- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.603
- 898
bi taraftan bakınca haklısınız ama o şiddetli kavgalar ilişkiyi çok yıpratıyor ve saygıyı gitgide kaybediyorsunuz, bu taraftan bakıncada eşiniz haklı.Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.
Ne olursa olsun sonucta sizin sorunlarınız olduğunu bilerek sizle evlenmiş bir insan bu.Bence siz bu sorunları yaşamasaydınız bu tedaviler hiç olmasaydı bile eşinizle gene kavga ederdiniz die düğşünüorm cunku sorun sizin anlaşamamanız ilk evlendiğimiz zamanlardada ben eşimle sürekli kavga ediordum bazen şiddette giriordu işin içine gecmişte yasadığım sorunlar yuzundende olabiliordu kavgalarımız.şöyleki gecmişte beni yıpratan seyler sürekli aklımda olduğu için sinirli bir insana dönüşmüştüm ve hıncımı eşimden cıkarıordum sizdedemi böle oldu?kavga etmek hoşuma gidiordu sanki geçmişte baskalarına söleyemediklerimi ona söleip rahatlıordum.ve daha sonrasında zaman gecti falan filan normale döndü hersey.sonuc olarak ne psikopatsınız nede şizofren sadece gecmiş sizide yıpratmıs o yuzden bölesiniz.bunlarada ne yazıkki erkekler bir noktaya kadar katlanıyor.biz nlarla evlendiğimizde sanki hiç gitmeyecek gitm ez bırakmaz die düşünüorz.tabi belki bırakmaz gitmez ama soğurlar eve gelmek istemezler veya sizin eve gelmenizi istemezler.bence siz zamana bırakın onunda bir sucu yok simdi düşününce bende kocamın bir sucu yokki diorm.adam bunaldı diorm.ben zamana bıraktım ve suan hamileim allah izin verirse bu ay sonunda doğum yapıcam ve hersey normal gidio.kavga etmiorz.tartısmıorz.zaman gectikce eşini tanıosun siz daha cok yeniymişsiniz bence olur böle seyler.bu gbi durumlara ailenizi katmayın sakın araya.illaki eşiniz sizi arıordur nasılsın die.iyi olduğunuzu söyleyin.o oldu bu oldu bak böle oldu die baska muhabbetler yapmaın.ben iyiyim sen nasılsın düşündümde hiç bir sorun artık beni üzemez sen yanımda olduktan sonra diyin.senide cok özledim musait olduğunda görüşelim diin eve dönmek istiorm demeyin.sanki onunla sevgiliymişsiniz gbi davranın.hosuna gidecektir.kendinizi değişime alın ne bilim saçlarınızın rengini değişin alışverişe cıkın ama unutmayın burdaki amaç önce kendinizi mutlu etmek kocanız için deil kendiniz mutlu olursanız zaten kocanız değişimi görünce oda mutlu olacktır.salmayın kendinizi bak ben hamile kaldığım günden beri kendimi cok saldım kocam belki bana yanlıs yapmadı ama hal ve haraketleri bana karsı değişti.o yuzden kendinizden gecmein motive tutun kendinizi eminim sorunlarınızı aşacaksınız.ben inanıorm hayat felsefenizde aman benden önemlimi olsun.babamda benim adıma şirket kurdu battı 4 tane ayrı bankaya 18 yasımda toplamda 600 bin lira kredi borcum oldu:) üstüme bişi olmadığpından bişi yapamıolar mahkemelerdede hakim bankalara sen bu insanın neyine güvendinde kredi verdin die hesap soruor ve mahkemeyi kapatıor.hala borclarım var sağlığımdan önemli deil babamlada aram iyi sonucta babam onu secme hakkım yoktu doğarken.bana sevgisini hiç eksik etmedi.bende takmıorm zaten böle takmalar ilerde sağlıktan edior.ne gerek var dünya hali bugun varız yarın yokuz oyuzden mutlu olmaya calısın.Selam herkese..
2012 yilindan bu yana agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum. Ve bu yil eylül ayında evlendim. Ailemden uzak bi sehirde yasamaya başladım. Tedavi yüzünden bir de kurtaj gecirdim. Herşey böyle üst üste gelince öyle çok yiprandim ki eşimle sık sık şiddetli kavgalar etmeye başladık. Öyle ki boşanma karari bile aldik defalarca. Sonunda hep baristik.
En son kavgamizda karşılıklı siddet de oldu. Yine baristik. Suan ailemin yanina geldim. Bir süredir burdayim. Evime geri dönmek istiyorum fakat eşim kabul etmiyo. Kavgalardan yoruldugunu, iyilesene kadar ailemin yanında kalmami söylüyo.
Evet kavgalar ettik ama sonuçta herzaman suç karsiliklidir. Ama cezayi esim bana kesti. Evime donemiyorum ve cok üzülüyorum. Eşim yanimda olsun, destek olsun istiyorum. Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
Arkadaşlar sizce yanlış mi düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim.
Selam herkese..
Selam herkese..
çok haklısınız.. sorumsuzluk yapmış. iyi günlerde birlikte olmak kolay. gerçek bir "adamsa" zor anında karısının elinden tutup kaldırsın yanıında dursun bırakmasın o eli.. ayrıca orası sizin de eviniz. canınız istiyorsa gidin kalın. uzaktan uzağa nasıl aşılacakki problemler. o kötü yaşanmışlıkların üzerine iyiler koyulmalıki etkisi yeri hafiflesin. bir de bu şekilde alttan alarak anlatmaya çalışsanız. belki ikinci balayına çıkmalısınız başbaşa romantik herşey baştan başlamalı.. belki başka bir eve taşınmalısınız eski anıları silmek için.. yani taptaze yeni ve karşılıklı gerçekten başarmak isteyerek bir başlangıç yapsanız belki düzelir her şey.Zor zamanlarda ayrı olucaksak niye evlendik ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?