- 17 Şubat 2013
- 218
- 235
- 103
cinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
yok artik!cinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
Asıl anlamsız konuşan sizsiniz :) Ne biçim tabir o ille biseyin icine girmesime gerek yok.
Son nokta değil o evliliğin temellerinden biri. En önemlilerinden hem de. Bilmediğiniz o kadar belli ki :)))
bunu yazan evli micinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
bunu yazan evli mi
cinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
Limoncu evli bir de yanlış hatırlamıyorsam
evliyim ve benim icin cinselik cok ön planda degil yani ayda 1 olsada olur esim icin öyle degil tabi ama ben cevmredeki arkadasımı örnek verdim cok mutlu mesut yasıyolar yani cinselik olmadıysa olmadı sonucta sevisme öpüsme var eee asılamayla cocukta yaptılar daha ne bence cinsellik sprun olmamalı eger herseyde anlasıyosan bunun icin bi insan ayırlmaz benceLimoncu evli bir de yanlış hatırlamıyorsam
Ahahahaha demekki o arkadaşım dediği de kendisibunu yazan evli mi
evliyim ve benim icin cinselik cok ön planda degil yani ayda 1 olsada olur esim icin öyle degil tabi ama ben cevmredeki arkadasımı örnek verdim cok mutlu mesut yasıyolar yani cinselik olmadıysa olmadı sonucta sevisme öpüsme var eee asılamayla cocukta yaptılar daha ne bence cinsellik sprun olmamalı eger herseyde anlasıyosan bunun icin bi insan ayırlmaz bence
Şakamısın sen acabacinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
Ayda 1 olsada olur diyor ben haftada 1 e arıza çıkarıyorum kafalar fenaAsıl anlamsız konuşan sizsiniz :) Ne biçim tabir o ille biseyin icine girmesime gerek yok.
Son nokta değil o evliliğin temellerinden biri. En önemlilerinden hem de. Bilmediğiniz o kadar belli ki :)))
Merak ettim bu insanlar nasıl orgazm oluyor? Dalga mı geçiyorsun ne yapıyorsun? Çevrendeki arkadaşların bile sorunlu. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!evliyim ve benim icin cinselik cok ön planda degil yani ayda 1 olsada olur esim icin öyle degil tabi ama ben cevmredeki arkadasımı örnek verdim cok mutlu mesut yasıyolar yani cinselik olmadıysa olmadı sonucta sevisme öpüsme var eee asılamayla cocukta yaptılar daha ne bence cinsellik sprun olmamalı eger herseyde anlasıyosan bunun icin bi insan ayırlmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?