Abin senden gizlimi yapiyor bunu, yoksa sende imzalari attinmi ?Universite yillarmda abim benim adimi kullanarak isyeri acti ve sonrasinda batti. Alacaklilar, borclar, acilan davalar ve daha birsürü şey üzerime kaldi. Hayatimin mahvolusu ve hastalik öyle başladı
Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.
rahatsizliginizin tanimini hic bilmedigimiz icin, esinizde kusur bulmamiz da yanlis olur.
benim yengem de bir cesit sinirsel rahatsizlik var, adama hayati zindan ediyor mesela, o zaman adama da yazik oluyor. Evlilik mutluluk getirmiyorsa neden surmeli ki? kadinlar icin oldugu kadar erkekler icin de boyle.
Hic bisey gizlemedim, herseyi biliyoduEşiniz evlenmeden önce ağır bir tedavi gördüğünüzü biliyor muydu?
Eğer biliyordu ve bu duruma destek olacağını vaadedip evlendiyse bu davranışı çok yanlış. Sizde aramayın ve tedavinize odaklanın. Tamamen iyileşince belkide sizde dönmek istemeyeceksiniz.
Eğer ağır bi tedavi gördüğünüzü bilmeden evlendiyse durum değişir.
evet kullaniyor, kullandiginda biraz daha iyi oluyor, ama kucuk cocugu var, galiba cok sersemlettiriyor filan diye ara ara birakiyor. O zaman her iki tarafa da hayat cok zor.ilaçla düzelmiyormu yengeniz. bir sürü ilaç var sonuçta
Baristik öyle gittim.küserek mi gittiniz annenize?
yoksa barıştıkta gittim mi diyorsun?
evet kullaniyor, kullandiginda biraz daha iyi oluyor, ama kucuk cocugu var, galiba cok sersemlettiriyor filan diye ara ara birakiyor. O zaman her iki tarafa da hayat cok zor.
Basta haberim vardi ama sonrasinda herseyden habersizdm.Abin senden gizlimi yapiyor bunu, yoksa sende imzalari attinmi ?
Eger senden habersiz yapmis ise, cok büyük suc bu.
dogrudur. siz ne guzel bilinclisiniz, zaten olay burada bitiyor. Yengem bir rahatsizligi oldugunu oyle cok da kabullenmiyor ki, cozum bulmaya gitsin. Ona sorsan hersey normal der. ama o zorlugu yanindakiler yasiyor..işte bu tür ilaçları düzenli kullanmak gerekiyor. bırakmak daha kötü yapıyor. dozajını azaltabilir benim ilacımda uyku yapıyordu dozajını azalttı dr
Baristik öyle gittim.
Ben de ayni sizin gibi dusunup esime yalvariyorm. Gurur bile kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?