eşim beni duygusal olarak tatmin etmiyor

hayırlısı bakalım düzeliriz inşallah terapistede gidince...

bi de kayınvalidemin rahatsızlığı tuz biber oldu...

bi yakınlaşsan öpsen çok sırnaşma annem orda rahatsız sen neyin derdindesin der mesela... halbuki sadece öpücektim derim sadece...

ayy bakalım hakkımızda hayırlısı.. dua ediyorm kv iyileşse de hem gidip gelmelerimiz kesilse hem de biraz eşimle değişik şeyler yapmak istiyorum.. öle sorunlar oluyorkii... bazen annemle paylaşıyorum bu durumları olur öle şeyler üstüne gtme kendi haline diyor...

hoşgeldin dünyama...
yoksa siz de mi bir boğa burcuyla evlisiniz?

kv nın nesı var cıddı bır durummu bunuda takıyor olabılır

Kayinvaliden rahatsizmis. Yani eşinin annesi. Anne cok degerlidir herkes icin. Benim annem rahatsizlanmisti diye eşim hadi gidelim gör o zaman diyordu cinsi manada bana hic dokunmuyordu. Anne bu çünkü. Ben uzulurken o uckurunun pesinde olmamali.
Bence esiniz bundan dolayi boyledir. Morali bozuktur, cani sıkkındir. O uzulurken sizin ona sirnasmaniz belki onu rahatsiz ediyordur.
Allah annesine sifa versin.

Kadınlar ne ister sorusunun tek cevabı İLGİ bence..Merak etme her kadın bunu ıster,erkeklerın de yapısına göre degısır tavırları..Ama dedıgın gıbı evlılık bır taktık savası herkes bunu yapıyor,iş kadınlara düşüyor ve rol yapmak da yıpratıyor..Aıle dnaısmanına gıdebılırısnız veya zamanla duzene oturtursun paylasımlarınızı arttırıp bırlıkte vakıtler oluşturmaya calıs..

Annesi hastaymış aklı ordadır , eşinize hak verdim ben
Benim de annem hasta olsa sırnaşma falan düşünemezdim
Bence geçici bir durum, Allah şifa versin kayınvalidenize.

Benim sevgilim de boğa burcu aynı sorun bizde de oluyor zaman zaman
sizleri okudukça onunla evlenmemeye karar verdim

şimdiden alıştıysan bu haline evlendiğinde sıkıntı çekmezsin canım..
benimki evlenene kadar havalarda uçurdu beni, evlenince de kurbağaya dönüştü..
oyüzden yıkım oldu, yoksa sallamazdım da...

Her zaman öyle değil ama bazen bir şey oluyor afedersin resmen kendimi yırtıyorum benimle ilgilen diye
Bazen de tam tersi sevgi yumağı oluyor
Dengesiz bu adamlar

Ben sevgiliyken de evliyken de sorun etmedim bu canımlı cicimli lafları. Eşimle birbirimize bi aşkoş deriz başka bişey demeyiz, bazen annesinin yanında ağzından kaçırır, ağız alışkanlığı oluyor işte bi zaman sonra bu sevgi sözcükleri.
Ben ağzı alıştığı için her gün söylemesindense, içinden gelerek yılda bir kere söylemesini tercih ederim.

Her zaman öyle değil ama bazen bir şey oluyor afedersin resmen kendimi yırtıyorum benimle ilgilen diye
Bazen de tam tersi sevgi yumağı oluyor
Dengesiz bu adamlar

aynen..
dengesiz..
artık beklemiyorum bende ilgi falan..
kendi dunyamda mutluyum..
o da mutluluğuma ister dahil olsun ister olmasın..

