İnanın bende anlamadım. Kendimi hep srguluyrum eşimin her isteği yapıyrum. Bakımlıyım düşünün hamileyken 30 kilo aldım diye bana demediğini bırakmadı, 6 ayda 20 kil verdim hala vermeye devam ediyrum şimdide zayıfladım diye beni kıskanıyr çözemiyrum ne istediğiniDerdi ne size ne söylüyor ki..
Diyorum ama sen gideceksin diyorSen niye gidiyorsun ya, esin gitsin.
Annem çalışıyr babam bütün gün evde ve babam biraz prblemli,yoksa çktan gitmiştim.Neden ailenin evınde yasayamazsın? İstemez mı senı aılen?
Baban eşinden daha mı çok problemli?Annem çalışıyr babam bütün gün evde ve babam biraz prblemli,yoksa çktan gitmiştim.
Eşimle konuşmayı çok denendim ama beni dinlemiyr umursamıyor. Devlete nasıl sığınacağımHem sizi istemeyip hem de gitmeyin diye gözdağı vermek için çocuğunuzu alicaginizi söylemesi...
Çocuğunuzu alamaz zaten.
Kocanizla konuşup meseleri çözmek için adım atmak isteseniz yanasmiycagi kesin.
Aileniz de yardımcı olmiycak diyosunuz.
Geriye kalan devlete siginmak
Değil tabi ama birde maddi yön var. Eşimden asla para kabul etmem ki vermezde zaten bebeğim çok küçük olduğu için çalışamam. Annemin geliri sadece onlara yetiyr. Bebeğim mama yiyor, eşimin ve ailesinin tavırlarından snra sütüm kesildi mama vermek zrunda kaldım. Yani beni bırak bebeğimin bez ve mama masrafını bile ailem karşılayamaz.Baban eşinden daha mı çok problemli?
Şuanda sabrediyrum susup hiç knuşmayayım diyorum örnek vereyim 2 gün önce taşınma mevzusu açıldı oturduğumuz ev eski ve bakımsız daha iyi evlerde oturacak maddi imkanımız var fakat eşim tadilat yaptıralım istiyr bense kira olan eve tadilat istemiyrum bunun için bana saymadığı hakaret kalmadı. Dün babası geldi bu ev eski taşının başkasının evine tadilata gerek yok dedi eşim tamam baba hemen taşınırız haklısın dedi şaka gibi halbuki sırf bu knu yüzünden beni saatlerce ağlattıEşin blörf yapıyor.Madem ailenle yasiyamazsin 6 aylık bebekle de ayrı ev tutup çalışamazsın o zaman esinle çok eşi gibin olmadan idare et.Bebegin biraz büyüdükten sonra kendinde o gücü bulunca varsa mesleğin ıns vardir cik o evden bebeginle tekrar basla.Ya da o adamla yaşamak yerine ailenle yaşa onların derdini çek.Bebegini de hiç bir mahkeme ona vermez korkma
Gerçekten istemiyor sizi. Yani ayrılıktan başka bir çare gelmiyor aklıma.Bir kaç defa anneme gittim ama umursamadı.
Anneme üzülmesin diye anlatmadım geçenlere o söyledi mutsuzsun görüyrum dedi. İnanın evlenmeden önce mükemmel bir insndı ve çk ısrar etti onunla olmam için neler neler yaptı 30 yaşında işi gücü olan bir insan aklı başında beni seviyr evlenmek için çk ideal dedim ama öyle olmadı.Hayatımı bende kurmak istiyrum ama nereden başlayacağımı bilmiyrum. Sanki koca bir çıkmazın içinde kayblmuş gibiyimAdam sizi istemiyorsa siz de israrla kalmayin bu adamla. Yavas yavas hayatinizi kurmaya baslayin,annenizle konusun,bir sure cocugunuza bakar mi diye. İs bulursunuz,annenize gerekli maddi destegi de yaparsiniz belki kabul eder. Ailenizin nazini cekseniz bu heriften daha iyi
Kızımı almakla tehdit ediyrSadece başlık için cevap vereceğim. Siz de onu istemeyin. Bir de boşanın lütfen. Sizi istemeyen biriyle evlilik oldurmaya çalışmak daha zor.
