Ben bukadar şey yapmışken birde bana para kazan derse ne diyeyim sizce ?Annem ben çocuk yapayım istedi ev aldı bende istedim çocuk.Eşim ilk yıl istemedi bende o dönem 33 yaşındaydım ve yaşımın geçtiğini söyledim.Nitekim sonradan bende istemedim çocukevi ve arabayı eşinin başına kakıyormuşsun gibi geldi bana
Kendi işini kur diyor bana bu saatten sonra bir yere girip çalışmazsın diyor.
Çocugu ben ilk yıl çok istedim ama eşim istemedi yalvardım yok dedi yaşım geçti artık bende istemiyorum açıkcası3 yılı aşkın calışmıyorum ve sehir degisikligi nedeniyle is basvurulari yaparken esim cok gonulsuzdu ve calismami istemedi bende evhanimligina teslim oldum sonradan isimede geldi hani!ama dusunuyorum yerinde olsam bende calismak istemezdim yeteri kadar sosyalsem,kendimi eve hapsetmiyeceksem .Ama sen anlattikca kuruntu olmadigini birseylerin oturmadigini ve bir hesap oldugunu gorebiliyorum....Cocuk yapmayi esiniz mi istemiyor?oyleyse ev hanimligi buna zemin hazirlar diye dusunebilir!
zaten evlendikten sonra alınan hiçbirşeyi kendi üzerime yaptırmadım bunu bile annesi sorun etti.Ne zaman üstüne yapacaksın vs dedi bende eşime bu anneni ilgilendirmez dedim oda bizim iyiliğimizi istiyor ondan öyle söylüyor dedi.Şimdi bu normal birşey mi?ben bunların lafını ediyorum diye haksızlık mı yapıyor oluyorumkendi işini kuracaksanda ailenin üstüne felan yap ben çok paracı gördüm eşini. Geleceğin ne getireceği belli olmaz. Aileside bi garip.
Bende şüpheleniyorum sonucta beni eş olarak sevsede önceliği kendi çıkarları oldugunu düşünüyorum.Eşin çıkarcı
Kesin net...
Cidden kafam karisti,adam miras gelecek calis diyor,verilenede istemem yan cebime diyor,kv tapularin derdinde,ilginc..zaten evlendikten sonra alınan hiçbirşeyi kendi üzerime yaptırmadım bunu bile annesi sorun etti.Ne zaman üstüne yapacaksın vs dedi bende eşime bu anneni ilgilendirmez dedim oda bizim iyiliğimizi istiyor ondan öyle söylüyor dedi.Şimdi bu normal birşey mi?ben bunların lafını ediyorum diye haksızlık mı yapıyor oluyorum
zaten evlendikten sonra alınan hiçbirşeyi kendi üzerime yaptırmadım bunu bile annesi sorun etti.Ne zaman üstüne yapacaksın vs dedi bende eşime bu anneni ilgilendirmez dedim oda bizim iyiliğimizi istiyor ondan öyle söylüyor dedi.Şimdi bu normal birşey mi?ben bunların lafını ediyorum diye haksızlık mı yapıyor oluyorum
Kayınvalidem sürekli bu konuları yapınca bende eşimin bunlara ses çıkarmadığını görünce açıkcası anneme kardeşlerime haksızlık olmasın benim üstüme yapma dedim.Annemin bu konulardan haberi yok söyleyemedim.Güvenemiyorum eşime bütün bu konuları tarafsız biri olsun destek alalım dr gidelim dedim bak real dünyada annenin bu söyledikleri ayıp kabul edilebilir şeyleder değil dedim.Dr gitmeyi kabul etmediEşiniz belkide size iyi gelecek diye çalışmanızı istiyordur...
Boş kaldıkça kafanızda bir şeyler kuruyor gibisiniz. Çalışmak iyi gelebilir.
Bir de sadece para için çalışılmıyor. Çalışan insanın hedefleri, sosyal çevresi, statüsü farklı oluyor...
Para mevzularında ikinizde garipsiniz..
siz eşinizle her an boşanacak gibi üzerinize bir şey almaktan falan çekiniyorsunuz.
Eşini ve ailesi de kendileri edinmedikleri mal üzerine konuşuyor...
Evet bu daSen eğer çok dillendiriyorsan yanlış yapıyorsun. Benim malım senin malın de. Ailen varlıklı sanada çok düşkünler belli ki. Bana yapılan sana yapılan felan de konu açılınca. Mümkün olduğunca biz kelimesini kullan hayatında belki eşin seni daha çok sahiplenir. Sen benim ben ben diyorsan eşinin de seni sahiplenmesini bekleyemezsin. Hayatına bizi sokmalısın bence.
Not:Seni tanımıyorum tahminen yorum yapıyorum
İnanın ben eşime yıllardır biz aile olamıyoruz biz "biz" olamıyoruz diyorum.Hep onun konforunu düşünmekten inanın yoruldum ben aileme karşı hiç ezdirmıyorum onu istiyorum ki oda beni ezdirmesin hakaret ettirmesin.Sen eğer çok dillendiriyorsan yanlış yapıyorsun. Benim malım senin malın de. Ailen varlıklı sanada çok düşkünler belli ki. Bana yapılan sana yapılan felan de konu açılınca. Mümkün olduğunca biz kelimesini kullan hayatında belki eşin seni daha çok sahiplenir. Sen benim ben ben diyorsan eşinin de seni sahiplenmesini bekleyemezsin. Hayatına bizi sokmalısın bence.
Not:Seni tanımıyorum tahminen yorum yapıyorum
yani haklısınız bir zahmette baksın diyrorum yanlış mı düşünüyorumAcaba " evide arabayida ben aldim" dusuncesiyle biraz fazlami cikarlariniz var?
Esim bana mecbur bakacak diye dusunceye kapilmis olabilirsiniz farketmeden.
O zaman eşinizin çalışma teklifine sıcak bakmalısınız.. birlikte bir şeyleriniz olsun istiyor olabilir. Tek maaşla mümkün değildir eğer iyi bir geliri yoksa...Kayınvalidem sürekli bu konuları yapınca bende eşimin bunlara ses çıkarmadığını görünce açıkcası anneme kardeşlerime haksızlık olmasın benim üstüme yapma dedim.Annemin bu konulardan haberi yok söyleyemedim.Güvenemiyorum eşime bütün bu konuları tarafsız biri olsun destek alalım dr gidelim dedim bak real dünyada annenin bu söyledikleri ayıp kabul edilebilir şeyleder değil dedim.Dr gitmeyi kabul etmedi
Eşimin annesi maddi konuları çok yaptığı için bende hiç bişiy üzerime yaptırmıyorum.Güvenmiyorum eşimeEsiniz cikarci olsa bence cocuk konusunda ısrarlı olurdu,sizinde uzerinize birsey almamaniz garip geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?