- 27 Şubat 2023
- 578
- 555
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
Merhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?