Eşim beni istemiyor mu ne yapmaliyim. Yardim edin lutfen

olmasi gerekn ne

Bide gencecik adam
Bilemedim
Ya insan çalışınca eve gelip yemek yiyince ağzı açık yatıyor yani bunu düşünmemesi falan normal ama izin günlerinde falan en azından daha rahat olmalı.
Kaldı ki bu gezi programı değil günü saati olsun doğaçlama gelişen birşey olmalı.
Ama 1 ay çok abartı. Tez internet geçmişi sorula:)

Haftada bir bile 31 yasındaki adam icin cok cok az geldi
Telefonları falanda kurcalanmalı

olmasi gerekn ne
Al karşına konuş sadece bir kez
Anlamazsa bir daha o konuda adım atma
Kendi gelene kadar bekle
Çünkü sanırım hep senin adım atmana alışmış hep senden bekliyor
Aslında bunun hesabını yapmak bile rahatsız edici birşey ama herkesin karakteri farklı işte senin eşin de üşengeç sanırm

yalnız yanlış anlama da tabi seni tanımıyorum.
bakımsız asla görmez beni, çok dikkat ederim.
onun sevdiği şekilde giyinirim, yemekler yaparım, müzik açarım, hatta dans ederim :)

Eşinizi bebek olmuyor diye baski altına almış olabilirmisiniz. Benim tanıdığım bir doktor var. Onunda çocuğu hemen olmadi. Esi adamı deli etti resmen. İş yerinde aramalar "hadi eve gel şimdi tam zamani" felan.adam resmen siparis götürür gibueve gidiyordu. Adamin evliliği bu durumdan dolayi cok yıprandı çünkü her seferinde performans bekleniyordu ve esi illaha hamile kalmak istiyordu. Belki sizin esinizde kendini böyle hissediyordur

siz bosanmayi dusundunuzmu benmi abartiyorum
Dusunmedim dersem yalan olur çünkü cinsellik evliliğin temel taşlarından birisi enazindan benim için öyle...
Ama bazende abartiyor muyum diyorum...

Insan sevmek sevilmek istiyor karşıdakine bunu hatirlatmak gerçekten sinir bozucu...
Sen kendini mi tatmin ediyorsun nasıl duruyorsun diyorum...
Hayır etmiyorum ne alakasi var diyor etse anlarim çünkü uzun süre ilişki olmayınca ruyalanmayla boşalıyor vücut tepki veriyor sonuçta bazen saklıyor benden utanıyor biliyorum ama degismiyor azcik duzelse yine fabrika ayarlarına dönüyor.

Bu örnek benim için ilk zamanlar geçerliydi mesela cocugum olmuyordu ama eşim sürekli öyle yani baskıyla alakasi yok ben bunu anladım adam tembel...
Konu sahibinin eşinin de baskıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Yanlış değilsiniz iki çocuk. Çok güzel olur arasını fazla açmayın ama biraz bitliktede oynayabilsinler.Boşansanız bile çocuklar öz kardeş olur en azından.

Usengeclikle alakasi yok tas tasimiyo sonucta en yorgun erkek dahi olsa pazarlaridami çalışıyor. Pisikolojik baskı yapmayın tahrik edin baktınız tepki vermiyor sağlık sorunu olabilir o yoksa başkası tatmin ediyo olabilir dikkat edin sıkmadan yaptıklarını kurcalayın belli etmeyin.

Valla sizi uzmek istemem ama bence kocaniz cinselligini aizin disinizda yasiyor derimmm,bence siz telefonuna vs bi bakinn..

Cinsellik olmadan yakınlık olmuyor . Ben kocama 2 hafta dokunmasam (sağlık hariç) bir daha dokunmak istemem .tenler birbirine sıcaklığını geçirince kalbi de ısıtıyor sanki .aşk, sevgi taze kalıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…