Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Ay çok güldüm ya anlatışın da süper valla kopardın beni Şu kilolarını kabullenememelerine de bayılıyorum ben diyetisyenim 6 aylık evliyiz 13 kilo aldı bende 4 ama sabah işe giderken giyiniyo pantolonlarına giremeyince sana sinir oluyorum hep sen kilo aldırdın ben almazdım yoksa diye söyleniyo akşam bi hışım spora gidiyo ertesi gün akşam yemek yapcam patates kızartsana diye yalvarıyo

Ayy o ayaktan bendede var ve aynen dediğin gibi oluyorum bende adam bacağını bi atıyor üstüme sanırsın vinçin altında kalmışım ödüm kopuyor bazen

Cinselliği bilmez demedim ki nasıl böyle bir yorum yaptığınıza şaşırdım amacım kavga etmek değil kimsenin ne yaşadığıni bilemezsiniz kırıcı olmayalım lütfen sizi rencide edecek birşey demedim çünkü... İnşallah kınadığıniz hayatı yaşamak zorunda kalmazsiniz

Seninki en azından seni suçlayarak da olsa kabulleniyor,benimki fazlalık 10 kiloyu ödem sanıyor
Oğlum o kadar ödem mi olur

110 kilo paşam boy da var tabi ama göbek bariz belli ama göbeğine bak diyince ne diyosun yaa göbekmi o gaz var gazzzz diyor anam diyorum 5 yıldır ne gazi çıkmıyor bu

Seninki en azından seni suçlayarak da olsa kabulleniyor,benimki fazlalık 10 kiloyu ödem sanıyor
Ben bazen göbeğini sallıyorum aaaa bak jöle gibi diyorum ondan bizimki ödem gaz diyemiyo kabulleniyo

Ben sizi kınamadım bu 1.
Yaşadığnız problemleri yalanlamadım bu 2.
Sadece senin 2. Evlilik yapmış biri olmana rağmen ( tecrübe açısından.)
Bu kadar eziyete rağmen ( bu senin iddian karşı tarafı da dinlemeden benim için aslı yoktur.)
Neden o adamla yatağını ayırmak yerine bukadar yıl boşanamadın dedim hatta iyi niyetli bir şekilde eğer biraz sevgin yada alışkanlığın varsa eşinle daha fazla ilgilenerek belki düzeltirsin diye çevremden örnekler verdim.
Çünkü inan komşumdan bunu gördüm yaşadım eşi alkolikti hatta dövüyordu kadını.
Kadın yatağını ayırdı vs.
Sonra kimden akıl aldiysa bu akşamları eşine sofra kurmaya başladı hatta beraber eşlik etti eşine sonra düzeldi adam ilk başlarda duzelcegine inanmazdm ama oldu şimdi agzina icki almıyor özel günler hariç.

Burdaki arkadaşlar dicekki konu cinsellikle ne alaka sen yazmissin ki eşimle yatağımı ayırdım şimdi ben birşey istediğim zaman benimle birlikte olursan yaparım diyor.

Aslında cümle bencede cok çirkin ne bir kadina nede bir erkeğe asla yakışmaz fakat senin eşinin akli bu yönde çalışıyor bunu 4 yilda anlamissin işte.
Duzelme umudun varsa duzelt.
Yeni bir hayata 0dan başlamak için gücün varsa topla herşeyini ve git.
Çünkü orda kaldığın sürece onun senden hep yatak beklentisi olacak.
Sende hep kacacaksin ve sonu tecavüze kadar gider.

Çok çok ciddi bişi bu.. bikaç sene önce haberlerdr gördüm. Adam gece karısını uyku sersemi boğarak öldürüyordu. Sonra hastalık diye beraat etti. Olan kadına oldu. En kısa zamanda bi psikiyatrist e gitsin. O zamana kadar yatakları ayırın bence.

Normalde insanlar rüya görürken hareket etmezler. (gözleri hariç)

Bu bedenin kendini korumak için aldığı bir önlemdir.

Böylece rüya görürken, bilinç seviyesinin çok düşük olduğu bir durumda kendine zarar verecek davranışlar sergilemez.

Ancak böyle bir bozukluk var.

REM uykusu bozukluğu ki hastanın kendisine zarar vermesine bile sebep olabilir.

Bence en iyisi doktora gitmek sonuç olarak size de hasar vermeye başlamış.

