Eşim beni kullanıyor mu?

aynen resmen asalak yaşam formu çok korkunç ya erkekler artık kadın gibi oldu cidden iğrendim.

Kimin ne hesabi varsa en kisa zamanda ciksin insallah Allah onume cikarsin ne diuim ben inatla rengi belli olana kadar calismicam benim sorumlulugumu almayi ogrenexek ailesine de bundan sonra asla taviz vermicem
Çocuk da istemeyisi çok manidar degilmi ne biçim evlilik anlayışı bu ?

esinle acikca konus bence tam olarak neden calisacakmissin? ev almak icin mi? evi gecindirmek icin mi? neden yani

Kesinlikle katılıyorum!!

Konu sahibi lütfen konunuzu güncelleyin, işte o zaman gelen yorumları değerlendiriniz.
Şuan da gözünüzde perde var ve siz o perdeyi açmak istemiyorsunuz...gerçeklerle yüzleşmek istemiyorsunuz..

Ben bişiyi çok merak ediyorum, bu kadar olan bitenden sonra bu adamdan neden kopamadınız??? Üstelik çocuğunuz da yokken.
Eğer imkanınız varsa lütfen ama lütfen bi psikoloğa gidin ve nasıl bi durumun içinde olduğunuzu görün

Eşinizi ailenizin size içinden gelerek aldığı ev ve sahip olduğunuz araba ile eziyomuşsunuz gibi geldi bana. Ailesidir sizi aç, açık bırakmadığı sürece yardım edebilir. Tatillerde değil 1 gün 1 hafta bile kalmak isteyebilir bunda yargılayacak yada yadırganacak bir durum göremedim açıkçası. Bu sebeple melek mi, şeytan mı sorusunu eşinize değil kendinize yöneltmelisiniz

Hm, Bu bilgiler bakis acimi degistirdi.
Esiniz nakis tutturamayan birisimi?

Belki siz panik ataklisiniz diye calismanizin size iyi gelecegini dusunmustur.Para icin degildir.Evde oturmak panik atagi arttirir çünkü.

Gördüğüm en saçma konu bi çalışan sen misin bu dünyada çalışmaya bakış açın bu mu yan gelip yat erkek baksın sana

Gördüğüm en saçma konu bi çalışan sen misin bu dünyada çalışmaya bakış açın bu mu yan gelip yat erkek baksın sana

Her yorumda esinle ilgili yeni birsey anlatiyorsun,bunu basta yapsan yorumlar farkli gelirdi ayrica ben hersey bu kadar net ve acikken bu soruyu sormanizi da anlamis degilim,ev araba altin parasi ve caliskan eş supermis!Ayrica sıfir masraf....sordugun sorunun cevabi sencede cok asikar degilmi....Yalniz birseye daha takildim bu adam hangi ara mutlu ediyor sizi cunku hep olumsuz yonleri var konunuzda!

Konunuzu okurken bana ağırlık çöktü. Neden bu evliliği devam ettirmekte ısrar ediyorsunuz. Adam sizin sayenizde dünyalığını yapmış zaten. Türkiye şartlarında ev kirası yok, arabanın benzin ve bakım masrafları haricinde masrafı yok, kredi borcu yok 6 bin TL az paramı? Parasını ya ailesine veriyor yada ayrı hesabı var birikim yapıyor. İstediği miktarı elde edince sizden boşanacak, bu yüzden çocuk istemiyor arada bağ olmasın diye.

Burada birçok konuda kadınlar "yaşım geçti boşanırsam bir daha yeni birini bulup evlenene kadar çocuğum olma şansım kalmaz" diye düşünüyor. Zaten eşiniz çocuk istemediği için sizin böyle bir durumunuz da yok. Aileniz size maddi olarak birçok imkan sunarken neden paranızı dilediğiniz gibi harcamıyorsunuz?

