoksa senın ıcın zorr olur
ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdecen demıs atalarımız ...

yok canım benim problemim bunun çok çok ötesinde inan. şiddet gördüm ben bunu yapan adam bana göre affedilmek istiyorsa 40 takla atmalı. atmıyorsa defolsun gitsin affedilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…