aynen resmen asalak yaşam formu çok korkunç ya erkekler artık kadın gibi oldu cidden iğrendim.aynen ya kadın evi arabasıyla gelmiş altınları almışlar 35 bin almışlar
bir de çalış da daha fazla kazanalım aileme yedireyim olmuş
onu bunu bilmem bir kadın tüm masraflarını kendi karşılamayacak alıştırmayacak adam sorumluluğunu bilecek
Çocuk da istemeyisi çok manidar degilmi ne biçim evlilik anlayışı bu ?Kimin ne hesabi varsa en kisa zamanda ciksin insallah Allah onume cikarsin ne diuim ben inatla rengi belli olana kadar calismicam benim sorumlulugumu almayi ogrenexek ailesine de bundan sonra asla taviz vermicem
Kesinlikle katılıyorum!!ayy okudukça durum kötüleşiyor
ev var araba var kadın belli süre çalışmış tazminatı altınları eşine vermiş kocası ona kıyafet bile almıyormuş konu sahibinin annesi kıyafet masraflarını kızın evdeki masraflarını karşılıyormuş
kocası 6000 maaş alıp geçinemiyormuşkarısının çalışmasını da istiyormuş
ama karısı çalışırken de maaşına el koyuyormuş
kayınvalidenin evi ne zaman üzerine yapacaksın evler üzerine geçecek mi soruları da ayrı
konu sahibi üzgünüm bayağı açık açık kullanılıyorsunuz
bu yazdıklarınızı ilk yorumunuz da yazsaydınız tek bir tane olumlu fikir görmezdiniz
hala emin değilseniz eşinize şu an oturduğunuz evi yada arabayı annenizin satmak istediğini kendinize yeni bir ev aramanız gerektiğini söyleyin anlarsınız gerçek düşüncelerini
Ama altınlarımı istedi verdim işten ayrılırken 35bin tazminat aldım onuda istedi verdim arada borç oluyor onlarıda veriyorum.Evi aldım arabayı aldım herşeyi düşündüm birde bana çalış diyince bende haliyle ben daha ne yapaıyım demek için tepki verdim sizce ne yapmalıydım
allah rahmet eylesin. siz iyi niyetlisiniz düşüncelisiniz. ama eşiniz bunu yapmıyo kendi istedikleri olsun istiyo araba onda dursun, karım çalışsın gibi .bazen yürümek istiyo insan bi yere giderken ama bazen de alışveriş yapınca falan araba çok lazım oluyo yaptığı bencillik. siz de onun gibi kendinizi düşünün. Ayrıca babanız sırf bu durum için size ev aldı kızım ilerde çalışmak istemez çocuk büyütür vs rahat edin diye.arabayıda ailem aldı işyerinin ona araba verme ihtimali var satıcam arabayı diyor ben ona kıyamadığımdan kullansın diye verdim yemin ediyorum 18 yaşımdan beri arabam vardı ilk defa arabasız kaldım sırf o rahat etsin diye yürüyorum çogu yere uzaga gidiceksemde taksi ile gidiyorum yada annemin arabasını alıyorum.Babam rahmetli oldu.
Hayir zorunda degilsin .. ben ne anne ne baba diyorum kv ve kp.ye... aramizda sogukluk da var. Dugun.oncesinden gelen gerginlikler ve dugunde patlamasi herseyin.. herseyimi mahvetmeleri,en guzel gunum olmasi gereken seyin icine etmeleri..paragoz olmalari samimiyetsizlikleri vs vs.. amaan ben hep siz siz dye hitap ediyorum gorusunce. Ki 1.5 yil gorusmemistik bile evlendikten sonra.. esim hep tek gider gorusurdu..bana hakaretler ettiler geçen bayramda ben nasıl eşimi kendi aileme karşı ezdirmiyorsam oda beni ezdirmemeli.Benim babam yok ben baba demiyorum babasına bu yuzden ben deliymişim.Baba demek zorundamıyım sizce ve bu konuda hassasiyetim var baba diyemem size dedim bana psikolojın bozuk delisin dediler.Sizce ben abartıyor muyum?
Bi düşün derim...evimiz ve arabamiz benim babam tarafindan alindi 5 yillik evliyim daha bir kere bile esime bununla ilgili yorum yaomadim ki birakin yaomayi suvyaziyi okuyuncaya kadar aklima bile gelmedi. calisiyordum hatta devlet memuruydum lakin cocugum okdu sonra daha iznim bitmeden hamike kaldim birakmak zorunda kaldim. esim hala der 5 yil gecsin cocuklar buyusun ise basla. yine beni kullandigini dusunmedim. bence senin kalbin temiz degil...
Belki adam yalancı o kadar maaş almıyor ? Dediğin gibi herşey olabilir. Konu sahibi nedense herşeyi kocasına bırakmış. Bence en büyük hata burada yapılmış. Konu Sahibinin bir an evvel isteklerini kocasına dayatması ve olmuyorsa da boşanmayı lazım. Yoksa bir koca mağduru kadın daha olacak. Ya dolandirilacak. Yada sömürülecek.Vallahi her şey olabilir ayrı bir kadına ev bile tutmuş olabilir
Heleki arabayı satacağım is kur ortak olun annen para versin lafları tam mide bulandırıcı
O kadar evde istemiyorum çalış diyen adam niye anne sen ne biçim konusuyorsun deyip susturmuyor
Çocuk da istememesi tam tuz biber
Sanki her şey planli programli bosanirken ne kadar kopaririz nasıl sorunsuz bosaniriz diye hesaplanmış
Araba annenin üstüne değil mi? Yada en kötüsü senin üstünde değil mi? Sattırma. İlk baş kaldırisin bu olsun. O araba benim. Sen kendine yeni bir araba al ,ben tamir ettirip ettirip kullanırım. Arabamı çok seviyorum. Djyebilirsin :):) yok satip kredi cekip alicam diyebilir
:) yok satip kredi cekip alicam diyebilir
Bazen acaba diyorum sonuçta insan rahat yaşamak ister vs ama ailesinin bu konuları aleni bir şekilde konuşmasından rahatsız olmaması beni çok rahatsız ediyor.Ben aile ile tanışma dönemindede benim araba ile gitmiştik ozaman sevgiliydimn eşime senin bu araba kaç yakıyo memnunmusun arabadan falan dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?