Cocuklar duymasin gönülle selami geldi aklimaEşinizi bebek olmuyor diye baski altına almış olabilirmisiniz. Benim tanıdığım bir doktor var. Onunda çocuğu hemen olmadi. Esi adamı deli etti resmen. İş yerinde aramalar "hadi eve gel şimdi tam zamani" felan.adam resmen siparis götürür gibueve gidiyordu. Adamin evliliği bu durumdan dolayi cok yıprandı çünkü her seferinde performans bekleniyordu ve esi illaha hamile kalmak istiyordu. Belki sizin esinizde kendini böyle hissediyordur
Keçi boynuzu pekmezi yedirin birde daha esprili yaklaşmaya çalışın. Bide böyle deneyin.daha olmadı bi doktora gidin. Belkide bi sağlık problemi vardır. Türkiyede erkekler gururludur fazlasıyla. Kabul etmezler bazı seyleri.ikna etmeye çalısın. Bebek konusunuda erteleyin bi süre.Kizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu ayda bir kez falan yanima geliyor sevmiyormu beni. Aslinda bazen diyorumki bu hayatta en onemli sey yavrum ve kucuklukten beri tek kiz oldugumdan kalabalik aile ve kiz cocugu istemisimdir. O yuzden bosver cocuklarin olsun adam ilgisiz olsun diye. Bazende diyorumki ayril bosver boyle hayat gecmez diye ama ogluma kiyamiyorum babasiz kalsin istemiyorum. Esim 3 yildir boyle bende iki senedir bebek istiyorum ama son bir yildir bebek olmadikca ben bu durumu taktim. Aldim defalarca karsima konustum anladimki konusmakla duzelmez ayrilsa ogluma kiymiyorum birde hayallerimden olucam evlat kalabalik aile hayallerinden. Ayrilmazsamda bebek olmadikca uzuluyorum gururum kiriliyor.... diger konularda sorun yok ikimizde isimizde insanlariz. Siz olsaniz napardiniz.
Eşinizin yasıda gençmiş libidosu falan düşük olabilirmi acaba.istek yapacak bişeyler yedirseniz.bide siz beklemeyin onun gelmesini siz gidin.benim eşim 44 yasında hergün geliyor .esim hergün ceviz,fındık,badem ve kuru üzüm yiyor bunlarıda bi deneyin istersenizKizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu ayda bir kez falan yanima geliyor sevmiyormu beni. Aslinda bazen diyorumki bu hayatta en onemli sey yavrum ve kucuklukten beri tek kiz oldugumdan kalabalik aile ve kiz cocugu istemisimdir. O yuzden bosver cocuklarin olsun adam ilgisiz olsun diye. Bazende diyorumki ayril bosver boyle hayat gecmez diye ama ogluma kiyamiyorum babasiz kalsin istemiyorum. Esim 3 yildir boyle bende iki senedir bebek istiyorum ama son bir yildir bebek olmadikca ben bu durumu taktim. Aldim defalarca karsima konustum anladimki konusmakla duzelmez ayrilsa ogluma kiymiyorum birde hayallerimden olucam evlat kalabalik aile hayallerinden. Ayrilmazsamda bebek olmadikca uzuluyorum gururum kiriliyor.... diger konularda sorun yok ikimizde isimizde insanlariz. Siz olsaniz napardiniz.
sorun sadece cınsellıkse bızım bır ay sevısmedıgımız oluyor o yanassada ben farklı sebeplerden reddedıyorum, cınsellıkte su an oncelıklerım arasında degıl....Kizlar bende derdimi size acayim ben 7 yillik evliyim esim bana cok yanasmiyor oglum 6 yasinda mesela 8 gun oldu yanima gelmiyor belki o yuzden cocuk olmuyor. Diger her konuda iyi karismaz yemek olsjn olmasin iyide bir baba. Bu aksam yanlismi yapiyorum bebek istiyerek diye dusundum boyle evlilik olurmu ayda bir kez falan yanima geliyor sevmiyormu beni. Aslinda bazen diyorumki bu hayatta en onemli sey yavrum ve kucuklukten beri tek kiz oldugumdan kalabalik aile ve kiz cocugu istemisimdir. O yuzden bosver cocuklarin olsun adam ilgisiz olsun diye. Bazende diyorumki ayril bosver boyle hayat gecmez diye ama ogluma kiyamiyorum babasiz kalsin istemiyorum. Esim 3 yildir boyle bende iki senedir bebek istiyorum ama son bir yildir bebek olmadikca ben bu durumu taktim. Aldim defalarca karsima konustum anladimki konusmakla duzelmez ayrilsa ogluma kiymiyorum birde hayallerimden olucam evlat kalabalik aile hayallerinden. Ayrilmazsamda bebek olmadikca uzuluyorum gururum kiriliyor.... diger konularda sorun yok ikimizde isimizde insanlariz. Siz olsaniz napardiniz.
