çok teşekkürler aklımın bi köşesine yazdım dediklerini..Merhaba öncelikle sana yerden göğe kadar hak veriyorum.Seninle aynı durumu yaşadım desem.Hatta utanmıyayım afedersin yanına anadan doğma yattığım halde kocamın arkasını döndüğünü, balayı sabahında bile kocamın beni yalnız bıraktığını.Evlendiğimizde hiç konuşmadımızı.(hala fazla konuşmaz) Geceler boyu ağladığımı Allahım beni eşimlemi sınıyorsun diye.Güzel arkadaşım öncelikle 5 Sevgi dili kitabını okumanı özellikle tavsiye ederim.Herkesin sevgi gösterme şekli farklıdır.İngilizce bilmeyen biri ile ingilizce konuşursan seni anlamaz.Seni çok iyi anlıyorum.Sevgi ve aşk istiyorsun.Birde sana tavsiyem sosyal sitelerde ve arkadaşlarında çoookkk mutluymuş havası yaratmaya çalışan arkadaşlarına kanma olurmu.İnan herkesin hayatı inişli çıkışlı.Bende eşimle konuşmayı seçtim sonunda karşıma çıkan onun sevgiyi bilmemesiydi.Diyalog kurmayı bilmiyordu.Annesi bebekken tarlada çalışabilmek için eşimin ayağını yatağa bağlayıp gidermiş.Eşimde tırnakları ile duvarları kazırmış.Daha çocukluğu ile ilgili bir sürü şey.Ama bende çok sevgiye aç bir insandım.Daha çocukken taciz edilmiştim bir akrabam tarafından.Ya boşanacaktık ya da birbirimizi tamir edecektik.Ona çocukluğumda yaşadıklarımı anlattım o da bana.Evlendiğimde dedi birden ilgili bir eş ve sıcak bir yuva ile karşılaştığımda şok geçirdim dedi.Alışamadım o düzene dedi.Sabır ede ede 13 yıl oldu.Onun sevgi gösterme şekli bana ev işlerinde yardımcı olmak ve bana güzel yemekler yapmakmış öyle aşkım canım cicim diyemezmiş.Çayımın şekerini bile koyar getirir.Ama sarılıp öpmez.Koklamaz.Sen sarıl ona, sen öğret ona sevgiyi.Emin ol hiç bir evlilik belirli bir süreden sonra çok büyük aşkla sevgiyle gitmiyor.Evlilik zaten mantık işidir.Sakın gönlünü karıştırma.Dışarıda çıkar için sevgi verende alan çok olur.Sakin ol.Biz kadınız ve çok güçlüyüz.Eşin için Bir süre (1 ay en az) akşamları veya gündüz Ya Vedud çekermisin 1000 adet.onun sevgisini ilgisini kendine çekmek için.Göreceksin nasıl mutlu olacaksınız.Ve unutma anneleri eşlerimizi doğuruyor ama biz eşleri olarak onlara şekil veriyoruz.Sevgiler...
dün akşam bir arkadaşlarımız geldi onlarda yeni evli aynı konudan müzdarip kızda bi rahatlama geldi bana tek ben değilmişim diye.. hele burda yazılanlar içimi ferahlattı..erkeklerin yapısı böyle zamanla alışıcam galiba..Evlilik hep taktiklerle gidiyor malesef, gerekiyorsa yapın, bunda gocunacak birşey yok.
inan bende senle aynı düşünüyorum öyle beklentilerim asla olmadı sadece ben sarılmadan önce o sarılsın gibi basit şeyler. bana dediği şey ama ben sana temas edince aklıma cinsellik geliyo hemen.. hay allam ya diyorum yani insan sevişmedende öpüşebilmeli arada dimi.. bahsettiğim bu tarz şeyler :)Ben nedense romantizmi falan pek sevmem bunu söylediğimde herkes şaşırıyor,Ben duygularımı pek ifade edemiyorum..
Neyse ,bir erkeğin her gün seni seviyorum demesi ,elinde çiçekler alması falan ne bileyim bana biraz gereksiz geliyo.
Ben tam tersi biriyim galiba,ne pırlantalardan,yüzüklerden hoşlanıyorum,ne de çiçek,romantik yemekler falan..
Yani bir bakış,gülüş,kolu omza sarma bile sevgiyi hissettirir diye düşünüyorum,bazı erkekler öyle ablacım(ben de biraz odunum heralde)
Yani eşimle romantik bir yemektense,sırt çantasıyla dünyayı gezmek daha romantik ve heyecanlı geliyo bana
İnş. düzelirsiniz..
yok ben aslanla evliyim.. kendimde yengeçim :)hoşgeldin dünyama...
yoksa siz de mi bir boğa burcuyla evlisiniz?
eşim benden daha fazla sevgi sözcüğü kullanır ben tensel temastan hoşlanıyorum.. yani böyle evde otururken onun yanına gidip sarılmak istiyorum ya bi dur noluyo şimdi falan diyor bende bişey olmadı sarılcam sadece diyorum tamam şimdi değil sonra diyor... onu için bu durum hemen cinselliğe giden bi durum oysa ben sadece sarılmak istiyorum çok basit bişey.. ama söylediği bu cümle beni gerçekten çok kırıyor..Ben sevgiliyken de evliyken de sorun etmedim bu canımlı cicimli lafları. Eşimle birbirimize bi aşkoş deriz başka bişey demeyiz, bazen annesinin yanında ağzından kaçırır, ağız alışkanlığı oluyor işte bi zaman sonra bu sevgi sözcükleri.
