olmasi gerekn neİyide herkes çalışıyor yoruluyor vs.
Bu olay iş yorgunluğuyla alakalı olsaydı madenciler inşaatçılar falan rahip olurlardı.
Özellikle bir erkek ne kadar yorulursa yorulsun 1 ay ara çok fazla. Haftada 1 desen yine anormal bulmazdım. Ama sende gün aşırı diyorsun sendeki talep de fazla bilemedim
Ya insan çalışınca eve gelip yemek yiyince ağzı açık yatıyor yani bunu düşünmemesi falan normal ama izin günlerinde falan en azından daha rahat olmalı.Bide gencecik adam
Bilemedim
Haftada bir bile 31 yasındaki adam icin cok cok az geldiYa insan çalışınca eve gelip yemek yiyince ağzı açık yatıyor yani bunu düşünmemesi falan normal ama izin günlerinde falan en azından daha rahat olmalı.
Kaldı ki bu gezi programı değil günü saati olsun doğaçlama gelişen birşey olmalı.
Ama 1 ay çok abartı. Tez internet geçmişi sorula:)
Al karşına konuş sadece bir kezolmasi gerekn ne
Haftada dimiaynen ya benim eşim 46 yaşında en az iki bizim.
Dusunmedim dersem yalan olur çünkü cinsellik evliliğin temel taşlarından birisi enazindan benim için öyle...siz bosanmayi dusundunuzmu benmi abartiyorum
Bu örnek benim için ilk zamanlar geçerliydi mesela cocugum olmuyordu ama eşim sürekli öyle yani baskıyla alakasi yok ben bunu anladım adam tembel...Eşinizi bebek olmuyor diye baski altına almış olabilirmisiniz. Benim tanıdığım bir doktor var. Onunda çocuğu hemen olmadi. Esi adamı deli etti resmen. İş yerinde aramalar "hadi eve gel şimdi tam zamani" felan.adam resmen siparis götürür gibueve gidiyordu. Adamin evliliği bu durumdan dolayi cok yıprandı çünkü her seferinde performans bekleniyordu ve esi illaha hamile kalmak istiyordu. Belki sizin esinizde kendini böyle hissediyordur
Yanlış değilsiniz iki çocuk. Çok güzel olur arasını fazla açmayın ama biraz bitliktede oynayabilsinler.Boşansanız bile çocuklar öz kardeş olur en azından.sorunlar cozulmuyorki. Cok denedim cok konustum 4 yildir bu halde. Bende cogu zaman oglum icin sabir diyorum. Bebege odaklanma sebebimde bu madem ayrilmiyorum hem oglum cok istiyor hemde benim istegim tek cocuk olmak cok kotu doye dusunuyorum ama bazende yanlismiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?