eşim beni duygusal olarak tatmin etmiyor

çok teşekkürler aklımın bi köşesine yazdım dediklerini..

Evlilik hep taktiklerle gidiyor malesef, gerekiyorsa yapın, bunda gocunacak birşey yok.
dün akşam bir arkadaşlarımız geldi onlarda yeni evli aynı konudan müzdarip kızda bi rahatlama geldi bana tek ben değilmişim diye.. hele burda yazılanlar içimi ferahlattı..erkeklerin yapısı böyle zamanla alışıcam galiba..

inan bende senle aynı düşünüyorum öyle beklentilerim asla olmadı sadece ben sarılmadan önce o sarılsın gibi basit şeyler. bana dediği şey ama ben sana temas edince aklıma cinsellik geliyo hemen.. hay allam ya diyorum yani insan sevişmedende öpüşebilmeli arada dimi.. bahsettiğim bu tarz şeyler :)

eşim benden daha fazla sevgi sözcüğü kullanır ben tensel temastan hoşlanıyorum.. yani böyle evde otururken onun yanına gidip sarılmak istiyorum ya bi dur noluyo şimdi falan diyor bende bişey olmadı sarılcam sadece diyorum tamam şimdi değil sonra diyor... onu için bu durum hemen cinselliğe giden bi durum oysa ben sadece sarılmak istiyorum çok basit bişey.. ama söylediği bu cümle beni gerçekten çok kırıyor..
ama benden daha çok sevgi sözcükleri kullanır dışarıda falan benden daha çok sarılır öper..

aslında sen onu öpmek isterken günün stresini yorgunluğunu bi nebze sevgiyle atmak istiyosun anlıyorum seni ama anlayana dimi...

Inan bir cogumuz ayni dertten.muzdaribiz ara ara benimde krizlerim geliyor helede canim cicimli bir cift gorursem ama artik soyle bakiyorum bu yuzden onu bosarmiyim hayir ozaman akisina birak ara ara gelen krizlerimide kontrol altina aldim soyleniyorum ona ama krizimin gececegini biliyorum sabirla gecmesini bekliyorum.

zaten istediğimçok şey değil koca gün stresli çalışıyorum eve geliyorum çocuk ayrı ev işi ayrı sadece sarılmak istiyorum o kadar onada ben istediğimde hayır dediğinde deliriyorum.. seni bi gece bıçaklıcam sinirden diyorum

Okurken sanki beni anlatmissiniz gibi hiss etdim. Ve maalesef kuyuya su dokmekle kuyu dolamaz.

Sen alıstırsan

Yani devamlı yapınca alışıyolar sanki

Bende fazlaca yılısıgım esimde oyle degildi
Simde ben bazen sabah kahvaltı hazırlayıp geri yatsam uyumak icin gelip kendi öpüyo beni ugurlamıcakmısın diyo
Yani alıstırdım göremeyince sanırım alıstığını fark ediyo

Bilemedim ya
Erkeklerin anatomisini cozmek davinci sifresi gibi

aslında sen onu öpmek isterken günün stresini yorgunluğunu bi nebze sevgiyle atmak istiyosun anlıyorum seni ama anlayana dimi...

Aynen öle canım ama anlamıyor malesef... zaten çalışıyoruz yorgn halimle kayınvaldemlere gidiyorum hiç oturmuyorum mutfağı topla kayınvalideye masaj yap ağrıları geçsin diye derken kendimi unutyrm eşimi göremiyorum doru dürüst...

dün anneme kahvaltya gittim eşimde kv.de deydi hep beni sormuş gelinim nerde diye.. bi de misafr gelmiş haliyle herkes bu ewin gelini nerde demiş...

arkadaş ben ne yapayım daha yaaa o anneyse bnmki de anne ve hergn ordym zaten.. oğlun yanında daha napiim bende annemi özlüyorum...

yani içinden gelmiyo demekki..
yada sevgisini gösteremeyenlerden..

Ahahhaha alemsin canım yaaa ayyy bu erkekler nie böle yaaa hep onalr diyor akdınları anlamak zor diye waayyy wallaa erkekleri anlamak daha zor hepsinin aybaşı tutuo herhalde

Aynen öle canım yaaaa ben sinirlennce çok söleniyorum...

çok gıcık oluyorum çiftleri böle mutlu eğlenceli canmlı ciicmli görünce... biz nie böle deiliz diyorum artık....

benm eşim yengeç ben de yay burcuyum.. yengeçler çok duygusalmışta romantikmişteee sewdiğine değer werirmişteeee pehhhh onun duygusallığı değeri bana değilkiii annesine daha çok.... benm duygularımı hiiiiç kaileye almaz...

Bende senn gibi düşünyrm hep... Bazen kriizimi kontrol edemiyorum akışına bırakıyorum ama yine aynııı yine aynıııı.....

yani içinden gelmiyo demekki..
yada sevgisini gösteremeyenlerden..

Bi insan sewgisini nasıl gösteremez yaaaa....

Ewlisin yanında hayat arkadaşın karın var..

kadını sewkii güzelleşsin çnkü kadın dokuuldukça sewildikçe ve tatlı dil ile güzelleşir... kadın o zaman kadın olduğunu hisseder kendine güweni gelir...

eşler birbirini sewdikçe iş hayatlarıda sosyal hayatları da çok güzel olur diye düşünyrm aslında olay çok basit...

mesela bnm eşim; ben ona benmle hiç ilgilenmiosun dediğimde napiim kucağıma alıp pışpışlayım mı diyor... yanii sewginin ve ilginin kucakta pışpışlanarak sewildiğini düşünyr.. yani kadın ruhuymuş oymuş buymuş hiiiç bilmiyor ya da bilmezlikten geliyor...

Bende teraziyim ve ilgi manyağıyım ama sevgilim odun yanında baş başayken iyi güzel ama mesaja,telefona gelince ruh gibi. Evlenince sanırım bende dip dibe olmak isteyen çiftlerden olcam
Yorumunu görünce yazasım geldi

canım kimisinde o ruh olmayınca olmuyo..
mesela ben eşimden artık böyle bişey beklemez oldum..
bi insan cinsellikte bile herzaman kadından adım bekler mi yahu..benimki bekliyo işte..
herzaman ben afedersin üstüne atlamayınca adım atmıyo..
ama artık sallamıyorum, canım cinsellik isteyince saldırıyorum, ilgi isteyince gidip öptürüyorum kendimi..
bekleye bekleye ağaç olmaya niyetin yoksa sen adım at dostum, sen öğret o bilmiyosa...
benim eşim işe giderken öpmeyi benim zorumla öğrendi..şimdi kendiliğinden yapıyo..

çok iyi anlıyorum canım...
benim adamda da hiç sevişme kültürü yok..
direk olaya dalıyo, sonra da aceleye getiriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…