- 23 Şubat 2017
- 424
- 320
- 103
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Ay çok güldüm ya anlatışın da süper valla kopardın beniBir de arkadaş 100 kg ama sorunca 99 diyorBen de 57 düşün artık.
O sümsüğe de gerek yok,vicdan azabı gibi bacağını dizimin üstüne falan atıyor,bana karabasan gibi çöküyor,rüyalarımda öcüler böcülerle uğraşıyom.Meğerse adamın bacağıymış çöken üstüme
Ayy o ayaktan bendede var ve aynen dediğin gibi oluyorum bende adam bacağını bi atıyor üstüme sanırsın vinçin altında kalmışım ödüm kopuyor bazenBir de arkadaş 100 kg ama sorunca 99 diyorBen de 57 düşün artık.
O sümsüğe de gerek yok,vicdan azabı gibi bacağını dizimin üstüne falan atıyor,bana karabasan gibi çöküyor,rüyalarımda öcüler böcülerle uğraşıyom.Meğerse adamın bacağıymış çöken üstüme
Cinselliği bilmez demedim ki nasıl böyle bir yorum yaptığınıza şaşırdım amacım kavga etmek değil kimsenin ne yaşadığıni bilemezsiniz kırıcı olmayalım lütfen sizi rencide edecek birşey demedim çünkü... İnşallah kınadığıniz hayatı yaşamak zorunda kalmazsinizYatağın herşeyi çözdüğünü söylemedim güzelim önce ne yazdığımı anlasaydın keşke de sonra yorum yapsaydinnn.
Erkekler cinsellige önem verir bunu bilmek için evli olmaya gerek yok benimde annem ablam cevrem evli.
Sen git kocanla yatağı ayır ev arkadaşı ol sonra o adamdan ilgi bekle niye?
Ha bak kadinsal hastaligin vardir anlarım haklısın.
Yada o adami miden artık kaldirmiyordur degisik talepleri vardir onuda anlarım ki bu senin hakkın.
Ama senin sorunun 2. Seçenek ise o evden yatağını ayirarak değil esyalarini toplayip gitmen mantikli olandi.
Bosanacaksin arkadaşım o sana ekmek getirsin de karnim doysun diye beklemiceksin anladinmi.
Gidip kendi duzenini kuracaksin
Ki geride bıraktığın yavrunu bile sana göstermediğini iddia ettigin bir adamla ev arkadasi olmakta neyin nesi.
Benim konumun cinsellikle alakasi yokken lütfen konumdan uzaklaş.
Amacin kavga etmekse buyur özelden yaz ziraa seni cekemeyecem.
7 aylik evli insan cinselligi bilmezmis pardon kaç yıl gecmesi lazım?
Seninki en azından seni suçlayarak da olsa kabulleniyor,benimki fazlalık 10 kiloyu ödem sanıyorAy çok güldüm ya anlatışın da süper valla kopardın beniŞu kilolarını kabullenememelerine de bayılıyorum ben diyetisyenim 6 aylık evliyiz 13 kilo aldı bende 4 ama sabah işe giderken giyiniyo pantolonlarına giremeyince sana sinir oluyorum hep sen kilo aldırdın ben almazdım yoksa diye söyleniyo akşam bi hışım spora gidiyo ertesi gün akşam yemek yapcam patates kızartsana diye yalvarıyo
110 kilo paşam boy da var tabi ama göbek bariz belli ama göbeğine bak diyince ne diyosun yaa göbekmi o gaz var gazzzz diyor anam diyorum 5 yıldır ne gazi çıkmıyor buAy çok güldüm ya anlatışın da süper valla kopardın beniŞu kilolarını kabullenememelerine de bayılıyorum ben diyetisyenim 6 aylık evliyiz 13 kilo aldı bende 4 ama sabah işe giderken giyiniyo pantolonlarına giremeyince sana sinir oluyorum hep sen kilo aldırdın ben almazdım yoksa diye söyleniyo akşam bi hışım spora gidiyo ertesi gün akşam yemek yapcam patates kızartsana diye yalvarıyo
Ben bazen göbeğini sallıyorum aaaa bak jöle gibi diyorum ondan bizimki ödem gaz diyemiyo kabulleniyoSeninki en azından seni suçlayarak da olsa kabulleniyor,benimki fazlalık 10 kiloyu ödem sanıyor
Oğlum o kadar ödem mi olur
Cinselliği bilmez demedim ki nasıl böyle bir yorum yaptığınıza şaşırdım amacım kavga etmek değil kimsenin ne yaşadığıni bilemezsiniz kırıcı olmayalım lütfen sizi rencide edecek birşey demedim çünkü... İnşallah kınadığıniz hayatı yaşamak zorunda kalmazsiniz
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
Benim eşiminde gece peteğe tekme duvara yumruk atmışlığı var
Allah tan bana dönük yatmıyordu o esnada
Eve hırsız girmiş , hırsızı dövüyormuş :)
Birde sağına yattı diyelim sol elinin avuç içini yüzüne dayayıp dirseği havada olacak şekilde uyuyabiliyor arada kolunu itip deviriyorum farkedersem :)
Allahtan çok sık olmuyor bunlar
Benim eşim yoğun çalıştığı dönem esinizden farksızdıuykusunda işini anlatıp,sorularıma cevap
verirdi..
