- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
aslında şöyle adamın gözü vardır yoktur amacı farklıdır yada masumdur herşeyi geçtim insan ailesine demezmi beni neden küçük düşürüyorsunuz?Babası annesi diyor arabayı evi annen ne zaman üstüne yapacak sen bu konuda yanlış yapıyorsunuz diyorlar bana.Herkese benim hakkımda zengin diyorlar ben onlara birgün ben zenginim demedim.Hatta bunları yüzüne söyledim eşimin babasının dedim neden herkese öyle söylüyorsunuz dedi var var sende para var.
Ben eşimin yerinde olsam anne baba siz ne biçim konuşuyorsunzu sizi ilgilendirmez derim.Bu konuşmalar hep eşimin yanında oldu bende eşime tepkimi gösterdim oda bana sen yanlış anlıyorsun onlar bizim iyiliğimizi istiyorlar dedi
Ama altınlarımı istedi verdim işten ayrılırken 35bin tazminat aldım onuda istedi verdim arada borç oluyor onlarıda veriyorum.Evi aldım arabayı aldım herşeyi düşündüm birde bana çalış diyince bende haliyle ben daha ne yapaıyım demek için tepki verdim sizce ne yapmalıydım
Bence esin senin calismani ve ayaklarinin uzerinde durmani istiyor bu kadar.Kimseye anlatamadığım iki derdim var normalde akıllı geçinirim ama bu konuda bir türlü düzgün düşünemiyorum.
1.Evlenmeden önce çalışıyordum daha sonra ailem çalışıp yorulmaman için çocuk yaparsam kendim büyütebileyim diye evimi aldı.Ailem ev alınca ben işi bıraktım.Öncesinde arabamda vardı.Ben işi bırakınca arabamı eşime verdim o kullanıyor.Ben bir yere gideceksem yürüyorum yada taksiye biniyorum.
Eşim şuan çalışmam gerektiğini söylüyor ve bana baskı yapıyor.Bende ev ve arabayı aldığımı erkek olarak onunda evi geçindirmesini gerektiğini söyledim ben çalışan kadınla evlendim diyor.Evide istemiyorum biz kendimiz çalışıp birşeylere sahip olalım diyor.Ama babam yok biliyorki haklarım var ve gün gelince alacağım.
2.İkinci konu ise ailesi bir kaç kez maddi anlamda çıkar sağlamaya çalışacak şekilde laf edince bende haliyle çenelerini kapadım.Sonra bana tavır aldılar en son bana deli bile dediler bende araya mesafe koydum.Eşim onlar bunu söylerken beni koruyup sahiplenmedi bile.Bayramda bir gün ziyarete gidip dönüyorum.Eşim bu bayram onlarda iki gün kalacağımızı söyledi bende onun hatırına gittiğim ve birgünden fazla kalmayacağımı söyledim oda ben tek giderim dedi.
Ben eşimin istediklerini yaptırmak için bana alttan alttan baskı yaptıgını düşünüyorum ama bir yandan da bu konular dışında melek gibi sürekli beni memnun etmeye çalışıyor.Yemek yapmazsam sorun etmiyor ,panik atagım var sürekli acile gidiyorum herseferinde bıkmadan usanmadan hastane bütün gece bekliyor vs vs.
Ben paranoyamı yapıyorum eşim melek mi şeytan mı anlayamıyorum
herkes başka fikirlerde bir umutlanıyorum yanlış mı düşünüyorum da bir hüzünleniyorum kafam karman çorman oldu
Sizin aciniza anlayış gösterip destek olmalari gerekirken size deli damgası vuruyorlar.cook ayıp yaptıkları.bana hakaretler ettiler geçen bayramda ben nasıl eşimi kendi aileme karşı ezdirmiyorsam oda beni ezdirmemeli.Benim babam yok ben baba demiyorum babasına bu yuzden ben deliymişim.Baba demek zorundamıyım sizce ve bu konuda hassasiyetim var baba diyemem size dedim bana psikolojın bozuk delisin dediler.Sizce ben abartıyor muyum?
