Eşim beni hiç mi umursamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgizilikten değil de belki 15 yıllık evliliğme macera aradım. Adam senden bıkmış ki ne yaptıysan artık başka kadın bulmuş betersin. Aslında o sana tekme vurmuş ama hsdi öyle kendini kandır

Sevgizilikten değil de belki 15 yıllık evliliğme macera aradım. Adam senden bıkmış ki ne yaptıysan artık başka kadın bulmuş betersin. Aslında o sana tekme vurmuş ama hsdi öyle kendini kandır
Hshshdhhs hayal dünyana hayran kaldım hdjdjjd kendini böyle avut senin dünyanda ancak erkekler başka kadın bulur karısı başkasına azar diye korkar davar gibi adam döver normal senin hayatında

Hshshdhhs hayal dünyana hayran kaldım hdjdjjd kendini böyle avut senin dünyanda ancak erkekler başka kadın bulur karısı başkasına azar diye korkar davar gibi adam döver normal senin hayatında
Kes lan pis alkolikk başlarım senin dünyana

Senin dünyada koca azmış gitmiş zaten ne anlatıyorsun defol git

Yani haklısın insan kıskanır üstelik kısıtlanma falan yazmışlar öyle bişey değil birazcık kıskanabilir yani herkes ister

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…