Birgün otururken uyumuş içeri bir girdim
-aşkım napiyosun burda?
.otobüs bekliyorum
-saçmalama ne otobüsü
.halk otobüsü
Öyle gülerdim ki haline korkmaya fırsat bulamazdim
Zamanla geçer diye umuyorum.
15 gunluk evliyken esim benim yuzume tukurdu gece
Neymis haspam hayvanat bahcesinde geziyormus,maymun buna tukurmus bu da maymuna
Maymun....ben....
Bende de var bu tipe yakınher gece konuşur,uyurken kafamda parmaklarını bastırıp kıtlatır,bi kere vurdu mesela bi kerede bogazımı sıkacak sandım düşün yanii hatta yatağın yanında söz makas ve bıçağım vardı süs olarak koymuştum onları bile kaldırdım ne olur ne olmaz diye
Benimki de gece uykusunda rüya görüp bana kim bu insanlar diye soruyo aynı rüyayı bende görüyomuşum gibigeçende bana sarılıp yatmıştı daha fazla yaklaşma ben yüksekten korkuyorum dedi bende atlıycam dedim sarılıyo atlama diye bi yerden sora eğlenceli oluyo bazen konuşuyo soruyorum beni seviyomusum seviyorum diyo beni aldatıyomusun diyorum neden aldatiyim seni saçmalama diyo sora bana açıklama yapıyo ben kadın seviyorum ama estetik olduğu için ama seni neden aldatiyim diyo
Bir de rüyalarında genelde ben de oluyom,başkasıyla gidiyormuşum,ya da biri bana zarar veriyormuş,nasıl kurtarırım diye debelenirken arada bana gömçürüyo sümsüğü
Bir de arkadaş 100 kg ama sorunca 99 diyorBen de 57 düşün artık.
Seninki en azından seni suçlayarak da olsa kabulleniyor,benimki fazlalık 10 kiloyu ödem sanıyor
Oğlum o kadar ödem mi olur
Ben de diyoruö bi yastık kadar olamadım diye bu sarılma yastığı mı ? benim ki normal yastığa sarılıyo bazen ben daha yatağa gelmemişke bi bakıyorum benimkini dr bacaklarının arasına koyuyo utan be diyom geceleri yastıkşa beraber dönüyo bi uyanıyorum üstümde yastık :)[
genelde o yastığı fırlatıp atasım geliyo benimde bi de yetinmedi kendine sarılma yastığı aldı ya ben ne güne duruyorumbu da malum yastık
Niye bütün beraberlikler evlilikle mi 0lur? İki yetişkin insan bir ilişki yaşayamaz mı? Kaldı ki kadın üç yıllık birliktelik demiş, üç yıllık cinsellik dememiş. Demiş olsa bile konuyla ilgisini çözemedim.Üç yıldır birlikte yaşıyorsunuz ama yedi aydır evlisiniz tuhaf...Adamı yatakta fazla yoruyorsunuz demek sürekli kabus görüyor
Bir uyku bozuklugu sorunu var gibi ya da endiseli telasli bir tipse gunluk hayatta kendini baskilamaya calisip uykuda aciga vuruyor olabilir ama illa ki bi uzmanin gormesi getekir diye dusunuyorum3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?