Eşim Beni Evimde Istemiyor!

rahatsizliginizin tanimini hic bilmedigimiz icin, esinizde kusur bulmamiz da yanlis olur.
benim yengem de bir cesit sinirsel rahatsizlik var, adama hayati zindan ediyor mesela, o zaman adama da yazik oluyor. Evlilik mutluluk getirmiyorsa neden surmeli ki? kadinlar icin oldugu kadar erkekler icin de boyle.

Universite yillarmda abim benim adimi kullanarak isyeri acti ve sonrasinda batti. Alacaklilar, borclar, acilan davalar ve daha birsürü şey üzerime kaldi. Hayatimin mahvolusu ve hastalik öyle başladı
Abin senden gizlimi yapiyor bunu, yoksa sende imzalari attinmi ?
Eger senden habersiz yapmis ise, cok büyük suc bu.

geçtiğimiz yıl bende çok ileri derecede bir bunalım geçirdim eşim bana destek oldu sağolsun. herkes hasta olabilir sonuçta

ama bizimde çok kavgalarımız oldu o dönem.

yalnız anlamadığım şey 2012 yılından beri rahatsızmışsın ilaçlarını düzgün kullanmıyorsun ki yine tekrarlamış. saati saatine almak greek

ilaçla düzelmiyormu yengeniz. bir sürü ilaç var sonuçta

Ev senin evin sormana bile gerek yok bence.Bas git evine ha zaten seni yanında istemeyen adam senin kötü gününde yanında olmayacaksa ne zaman olacak iyi gündemi.Bence ona ders vermenin zamanı gelmiş olmalı

Hic bisey gizlemedim, herseyi biliyodu

ilaçla düzelmiyormu yengeniz. bir sürü ilaç var sonuçta
evet kullaniyor, kullandiginda biraz daha iyi oluyor, ama kucuk cocugu var, galiba cok sersemlettiriyor filan diye ara ara birakiyor. O zaman her iki tarafa da hayat cok zor.

evet kullaniyor, kullandiginda biraz daha iyi oluyor, ama kucuk cocugu var, galiba cok sersemlettiriyor filan diye ara ara birakiyor. O zaman her iki tarafa da hayat cok zor.

işte bu tür ilaçları düzenli kullanmak gerekiyor. bırakmak daha kötü yapıyor. dozajını azaltabilir benim ilacımda uyku yapıyordu dozajını azalttı dr

hepimiz ruhsal sorunlar yaşayabiliriz,mesela ben geçen sene beklenmedik bir hamilelik geçirdim,zaten hamilelik korkum vardı yani ilkinde çok zor şeyler yaşadığım için asla diye baktığım bir durumdu.neyse,uzatmayayım..

hamilelik süreci ve sonrası da dahil gerçekten çok zor dönemler atlattım.kendimi tanıyamaz olmuştum.üstelik mesleğim gereği insanlara psikolojik destek veren biriyim,düşünün.terzi kendi söküğünü dikemez misali ilaç desteğiyle ve telkinle atlattım bu durumu.hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar ama siz tedavinize devam edin önemli olan bu.sakın bırakmayın.

işte bu tür ilaçları düzenli kullanmak gerekiyor. bırakmak daha kötü yapıyor. dozajını azaltabilir benim ilacımda uyku yapıyordu dozajını azalttı dr
dogrudur. siz ne guzel bilinclisiniz, zaten olay burada bitiyor. Yengem bir rahatsizligi oldugunu oyle cok da kabullenmiyor ki, cozum bulmaya gitsin. Ona sorsan hersey normal der. ama o zorlugu yanindakiler yasiyor..

biraz ayrı kalmak ikinize de iyi gelebilir..
ayrı kaldığın süreçte tedavine de devam et.

bence kalın biraz daha ailenizin yanında.
bu süreçte eşinizle çok irtibat halinde olmayın.
kafa dinleyin biraz.
eşiniz arasa gel diye hemen gitmeyin, ağırdan alın.

Baristik öyle gittim.

eşiniz yorulmuş, tükenmiş ve tekrar aynı sorunları yaşamaktan korkuyor gibi.
ama bunun çözümü bu mudur o da tartışılır.
erkekler sorunlar karşısında kadınlar kadar dayanıklı olamıyor, çözümü kaçmakta buluyorlar.

Evlilik hastalıkta ve saglıkta beraber olmaktır hastalıgımda beni yalnız bırakan adamı iyileşince de ben Yanımda istemem bu kdr net!!!!

Ben esinizin yaptigini hic dogru bulmuyrum bende ilaçlar kullaniyorum yeri geliyor çocukluğumda yaşadığım travmalarin etkisinde kalıyorum ama nisanlim bana hep destek oldu iyi olmam için hep bi adim arkamdaydi sevmek aşık olmak bunu gerektirir çünkü hayat her zaman güllük gulistanlik değil ki Eşiniz çok yıpranmıştır belki tamam anlıyorum ama sizi seviyrosa değer veriyorsa bu tarz iyileşte gel demesi hic etik değil . bi insan gerçekten bıkmış yorulmuş da olabilir zorla yaninda ol diyemeyiz beyfendiye lakin o zaman yapilacak tek şey bir daha arkana bakmadan temelli bitirmektir yoksa sevginin samimiyetini sorgularım ben. Bence siz de sorgulayin ! Kötü şeyler yaşamış yaşıyor olabilirsiniz ama dimdik durun herkese herşeye karşı çünkü bütün acılar geçiyor hiçbiri temelli kalmiyor allah yardımcıniz olsun ***

Onun iznini beklemeden dönün evinize. Buna o karar veremez. Eve döndükten sonra yapılması gerekeni yaparsınız. Gerekirse o gitsin evden. Paşaya bak yorulmuşmuş, karısının eve gelmesine müsaade etmiyormuş.

Evlilik tek kişilik değildir. Yok öyle iyi günde varım , kotu günde yokum. Eğer aşılacaksa birlikte aşılır bu sıkıntı, aşılamayacaksa ayrılır çiftler fakat aynı evin içinde buna karar verin.

Mutlaka uzman desteğine devam edin.

Buna benzer bi durum bende yaşadım,biz nişanlıyken araba aldı eşim vergi borcu olduğu için benim üstüme yapıldı araba ve kredisi.Sonra biz evlendik kızıma hamileyken bi gün polis geldi kapıya beni arıyorlar dediler sizi götürücez merkeze töbe töbe Neyse gittim meğerse eşimle kp bigün adamın birini yolda hırpalamışlar Adamda plakayı şikayet etmiş savcı bana bi kızdı Niye adamı dövüyorsun diye Karnım burnumda Arabayı sattık kurtuldumBende çok etkilenmiştim polis memuru içeri girebilirsiniz bile dedi savcı tutmadıGeçmiş olsun bi an önce iyileşmeye bakın,sanırım eşiniz tedavinizden ötürü bütün suçu size yıkıyor

Ben de ayni sizin gibi dusunup esime yalvariyorm. Gurur bile kalmadı.

Neye yalvarıyorsunuz vallahi anlamadım. Gitmek için onun müsaade etmesine mi ihtiyacınız var. Haber vermeden kapıyı açın ve girin içeriye bu kadar kolay.

Rahatlığa alışmış belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…