Eşim beni kıskanmıyor mu?

afra-can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
3
0
1
40
Arkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi. Şaka yaptım seni iğnelemek istedim ama söylememem gerekirdi dedi ama ben çok kızgınım saçmaladığı için. Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor. Tepkim çok mu fazla sizce?

cidden bir psikologla gorusun, nasil bir tume varimdir sizinki?

Bilekliği aldığı satıcı kadınmış, hoşuna mı gitmiş diye düşünür insan
Sen çok abartmışsın

gerçekten şaka yapıp yapmadığını anlarsınız, şaka mıydı?

Pişttt konunu mu kaybettin yeni üye
Alıntıladım şimdi bulman lazım şayet öyleyse
Geç olmuş ben kaçtım
İyi geceler herkese

Bu ne be sen benı de gectın bacım . Sanki Ada'm senı dövdü aldattı kumar oynadı ekmegını getırmedı ? Boşanıyorsun ne saçma be kafayı yedın sen

şu ana kadar yazan üyelerin aksine ben sana çok hak verdim
eğer eşin gerçekten şaka yapmamışsa, ben olsam ben de çok bozulurdum, ne demek erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor, bir tezgah aç!
eşimin beni sevmediğine kadar düşünürdüm yani, kıyameti falan koparmazdım kesinlikle, çok ama çok kırılırdım ve kırgınlığım çok uzun süre geçmezdi, hatta senin gibi, böyle bir adamdan ayrılmayı bile düşünebilirdim

Ben de çok dangalakça buldum. Izin verirsen eskırtluk yapayım onda daha çok para var deseydin. Kıskanmıyor diyemeyiz de çatlak diyebiliriz

Ben sizi hatalı buldum, böyle bir konudan evden kovmak ne demek?
Eşim işi gereği kadınlarla muhattap ve müşterilerinin yüzde doksan dokuzu kadın.
Belki bu sebeple o cümleleri yanlış anlamam ya da kıskanılcak bir durum görmem.
Çoğu erkek giyim mağazasında kadın satış danışmanı çalışması sebebi, eşinizin size söylediği gibidir.
İş gereklilikleri farklıdır, eşler arasında kıskançlık olayı farklı.
İkisini bir tutmak, hele de gerçek olmayan bir konuda bana çok uzak.

Gayet ciddiymiş, söylediği şaka değil. Eşinz azıcık geniş olmakla birlikte size ve kendine olan güveni tam... Olumsuz yerine olumlu olan kısma bakın...

Erkek alicilarin oldugu islerde kadinlar iyi is yapiyo ac bi tezgah demesini cok hafife almis yorum yapanlar, ben bunu disiligini pazarla olarak algiladim ve tiksindim, tepkin cok normal

İnanın bana çok abartmışsınız adamcağız şaka yapmış regl günündesiniz yada 1-2 gün var herhalde zira bu alınganlık normal zamanlarda hiç mi hiç sağlıklı değil

burada açılan eşim beni kıskanmıyor konularından sandım ama konu daha farklıymış kızmakta haklısınız.bu kıskanmaktan farklı bir konu zaten ,erkeklerin kadınlara bir zaafı olduğu gerçek ,bu zaaftan eşinin para kazanmasını isteyen bir erkek gibi gözükmüş haklı olarak gözünüz de,ama eşiniz o anda bunu kafasında tam oturtamamış olaya tamamen ticari bakmış,siz tepki gösterince mahçup olmuş şaka yaptım demiş.kızmakta haklısınız ama boşanmayı düşündürcek kadar da eşinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.akıl edememiş başka türlüsünü.bir bakıyorsun kıskanılmayacak konularda şeytanın aklına gelmeyen ufacık şeylerden garip kıskançlıklar yapıyorlar ama bazende böyle hassas ama ciddi konularda kafaları çalışmıyor yani erkek mantığı ile kadın mantığı aynı işlemiyor.

boşan tabii ki deri bilekik nasıl sattırır yav büyütme sana çok güveniyo demekki

bu arkadasin soylediginin altina imzami atiyorum cok dogru.
abartmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…