Canim benim enistemde surekli böyle oluyor bağırıyor ıslık çalıyormuş hata avazi ciktigi kadar şarkı bile söylüyormuş bilemedimki en iyisi bunlarla ilgili dualar varsa okuyun derim bi ara yatilida benim bi ardadasim uyur gezerdi hocalar onun ustunde dualar okuyorlardi kiz oyle kendine geliyordu

Dayanamadım anlatıcam.

Bir akşam kuzenim korkuyorum diye benimle uyudu, yatağım geniştir rahat rahat yatarız diye düşündüm.

O gece de hala izlediğin korku filminin etkisindeyim ama nasıl

Neyse bir ara uykusunun arasında döndüğünü hissettim sonra mememde bir el

Ablacım napıyosun diyorum

"Şşşş, sus da filmi izleyelim bi susmadın akşamdan beri," diyo

Ben başladım gülmeye ama kahkahalarım meşhurdur benim yatak titriyo ben gülerken

Neyse bu bıraktı beni ellemeyi döndü diğer tarafa açtı üstünü ayağa kalktı. Nereye gidiyosun dedim.

"Şurdaki araba hoşuma gitti, bi' bakıp gelicem," dedi

Kendisi kız ama erkeksi şeylere düşkündür, araba, silah, askeriye gibi. Ne çektim onun yüzünden

Aynısı bende var :)
Örümcek var diye karanlık odada yastığı tavana fırlatmışlığı var.. bi anda uyanıp yanında uyuyanı (beni) yaratık sanıp dış kapının kilidini açarak evden koşarak çıkmışlığı var.. Besmele çekerek yataktan fırlamışlığı var. Geçti şükür baktı ben korkudan ağlama krizlerine giriyorum bi şekilde atlattı az daha tedaviye başlıycaktık. Allah yardımcınız olsun konu sahibi.

15 gunluk evliyken esim benim yuzume tukurdu gece
Neymis haspam hayvanat bahcesinde geziyormus,maymun buna tukurmus bu da maymuna
Maymun....ben....

Bir de rüyalarında genelde ben de oluyom,başkasıyla gidiyormuşum,ya da biri bana zarar veriyormuş,nasıl kurtarırım diye debelenirken arada bana gömçürüyo sümsüğü

ya kızlar iş yerinde kahkaha attım sizi okurken

[

genelde o yastığı fırlatıp atasım geliyo benimde bi de yetinmedi kendine sarılma yastığı aldı ya ben ne güne duruyorumbu da malum yastık
Ben de diyoruö bi yastık kadar olamadım diye bu sarılma yastığı mı ? benim ki normal yastığa sarılıyo bazen ben daha yatağa gelmemişke bi bakıyorum benimkini dr bacaklarının arasına koyuyo utan be diyom geceleri yastıkşa beraber dönüyo bi uyanıyorum üstümde yastık :)

Eşim bi gün çok yorgun üzerine biraz alkol aldı yattık neyse gece telefonu çalıyo kaldırdım canım x arıyo dedim komodinin üstünde deodaeant vardı aldı onu eline telefona sıkıyo dedimki napıyosun sen salakmısın falan sussun diye yaptım diyo ama ertesi gune hatrlamıyo bi keresindede bana gece eyikurefe nerde dedi o benim zaten dedim tamm dedi.

Üç yıldır birlikte yaşıyorsunuz ama yedi aydır evlisiniz tuhaf...Adamı yatakta fazla yoruyorsunuz demek sürekli kabus görüyor
Niye bütün beraberlikler evlilikle mi 0lur? İki yetişkin insan bir ilişki yaşayamaz mı? Kaldı ki kadın üç yıllık birliktelik demiş, üç yıllık cinsellik dememiş. Demiş olsa bile konuyla ilgisini çözemedim.

Konu sahibi, eşinizin uyku sorunları olabilir. Uyku klinikleri mevcut ünv. hastanelerinde. Oraya başvurabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Off cok güldüm valla
Benimki sürekli işiyle ilgili konuşur
Bazen sorurarım cevap verir ama bu kadar aksiyonlu yaşamıyoruz geceleri

Bir uyku bozuklugu sorunu var gibi ya da endiseli telasli bir tipse gunluk hayatta kendini baskilamaya calisip uykuda aciga vuruyor olabilir ama illa ki bi uzmanin gormesi getekir diye dusunuyorum

Ay kizlar cok guldum ama durum ciddi, hastanelerde uykuyla ilgili bolumler var, bi gidin isterseniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…