Eşim beni kullanıyor mu?

Çok benzer durumlarımız ve eşim yerin dibine geçer hatta görüşmez bile ben içgüvey miyim diye

Sen harbi safsın baya salağa yakın saf

Bence esin senin calismani ve ayaklarinin uzerinde durmani istiyor bu kadar.
Taa Allah gecinden versin annenin vefatindan sonra kalacak mirasa goz diktigini falan dusunmuyorum ki adam ev istemiyorum kendimiz calisip alalim bile demis.
Bence kalbini boyle dusuncelerle bozma.

Maalesef eşiniz sizi kullanıyor. Onda parayı çekip tavrını görmeniz lazım.

Burda bir üye daha vardı onun eşi de böyleydi. Kendisinden yaşça büyüktü kocası, kayınvalide ile birlikte yaşıyorlardı en son boşanmak için eşinin çektirdiği kredinin bitmesini bekliyordu ama eşi hala daha kredi çektirme derdindeydi.

Yeri gelmişken o kıza ne oldu acaba nickini de hatırlayamadım

herkes başka fikirlerde bir umutlanıyorum yanlış mı düşünüyorum da bir hüzünleniyorum kafam karman çorman oldu

herkes başka fikirlerde bir umutlanıyorum yanlış mı düşünüyorum da bir hüzünleniyorum kafam karman çorman oldu

O kadar dağınık anlattınız ki hikayenizi ilk başta anlatmanız gerekenleri sanki kk dan tepki almamak için sindire sindire sayfalara yedirdiniz. Kk da ki kadınlar en başta açtığınız konuya takılıp olaya geniş pencereden bakamıyor bu nedenle, olumlu yorum yapan çıkıyor ve siz onlara tuhaf bir çaresizlikte umut bağlıyorsunuz. Bu olayda olumlu bir şey yok. Şurda mantıklı herkes baştan aşağı konunuzu okusa aynı fikre varırdı emin olun. Hala da açtığınız konu içinden olmadık detaylar çıkarıyorsunuz sırf bu nedenle size saygı duymamaya başladım. Kendinize saygı duymuyorsunuz . Eşinizi kafanızda o denli aklama çabası içerisindesiniz ki olumlu bir yoruma sarılmış umut dilencisi konumuna sokuyorsunuz kendinizi. Tamam zor bir yaşantı ama yapmayın bunu kendinize yazık ediyorsunuz. Bu beraberlikteki gelgitler sizi psikolojik açıdan çok sarsmış ciddi bir terapiye ihtiyacınız var görünüyor. Gerçeklerle yüzleşme yetiniz kaybolmuş malesef.

Son düzenleme:
Sizin aciniza anlayış gösterip destek olmalari gerekirken size deli damgası vuruyorlar.cook ayıp yaptıkları.

Çok uzun olmasın diye dağınık oldu aslında kk dan hengi durumda tepki alınır inanın bilmiyorum yıllardır kk ya üyeyim daha yeni yeni aktif kullanıyorum.Art niyetle bişi yapmam tam tersi belki herkese yanıt vereyim ayıp olmasın derken konu karışmıştı olabilir

bence yanlış yapıyorsunuz annenize hiç bir şey yaptırmak zorunda değilsiniz bir iki ay annenizden hiç bir şey almayın kıyafet alışverişini eşinizle yapın siz onu düşündükçe o siz karşı daha düşüncesiz olmuş
ayrıca eşiniz kesinlikle çıkarcı özellikle ailesi

Uzulerek söylüyorum kullaniliyorsunuz.
Bu arada yaşınız çocuk için kesinlik le geç değil.istiyorsanız kesinlikle yapın annelik isteyen için harika eşsiz bir duygu

siz bu evliliğe haddinden fazla yatırım yapmışsınız.

yetmemiş bir de çalışmanızdan gelecek paraya göz dikmiş , evet kullanılıyorsunuz.
aynen ya kadın evi arabasıyla gelmiş altınları almışlar 35 bin almışlar
bir de çalış da daha fazla kazanalım aileme yedireyim olmuş

onu bunu bilmem bir kadın tüm masraflarını kendi karşılamayacak alıştırmayacak adam sorumluluğunu bilecek

ayy okudukça durum kötüleşiyor
ev var araba var kadın belli süre çalışmış tazminatı altınları eşine vermiş kocası ona kıyafet bile almıyormuş konu sahibinin annesi kıyafet masraflarını kızın evdeki masraflarını karşılıyormuş
kocası 6000 maaş alıp geçinemiyormuş karısının çalışmasını da istiyormuş
ama karısı çalışırken de maaşına el koyuyormuş
kayınvalidenin evi ne zaman üzerine yapacaksın evler üzerine geçecek mi soruları da ayrı
konu sahibi üzgünüm bayağı açık açık kullanılıyorsunuz
bu yazdıklarınızı ilk yorumunuz da yazsaydınız tek bir tane olumlu fikir görmezdiniz

hala emin değilseniz eşinize şu an oturduğunuz evi yada arabayı annenizin satmak istediğini kendinize yeni bir ev aramanız gerektiğini söyleyin anlarsınız gerçek düşüncelerini

valla konu 30 sayfa olmuş kim ne demiş bilemiyorum ama ben kadınların çalışması taraftarıyım. multi milyarderin kızı olsaydım da bu değişmezdi şahsen. çalışan kadının öz güveni, bakımı, sosyal çevresi bile bir başka oluyor. ısrarla sen neden çalışmak istemiyorsun ki? ev araba mevzusunu imkanın varmış sağlamışsın olmayadabilirdi, bunlar var diye adamın ömür boyu sana el pençe divan durmasını mı bekliyorsun?

Ben calismak tabiki istiyorum alistim tillarca boslukta zaten panik atak oldum ama esimin niyetinden emin olmak istoyorum

Cok guzel ozetlemissiniz.
Hersey ayan beyan ortada gorunuyor 6000 liralik gelirle gecinilemiyorsa (bahsi gecen giderler dustugunde) para kaynagi baska yerleree akiyor da olabilir diye dusuniyorum.
Konu sahibi valla butun maddi olanaklarini souna kadar onune sermissiniz aslinda siz hep destek olmussunuz zaten evlilikte.
Ama iyi niyetli yaklasiminiz madi manevi ezme ve sindirmede giderek çıtayi yukseltmelerine neden olmis.
Sizi viran bir silaha donusmus.
Insan gercekten hayet ediyor.

Vallahi her şey olabilir ayrı bir kadına ev bile tutmuş olabilir
Heleki arabayı satacağım is kur ortak olun annen para versin lafları tam mide bulandırıcı
O kadar evde istemiyorum çalış diyen adam niye anne sen ne biçim konusuyorsun deyip susturmuyor
Çocuk da istememesi tam tuz biber
Sanki her şey planli programli bosanirken ne kadar kopaririz nasıl sorunsuz bosaniriz diye hesaplanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…