Eşim beni istemiyor mu ne yapmaliyim. Yardim edin lutfen

Evde onun cinsel isteğini artırcak şekilde giyinseniz mesela göğüs dekolteli dar taytlar falan belki faydası olur

Bisey diycem :)gerçekten bilmediğimden soruyorum , şu mesir macunları yok mu ,alın yedirin kocalarınıza, işe yaramıyor mu acaba :)))

Cocuklar duymasin gönülle selami geldi aklima Onlar da cocuk icin yumurtlama gününü falan hesaplayip haluklarin evinden alelacele kalkarlardi

Keçi boynuzu pekmezi yedirin birde daha esprili yaklaşmaya çalışın. Bide böyle deneyin.daha olmadı bi doktora gidin. Belkide bi sağlık problemi vardır. Türkiyede erkekler gururludur fazlasıyla. Kabul etmezler bazı seyleri.ikna etmeye çalısın. Bebek konusunuda erteleyin bi süre.

Yakin bir akrabamin kocasi ilk cocuktan cok çektikleri icin hem cocuktan hem evlilikten hemde karisindan sogumustu. Karisi ikinci cocugu istediğinde cilgina dönüyordu adam cunku cocuk gercekten gordugum en yaramaz cocuktu ne gunduzu ne gecesi vardi ailenin. Kadin da israrla cocuk isteyince adam baya bi uzaklasti karisindan aralari cok bozulmustu . Sizin esiniz de cocuk istemiyor olabilir mi yada sizin cocuk isteginizden bunalmis olabilr mi diye düşündüm.

Sorunlar varken 2. Cocugu yapmak mantikli degil cunku zor bir surec hamilelik ve sonrasi. Esinizle aranizdaki cinsel yakinlik ilk baslarda nasildi sonra nasil oldu bilmek lazim. Bunlari bilmeden yorum yapmak zor acikcasi. Acik konuşmuşsunuzdur illaki eşinizle ne dedi mesela bu duruma.

Eşinizin yasıda gençmiş libidosu falan düşük olabilirmi acaba.istek yapacak bişeyler yedirseniz.bide siz beklemeyin onun gelmesini siz gidin.benim eşim 44 yasında hergün geliyor .esim hergün ceviz,fındık,badem ve kuru üzüm yiyor bunlarıda bi deneyin isterseniz
.

Siz ona yaklaşmayı deniyor musunuz? Yoksa hep karşı taraftan mı bekliyorsunuz?
Evliliğinizdeki tek sorun cinsellikse, bunun için terapiye gidin. Tek sorun buysa bile küçümsenmeyecek bir sorun, zira eşlerin fiziksel yakınlaşması onları ruhsal, duygusal olarak yakınlaştıran bir durum. Bu olmayınca aradaki ilişki ve iletişim soğuklaşıyor bence. Ve bu sorunu halletmeye çalışırken, çocuk yapmayı düşünmemelisiniz. İlk çocuktan biliyor olmalısınız ki, çocuk olunca ister istemez zaten bir süre eşlerin odak noktaları çocuğa kayıyor. Şuan bu size hiç iyi gelmeyebilir. Birbirinize odaklanmanız gerekiyor.

Seks bebek icin mi yapilir.o gelmiyorsa siz yaklasin isteginizi belirtin birseyleri baslatin.bebek olsun diyeden ziyade cinselligi yasamak icin olsun onceliginiz

sorun sadece cınsellıkse bızım bır ay sevısmedıgımız oluyor o yanassada ben farklı sebeplerden reddedıyorum, cınsellıkte su an oncelıklerım arasında degıl....
sırf bunun ıcın evlılık bıtmez zaten amaç çocuk odaklı olunca adam belkıde o nedenle yanasmıyordur.
yok genel anlamda ılgısız dersen hangısı ılgılı kı? çok nadır azınlık ılgılı erkekler genelı elde telefon tablet tv basında pınekler, ev de işlere yardım etmez bızım turk erkek profılı bu ne yazıkı ;(

Her erkek cinsellige duskun olacak degil.
31 yasinda diye duskun olmasi gerekmiyor
Haftada 1 oluyormus
Belki de senin yanasmana alisti.

Bence ustune gitme bir sure.

Peki siz karısının bu sebepten aradığını nereden biliyorsunuz. Ulu orta anlatır mıydı çocuk yapma girişimlerini ?

Yedikleri içtikleri dokunuyor galiba ayda bir nedir ya? Ömce bu sorunu çözün bence,bebek beklesin.

