Eşim Beni Evimde Istemiyor!

Yani adam da tükenmiş belli ki bu ilişkiye devam etmek istemiyor, onu ben suçlayamadım açıkçası.

İlişkiniz tükenmiş, belki de devam etmemeniz sizin de hayrınıza olur. Siz kavga dövüşten bıkmadınız mı, neden dönmek istiyorsunuz? İlişkiniz yürümüyorsa belki de daha fazla zorlamamlısınız.

Evinize iyilesene kadar hatta iyilestikten biraz daha sonra donun, bazen ayrilik iyi geliyor iliskilere, yasanmis bir ornek, umarim duzelir evliliginiz

adamın baştan biliyor olması tüm ömür bu şekilde yaşamaya devam etmesini gerektirmez..adayanamıyor olabilir ...
tükenmiş olabilir..bundan sonra bu şekilde yaşamak istemiyro olabilir.
konu sahibi belki sizin için de en doğrusu budur..iyileşmenzi açısından..üstelik eşiniz boşanalım dememiş..iyileştikten sonra devam edelim demiş..
yıpratıcı bie ilişki şu an yaşadığınız..

O kadar şiddetten vs den sonra hala evim eşim yuvam diyorsun
Dönmek istiyorum diyorsun.
Pes

Sorun dönmek ya da dönmemek değil sorun ortada bir rahatsızlık var böyle bir durumda önce ailenizin yardımı ile bunu aşmak. Maalesef her koca anlayışlı olmuyor önemli olan önce sizin sağlığınız sonra evlilik hayatınız.

istemiyorsa dönersen daha beter şeyler yaşarsın istenmediğin yere evinde olsa gitme.

tedavini ol.

evlilik iyi gün kötü gün içindir suan bu durumda o olsa sen eminim onu göndermezdin.Kesinlikle sizden haber alamasın meraktan çatlasın.

Evlilikte zor zamanda yanında olması gereken kişidir ; EŞ .. Bence uzun bi süre sizden haber almasın . Madem şu an kendisi sizi istemiyor , istediği zaman da siz gitmeyin .. Peki ileride çok buyuk sorunlarınız olduğu zaman Allah korusun , nasıl bir uzlaşma ve ya anlaşma yolu bulacaksınız . Zaman size herşeyin doğrusunu mutlaka gösterecektir. Sizi istemiyor ama size ulaşabiliyor olmasın . Sizi istemiyorsa , size ulaşmasına da izin vermeyin

bi taraftan bakınca haklısınız ama o şiddetli kavgalar ilişkiyi çok yıpratıyor ve saygıyı gitgide kaybediyorsunuz, bu taraftan bakıncada eşiniz haklı.
bence siz eve gitmeye istekli olmayın ki eşinizde boğulmasın , yani kaçan kovalanırya o bakımdan sizden soğumasın, sizinde uzak kalmak istediğinizi düşünsün.o istemez siz gelicem derseniz sonu daha kötü olabilir.
size destek olmadığını düşünmeyin bence öyle olsa o kadar zaman yanınızda olmazdı, sanırım sadece biraz yorulmuş, dinginliğe ihtiyacı var.

evinize dönün, bir boşanma halinde evi terk eden eş kusurlu kabul edilir. çok istiyorsa eşiniz taşınsın evden.
eşinizi anlıyorum, ben de psikiyatrik tedavi görüyorum. benim rahatsızlığım sizinki gibi değil, daha ziyade kendi içsel çatışmalarımla alakalı ama kendime yenildiğim zaman zor dönemler geçiriyorum ve kendimi toparlamadığım sürece evde gözyaşı sel oluyor. doktorum ilk aylarda düzelme olmazsa ailemin de tedavi alması gerekebileceğini söylemişti. çok şükür ki benimki o boyuta ulaşmadı.
her şeyden önce psikiyatrik rahatsızlık geçirenlerin tedavi aşamasında hayatlarında kökten değişimler yapmaması gerekir, doktorunuz sizi uyarmadı mı bilmiyorum ama evlenmemeniz gerekiyordu. madem evlendiniz eşinizin de terapiye başlaması gerekiyordu. psikiyatrik sorunları olanların anne-baba-eş ve çocukları hastalıklara yatkın olurlar çünkü ruh durumlarını karşılarındaki insanın tavırları belirler. sizin rahatsızlığınız da eşinizin ruh durumunu bozmuş.
eşinizin 2 seçeneği var ya sizinle birlikte terapi görecek ya da sizden boşanacak ama düzel de gel bu seçeneklerden biri değil.
eşinizle oturun konuşun, onun da terapiye gitmesi gerektiğini birer uzmandan yardım almanız gerektiğini söyleyin. kabul etmezse eve dönün, bırakın o gitsin ve sonra bir avukata danışın.