6 aylık çocuğunuzu alamayacağı çok belli değil mi? Sizi korkutmak için yapıyor bence. Normal ziyarete gidiyormuş gibi alın çocuğunuzu dönün ailenizin yanına. Ya da evde yokken eşiniz gidin.Kızımı almakla tehdit ediyr
Annem çalışmasaydı bebeğime bakardı bende çalışırdım. Evlenmeden önce iyi bir giyim markasında müdürdüm iş çk rahat bulurum çevremde var maaşımda iyi. Ama yğun bir iş hafta snu yok kızıma asla vakit ayıramam. ki zaten şuan çalışamamda kızıma bakacak kimse olmadığı için. Evi terk etmek istiyrum ama ne yapacağımı bilmiyrum sabrediyrum mecburenEşin blörf yapıyor.Madem ailenle yasiyamazsin 6 aylık bebekle de ayrı ev tutup çalışamazsın o zaman esinle çok eşi gibin olmadan idare et.Bebegin biraz büyüdükten sonra kendinde o gücü bulunca varsa mesleğin ıns vardir cik o evden bebeginle tekrar basla.Ya da o adamla yaşamak yerine ailenle yaşa onların derdini çek.Bebegini de hiç bir mahkeme ona vermez korkma
özellikle bu kadar küçük çocuğu anneden alamaz istediği kadar atıp tutsun.anneniz de çalışıyormuş işte ne güzel siz de işe girersiniz ailenizin yanına gidersiniz.çocuğa da paşa paşa nafaka öder , tazminat hakkınız da olabilir.çocuğa bakıcı tutulur.geçinir gidersiniz adam sizi istemiyor kovuyor bi de yani böyle devam edilmez.
özür dilerim yanlış yazmışım 2018 eylül ayında evlendim 5 aylık evliydim hamile kaldığımda. Eşim ben hamileyken değişmeye başladı meğer asıl karakteri farklıymış ama kendini farklı tanıtmış1 yıllık evlilik ve 6 aylık bebek biraz sıradışı geldi ama tercih meselesi tabiki.
Burdaki arkadaşlar da evlenip hemen çocuk yapanlara kızıyordu. Siz onlardan da cesur çıktınız.
Eğer eşiniz sizi istemiyorsa çok da bi seçenek yok bu evlilikle ilgili olarak.
Çocuğu da kanunen alması mümkün değil.
Çevreniz genişse güvenilir bir bakıcı bulmanız daha kolay olur. Çalışan kadınların hepsi çocuğunu mecburen bakıcıya bırakıyor. Sizin şunun seçimini yapmanız gerek. Mutsuz ve kocanızın sizi istemediği bir evde çocuğunuzu kendiniz büyütmek mi yoksa kafanız rahat bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde dururken diğer tüm çalışanlar gibi iş saatleriniz dışında çocuğunuzla kaliteli vakit geçirmek mi?Bebeğimi bakıcıya nasıl emanet edeceğim sanırım yapamam
Sırf kızımı almak için bana her iftirayı atacak bir insan. Bende kızımın biraz büyümesi için sabrediyrum. Para asla vermez bana karşı çok cimri. Benimde onun suratına tüküresim geliyr ama yapamıyrumÇocuğunuzu kolay kolay alamaz önce bunu söyleyeyim.
Yüz kızartıcı bir suç ya da ahlak dışı yaşamı ispatlarsa veyahut siz vazgeçerseniz daha süt bebeği olan bir velayet ancak babaya verilir.
Aklıma tek çıkar yol bebeğinizin kreş yaşını beklemeniz geldi, 9 aylıktan itibaren alan gündüz bakımevleri mevcut.
Bunları araştırın, o insan görünümlü yaratık da evladına elbet seve seve bakım giderlerini verecek, masraflarını üstlenecek.
En kötü ihtimalle boşanıp, ailenizin evinde 5 6 ay dişinizi sıkıp, 1 yaşında kreşle beraber işe başlayabilirsiniz.
Umarım her şey siz bebeğiniz için iyi olur.
Bir anneyi evladıyla tehdit edenlerin suratına balgamlı tüküresin geliyor!!!
Çok haklısınız. İşte bu yüzden buraya yazdım herşeyimi sizin gibi cesur yürekli kadınların beni cesaretlendireceğine emindim teşekkür ederimÇevreniz genişse güvenilir bir bakıcı bulmanız daha kolay olur. Çalışan kadınların hepsi çocuğunu mecburen bakıcıya bırakıyor. Sizin şunun seçimini yapmanız gerek. Mutsuz ve kocanızın sizi istemediği bir evde çocuğunuzu kendiniz büyütmek mi yoksa kafanız rahat bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde dururken diğer tüm çalışanlar gibi iş saatleriniz dışında çocuğunuzla kaliteli vakit geçirmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?