Eşim beni sevmiyor galiba

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
578
555
33
Merhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?

Çocuklarını bile merak etmiyor. Ne iğrenç adamlar var yahu.
Ailen arkanda durmuyor onlara da ayrı bir sinir oldum.
Bu işin çocukla alakası yok. Düzgün bir adam olsaydı çocuklarım var diye daha çok sorumluluk hisseder arar sorardı. Ne için tartışmıştınız?

Seninde kadınlar günün kutlu olsun ♥️

En başta kayınvalideye gitme sebebi tam olarak neydi? Çocukların bu süreçte babaya da ihtiyacı varken üç ay annenlerde kalma fikri size mi aitti? Yani 2.5 ay iyi idare etti eşiniz son 15 gündür mü kötüydü?

Eşiniz haklı haksız diyemem ama sonuçta 3 ay az bir süre değil çocuklara alışmadan ayırmak mantıksız olmuş.
Eşiniz sizinle sorunlu olsa bile arayıp çocukları görüntülü görmek istememesi de ayrı bir sorun gözüküyor.

İşiniz zor peki dönmeyip ayrı düzen kuracak maddiyattan önce manevi gücünüz var mı? Tek başıma yaparım kimse olmasa da diyebilir misiniz?

Eşiniz çocuklarla sağlam bir baba çocuk ilişkisi kuramamış ki. Bunu eşinizi aklamak için söylemiyorum asla. Siz en büyük hatayı evinizi bırakmakla yapmışsınız bunu hem kayınvalidenize gitmeniz hem annenize gitmeniz için söylüyorum. 3 aydır iki tane ağlayan bebek yok evde karısı yok kaos yok bekar gibi takılıyor eşiniz evde.

Merhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
Haydi size kızdı tavır yapıyor diyelim (ki siz de lohusa döneminde bir insansınız üstünüze titremesi lazım) bir insan evladı küçük bebeklerini bile nasıl merak etmez aramaz? Bu nasıl bir babalık? Nasıl bir insanlık? Ya böyleleri nasıl evlenebiliyor aklım almıyor. Hiç mi merhametleri sevgileri yok.

Seninde kadınlar günün kutlu olsun ♥️

En başta kayınvalideye gitme sebebi tam olarak neydi? Çocukların bu süreçte babaya da ihtiyacı varken üç ay annenlerde kalma fikri size mi aitti? Yani 2.5 ay iyi idare etti eşiniz son 15 gündür mü kötüydü?

Eşiniz haklı haksız diyemem ama sonuçta 3 ay az bir süre değil çocuklara alışmadan ayırmak mantıksız olmuş.
Eşiniz sizinle sorunlu olsa bile arayıp çocukları görüntülü görmek istememesi de ayrı bir sorun gözüküyor.

İşiniz zor peki dönmeyip ayrı düzen kuracak maddiyattan önce manevi gücünüz var mı? Tek başıma yaparım kimse olmasa da diyebilir misiniz?
Bebekler ikiz olduğu için gittim daha doğrusu zorla götürüldüm ilk çocuklarım ben de korktum yetemem diye 17 günlüktüler. Kayınvalidem kavgacı olduğu için annemlere gelmeyi ben istedim çünkü evime gitmeme müsaade etmediler hoş etselerdi de ilk üç ay ben gidemezdim çocuklar uyumuyor ve hep ağlıyorlardi devamlı ama devamlı. Kolik dedi doktor

Ne olursa olsun evinden gitmemeliydin yardıma gelen senin evine gelmeliydi. Benim yanımda 20 gün kaynanam durdu sonra ben istemedim tek baktım ikizlerime. Evim pis kafam rahat hesabı yaptım.
Çok ağlıyorlar mıydı? Kayınvalideyle baktığım halde 24 saat boyunca tuvalete gitmediğimi biliyorum ben.

Çocuktan sonra uzaklaşmalar iki taraftada oluyor ister istemez ama evinize geçip bir araya gelince yavaş yavaş düzeliyor gerçekten. Eşinizi arayıp evimize geçelim senide özledim sana ihtiyacım var bir aradayken konuşalım herşeyi derseniz bi çözüme adım atmış olursunuz. Deneyin lütfen babalar hemen adapte olamıyorlar çocuğa, alışmak için birbirinize zaman verin.

Oh hayat erkeklere güzel . Baba olmuş haberi yok hiç bir sorumluk verilmemiş. Konu sahibi arkadaşım yerinizde olsam ararım gel bir hafta da sen bak çocuklara derdim bak o zaman sizi nasıl sizi sevmeye başlaya
Sen istedin sen gittin diyor hoş oradayken de annesi var diye beşik sallamaktan başka bir şey yapmıyordu ya

Çocuktan sonra uzaklaşmalar iki taraftada oluyor ister istemez ama evinize geçip bir araya gelince yavaş yavaş düzeliyor gerçekten. Eşinizi arayıp evimize geçelim senide özledim sana ihtiyacım var bir aradayken konuşalım herşeyi derseniz bi çözüme adım atmış olursunuz. Deneyin lütfen babalar hemen adapte olamıyorlar çocuğa, alışmak için birbirinize zaman verin.
Evime geçmeyi teklif ettim ama bana sobayla uğraştırma beni diyor. Evimiz sobalı kayınvalidenin doğalgaz. Ben uğraşırım senin bir şey yapmana gerek yok dememe rağmen dinlemişti o yüzden de kavga etmiş küs kalmıştık. Çok güzel yazmışsınız içime çiçek açtıran yorum bu oldu çünkü ben sevilmediğme emin gibiyim

Evime geçmeyi teklif ettim ama bana sobayla uğraştırma beni diyor. Evimiz sobalı kayınvalidenin doğalgaz. Ben uğraşırım senin bir şey yapmana gerek yok dememe rağmen dinlemişti o yüzden de kavga etmiş küs kalmıştık. Çok güzel yazmışsınız içime çiçek açtıran yorum bu oldu çünkü ben sevilmediğme emin gibiyim
Niye kendisi için soba yakmıyor mu? Bu çok saçma bir sebep ya sonsuza kadar orda kalmaya mı yolladı sizi bu adam ne yaptı yoksa?

Eşiniz neden annesinin yanına yerleşmedi? Sizinle kalmaya çok hevesli değil gibi geldi bana. Çünkü evler çok yakınmış. Eşiniz bekar hayatını seviyor bence.
Eşimle beraber annesine gittik. Şu an hala annesinde kalıyor. Bekar hayatı pek matah değilmiş ki sevsin odun gibi bir şey. Hayatta herhangi bir zevki bundan mütevellit herhangi bir zaafı yok

yuh çocukları ve karısı için soba bile yakmaya üşenen biri ile
çocuklardan önce sorununuz olmadığına emin misiniz?

Back
X