- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi sonnefesimmelis
-
Bi de bu hapis hayatli tecavuz evliligine cocuk yapmak icin 2 senedir ugrasiyosun.. Allah akil versin
internette birşey yapmadıqımı bildiği için izin verior vermese bile ben gene heryerden girerim yaniii elimden herşyii alıor ama buna engell koyamazz
Acikcasi konunun gercek olmamasindan supheleniyorum.
Umarim suphemde hakliyimdir.
En bariz olarak suphe uyandiran sikayet etmesi ve sonra geri cekilmesi.
benim bildigim sikayet geri cekilse dahi kendi rizamla yaptik, evlendik vs denilse bile bu isin pesi birakilmiyor.
baska topiklerde 2 yıldır hiç korunmadığını yazmışsın, ya hamile kalrsan o bebeğin ne gunahı var?
nete giren doğum kontrol ilacı mı alamayacak? Bi kendine gel allah aşkına
bir de tecavüz evliliği diyorsun inanamıyorum
Birak yollasin digenler bekara koca bosama lafini birebir bize hatrlatanlar oluyor canim. Yasiniz kucuk zamanla olgunlasir ve degisir ama bir erkegi kadin degistirir biraz sabirli olmak gerekir bosan digenlerede sesleniyorum bosanmak bu kadar kolay degil yapmayin hemen byle yorumlar aldatilmis degil duzelebilir bir durum
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
bazıları bu sitede çekme boşan diyenlerin alayını bekar zannediyor sanırım.
Adam tecavüz etmiş kişiliksiz bir pislik çek mi diyelim ?
Sıla dizisinde ki boran aga mı sandılar ne ettiler adamı
meraba kızlarr ben çok zor durumdayım eşim aşırı derece kıskanç ve çok sınırlı birşey olsa küfür edip şiddet uyguluorr
hiç bir yere gitmeme izin vermior ve sürekli tehtit edior beni 2 yıllık evliğiz ama çokk sıkıor kıskançlıkları iiyice artıyor kapının önüne bile çıkartmıor beni
kendi zaten hiç biryere götürmüor her tarafa kayınvalidemle gidiorum birtek onla izin verior komşularıma bile çıkarmıyor benii ve eğer bu dediklerininden
birini yapmazsam eger anamın evine geri yollarmış bana bi çıkışş yolu çıkış yolu gösterinn :26::26:
Kontesim ben manyağım zaten,gözüm görmez çeker alırım hemen..
Birde şiddet görecek buna göz yumacam helede 19 yaşındaysa,ben adamı ne yaparım varya feleği şaşar o anda onun..
Elin şerefszi gelsin evladıma şiddet uygulasın
,bende sessiz kalacam buna..
hamilelik testi var ama onun için eczaneye gidiyorsun dışarı çıkıyorsun????????????????????????????????????malesef canım elime para geçmiyor ve sağlık ocağına veya eczaneye bile gidemiyorm alma imkanım sıfır doktora bile gidemiorum kii
bu adam ailenin yanında rahat bırakmaz ailen de dünden razı zaten seni sepetler 2 günde...Peki birşey daha sormak istiyorum eşim bana dışarı çıkma komşuya gitme face girme dedi eğer bunlardan birini yaparsan seni annenin
evine gönderirim dedi ya ben bu dediklerine katlanıyım mı yapıyım mı dünden berii dışarı çıkmadım facemı kapattım komşularıma gitmdim görüşmedim onun dediklerinini mi yapıyım
Ozellikle size birsy ima etmedim ayrica sadece kizin konuda yazdiklariyla konustum konuyu okudugmda tecavuz edildigi yazmiyordu k.bakmayin sadece musait.oldgum kisma kadr okudum bende tecavuzu alkislayacak biri degilim konuda sadee kiskanclik vardi ve kiskancligin asilabilecek birsey oldugunu yazmak istedim ama tecavuzu bilseydim verdiginiz tepkiyi veirrdim. Asilabilecek bir sorun kiskanclik sadece konuyu okuyarak yaptigim yorum kotu olmasa gerek ama tecavuzunde oldugu bir.konuya elbette abes kacar.yorumum haklisiniz
Ay abla ayni annem gibisin ya adamin ustune atlayacak tip var sizde cok takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?