Ben ağzı alıştığı için her gün söylemesindense, içinden gelerek yılda bir kere söylemesini tercih ederim.
aslında sen onu öpmek isterken günün stresini yorgunluğunu bi nebze sevgiyle atmak istiyosun anlıyorum seni ama anlayana dimi...hayırlısı bakalım düzeliriz inşallah terapistede gidince...
bi de kayınvalidemin rahatsızlığı tuz biber oldu...
bi yakınlaşsan öpsen çok sırnaşma annem orda rahatsız sen neyin derdindesin der mesela... halbuki sadece öpücektim derim sadece...
ayy bakalım hakkımızda hayırlısı.. dua ediyorm kv iyileşse de hem gidip gelmelerimiz kesilse hem de biraz eşimle değişik şeyler yapmak istiyorum.. öle sorunlar oluyorkii... bazen annemle paylaşıyorum bu durumları olur öle şeyler üstüne gtme kendi haline diyor...
zaten istediğimçok şey değil koca gün stresli çalışıyorum eve geliyorum çocuk ayrı ev işi ayrı sadece sarılmak istiyorum o kadar onada ben istediğimde hayır dediğinde deliriyorum.. seni bi gece bıçaklıcam sinirden diyorumInan bir cogumuz ayni dertten.muzdaribiz ara ara benimde krizlerim geliyor helede canim cicimli bir cift gorursem ama artik soyle bakiyorum bu yuzden onu bosarmiyim hayir ozaman akisina birak ara ara gelen krizlerimide kontrol altina aldim soyleniyorum ona ama krizimin gececegini biliyorum sabirla gecmesini bekliyorum.
Okurken sanki beni anlatmissiniz gibi hiss etdim. Ve maalesef kuyuya su dokmekle kuyu dolamaz.merhaba, içimde bir boşluk var ara ara çıkıyor ortaya çok garip bi his.. ilgi istiyorum öpülmek sevilmek istiyorum ama yok.. sadece ben yaparsam var.. konuşuyorum bu konuyu onunla çok abartıyosun diyor her seferinde..
hni ben kendimi çeksem hep yanımda canım cicim güzelim ağzından düşmez.. ama ben hep taktiklerle evlilik yürütemem ki.. bazen gerçekten hissettiriyor.. bazen içim bomboş.. ben mi abartıyorum bilemiyorum..
bugün kendimi çok kötü hissediyorum
yok ben aslanla evliyim.. kendimde yengeçim :)
yengeçler çok duygusal olur ve ilgiyi çok sever..acaba siz mi çok beklentiye giriyosunuz?[/QUOT
aslında çok öyle canım cicim beklemyorum ama erkek olarak o bana yanaşsın istiyorum..
aslında sen onu öpmek isterken günün stresini yorgunluğunu bi nebze sevgiyle atmak istiyosun anlıyorum seni ama anlayana dimi...
zaten istediğimçok şey değil koca gün stresli çalışıyorum eve geliyorum çocuk ayrı ev işi ayrı sadece sarılmak istiyorum o kadar onada ben istediğimde hayır dediğinde deliriyorum.. seni bi gece bıçaklıcam sinirden diyorum
Inan bir cogumuz ayni dertten.muzdaribiz ara ara benimde krizlerim geliyor helede canim cicimli bir cift gorursem ama artik soyle bakiyorum bu yuzden onu bosarmiyim hayir ozaman akisina birak ara ara gelen krizlerimide kontrol altina aldim soyleniyorum ona ama krizimin gececegini biliyorum sabirla gecmesini bekliyorum.
yani içinden gelmiyo demekki..
yada sevgisini gösteremeyenlerden..
Bende teraziyim ve ilgi manyağıyımuzuldum cnım arkadasın dedıgı gıbı kocan bır odun
gorucu usulumu evlendınız neydı durum ?
benım arkadasım yaklasık 6 aylık evlı kı konusmayız cınsel hayatını lakın hamıle kaldı ve konustuk bıraz bahsetmıstı bazen gunde 2-3 defa olduguda oluyor ılk aylar hergun oluyordu dıyor .. bence normalı o ılk aylar ulen hergun olcek tabı yapcaksın arkadas
ayh ınsallah duzelır eşin canım ılgısızlıgı alakasızlıgı gecer
ben kendımı dusunemıorum terazı burcuyum kocam olacak adam valla dibimde dolaşsın isterım evımde evlıyım arkadaş her yol mubah
çalışıyorum işim herkesinki gibi stresli.. bi dünya saçma sapan kişisel sorunlarla uğraşıyorum.. oğlum 3.5 yaşında hiperaktiv yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu.. evde ev işi yetmeye çalışıyorum. bazen duygusal anlamda daralıyor içim..tam o anda örneğin bu sabah bekliyorum ne bilim öpsün beni falan diye sarılsın diye sadece buna ihtiyacım var.. ama yok.. bazende fazlasıyla var.. bunun bi dengesi yok mu..
mesela sevişmek istyorum ama o istemiyor o esnada ve inanın o kadar ağrıma gidiyor ki bu durum. oysa çok normal dimi yani benimde istemediğim bi sürü zaman olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?