Eşim beni kullanıyor mu?

dimplen81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
108
59
98
İstanbul
Kimseye anlatamadığım iki derdim var normalde akıllı geçinirim ama bu konuda bir türlü düzgün düşünemiyorum.
1.Evlenmeden önce çalışıyordum daha sonra ailem çalışıp yorulmaman için çocuk yaparsam kendim büyütebileyim diye evimi aldı.Ailem ev alınca ben işi bıraktım.Öncesinde arabamda vardı.Ben işi bırakınca arabamı eşime verdim o kullanıyor.Ben bir yere gideceksem yürüyorum yada taksiye biniyorum.
Eşim şuan çalışmam gerektiğini söylüyor ve bana baskı yapıyor.Bende ev ve arabayı aldığımı erkek olarak onunda evi geçindirmesini gerektiğini söyledim ben çalışan kadınla evlendim diyor.Evide istemiyorum biz kendimiz çalışıp birşeylere sahip olalım diyor.Ama babam yok biliyorki haklarım var ve gün gelince alacağım.

2.İkinci konu ise ailesi bir kaç kez maddi anlamda çıkar sağlamaya çalışacak şekilde laf edince bende haliyle çenelerini kapadım.Sonra bana tavır aldılar en son bana deli bile dediler bende araya mesafe koydum.Eşim onlar bunu söylerken beni koruyup sahiplenmedi bile.Bayramda bir gün ziyarete gidip dönüyorum.Eşim bu bayram onlarda iki gün kalacağımızı söyledi bende onun hatırına gittiğim ve birgünden fazla kalmayacağımı söyledim oda ben tek giderim dedi.

Ben eşimin istediklerini yaptırmak için bana alttan alttan baskı yaptıgını düşünüyorum ama bir yandan da bu konular dışında melek gibi sürekli beni memnun etmeye çalışıyor.Yemek yapmazsam sorun etmiyor ,panik atagım var sürekli acile gidiyorum herseferinde bıkmadan usanmadan hastane bütün gece bekliyor vs vs.

Ben paranoyamı yapıyorum eşim melek mi şeytan mı anlayamıyorum

Eşin ailesine gitmek ister 2.3 gün bayramını geçirmek ister bu çok normal belkide onun maaşı size yetmiyır ne olursa olsun herşeyde iyiymiş zaten fazla sorununuzda yok halledwesiniz bunu büyütmeye gerek yok 2 gün kalın ne olacak yani

Iyi gunde kotu gunde dedik.. Imza atilirken.
Bir zahmet yemej yapmayinca arada laf etmesin ya da kendi yapsin. Hast de gelecek tabii ki. Bu insanlik gorevi kocalik gorevi. Kotu yaninda olmayan hic olmasin.

Calisma konusuna gelince esiniz istedi diye degil siz istiyorsaniz calisin.
Nasil mutlu hissediyorsaniz.? Evi aileniz almis evim arabam var diyorsunuz. Esiniz kendim yapmak istiyorm demesi mantikli bir yerde . ne de olsa sizin emeklerinizle olan bir ev degil.
Onu gozlemleyip dengelemek sizin elinizde
Yasiniz gencken 2elden maas girip daha farkli hayat sartlarinda yasamaniz daha farkli olur tabii. Babadan ondan bundan gelcek seyleri hesap etmekle olmaz o isler.

bana hakaretler ettiler geçen bayramda ben nasıl eşimi kendi aileme karşı ezdirmiyorsam oda beni ezdirmemeli.Benim babam yok ben baba demiyorum babasına bu yuzden ben deliymişim.Baba demek zorundamıyım sizce ve bu konuda hassasiyetim var baba diyemem size dedim bana psikolojın bozuk delisin dediler.Sizce ben abartıyor muyum?

Bu arada tüm yorumlarınıza yürekten açığım ben hatalıysam hatalarımı görmek isterim.

Baba deme zorunlulugun yok tabiki ayrica esinin pasif davranisini guzellikle hissettirdikleri ile anlatabilirsin...

Esinizin evi de istemiyorum çalışıp birlikte alırız dediği kısma takıldım ben de o zihniyetteyim kendi annem babam bile olsa kabul edemem bişey eşiniz haklı gibi geldi .. Sanki siz de biraz başına kakiyor gibisiniz ev ve araba konusunda

Ben pasif oldugunu koruması gerektiğini söyledim ayrıca ben eşime hiçbirzaman anneme anne diyceksin demedim.Ben ona yapmıyorken onun beni bu konuda korumaması rahatsız ediyor.Ek olarak çalışmasamda borc vs olunca ben eşime borçları ödemesi için para veriyorum.Ben eşimin benim sorumluluğumu almasını istiyorum.

Evi kabul etmemekle sence sorumlulugu almis olmuyor mu?

Zorla mi "baba" dedirtecekler?millet kafayi yemis ya.asil siz delisiniz, de çık.

bende blöf mü yapıyor acaba diyorum.evi istemem diyor ama bazende bıktım çalışmaktan kendi işimi yapsam diyor ailesi annen iş kursun diyor ailesine siz ne diyorsunuz demiyor.Kayınvalideme annemle küsüm dedim bir kere aman barış seni mirasından red eder dedi.bunun gibi bir kaç şey daha olunca bende ailesine tepki gösterdim

Yerinde olsam tadını cikaririm,hic vesveselere kapilmam miras ailesinden esine dusseydi ne dusunurdun?

Ben çalışamasamda gelecek kaygım yok birde çok bir şeyde gözüm yok.Çocukta yapmıyoruz .Ben işten ayrılırken eşime danıştım bana o dönem sen nasıl istiyorsan öyle yap dedi sonradan iş değişti

Yalnız konu sahibinin evini ailesi almış, arabası da onunmuş eşine vermiş ve eşinin ailesi konu sahibi üzerinden maddi çıkar sağlamaya çalışıp bir de deli demiş ve eşi tek kelime etmemiş öyle mi? Doğru mu anladım?

Öyle ise eşiniz tam bir çıkarcı. Sevgi böyle olmaz. Ailesi deli derken armut mu yiyormuş?

Yerinde olsam tadını cikaririm,hic vesveselere kapilmam miras ailesinden esine dusseydi ne dusunurdun?
Ona düşseydi bişiy düşünmezdim evlenirken ailesinden hiçbirşey istemedim.Eşim kredi çekti nikah yaptı.Ne düğün istedim nede altın.Ben kendimce çok fedakarlık yaptığımı düşünüyorum o ailesine karşı beni yanlız bırakınca haliyle şüpheleniyorum.Hep tek başıma mücadele ettim hayatta tam hayatıma erkek girdi evledim dedim buda sahip çıkmıyor.

Suan is degisti.
Aile boyu ciksrcilar

Anlayamıyorum inanın o nedenle yazdım melek mi şeytan mı diye. Ben söylüyorum herşeyde bana sen yanlış anlıyorsun diyor.O lafı yutup yine bayramlaşmaya gidiyorum bu sefer 2 gün yatılı kalacaksın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…