Peki siz karısının bu sebepten aradığını nereden biliyorsunuz. Ulu orta anlatır mıydı çocuk yapma girişimlerini ?Eşinizi bebek olmuyor diye baski altına almış olabilirmisiniz. Benim tanıdığım bir doktor var. Onunda çocuğu hemen olmadi. Esi adamı deli etti resmen. İş yerinde aramalar "hadi eve gel şimdi tam zamani" felan.adam resmen siparis götürür gibueve gidiyordu. Adamin evliliği bu durumdan dolayi cok yıprandı çünkü her seferinde performans bekleniyordu ve esi illaha hamile kalmak istiyordu. Belki sizin esinizde kendini böyle hissediyordur
aynen normaldede çok üşengeç ikimizde çalışırız ama inanın eve gidince sanki o tek çalışıyormuş gibi oluyor. keyfine çok düşkünAl karşına konuş sadece bir kez
Anlamazsa bir daha o konuda adım atma
Kendi gelene kadar bekle
Çünkü sanırım hep senin adım atmana alışmış hep senden bekliyor
Aslında bunun hesabını yapmak bile rahatsız edici birşey ama herkesin karakteri farklı işte senin eşin de üşengeç sanırm
aynen eşlerimiz aynı galiba birde ona göre sorun yok.Bu örnek benim için ilk zamanlar geçerliydi mesela cocugum olmuyordu ama eşim sürekli öyle yani baskıyla alakasi yok ben bunu anladım adam tembel...
Konu sahibinin eşinin de baskıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
aynen benim kafadan bir insansınız. Ben bu dünyada kardeşi tutanacak en büyük dal olarak görüyorum çok çektim derdimi ele anlatmaktan döndüm arkamı dedikodular başlamış. Anne ise anlatamazsın yanıp kavrulur heleki benim annem düşsem kadın panikliyor noldu nedenYanlış değilsiniz iki çocuk. Çok güzel olur arasını fazla açmayın ama biraz bitliktede oynayabilsinler.Boşansanız bile çocuklar öz kardeş olur en azından.
belkide bencilim bilemiyorumki ben hep kendime çevremdekilere sorarım acaba benmi yanlışım diye. Ama sizdede şu sorun var ayrıntıları bilmeden karşıdakini yargılıyorsunuz. Açıkçası ben evlendiğimden beri hep yapıcı olmaya yuvamı yıkmamaya çalıştım çünkü gördümki genelde erkekler böyle. arada bazılarının eşleri iyi onlarda hemen öyle kocamı olur boşa yada öyle işmi lur gibi yok benim kocam şöyle böyle yorum yapıyorlar anlaşılıyor. Eşimle başlarda çok sorun oldu evet ama artık düzeldi maşallah iki yıldır da ben çabalıyorum ama dedim artık çabalamam yeter diye neden hep kadın herşeyi yapsın tek benimmi yuvam. ama sonra dönüp çoçuguma bakınca susuyorum. Eşim tek taraflı sogumadiki bizde asıl sorun ben soguk bir insanım çevremdede öyle bazen bakardım kızlar sarmaş dolaş ben anneme bile mesafeliyim ama eşim mesela istese ne gurur yapar ne birşey istediğini alır. Bende diyorumli acaba istemiyormu ama bakıyrum adam tembelde:) ee bende tamam sıcak yakın oluyorum ama ne kadar ben cabalıyacam karakter meselesi. Ama şunuda bilmiyorum ben çokmu büyütüyorum yaşadıklarımı yoksa çokmu küçültüyorum anlamadım.Bencil olduğunuzu düşündünüz mü hiç. Eğer eksik anlatmamış iseniz iki kişi ile yapılan ve iki kişiyi ilgilendiren bir konuda tek başınıza karar vermeniz bencillik değil mi.
Yok hayalim kalabalık aile, yok ikinci çocuk çok istiyorum, takıntı yaptım. Oğlum da istiyor.. Peki eşiniz? Belki de eşiniz kendini o eve ait hissetmiyordur. Anlatımınız bile tuhaf. Yanıma gelmiyor ne demek? Aynı yatakta yatmıyor musunuz? İlla ilk siz adım atacaksınız demek değil bu ama eşinizle cilveleşmez misiniz? Cinselliği oyunlardan uzak sadece çocuk olacak şekilde birleşmeye dönüştürmüşseniz eşiniz de soğumuş olabilir. Ben tutumunuzu doğru bulmadım. Sizin cinsellik anlayışınız sadece fiziksel ancak karı koca arasında duygusal bağ ile yürümeli bence.. Kocanızı suçlamak yerine çocuk fikrini rafa kaldırın. Akşam çocuk uyuduktan sonra güzelce giyinip, eşinize yorgunsa biraz masaj yapmayı teklif edin. Siz bu sorunu kücümsüyorsunuz. Adam tembel, isteksiz diye önemsizleştiriyor ve sorumluluğu uzerinizden atıyorsunuz. Oysa cinsel soğuklugun altında önemli nedenler yatar genelde. Hele ki soğuyan erkek ise!!!
Olması gereken şu diye kesin bir sayı veya zaman aralığı verilemez bu konuda, her evliliğin dinamiği farklıdır ama bir ay gerçekten uzun bir süre.olmasi gerekn ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?