Eşim beni seviyor mu?

azlhf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
1
6
1
43
Merhaba,
3 yıldır evliyim.Eşimle tanışıp evlenme hazırlıklarına girişmemiz kp sağlık problemleri sebebiyle pek anlaşılmadı. Gerek aileler tanışmasında, gerekse düğün zamanı herşey oldu bittiye geldi.
Maddi sıkıntı, sağlık problemleri, ailesinin hiçbir şeyle ilgilenmemesi derken ben hep sabret tatsızlık çıkmasın modunda evlendim. Ama eşimle ilişkiye giremedim. Stres, korku belki de ailesi yüzünden eksik kalan şeyler bende aşırı kırgınlık oluşturdu yanlış evlilik yaptım hissiyle soğudum.
Eşim çok anlayışlı ve sakin biridir. Beni hiç zorlamadı aksine acelemiz yok sonrada olsa olur şeklinde beni rahat bıraktı. Ta ki "çok oldu evleneli bebek yokmu" sorgulamalarında ailesi aslında hiç ilişkiye girmediğimizi öğreninceye kadar.
Herkes herşeyi normal biliyorken ben ve eşim evcilik oyunu oynadık kısacası ve sonuç bana patladı.
Ben kadın doğum muayenesi ve psikolojik danışma dışında birşey yapmadım. Eşimde hep yanımda gibiydi ama ona göre sorunlu olan ben oldum.
Bu durum benim suçluluk hissiyle eşime karşı mahçup olmama sebep oldu. İşlerine yardımcı olmak, ailesine anlayışlı olmak, maddi sıkıntılara sabretmek konusunda eksiğimi kapatmaya çalıştım.
Bu yaz denizde kv yanımızda kaldı. Aklınıza gelebilecek tüm gıcıklıkları yaptı. Bende gitmesini istedim eşim sabret dedi. Dayanamadım kv karşılıklı atışmalar oldu. Eşim sessiz kaldı. Moralim bozuk olduğu birgün görümcem gezmeye geldi tantana koptu.
Ben dayanamadım babamı çağırdım ve oradan ayrılmak zorunda kaldım. Ailemin yanında kaldım bir süre. Eşim beni aileme gezmeye gidiyor gibi gönderdi ama sonraları onuda dolduruşa getirdiler her görüşmemizde tartışmaya başladık. 2 aydır eşimle ayrıyız iş gereği o annesiyle denizde bende evimde kalıyorum. Bu yaz böyle geçti içim o kadar kırık ki... Eşimle ilişki ve maddi sıkıntı problemlerimizi bi şekilde tolere ediyorken bu yaz düştüğüm durum karşısında sessiz kalmasına şimdi daha da kırgınım ve soğudum.
Beni sevdiğini boşanmak istemediğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor.
Ekim ayında evimize gelecek ve ben sorunlarımızı halı altına atıp evcilik oyunu oynamak istemiyorum.
Ayrılmakta istemiyorum ama güvenim, sevgim çok sarsıldı. Ailesiyle de nasıl devam eder bilemiyorum.
2 aylık dönemi zor atlattım lütfen olumlu fikirlerinize ihtiyacım var.

öncelikle evliliğinizin düzene girmesi için beraber cinsellikle ilgili terapi ve bilinçlenmenizi tavsiye ederim.

geçmişe bir çizgi çekin birlikte...

onun sevgisini hissettirip, onun eli değdinde huzurla ve güvenle bırakmanız gerekiyor.

3 yıldır ilişkiye girmemek mı???
Kırgın olduğunuz kınu bence bir sorun değil.
Bence öncelikle şu ilişki meselesini çözmeye çalışın. Çözemezseniz zaten boşanırsınız bu gidişle.

3 sene evli bir çift için çok uzun bir süre değil mi?
Eşiniz seviyordur sizi yada tam tersidir bilemiyorum sadece bu konu için sevmiyor deyip te kestirip atmakta olmaz.Ama sevmeyen adamda 3 sene beklemez yani.

3 yıl çok uzun bir zaman eşin sabretmiş ama sen bu durumu bile düğün istediğim gibi olmadı kırgınlık felan oyüzden demişsin çok iyi ibr doktor var tedavisi var sonuçta

Hiç denemediniz mı o da mı yeltenmedi?
İmkansız gibi geliyor erkeğin bu konuda kayıtsız kalması bu kadar zaman.
Yani denemeye yeltenmesi lazım en azından. Bunu denemediyse bence daha ciddi bişeyler var ortada..

cinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter

Eşine yazık değil mi ya adam daha ne yapsın 3 senedir 0 cinsellik k.bakma ama hayat bu işten ibaret olmasada cinsellik sadece bebek için değildir. Bu bir ihtiyaç. İnsanlar bu sebeple evleniyorlar. Annesi senin yaptıklarının çoğunu evlenmeden önce yapıyordur Zaten. Senin hızlı bir şekilde tedavi olman lazım. Eşin sana destek oluyor diye ömür boyu sürecek mi sandın. Evliliğin için göstermen gereken çaba tedavi olman.

Canım kaynana görümce o onu yaptı bu bunu yaptiyi kenara koymanizi tavsiye ederim..Bikere ilişki kuramamanizla ilgili eşinizi suçlar bir tavriniz var.iliski olayını kapatıp bir milyon sorun vvar gibi gosterdiniz.canim herşey bı yana sizin birlikte olamıyor olmaniz çok onceliginiz olmalı.şu durumda esiniz hala boşanmak istemiyorum seni seviyorum diyorsa bence inanmalisin.

3 yildir birlikte olamadiysaniz sizin en büyük probleminiz bu. Bu konuda tedavi görmeden evliliğinizi kurtaramazsiniz. Ne kadar severse sevsin hiç bir erkek ömür boyu sizi beklemez size destek olması geçici bir süre içindir. Evliliğinizin devam etmesi için eşinizle birlikte yardım almalisiniz.

Son noktadan kastınız neydi acaba? İlişkiye girmeyip çocuk sahibi olmak da ayrı birşey. Gay mı bu adam? Biz saçma bişey söylüyoruz gibi geliyor ama sizin yorumunuz çok daha anlamsız.

Olumlu fikir istemişsiniz ama ben size tam istediğinizi söyleyemeyeceğim.
Eğer ki evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız eşinizle ciddi şekilde konuşup tedavi olun.
Eğer olmaz diyorsanız boşanın
Yoksa aldatılabilirsiniz de. (Asla aldatılmayı hak etmiyor kimse tabiki ama olabilir çünkü sizle yaşayamıyor)
Cinselliğin ta en başından hiç olmadığı bir evlilik normal bir durum değil.
Ben de çok büyük badireler ve ailesel sorunlar atlatarak evlendim. Ama bu cinsellik yaşamamak için bir bahane değil. Sizin arkasına sığınacağınız bir neden değil. Madem eşine onunla birlikte olamayacak kadar kırgınsın, o zaman neden boşamıyosun derler insana. Çünkü anlattığınız şey hastalık ya da problem varmış gibi değil de kalbim kırık ondan canım istemiyor der gibi.

Limoncu yapma lütfen ya :)
O saydığın her şeyi yaşamak zaten son noktaya ulaşmak için.
Kadın da adam da handjob takılsın o zaman

Birşey sorucam, kendi kendinize bu sorunun üzerinde çalıştınız mı? Mesela ilk birleşmeyi kayganlaştırıcı ve ufak vibratör tarzı bir aletle kendiniz gerçekleştirmeyi denemek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…