Ne kadar az beklenti o kadar huzur... bosveeer erkek bu asla kadinlar gibi ince dusunup duygularimiza karsilik veremezler tam anlamiyla o yuzden bunlari aşmaktam baska care yok

Merhaba öncelikle sana yerden göğe kadar hak veriyorum.Seninle aynı durumu yaşadım desem.Hatta utanmıyayım afedersin yanına anadan doğma yattığım halde kocamın arkasını döndüğünü, balayı sabahında bile kocamın beni yalnız bıraktığını.Evlendiğimizde hiç konuşmadımızı.(hala fazla konuşmaz) Geceler boyu ağladığımı Allahım beni eşimlemi sınıyorsun diye.Güzel arkadaşım öncelikle 5 Sevgi dili kitabını okumanı özellikle tavsiye ederim.Herkesin sevgi gösterme şekli farklıdır.İngilizce bilmeyen biri ile ingilizce konuşursan seni anlamaz.Seni çok iyi anlıyorum.Sevgi ve aşk istiyorsun.Birde sana tavsiyem sosyal sitelerde ve arkadaşlarında çoookkk mutluymuş havası yaratmaya çalışan arkadaşlarına kanma olurmu.İnan herkesin hayatı inişli çıkışlı.Bende eşimle konuşmayı seçtim sonunda karşıma çıkan onun sevgiyi bilmemesiydi.Diyalog kurmayı bilmiyordu.Annesi bebekken tarlada çalışabilmek için eşimin ayağını yatağa bağlayıp gidermiş.Eşimde tırnakları ile duvarları kazırmış.Daha çocukluğu ile ilgili bir sürü şey.Ama bende çok sevgiye aç bir insandım.Daha çocukken taciz edilmiştim bir akrabam tarafından.Ya boşanacaktık ya da birbirimizi tamir edecektik.Ona çocukluğumda yaşadıklarımı anlattım o da bana.Evlendiğimde dedi birden ilgili bir eş ve sıcak bir yuva ile karşılaştığımda şok geçirdim dedi.Alışamadım o düzene dedi.Sabır ede ede 13 yıl oldu.Onun sevgi gösterme şekli bana ev işlerinde yardımcı olmak ve bana güzel yemekler yapmakmış öyle aşkım canım cicim diyemezmiş.Çayımın şekerini bile koyar getirir.Ama sarılıp öpmez.Koklamaz.Sen sarıl ona, sen öğret ona sevgiyi.Emin ol hiç bir evlilik belirli bir süreden sonra çok büyük aşkla sevgiyle gitmiyor.Evlilik zaten mantık işidir.Sakın gönlünü karıştırma.Dışarıda çıkar için sevgi verende alan çok olur.Sakin ol.Biz kadınız ve çok güçlüyüz.Eşin için Bir süre (1 ay en az) akşamları veya gündüz Ya Vedud çekermisin 1000 adet.onun sevgisini ilgisini kendine çekmek için.Göreceksin nasıl mutlu olacaksınız.Ve unutma anneleri eşlerimizi doğuruyor ama biz eşleri olarak onlara şekil veriyoruz.Sevgiler...

Erkek başta nasılsa öyle gider malesef Allah yardımcınız.olsun .....

Bir odun olarak bende hep acaba az mı ilgi gösteriyorum adam başka yere kaçmasın düşüncesindeyim. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ben nedense romantizmi falan pek sevmem bunu söylediğimde herkes şaşırıyor,Ben duygularımı pek ifade edemiyorum..
Neyse ,bir erkeğin her gün seni seviyorum demesi ,elinde çiçekler alması falan ne bileyim bana biraz gereksiz geliyo.
Ben tam tersi biriyim galiba,ne pırlantalardan,yüzüklerden hoşlanıyorum,ne de çiçek,romantik yemekler falan..
Yani bir bakış,gülüş,kolu omza sarma bile sevgiyi hissettirir diye düşünüyorum,bazı erkekler öyle ablacım(ben de biraz odunum heralde)
Yani eşimle romantik bir yemektense,sırt çantasıyla dünyayı gezmek daha romantik ve heyecanlı geliyo bana
İnş. düzelirsiniz..

Bende bi terslik var galiba.. Herifi gun icinde bir kac saat gordugumden olsa gerek hic oyle beklentilerim yok...bende her an seni seviyorum diyemem.. Arada soylerimki tadi kacmasin .. Hahaha gercekten herhalde romantizm yapacak vakit yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…