flort donemındede ara ara oluyormus belkı suanda alısamamıs olabılır evlılıge ...
belkı kocan vıç vıç olmayı sevmıyor..
flörtteyken ayrı evlerde uyuyordunuz belkıde haftada 1-2 gun gorusuyordunuz o zamanlarda bıle arada prüz cıkıyorsa eger , evlılık durumuna alısamamıs olabılır zannımca boyle dusunuyorum cnm...
ama ıste can cıkar huy cıkmaz derler ..
kendıne cekı duzen verır ınsallah..
yoksa senın ıcın zorr olur
ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdecen demıs atalarımız ...
merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum
hayırlısı bakalım düzeliriz inşallah terapistede gidince...
bi de kayınvalidemin rahatsızlığı tuz biber oldu...
bi yakınlaşsan öpsen çok sırnaşma annem orda rahatsız sen neyin derdindesin der mesela... halbuki sadece öpücektim derim sadece...
ayy bakalım hakkımızda hayırlısı.. dua ediyorm kv iyileşse de hem gidip gelmelerimiz kesilse hem de biraz eşimle değişik şeyler yapmak istiyorum.. öle sorunlar oluyorkii... bazen annemle paylaşıyorum bu durumları olur öle şeyler üstüne gtme kendi haline diyor...
Benim sevgilim de boğa burcu aynı sorun bizde de oluyor zaman zamanhoşgeldin dünyama...
yoksa siz de mi bir boğa burcuyla evlisiniz?
Annesi hastaymış aklı ordadır , eşinize hak verdim benhayırlısı bakalım düzeliriz inşallah terapistede gidince...
bi de kayınvalidemin rahatsızlığı tuz biber oldu...
bi yakınlaşsan öpsen çok sırnaşma annem orda rahatsız sen neyin derdindesin der mesela... halbuki sadece öpücektim derim sadece...
ayy bakalım hakkımızda hayırlısı.. dua ediyorm kv iyileşse de hem gidip gelmelerimiz kesilse hem de biraz eşimle değişik şeyler yapmak istiyorum.. öle sorunlar oluyorkii... bazen annemle paylaşıyorum bu durumları olur öle şeyler üstüne gtme kendi haline diyor...
Benim sevgilim de boğa burcu aynı sorun bizde de oluyor zaman zaman
sizleri okudukça onunla evlenmemeye karar verdim
Her zaman öyle değil ama bazen bir şey oluyor afedersin resmen kendimi yırtıyorum benimle ilgilen diyeşimdiden alıştıysan bu haline evlendiğinde sıkıntı çekmezsin canım..
benimki evlenene kadar havalarda uçurdu beni, evlenince de kurbağaya dönüştü..
oyüzden yıkım oldu, yoksa sallamazdım da...
Her zaman öyle değil ama bazen bir şey oluyor afedersin resmen kendimi yırtıyorum benimle ilgilen diye
Bazen de tam tersi sevgi yumağı oluyor
Dengesiz bu adamlar
rahat rahat sevişmek için evlenmek.. bu da ilginç bir yaklaşıminsanlar rahat rahat sevişmek için evlenmiyor mu? öpülüp okşanmayacaksam neye yarar evlilik?
merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?