Arkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi.
Arkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi. Şaka yaptım seni iğnelemek istedim ama söylememem gerekirdi dedi ama ben çok kızgınım saçmaladığı için. Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor. Tepkim çok mu fazla sizce?
Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor.
Pişttt konunu mu kaybettin yeni üyeArkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi. Şaka yaptım seni iğnelemek istedim ama söylememem gerekirdi dedi ama ben çok kızgınım saçmaladığı için. Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor. Tepkim çok mu fazla sizce?
Arkadaşlar eşimin normalde düzeyli seviyede kıskançlığı vardır . Bugün kendine deri bileklik aldı. Bana dedi ki sen de bunlardan al tezgah açıp sat. Bende erkek bilekliğimi satcam ya hu diye söyledim. O da erkeklere hitap eden işleri kadınlar yapınca daha çok satış oluyor dedi. Çok alındım bu sözlerine. Eve gelince kıyameti kopardım boşanmak istediğimi söyledim Evden git diye direttim gitmedi. Şaka yaptım seni iğnelemek istedim ama söylememem gerekirdi dedi ama ben çok kızgınım saçmaladığı için. Bu tarzda olmasa da bazen çok saçmalıyor. Tepkim çok mu fazla sizce?
bu arkadasin soylediginin altina imzami atiyorum cok dogru.burada açılan eşim beni kıskanmıyor konularından sandım ama konu daha farklıymış kızmakta haklısınız.bu kıskanmaktan farklı bir konu zaten ,erkeklerin kadınlara bir zaafı olduğu gerçek ,bu zaaftan eşinin para kazanmasını isteyen bir erkek gibi gözükmüş haklı olarak gözünüz de,ama eşiniz o anda bunu kafasında tam oturtamamış olaya tamamen ticari bakmış,siz tepki gösterince mahçup olmuş şaka yaptım demiş.kızmakta haklısınız ama boşanmayı düşündürcek kadar da eşinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.akıl edememiş başka türlüsünü.bir bakıyorsun kıskanılmayacak konularda şeytanın aklına gelmeyen ufacık şeylerden garip kıskançlıklar yapıyorlar ama bazende böyle hassas ama ciddi konularda kafaları çalışmıyor yani erkek mantığı ile kadın mantığı aynı işlemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?