Eşim Beni EvE Hapsettiiiii

offf ne hayatlar var içim şişti.. arkadaşım git başvur bir yere böyle yaşanır mı allah aşkına.. karşında laf anlatmaya çalıştığın adam da çocuk daha yahu, ergen.. allah yardımcın olsun keşke elimizden birşey gelse..

internette birşey yapmadıqımı bildiği için izin verior vermese bile ben gene heryerden girerim yaniii elimden herşyii alıor ama buna engell koyamazz

Bazı kadınlar sizin bastırılmış olduğunuzu yazmıs şikayet edemez sindirilmiştir diye yazanlar olmuş ama ben bu yorumunuzdan isterseniz dişlerinizi gösterebileceğinizi anladım bence sizde şikayette edebilecek o evden de gidebilecek güç var ama gitmek istiyor musunuz gerçekten bilemiyorum.

Aynı sebeblerden dolayı bende aynı düşüncedeydim sizinle..

Topikte baya bebek bekliyor inşallah hamileyimdir falan diyor bu kadar kötü bir evlilğe sahip bir kadın helede tecavüz evliliğinde nasılda çocuk için dualar edebiliyor bende onu anlayamadım.

Yav he he. Kadin degistirir kadin sabreder kadin soyledir kadin boyle yapar falan blah blah blah. Kadinin agzini yuzunu mu dagitsin o evde dursun da yazik ya gencecik kiz dayak yemeyi mi hak ediyor yani bi iki damla kani ilk onun seyi akitmis aman tanrim hemen evlenmeli su ailedeki zihniyete bak kiza yazik ya

Çıkış yolunu göstermiş size zaten ''ananızın evine geri yollanmak''

bazıları bu sitede çekme boşan diyenlerin alayını bekar zannediyor sanırım.

Adam tecavüz etmiş kişiliksiz bir pislik çek mi diyelim ?

Sıla dizisinde ki boran aga mı sandılar ne ettiler adamı

Off sorma kontes herşeyi dizi sanıyor bazıları ayrıca evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey artık bunu kabul edin 17 yaşında evlilik inannılır gibi değil

Ulan anlamıyorum ben 17 yaşında tecavüze uğruyosun gidiceğin yer polis adamla evlenmek değil. O ne öyle kaçırdı bana sahip oldu falan .
Nerden buluyosunuz böyle piskopat adamları anlamıyorum nerden tanıştınız sosyal medyadan mı çok mu sevdiniz birbirinizi tecavüz edicek kadar çok sevmiş belliki . Tam okumadım yorumları ha eğer doğru anlamışsam bide çocuk yapma derdindemisinn ??? Kendi kendinizi bu duruma düşürüyosunuz kadın dediğin biraz ulaşılmaz olucak o saygınlığı herzaman koruycak adam evlensende seviyesizlik yapamıycak ama ohoooooo sizin olay zaten baştan ofsayt.
He bide internete nasıl giriyosunuz acaba kapıya çıkartmayan adam eve internet bağlatım al burda benim tecavüzümü anlat mı dedi ?
İŞTE BUNLAR HEP KADININ KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURAMAMASINDAN OLUYO .

Son düzenleme:
Üzüldüm.Huylu huyundan vazgeçmez.en kısa zamanda kurtulmanı tavsiye ederim.ve sakın çocuk yapma .Dikkat!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şaka gbı soru ya.ananın evıne yollarmışmış.adamın kıçına tekmeyı atıp ananın evıne gıtmek için daha ne beklıyorsun acaba çok yuz verıyonuz bu kocalara evlılığı kadınlara sunulan bır jest bır ulaşılmaz hedıye gbı göruyolar.

Ay abla ayni annem gibisin ya adamin ustune atlayacak tip var sizde cok takdir ediyorum

melis, diğer konuna baktım da sen psikolojik olarak da iyi değilsin.. bu ne tutarsızlık bu şartlar altında inşallah hamileyimdir diye sevinç çığlıkları atıyorsun.. evcilik mi canım yaşadığın hayat? hayır zor durumdasın bir de burada germek istemiyorum ama allah aşkına azıcık muhakeme yahu..

konu sahibi yardım edin demişsin boşan diyoruz hoşuna gitmiyor ailene git oda uymuyor şimdi kocan evde yokken kaynananda wc deyken önceden hazırlamış olduğun küçük valizini al en yakın karakola git durumunu anlat evde işkence görüyorum eve kapatıyorlar vs hepsini anlat seni aile bakanlığının bağlı olduğu birimlere götürecekler mor çatı kadın sığınma evleri kapandı yani deiştirildi şimdi tabelasız adresi gizli tutulan bir sürü evler açıldı oraya seni götürüyolar iş buluyorlar çocuğun varsa bile alınıyorsun oralara ve çocuğuna devletin kreşleri bakıyor sen işteyken yaşı kaç olursa olsun ama bunu yapacak cesaretin gücün varmı bilmiyorum ailen kocan sana yaklaşamaz asla sonrasında ister ordan anlaştığın biriyle bir ev tutup ayrılıyorsun ister tek ayrılıyorsune evini tutup bunları yapabilirsen al sana çözüm tutupda seni tecavüz eden aklı 5 karış havada uşakla evlenirsen ailenede hiç bişiyi söyleyemezsen yani kendini ifade edemezsen olacağı bu ve bundan dahada beterleri bu ergen senin canını burnundan getirir bi kaç yıl sonrada sen olgunlaşır menemenlik domatese dönersin o da çeri domatesi gibi herif olur gider başkasına aşık olur çat diye evlenir sende o yanından ayrılmadığın kaynananla yaşaar gidersin çoluk çocuk

nedense zorla kaçırılıp tecavüz edilme olayi hc inandirici gelmedi
kolay mi ya tecavüzü kaldırmak?
sen bu olayi atlattın snra evlendin de sadece kayınvalidenle bi yere gtme olayini mi problem ettin?

hanqi abi,baba kızına kardeşine tecavüz edilmesine göz yumar ?
isteyerek yaptıysan orası ayrı mesele ..

bu adam ailenin yanında rahat bırakmaz ailen de dünden razı zaten seni sepetler 2 günde...
o yüzden sığınma evinden başka çaren yok...bence evde ne deniyorsa yap,suyuna git yani,sonra da görüşme sonuçlarına göre çıakr gidersin evden.

tecavüz olayı olmasa bile,evden komşuya bile çıkmasına izin verilmeyen,dayak yiyen ,birey olarak kadın olarak değeri sıfır olmuş bir kadına;kıskançlıktır düzelir,aldatmadı ya demek de pek vicdansızlık olur...
tecavüze olmasa da youmunuz haklı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…