Eşim beni kullanıyor mu?

Esin ailesinden miras kalsa alir evde otururdunuz sende esimi kullaniyormuyum demezdin!Onlardan gelince bal börek bizden gelince neden vesvese anlayamiyorum bunu...Esin calismani istiyorsa belki seni sosyal,toplumda daha saygın ve kariyer sahibi gormek istedigi icin olamaz mi?getirecegin maas sa zaten ailenden kalanlar sizi rahat ettirmez mi birde boyle düşün?
 

Kendisi kalsın, sizi zorlayamaz. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz hele öyle bir ailede hiç kalmayın.
 
Çalışmamı para için istediğini söyledi bana ben ailemden borcumuz olmadığı sürece para almıyorum çünkü istiyorum ki kocam benim sorumluluğumu alsın.Ben o para mevzusunu açınca diyorum ki bizim gelecek kaygımız yok oda diyorki ben şuan harcamak istiyorum ilerde parayı ne yapayım diyor
 
Bazi erkekler calisan kadin seviyor cunku calisan kadinin kendine guveni yerinde oluyor.kendine daha cok bakiyor.bir ev hanimi olarak soyluyorum ev insani pasiflestiriyor.
vaktim oldugu için kendime bakıyor ben aslında sporda yapıyorum cilt bakımlarımıda yaptırıyorum.Hatta gerçek yaşımı kimse tahmin edemiyor.
 
Degisik bir bakış peki evde neden oturmak istemiyor neticede kira odenegi ortadan kalkacaktir,parasini da bugun harcayacaktir.
 
Ah canım yanlış eşe düşmüşsün bence. Eşini çok paracı gördüm. Bir yandan senin masrafların çoksa yetişemiyor olabilir. Ailesi seni üzdüklerinde bir daha alttan alma . Alttan aldıkça ezilen sen olursun.
 
Degisik bir bakış peki evde neden oturmak istemiyor neticede kira odenegi ortadan kalkacaktir,parasini da bugun harcayacaktir.
Ben ailem ben çalışmıyayım diye ev aldı diyince bence oda bana ev istemiyorum cevabını vererek üste çıkmak istedi sanırım.Sonucta bal gibi biliyor ben çalıssam kira vermiyeceğiz bir kere evi aldık sonucta.Acaba diyorum ben para alayım diye beni manupule etmeyemi çalışıyor.
 
Bilmiyorum benim düşünce yapım mı ters.
Ben eşini haksız buldum.
Yani ben çalışan kadınla evlendim demek çok suursuzca. Çalışmasan kabul etmeyecekti demek.
Bende bu konu yüzünden ciddi bir tartışma çıkar.
Araban var, adama vermişsin ki bence de çalışmıyorsan onda kalabilir. Ama birilerine emanet vs verse ben kabul etmem. Hele sen taksiye binip yürüyorsan, ortak arabanız olarak kullanırsınız. İşe giden tabiki gider.

Ev konusunda da. Evi istemiyorum çalış diyene kadar. Çıksın madem o evden. Ne güzel kira vermiyor. Hem de istemiyorum diyor.

Yani istemeyebilir, keendi emekleriyle bir şey yapmak isteyebilir. Bu çok güzel. Ama bunu bilecek ki bir evi geçindirme görevi erkektedir.
Şimdi ben çalışıyorum. Hem okulumu okudum. Hem mesleğimi seviyorum. Hem körelmek istemiyorum. İleride yalnız kalırsam geçinebileyim diye her şeyi düşünüyorum.
Yani kendim için çalışıyorum.
Eğer kocam çalış, ben çalışan kadınla evlendim diye baskı kurarsa ne yalan söyleyim, gelir evimde oturasım gelir. Sinir olurum.
 
Benim hiç masrafım yok bir boğaz masrafım var tüm ihtiyaclarımı kendim karşılıyorum.Eşim mutfak gideri ve faturalar dışında masraf yapmıyor ki.Annem benim giyim alışverişimi kuafor vs tüm masraflarımı zaten karşılıyor.Hatta zaman zaman market alışverişimide yapıyor. Ailesini alttan almıyorum yine ben kötü oluyorum ben ne yapsam yaranamıyorum
 
Bende ben paranoyamı yapıyorum diye kendi kendimi yiyorum öyle bir konuşuyorki sanki ben kendi kuruntu yapıyorum.Şüphelendiğim için istiyorum ki sorumluluğumu alsın.Benim bir mutfak masrafım var onuda bir zahmet yapıversin diyorum.
 

Ay ne alaka bende demiyorum esim diyor zorunda degilsin anne baba demek kendilerinin psikolojisi bozuk onlarin takilma bosver ayrica istemiyosan calisma keske arabani kaptirmasaydin ben hayatta vermem esimde almaz ekmek almaya bile arabayla gidiyorum zaten
 
eşin çok şanslı bence... yanlış eşe düşmüşsün. çoğu eş karısını çalıştırmak istemez. iş yerindeki erkek popülasyonundan kıskanır. Eşinin yorulmasını istemez. Ne yapmayı planlıyorsun peki?
 
3 yılı aşkın calışmıyorum ve sehir degisikligi nedeniyle is basvurulari yaparken esim cok gonulsuzdu ve calismami istemedi bende evhanimligina teslim oldum sonradan isimede geldi hani!ama dusunuyorum yerinde olsam bende calismak istemezdim yeteri kadar sosyalsem,kendimi eve hapsetmiyeceksem .Ama sen anlattikca kuruntu olmadigini birseylerin oturmadigini ve bir hesap oldugunu gorebiliyorum....Cocuk yapmayi esiniz mi istemiyor?oyleyse ev hanimligi buna zemin hazirlar diye dusunebilir!
 
Çalışmıyorum otobuse binmesin yazık dedim verdim bazen lazım bende kalsın diyorum kıyamet kopuyor.
 
Ben kadınların kesinlikle çalışması taraftarıyım.
Hem erkeğin üzerindeki yük alınıyor biraz.
Hem biliyorsunuz eve giren her kuruşta benim de emeğim var. Bu hoşunuza gidiyor.
Yani tam anlamıyla hayat paylaşılıyor.
Ama insanlar yıllarca çocuklarını bakıcılarda bırakıyor ki, ileride bi ev bi araba sahibi olabilmek için.
Şimdi sen zaten bu imkanları ona sağlamışsın.
Bence en önemli problem" ben çalışan kadınla evlendim. Çalış " cümlesi.
Yoksa çalışman tabiki hoşuna gidebilir.

Yerinde olsam eğer istiyorsam hakkaten işe başlarım, evden de çıkarım.
 
Ona madem sen beni düşünmüyorsun sahiplenmiyorsun bende kendi keyfime bakarım seni bir gram düşünmem dedim.Bana baskı yapıp istediklerini yaptırmasına izin vermiycem.
 
Kendi işini kur diyor bana bu saatten sonra bir yere girip çalışmazsın diyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…