Bencil olduğunuzu düşündünüz mü hiç. Eğer eksik anlatmamış iseniz iki kişi ile yapılan ve iki kişiyi ilgilendiren bir konuda tek başınıza karar vermeniz bencillik değil mi.
Yok hayalim kalabalık aile, yok ikinci çocuk çok istiyorum, takıntı yaptım. Oğlum da istiyor.. Peki eşiniz? Belki de eşiniz kendini o eve ait hissetmiyordur. Anlatımınız bile tuhaf. Yanıma gelmiyor ne demek? Aynı yatakta yatmıyor musunuz? İlla ilk siz adım atacaksınız demek değil bu ama eşinizle cilveleşmez misiniz? Cinselliği oyunlardan uzak sadece çocuk olacak şekilde birleşmeye dönüştürmüşseniz eşiniz de soğumuş olabilir. Ben tutumunuzu doğru bulmadım. Sizin cinsellik anlayışınız sadece fiziksel ancak karı koca arasında duygusal bağ ile yürümeli bence.. Kocanızı suçlamak yerine çocuk fikrini rafa kaldırın. Akşam çocuk uyuduktan sonra güzelce giyinip, eşinize yorgunsa biraz masaj yapmayı teklif edin. Siz bu sorunu kücümsüyorsunuz. Adam tembel, isteksiz diye önemsizleştiriyor ve sorumluluğu uzerinizden atıyorsunuz. Oysa cinsel soğuklugun altında önemli nedenler yatar genelde. Hele ki soğuyan erkek ise!!!

aynen normaldede çok üşengeç ikimizde çalışırız ama inanın eve gidince sanki o tek çalışıyormuş gibi oluyor. keyfine çok düşkün

aynen eşlerimiz aynı galiba birde ona göre sorun yok.

Yanlış değilsiniz iki çocuk. Çok güzel olur arasını fazla açmayın ama biraz bitliktede oynayabilsinler.Boşansanız bile çocuklar öz kardeş olur en azından.
aynen benim kafadan bir insansınız. Ben bu dünyada kardeşi tutanacak en büyük dal olarak görüyorum çok çektim derdimi ele anlatmaktan döndüm arkamı dedikodular başlamış. Anne ise anlatamazsın yanıp kavrulur heleki benim annem düşsem kadın panikliyor noldu neden

belkide bencilim bilemiyorumki ben hep kendime çevremdekilere sorarım acaba benmi yanlışım diye. Ama sizdede şu sorun var ayrıntıları bilmeden karşıdakini yargılıyorsunuz. Açıkçası ben evlendiğimden beri hep yapıcı olmaya yuvamı yıkmamaya çalıştım çünkü gördümki genelde erkekler böyle. arada bazılarının eşleri iyi onlarda hemen öyle kocamı olur boşa yada öyle işmi lur gibi yok benim kocam şöyle böyle yorum yapıyorlar anlaşılıyor. Eşimle başlarda çok sorun oldu evet ama artık düzeldi maşallah iki yıldır da ben çabalıyorum ama dedim artık çabalamam yeter diye neden hep kadın herşeyi yapsın tek benimmi yuvam. ama sonra dönüp çoçuguma bakınca susuyorum. Eşim tek taraflı sogumadiki bizde asıl sorun ben soguk bir insanım çevremdede öyle bazen bakardım kızlar sarmaş dolaş ben anneme bile mesafeliyim ama eşim mesela istese ne gurur yapar ne birşey istediğini alır. Bende diyorumli acaba istemiyormu ama bakıyrum adam tembelde:) ee bende tamam sıcak yakın oluyorum ama ne kadar ben cabalıyacam karakter meselesi. Ama şunuda bilmiyorum ben çokmu büyütüyorum yaşadıklarımı yoksa çokmu küçültüyorum anlamadım.

olmasi gerekn ne
Olması gereken şu diye kesin bir sayı veya zaman aralığı verilemez bu konuda, her evliliğin dinamiği farklıdır ama bir ay gerçekten uzun bir süre.
Doktorlar uzun süreli yani 8-10 yılı geçmiş evliliklerde haftada 1'i normal,2'yi gayet iyi şeklinde yorumluyorlar.
Siz ikinci çocuk ve kalabalık aile fikrine eşinizle olan ilişkinin kalitesinden daha çok odaklanmışsınız sanırım.
Sanki adamdan umudunuzu kesmişsiniz, bu işin sonu zaten boşanma, hiç değilse bana iki çocuk kalsın fikrindesiniz. Yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…