Çok uzun olmasın diye dağınık oldu aslında kk dan hengi durumda tepki alınır inanın bilmiyorum yıllardır kk ya üyeyim daha yeni yeni aktif kullanıyorum.Art niyetle bişi yapmam tam tersi belki herkese yanıt vereyim ayıp olmasın derken konu karışmıştı olabilirO kadar dağınık anlattınız ki hikayenizi ilk başta anlatmanız gerekenleri sanki kk dan tepki almamak için sindire sindire sayfalara yedirdiniz. Kk da ki kadınlar en başta açtığınız konuya takılıp olaya geniş pencereden bakamıyor bu nedenle, olumlu yorum yapan çıkıyor ve siz onlara tuhaf bir çaresizlikte umut bağlıyorsunuz. Bu olayda olumlu bir şey yok. Şurda mantıklı herkes baştan aşağı konunuzu okusa aynı fikre varırdı emin olun. Hala da açtığınız konu içinden olmadık detaylar çıkarıyorsunuz sırf bu nedenle size saygı duymamaya başladım. Kendinize saygı duymuyorsunuz çünkü. Eşinizi kafanızda o denli aklama çabası içerisindesiniz ki olumlu bir yoruma sarılmış umut dilencisi konumuna sokuyorsunuz kendinizi. Tamam zor bir yaşantı ama yapmayın bunu kendinize yazık ediyorsunuz.Bu beraberlikteki gelgitler sizi psikolojik açıdan çok sarsmış ciddi bir terapiye ihtiyacınız var görünüyor. Gerçeklerle yüzleşme yetiniz kaybolmuş malesef.
bence yanlış yapıyorsunuz annenize hiç bir şey yaptırmak zorunda değilsiniz bir iki ay annenizden hiç bir şey almayın kıyafet alışverişini eşinizle yapın siz onu düşündükçe o siz karşı daha düşüncesiz olmuşEv işleri bende tabiki ..birde kendi ailemin düğünü derneği yemeği olur sırf o sıkılmasın diye istemiyor diye gelmez annem yemeğe davet eder o işten yorgun geliyor diye yok anne biz gelemeyiz derim misafir istemiyor diye eve kimseyi çağırmam giyim vs alışverişimi anneme yaptırırım ona yük olmamak için ailesi bir dünya hakaret eder sesimi çıkarmam yine bayramda seyranda giderim bir tek eşime güvenmek istiyorum hayatımda bir erkek oldugunu hissetmek istiyorum
ilerki yorumları okudum evet konu sahibi bayağı saf eşi ve ailesi tam yiyici takımÇok benzer durumlarımız ve eşim yerin dibine geçer hatta görüşmez bile ben içgüvey miyim diye
Sen harbi safsın baya salağa yakın saf
aynen ya kadın evi arabasıyla gelmiş altınları almışlar 35 bin almışlarsiz bu evliliğe haddinden fazla yatırım yapmışsınız.
yetmemiş bir de çalışmanızdan gelecek paraya göz dikmiş , evet kullanılıyorsunuz.
Ben calismak tabiki istiyorum alistim tillarca boslukta zaten panik atak oldum ama esimin niyetinden emin olmak istoyorumvalla konu 30 sayfa olmuş kim ne demiş bilemiyorum ama ben kadınların çalışması taraftarıyım. multi milyarderin kızı olsaydım da bu değişmezdi şahsen. çalışan kadının öz güveni, bakımı, sosyal çevresi bile bir başka oluyor. ısrarla sen neden çalışmak istemiyorsun ki? ev araba mevzusunu imkanın varmış sağlamışsın olmayadabilirdi, bunlar var diye adamın ömür boyu sana el pençe divan durmasını mı bekliyorsun?
Cok guzel ozetlemissiniz.ayy okudukça durum kötüleşiyor
ev var araba var kadın belli süre çalışmış tazminatı altınları eşine vermiş kocası ona kıyafet bile almıyormuş konu sahibinin annesi kıyafet masraflarını kızın evdeki masraflarını karşılıyormuş
kocası 6000 maaş alıp geçinemiyormuşkarısının çalışmasını da istiyormuş
ama karısı çalışırken de maaşına el koyuyormuş
kayınvalidenin evi ne zaman üzerine yapacaksın evler üzerine geçecek mi soruları da ayrı
konu sahibi üzgünüm bayağı açık açık kullanılıyorsunuz
bu yazdıklarınızı ilk yorumunuz da yazsaydınız tek bir tane olumlu fikir görmezdiniz
hala emin değilseniz eşinize şu an oturduğunuz evi yada arabayı annenizin satmak istediğini kendinize yeni bir ev aramanız gerektiğini söyleyin anlarsınız gerçek düşüncelerini
Yeni bir araba istemesin sonra. :)Hanimlar nasil enerjimiz varsa esim bugun yolda kalmis araba bozulmus
:) yok satip kredi cekip alicam diyebilirYeni bir araba istemesin sonra. :)
Vallahi her şey olabilir ayrı bir kadına ev bile tutmuş olabilirHarcamalarınin hesabını neden soramıyorsun ki aylık 6000 az para mı? Gezme tozmak yok, çocuk yok , kira yok? Ailesine harcıyor olabilir. Kumar oynuyor olabilir. Senden gizli para biriktiriyor olabilir. Acil hesap dökümü iste. Neden hiç ses çıkarmadın ki? Tepene çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?