Bence dönün orası sizinde eviniz.Kendi evimde daha iyi olurum diyebilrisiniz.Eğerki bir süre sizi görmek istemiyorsa kendi gitsin evden.

bunalmistir yuksek ihtimal
bir sure ayri kalsaniz belki daha iyi olacak diye dusunmustur
hayat hep kavga bagiris cagiris gecmez
huzur lazim en cok

ayrica tedavi gorurken nasil evlendiniz onuda anlayabilmis degilim
hastaliginiz agir degil o zaman

Ne olursa olsun sonucta sizin sorunlarınız olduğunu bilerek sizle evlenmiş bir insan bu.Bence siz bu sorunları yaşamasaydınız bu tedaviler hiç olmasaydı bile eşinizle gene kavga ederdiniz die düğşünüorm cunku sorun sizin anlaşamamanız ilk evlendiğimiz zamanlardada ben eşimle sürekli kavga ediordum bazen şiddette giriordu işin içine gecmişte yasadığım sorunlar yuzundende olabiliordu kavgalarımız.şöyleki gecmişte beni yıpratan seyler sürekli aklımda olduğu için sinirli bir insana dönüşmüştüm ve hıncımı eşimden cıkarıordum sizdedemi böle oldu?kavga etmek hoşuma gidiordu sanki geçmişte baskalarına söleyemediklerimi ona söleip rahatlıordum.ve daha sonrasında zaman gecti falan filan normale döndü hersey.sonuc olarak ne psikopatsınız nede şizofren sadece gecmiş sizide yıpratmıs o yuzden bölesiniz.bunlarada ne yazıkki erkekler bir noktaya kadar katlanıyor.biz nlarla evlendiğimizde sanki hiç gitmeyecek gitm ez bırakmaz die düşünüorz.tabi belki bırakmaz gitmez ama soğurlar eve gelmek istemezler veya sizin eve gelmenizi istemezler.bence siz zamana bırakın onunda bir sucu yok simdi düşününce bende kocamın bir sucu yokki diorm.adam bunaldı diorm.ben zamana bıraktım ve suan hamileim allah izin verirse bu ay sonunda doğum yapıcam ve hersey normal gidio.kavga etmiorz.tartısmıorz.zaman gectikce eşini tanıosun siz daha cok yeniymişsiniz bence olur böle seyler.bu gbi durumlara ailenizi katmayın sakın araya.illaki eşiniz sizi arıordur nasılsın die.iyi olduğunuzu söyleyin.o oldu bu oldu bak böle oldu die baska muhabbetler yapmaın.ben iyiyim sen nasılsın düşündümde hiç bir sorun artık beni üzemez sen yanımda olduktan sonra diyin.senide cok özledim musait olduğunda görüşelim diin eve dönmek istiorm demeyin.sanki onunla sevgiliymişsiniz gbi davranın.hosuna gidecektir.kendinizi değişime alın ne bilim saçlarınızın rengini değişin alışverişe cıkın ama unutmayın burdaki amaç önce kendinizi mutlu etmek kocanız için deil kendiniz mutlu olursanız zaten kocanız değişimi görünce oda mutlu olacktır.salmayın kendinizi bak ben hamile kaldığım günden beri kendimi cok saldım kocam belki bana yanlıs yapmadı ama hal ve haraketleri bana karsı değişti.o yuzden kendinizden gecmein motive tutun kendinizi eminim sorunlarınızı aşacaksınız.ben inanıorm hayat felsefenizde aman benden önemlimi olsun.babamda benim adıma şirket kurdu battı 4 tane ayrı bankaya 18 yasımda toplamda 600 bin lira kredi borcum oldu:) üstüme bişi olmadığpından bişi yapamıolar mahkemelerdede hakim bankalara sen bu insanın neyine güvendinde kredi verdin die hesap soruor ve mahkemeyi kapatıor.hala borclarım var sağlığımdan önemli deil babamlada aram iyi sonucta babam onu secme hakkım yoktu doğarken.bana sevgisini hiç eksik etmedi.bende takmıorm zaten böle takmalar ilerde sağlıktan edior.ne gerek var dünya hali bugun varız yarın yokuz oyuzden mutlu olmaya calısın.

İyi günde kötü günde.....

Ben olsam acayip kızardım eşime.

hasta bile olsanız sizde pek kaybetme korkusu yok belki bu şekilde olayın ciddiyetini anlarsınız

Piskolojik hastayı ne kadınlar nede erkekler sever genel olarak ayrılık olur , hergün kavgayı kim çeker

Piskolojik hastayı ne kadınlar nede erkekler sever genel olarak ayrılık olur , hergün kavgayı kim çeker

Yazdım yazdım sildim tövbe tövbe....
Bence de dönmeyin o eve bir daha..
Bozulan bir alet gibi başka bir yere yollanmak nedir yahu...
PES!!!

Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
çok haklısınız.. sorumsuzluk yapmış. iyi günlerde birlikte olmak kolay. gerçek bir "adamsa" zor anında karısının elinden tutup kaldırsın yanıında dursun bırakmasın o eli.. ayrıca orası sizin de eviniz. canınız istiyorsa gidin kalın. uzaktan uzağa nasıl aşılacakki problemler. o kötü yaşanmışlıkların üzerine iyiler koyulmalıki etkisi yeri hafiflesin. bir de bu şekilde alttan alarak anlatmaya çalışsanız. belki ikinci balayına çıkmalısınız başbaşa romantik herşey baştan başlamalı.. belki başka bir eve taşınmalısınız eski anıları silmek için.. yani taptaze yeni ve karşılıklı gerçekten başarmak isteyerek bir başlangıç yapsanız belki düzelir her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…