Eşin blörf yapıyor.Madem ailenle yasiyamazsin 6 aylık bebekle de ayrı ev tutup çalışamazsın o zaman esinle çok eşi gibin olmadan idare et.Bebegin biraz büyüdükten sonra kendinde o gücü bulunca varsa mesleğin ıns vardir cik o evden bebeginle tekrar basla.Ya da o adamla yaşamak yerine ailenle yaşa onların derdini çek.Bebegini de hiç bir mahkeme ona vermez korkmaKızlar yaklaşık 1 yıldır evliyim 6 aylıkta bir kızım var. Eşimle anlaşamıyoruz, beni sevmediğini düşünüyorum. Bunu çok belli ediyor. Büyük bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana her tartışmamızda defol babanın evine git diyor. Gitmek istiyorum ama ailemin evinde yaşayamam. Kızımıda elimden almakla tehdit ediyor. Ondan boşanıp çalışıp kızıma kendime bakmak istiyorum ama nasıl yapacağım bebeğim daha çok küçük,annem çalışıyor oda bakamaz. Ne olur biraz tavsiye verin
özellikle bu kadar küçük çocuğu anneden alamaz istediği kadar atıp tutsun.anneniz de çalışıyormuş işte ne güzel siz de işe girersiniz ailenizin yanına gidersiniz.çocuğa da paşa paşa nafaka öder , tazminat hakkınız da olabilir.çocuğa bakıcı tutulur.geçinir gidersiniz adam sizi istemiyor kovuyor bi de yani böyle devam edilmez.Kızlar yaklaşık 1 yıldır evliyim 6 aylıkta bir kızım var. Eşimle anlaşamıyoruz, beni sevmediğini düşünüyorum. Bunu çok belli ediyor. Büyük bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana her tartışmamızda defol babanın evine git diyor. Gitmek istiyorum ama ailemin evinde yaşayamam. Kızımıda elimden almakla tehdit ediyor. Ondan boşanıp çalışıp kızıma kendime bakmak istiyorum ama nasıl yapacağım bebeğim daha çok küçük,annem çalışıyor oda bakamaz. Ne olur biraz tavsiye verin
ÖzürMerhaba, öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız. Bu konu başlığı gebelik düşünenlerde erkek problemini kapsıyor.Mune ’den konuyu bir derdim var’a taşımasını isterseniz daha çok kişi görüp size yardımcı olacaktır.
eşinize gelince maden istemiyordu niye evlendi sizinle? Sanırım bebeğinize evlenmeden hamile kaldınız. Zoraki bir evlilik mi oldu acaba?
Özür dilerim yanlış yazmışım 2 yıldır evliyim.
Mahkeme ile elinden alırım demiyor,alırım bir daha göremezsin diyor yani yerimi yurdumu değiştiririm demek istiyorEşin blörf yapıyor.Madem ailenle yasiyamazsin 6 aylık bebekle de ayrı ev tutup çalışamazsın o zaman esinle çok eşi gibin olmadan idare et.Bebegin biraz büyüdükten sonra kendinde o gücü bulunca varsa mesleğin ıns vardir cik o evden bebeginle tekrar basla.Ya da o adamla yaşamak yerine ailenle yaşa onların derdini çek.Bebegini de hiç bir mahkeme ona vermez korkma
Kendisi bakmaz annesine baktırır onlarda dünden razı zatenAh şu çocukla tehdit eden babaların başına çocuğu bırakıp gideceksin 1 haftaya o çocuk kapına gelir. Paket gibi bırakılıp kaçılır. Yemeyin yasal olarak da alamaz siz verseniz de bakamaz bakmaz. Ayağına bağ mı olsun...
Eşin blörf yapıyor.Madem ailenle yasiyamazsin 6 aylık bebekle de ayrı ev tutup çalışamazsın o zaman esinle çok eşi gibin olmadan idare et.Bebegin biraz büyüdükten sonra kendinde o gücü bulunca varsa mesleğin ıns vardir cik o evden bebeginle tekrar basla.Ya da o adamla yaşamak yerine ailenle yaşa onların derdini çek.Bebegini de hiç bir mahkeme ona vermez korkma
1 yıllık evlilik ve 6 aylık bebek biraz sıradışı geldi ama tercih meselesi tabiki.
Burdaki arkadaşlar da evlenip hemen çocuk yapanlara kızıyordu. Siz onlardan da cesur çıktınız.
Eğer eşiniz sizi istemiyorsa çok da bi seçenek yok bu evlilikle ilgili olarak.
Çocuğu da
Bir kaç defa anneme gittim ama umursamadı.Ayrılın diyemem..... .en azından göz dağı verin
Hee dağ başındayız zaten...Mahkeme ile elinden alırım demiyor,alırım bir daha göremezsin diyor yani yerimi yurdumu değiştiririm demek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?