- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
kiskanmak sevgiyi mi anlatir anlamıyorum ki? niye kiskansin nikahli karisiniLütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
yaptığınız çok saçma , sevildiğinizi kıskanılarak mı kanıtlayacaksınız ? ne istiyorsunuz işyerinizi bassın ortalığı yakıp yıksın mı ?Daha önce eşimin beni kıskanmadığı ile ilgili konular açmıştım. Ben de bir kaç kez bunu eşime sordum eşim de kıskanılacak bişey yapmıyorsun ki dedi. Gerçekten de öyle çalıştığım yer de hep bayan. Gece nöbet tutuyorum. Eşime bu nöbetimde bir erkek de gelecek müdür öyle istemiş diye arkadaşım yslandan mesaj attı. Eşim bu ne saçmalıl desi ben de yarın neymiş öğtenirim normalde bir kaç ssst duruluyor ama yarın arkadaştan öğrenirim sabaha kadsr mı duracak diye dedim. Hatta arkadaşım aynı odads sabaha kadar olur mu felaj yazdı. Eşim olmazsa yarın rapor alırız gitmezsin felan dedi. Ertesi gün eşim ne aradı ne sordu. Nornalden 1 saay erken geldi eve neyse hiç sormadı ben de bişey demeidm. Sonra gece mesaj attı şuan çok sinirliyim frlan filan ben surat yaptım o yüzden attı belki de gerçekten umursayan insan aynı yerde kalmayayım diye biraz umursardı. Neyse o zaman 1 ay gelecek aynı gün demiştim.ben de dedim ki sen beni gerçekten kıskansaydın dedim sabahtan bir sorqrdın gece 12 demi aklına geldi dedim. Neyse ben yine küstüm trip attım. Haftaya o gün gitöeyeceksin rapor alırsın dwdi ben de inads gideceğim dedim. O gün geldi çattı eşimle de aramız limoniydi. Yine hiç sormadı akşam geldi yine beni götürmek için. Kendimi tutsmayıp ağladım sen beni hiç umursamıyorsun kıskanmıyorsun dedim. Senin derdin ne dedim. Benim derdşn yok senin var dedi ben de evet var dedim.ağladım ve çıktım işe geldim. Normalde kendi bırskıyordu. Lütfen kıskanmasın nr olacak demeyin. Az bişey bile olsa bu durumds herkes kıskanır sabaha kadar aynı odads bir erkekle kalmak. Kalablık bşr yer değil 2 kişi dsha var onlar odssınds olacak.
senin eşin Türk değil cano , senin anlattığın bir erkek imajı Türkiyede binde birdir.ya ne sacma sapan davranmışsin
resmi bir yerde calisiyorsun kadin gelmis erkek gelmis ne olacak sapik gibi sana mi saldiracak? velev ki saldiracak bunu gündüz yapamaz mi?
ya da gece boyu konusup aklini mi celecek? karisinin akli bu kadar kolay celiniyorsa manav da çeler kasap da
kiskanilmak guzel birsey degil ki . sacma sapan islerle adamin canını sıkmişsiniz
kiskanmak sevgiyi mi anlatir anlamıyorum ki? niye kiskansin nikahli karisini
ben dun esimi evden gonderdim 2 erkek 1 kadin arkadasim gelecek rahat rahat takilalim diye. is cikisi oyalandi adam ama kadın arkadaşın esinin ailesinden kaynakli bir plani cikmis gelemedi iki erkek geldi, ev hediyesi de almışlar kiyamam yaptigim yemeklerden yedik, eski isyerimden konustuk, biraz dedikodu yaptik, güldük eglendik sonra evden beraber ciktik, esimi aldim onlar da tokalasti ayrildik.
adam beni kiskanmak bir yana mutlu oldu neşemin yerine geldiğini görünce.
simdi beni sevmiyor mu oluyor?
kiskanclikla sevginin hic alakasi yoktur. güvenen insan kiskanmaz
Aynı erkekle mesai saatleri içerisinde bir odada durmanın sonunda ne olmasını bekliyorsunuz?Ama aynı odada kimse olmadan bir erkekle kalmak kimse yok başka
Konu sahibinin yaptigi normal degilde. Seninkide pek normal gelmedi bana birde niye her konunun altinda sen uzun uzun kendi hayatindan örnekler vererek açıklama yapıyorsun dikkat ettim hepsinde öyle kendi hayatından uzun uzun kesitleerrya ne sacma sapan davranmışsin
resmi bir yerde calisiyorsun kadin gelmis erkek gelmis ne olacak sapik gibi sana mi saldiracak? velev ki saldiracak bunu gündüz yapamaz mi?
ya da gece boyu konusup aklini mi celecek? karisinin akli bu kadar kolay celiniyorsa manav da çeler kasap da
kiskanilmak guzel birsey degil ki . sacma sapan islerle adamin canını sıkmişsiniz
kiskanmak sevgiyi mi anlatir anlamıyorum ki? niye kiskansin nikahli karisini
ben dun esimi evden gonderdim 2 erkek 1 kadin arkadasim gelecek rahat rahat takilalim diye. is cikisi oyalandi adam ama kadın arkadaşın esinin ailesinden kaynakli bir plani cikmis gelemedi iki erkek geldi, ev hediyesi de almışlar kiyamam yaptigim yemeklerden yedik, eski isyerimden konustuk, biraz dedikodu yaptik, güldük eglendik sonra evden beraber ciktik, esimi aldim onlar da tokalasti ayrildik.
adam beni kiskanmak bir yana mutlu oldu neşemin yerine geldiğini görünce.
simdi beni sevmiyor mu oluyor?
kiskanclikla sevginin hic alakasi yoktur. güvenen insan kiskanmaz
turk sevgililerim de ayniydi , hayatimda hic kiskanildigim olmadi ki erkek arkadaslarimi severim ve sıkca zaman geçiririm.senin eşin Türk değil cano , senin anlattığın bir erkek imajı Türkiyede binde birdir.
kiz kimin hayatindan ornek vereyim ya kendimden vericem ya da cok yakinimdan herseyine sahit oldugum biri varsa ondanKonu sahibinin yaptigi normal degilde. Seninkide pek normal gelmedi bana birde niye her konunun altinda sen uzun uzun kendi hayatindan örnekler vererek açıklama yapıyorsun dikkat ettim hepsinde öyle kendi hayatından uzun uzun kesitleerr
Tam olarak ne yapsın isterdiniz katil mi olsun sizi akşam haberlerinde alt yazi mi geçsinler Allah korusunAma aynı odada kimse olmadan bir erkekle kalmak kimse yok başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?