Ailesi senin hassas olduğun konuda seni hoşgörülü karşılamak yerine üstüne geliyor. Belki de sana sinir krizi geçirtip rapor almak derdindeler. Burada bir üye vardı eşi kadını kışkırtıp sinir krizi geçirmesine neden oluyormuş, sonra da telefonundan video ya çekip tehdit ediyormuş.

Eşiniz mantık evliliği yapmış açıkçası, daha fazla yıpranmadan bu aileden kurtulun.

allah rahmet eylesin. siz iyi niyetlisiniz düşüncelisiniz. ama eşiniz bunu yapmıyo kendi istedikleri olsun istiyo araba onda dursun, karım çalışsın gibi .bazen yürümek istiyo insan bi yere giderken ama bazen de alışveriş yapınca falan araba çok lazım oluyo yaptığı bencillik. siz de onun gibi kendinizi düşünün. Ayrıca babanız sırf bu durum için size ev aldı kızım ilerde çalışmak istemez çocuk büyütür vs rahat edin diye.

Hayir zorunda degilsin .. ben ne anne ne baba diyorum kv ve kp.ye... aramizda sogukluk da var. Dugun.oncesinden gelen gerginlikler ve dugunde patlamasi herseyin.. herseyimi mahvetmeleri,en guzel gunum olmasi gereken seyin icine etmeleri..paragoz olmalari samimiyetsizlikleri vs vs.. amaan ben hep siz siz dye hitap ediyorum gorusunce. Ki 1.5 yil gorusmemistik bile evlendikten sonra.. esim hep tek gider gorusurdu..

Bi düşün derim...

Belki adam yalancı o kadar maaş almıyor ? Dediğin gibi herşey olabilir. Konu sahibi nedense herşeyi kocasına bırakmış. Bence en büyük hata burada yapılmış. Konu Sahibinin bir an evvel isteklerini kocasına dayatması ve olmuyorsa da boşanmayı lazım. Yoksa bir koca mağduru kadın daha olacak. Ya dolandirilacak. Yada sömürülecek.

:) yok satip kredi cekip alicam diyebilir
Araba annenin üstüne değil mi? Yada en kötüsü senin üstünde değil mi? Sattırma. İlk baş kaldırisin bu olsun. O araba benim. Sen kendine yeni bir araba al ,ben tamir ettirip ettirip kullanırım. Arabamı çok seviyorum. Djyebilirsin :)

çalışan kadın şöyledir böyledir, eşin senin iyiliğini düşünüyor diyen arkadşları çok optimistik buldum.
iyi bir sosyal çevrenin, kendini geliştirmenin tek yolu çalışmak mıdır ki bu çözüm sunuluyor sadece?

eşin kendini geliştirmen için kurslara gitmeni, gezmeni, sosyal kurumlara derneklere üye olmanı, gönüllü çalışan olmanı destekliyor mu? yoksa sadece iyi bir gelirle, servisle işe gidebileceğin seçeneklerle mi kendini geliştirebilecekmişsin???

ben açıkça söyleyeyim, aileden zengin olsam kendimi daha az kazanacağım veya hiç kazanmayacağım gönüllü aktivitelere yönlendiririm. veya kendimi işimi kurarım ama eşimle ortak olmak istemem, zira çalışırken bile maaşıma el koyup bana hiç bir ekonomik hesap vermeyen adamla ortak olunmaz, anca onun yönetici olduğu bir şirkette köle çalışan olunur.

Rahatsız olman da çok normal.
Biz bir kez benim ailemden para almak durumunda kalmıştık. Sıkışık bir dönemimizdi. Eşimin o parayı aileme geri ödediği zamana kadar ne kadar ezildiğini, üzüldüğünü ben bilirim. Ki seninki çok daha farklı bir mevzu. Adamın minnetten ne yapacağını şaşırması gerekirken senin malınla caka satıyor, ailesi de aynı şekilde.

Yineliyorum. Kurtul bu insanlardan.
Bu şüphelerle ömrünü geçirdiğine değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…