Eşim beni kullanıyor mu?

Ya ben en cok, o cocuk istemiyor, sen istiyorsun ona ragen hala aciklamamis olmasina ragmen evliligini sürüdüyorsun. O kadar önemli degil demek ki senin icin cocuk, yada hic ilerde pisman olurmuyum diye düsünmedin.....

+10000
Tam olarak benim de konudan anladığım bu adam boşanmayı kafasına koymuş daha evlenirken hem de

+10000
Tam olarak benim de konudan anladığım bu adam boşanmayı kafasına koymuş daha evlenirken hem de
Adam 40 yaşına gelmiş, muhtemelen anne-babası 60 yaşının üstündedir. Bu yaştaki insanlar da torun sevgisi para sevgisinden baskın olması gerekir. Oğullarının çocuğu olmasını istemek yerine tapu derdine düşüyorlarsa ya oğullarının zaten 2. Hayatı ve bu hayattan çocuğu vardır yada nasıl olsa erkek adam ne zaman isterse çocuğu olur, koparabildiği kadar koparsın yeniden evlenir mantığındalar.

Konu sahibi maddi gücünüz yerinde öyleyse özel dedektif tutup eşinizi neden takip ettirmiyorsunuz. En azından 6 bin TL maaşı nereye harcadığını bilirsiniz. denizlililili nin kocasının yaptıklarından sonra erkek milletinin ne kadar içten pazarlıklı olduğunu 1 kere daha görmüş olduk.

Konu sahibi lütfen sizde sevginizi bir kenara bırakıp gerçekçi olarak evliliğinizin sonu olup olmadığını düşünün.

Baba demek zorunda degilsin aslında anlayışlı olup bu konuyu acma alari gerek. Ben 20 yıllık evliyim eşim daha yeni anneme anne baba demeye başladı hep ortalıga konuşuyordu. Bizde sorun olmaz sende nasil istersen ôyle.davran.ama eşinin ailesine gidip 2, gun kalabilirsin.

Kimin ne hesabi varsa en kisa zamanda ciksin insallah Allah onume cikarsin ne diuim ben inatla rengi belli olana kadar calismicam benim sorumlulugumu almayi ogrenexek ailesine de bundan sonra asla taviz vermicem

Pardonda neyin inadindasiniz? Yasiniz geciyor cocuk sahibi olmanizi istemiyor bu kan emici vampir herif. Anneniz kiyafetinizi masrafinizi karsiliyor, ev, araba vermissiniz. Ustune tazminatinizi vermissiniz beyefendi 6 bine sizi gecindiremem calis diyor. Icim daraldi harbi. Su yazdiklarimi bir okuyun sizin soyledikleriniz bunlar. Hic akli basinda bir insanin kabul edecegi seyler mi? Nedirmiş olumlu yonleri bu pabucumun erkeginin? Ya bana ev araba alsalar yuklu para cebime koysalar ben de iyi olurum. Hic iyi degil su haliniz hic hemde. Bu kadar maddi yonden istismara ugruyorsunuz ve tavriniz bes yasindaki cocuk gibi bana ne bana ne ben kustum gorecek onlar. Ya bosversenize Allahinizi severseniz

Ben calismak tabiki istiyorum alistim tillarca boslukta zaten panik atak oldum ama esimin niyetinden emin olmak istoyorum
Canım benim evi ailene vereceğini söyle. Arabanı da kendin kullanacağını belirt. Ev konusunda kendi evimizi alalım diyerek bence doğruyu demiyor. Sen kendin istersen çalışırsın. Onun böyle bir şey istemesi doğru değil. Elbette çalışmanı isteyebilir ama bana hep senden geçiniyor gibi geldi. Sen blöf yap. Evi ailene iade edeceğini söyle. Tepki verirse art niyetlidir.

bu olayın olmasına da gerek yoktu sattırmamanız için. neticede bir mecburiyet yok.
o araba rahmetli babanızdan hatıra çünkü. bu bile yeterli sebep.

Yorumların 10 sayfasını okuyabildim maalesef. Benim düşüncem; kocanın gerçek niyetini öğrenmek istiyorsan birazcık fedakarlık yapacaksın. öncelikle evden çıkacaksın. Bir işe gireceksin, arabayı geri alacaksın. Ev alabilmek için para biriktirmeniz gerekecek. Ortak hesap açıp maaşlarınızı yatırın. Bakalım böyle bir hayata eşin ne kadar dayanabilecek. Sen en fazla 1 sene dişini sıkacaksın. Baktın eşin halinden memnun evi üstünüze alın, gerekirse işinizi kurun. Ve çocuk yapın 37 yaş çocuk için geç değil. Uğraşamam diyorsan bence bırak adamı çünkü bana da masum gelmedi.
Çocuk istememesi ayrı bir konu. Olmuyor da uğraşmak istemiyorsa anlarım ama korunuyorsa durum farklı.

Ben calismak tabiki istiyorum alistim tillarca boslukta zaten panik atak oldum ama esimin niyetinden emin olmak istoyorum

sen çalışmak istiyorsan çalış, başkasına bakma. sonuçta kazanılan para ortaktır. beraber kazanır beraber harcarsınız. eğer daha öncesinde iş tecrüben yoksa zaten yüksek maaşlı bir işe girebileceğini sanmıyorum. en azından maaşınla ezmiş olmazsın kocanı. Allah kısmet eder de çocuğunuz olursa da her çalışan kadının yaptığı gibi doğum iznine ayrılırsın.

Kesinlikle katılıyorum. Benim konum ibret olsun konu sahibesine ve tüm KK alemine:)

Ben yine ucuz kurtulduğumu düşünüyorum, lütfen ama lütfen sizde daha fazla taviz vermeyin konu sahibesi...

Çoook bariz bir şekilde kullanılıyorsunuz. İnanın dışarıdan bakınca daha net görebilirsiniz. İnsan duygularıyla hareket edince ve uzaklaşmayınca görmüyor ya da görmek istemiyor. Yakıştıramıyor hayatını birleştirdiği insana...

Ben evi terkedince dank etti birşeyler. Ayrılma aşamasında da her türlü pisliği yaptılar, gerçek yüzlerini gösterdiler.

Evlendikten sonra aldığımız arabayı abisinin üstüne geçirmiş hemen, ben hak talep edemiyim diye. Ortak kasada duran altınları çalmış ve araba için çektiğim ihtiyaç kredisini üstlenmiyor. Hala ayda 1435 tl kredi ödüyorum, adam arabanın sefasını sürüyor:)

Şimdiye kadar yeterince sömürülmüşsünüz malesef, umarım bundan sonrası için gözünüzü açarsınız ve ömrünüzün geri kalanını bu parazitlere heba etmezsiniz...

Panikatağım var demişsiniz belki de eşiniz de evde kalıp daha çok ilerlediğini düşünüyordur. Sizin sağlığınız için daha iyi olacağını düşünüyor olabilir. Kendi evinizi kendinizin almanızı da istemesi gayet doğal ve güzel geldi bana. Baba olayında da size hak veriyorum. Ben de ilk başta eşimin annesine anne demekte çok zorlandım annem vefat ettiği için.

konu sahibesi ne yaptınız merak ettim. gelişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…