Eşim beni seviyor mu?

Esiniz 3 yil sevismeden dayandiysa ona kocaman bir alkis tebrikler sizi seviyor fakat adama tak demis olmasi muhtemel aniden cikar baskasina asik oldum falan derse sasirmayin sizinde kadin dogum muayenesi disinda bir sey yapmamaniz gercekten ilginc terapi falan gorun 3 ay 5 ay olsa normalde sizinki cok tuhaf daha ne kadar bu sekilde surdurmeyi dusunuyorsunuz

Asıl anlamsız konuşan sizsiniz :) Ne biçim tabir o ille biseyin icine girmesime gerek yok.

Son nokta değil o evliliğin temellerinden biri. En önemlilerinden hem de. Bilmediğiniz o kadar belli ki :)))

yok artik!

Evlilikte cinsel birliktelik yoksa o evlilik olmuyor.
Siz annesi doldurdu, oraya buraya bıraktı diye düşüneceğinize önce bu sorunu çözmeye odaklanmalıydınız.
Taaa düğün kırgınlıklarını 3 yıl kendinize yük edinmiş taşımışsınız ve bunlar yüzünden diyebiliyorsunuz... ilginç gerçekten..

bunu yazan evli mi

cinsellik yemek içmek gibi bi ihtyaçtır. asıl siz anormal olan bişeyi normalmiş gibi gösterip kızı yanlış yönlendirmeyin. bi kadın ve bi erkek evlilerse ve 3 yıldır birlikte olmadılalarsa bu acilen çözülmesi gereken bi problemdir. bunun adı bence hastalıktır. tek başına bile boşanma sebebidir.

Bence eşiniz sizi seviyor.Yoksa şimdiye kadar sabretmezdi.Karı koca bir olup bu sorunu çözmeniz gerekirdi.Gerçek şu ki evlilikte cinsellik çok önemli.Herşey geride kalmış,sizde herşeyi geride bırakın artık.

Limoncu evli bir de yanlış hatırlamıyorsam
evliyim ve benim icin cinselik cok ön planda degil yani ayda 1 olsada olur esim icin öyle degil tabi ama ben cevmredeki arkadasımı örnek verdim cok mutlu mesut yasıyolar yani cinselik olmadıysa olmadı sonucta sevisme öpüsme var eee asılamayla cocukta yaptılar daha ne bence cinsellik sprun olmamalı eger herseyde anlasıyosan bunun icin bi insan ayırlmaz bence

Sevişmeyecekse niye evkenir ki insan? Cinsellik her şey değil ama evlilikte olmazsa olmaz bence. Ayrıca cinsellik sadece erkek için değil kadın içinde bir ihtiyaçtır. Sevmek arzulamak çok doğal olması gereken duygular.

Bunun için boşanmamalı diyorsun ama normal insanlar bunun için boşanıyor. Cinsellik kadın için de erkek için de önemli. Bu mahkemede bile haklı görünen bir mevzu iken önemli değil boşanma sebebi olmamalı demeniz absürt. Saçmalamayın..

aseksüelseniz cinsellik önemli değildir.
he ama aseksüelseniz.
He bir de galiba arkadaşınız adamı sperm bankası olarak kullandı. Yazık adama, çok büyük bir kullanılmışlık.

Şakamısın sen acaba biri vardı kimdi sürtünerek hamile kalmıştı vajina sadece bebek yapmak için var diyordu aşılamayla bebek ha

Asıl anlamsız konuşan sizsiniz :) Ne biçim tabir o ille biseyin icine girmesime gerek yok.

Son nokta değil o evliliğin temellerinden biri. En önemlilerinden hem de. Bilmediğiniz o kadar belli ki :)))
Ayda 1 olsada olur diyor ben haftada 1 e arıza çıkarıyorum kafalar fena

Merak ettim bu insanlar nasıl orgazm oluyor? Dalga mı geçiyorsun ne yapıyorsun? Çevrendeki arkadaşların bile sorunlu. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…