Eşim beni sevmiyor mu

Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan nefesim daralıyo. Kısa anlatmaya çalışcam kanser oldum şimdi iyileştim sayılır hala gözetim altındayım. Bu süreçte hormon ilaçlarından dolayı kilo aldım. Şimdi diyet ve sporla zayıflıyorum çok şükür. Eşime kanser döneminde çok yalvardım boşanalım sağlıklı biriyle evlen diye. Bana çok kızardı bir daha böyle şeyler deme diye. Bir yıl boyunca bana hep destek oldu hala da olur. Yani normalde çok mutluyuz hanımlar hatta afedersiniz gece yakınlaştık bile yani hiç bir şüphe yok. Yanımda yürürken kafasını kaldırıp başka kadınlara da bakmaz iş yerindeki arkadaşları gelip bana anlatır funda eşin maşallah çok efendi biz tek ona güveniriz seni çok seviyo diye anlatırlar. Az önce uykum kaçtı normalde huyum değil açtım telefonunu karıştırdım sosyal medyasına baktım şok oldum. Bir sayfayı takip ediyo sayfanın adı edepsiz diye başlıyo ve yarı çıplak kadın fotoğrafları var. Senden başka kadından tiksiniyorum diyen bir adam bu. Kanser ve kilodan dolayı soğudu ve başkalarına bakmaya başladı galiba. Telefonuna mesaj attım sabah herşeyini topla defol git böyle sayfalara bakıyosun bide bana seni seviyorum diyosun senden tiksiniyorum dedim. Kızlar çıplak kadınlara bakmasının nasıl bir açıklaması olabilir. Kendimi o kadar yetersiz hissettimki dibe vurdum. Baktığı o kadınlar gibi mükemmel değilim. Uzaklaştım ondan. O kadar kalbim kırıldı ki boşanmayı bile düşünüyorum. Kızlar abartıyo muyum
Her erkek bakiyor uzulmeyin. Kilo ile guzellik ile alakasi yok. Heyecan icin bakiyorlar. Kocani sizi seviyor. Gecmis olsun bu arada.

Her erkek bakıyor diyenlere katılmıyorum, her erkek bakmıyor ama bakan her erkek de karısından soğuduğu için filan bakmıyordur. Merak, değişiklik, heyecan isteği diyelim ama ne olursa olsun yanlış bana göre. Tabi evden kovmalık bir tepki olmamalı ama hatasını da anlamalı.

Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan nefesim daralıyo. Kısa anlatmaya çalışcam kanser oldum şimdi iyileştim sayılır hala gözetim altındayım. Bu süreçte hormon ilaçlarından dolayı kilo aldım. Şimdi diyet ve sporla zayıflıyorum çok şükür. Eşime kanser döneminde çok yalvardım boşanalım sağlıklı biriyle evlen diye. Bana çok kızardı bir daha böyle şeyler deme diye. Bir yıl boyunca bana hep destek oldu hala da olur. Yani normalde çok mutluyuz hanımlar hatta afedersiniz gece yakınlaştık bile yani hiç bir şüphe yok. Yanımda yürürken kafasını kaldırıp başka kadınlara da bakmaz iş yerindeki arkadaşları gelip bana anlatır funda eşin maşallah çok efendi biz tek ona güveniriz seni çok seviyo diye anlatırlar. Az önce uykum kaçtı normalde huyum değil açtım telefonunu karıştırdım sosyal medyasına baktım şok oldum. Bir sayfayı takip ediyo sayfanın adı edepsiz diye başlıyo ve yarı çıplak kadın fotoğrafları var. Senden başka kadından tiksiniyorum diyen bir adam bu. Kanser ve kilodan dolayı soğudu ve başkalarına bakmaya başladı galiba. Telefonuna mesaj attım sabah herşeyini topla defol git böyle sayfalara bakıyosun bide bana seni seviyorum diyosun senden tiksiniyorum dedim. Kızlar çıplak kadınlara bakmasının nasıl bir açıklaması olabilir. Kendimi o kadar yetersiz hissettimki dibe vurdum. Baktığı o kadınlar gibi mükemmel değilim. Uzaklaştım ondan. O kadar kalbim kırıldı ki boşanmayı bile düşünüyorum. Kızlar abartıyo muyum
Allah sabır versin bazı adamlara....,

Bence de biraz abartmışsınız, sizin elinizi asla bırakmamış bir eşiniz var. Sözlü aldatma olsa bence de oluru asla yoktu ama bu sebep sizden soguması icin biraz az geldi bana. İnanın cogu erkek böyle maalesef aşk ise bambaşka bir şey Bence müsterih olun, kalbinizi ferah tutun zamanla sizde bu sürecten iyice toparlanınca daha dingin düsüneceksinizdir :KK200:

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.
İkincisi bira fevri davranmışsınız, afedersıniz bakmaya kalsak çoğu bakar bunu abartıp üzmeyin.
Son olarak da eşler öfke anında mesaj yazmamalı, bazı sözlerin dönüşü olmaz.

Benim bir konumda kocam hastalandığımda etrafımda dört döner beni çok sever diye övünerek beni aşağılamıştınız. Hayat ne garip hastalık sizinde kapınızı çalmış geçmiş olsun. İnsanlar büyük konuştuğunu yaşamadan ölmezmiş. Şimdi buraya eşim beni sevmiyor mu diye konu açmışsınız. Nereden nereye...

Öncelikle kanserin tekrarlamaması için senin kesinlikle üzülmemen lazım. Böyle şeyler düşünerek kendini yıpratma. Beğenmediğini düşünmüyorum ama beğenmezse de beğenmesin canı cehenneme.

Bence de biraz abartmışsınız, sizin elinizi asla bırakmamış bir eşiniz var. Sözlü aldatma olsa bence de oluru asla yoktu ama bu sebep sizden soguması icin biraz az geldi bana. İnanın cogu erkek böyle maalesef aşk ise bambaşka bir şey Bence müsterih olun, kalbinizi ferah tutun zamanla sizde bu sürecten iyice toparlanınca daha dingin düsüneceksinizdir :KK200:
Teşekkür ederim evet abarttığımı kabul ediyorum şükür hallettik 🤗

Niye takip etmiş? Ne dedi açıklama olarak? Bazen ben de facede abidik gubidik aayfaları takip ediyor oluyorum. Arkadaşların da söylediği gibi içerik ve isim değiştiriyorlar, fark etmiyoruz bile. Geçen de 2.el eşya satan bir grubu takipten çıkardım. Kendini pazarlayanların ilanları dolaşıyordu çünkü. 😒😒
Zaten dediğiniz gibi olmuş. Eşim genelde komedi sayfalarını falan takip eder ama bu sayfa niyeti bozmuş biraz. Zaten açık açık böyle bir sayfayı takip edeceğini düşünemedim. O an mantığım devre dışıydı. Olan herşeyi kiloma ve kansere yordum. Çok yanlış düşündüm

Canım hiç üzülme bence yanlış anlaşılma var. Mesela atıyorum A sayfasını takip ettim adamlar a takipçilerni kazanıyorlar. Sonra daha fazla takipçi arttırmak için isim ve paylaşımları değiştirip b yapıyorlar. Sonra c, d gibi.
Yani aslında o sayfa eskiden farklı isimde ve farklı paylaşım yapan bir sayfa olabilir. Benim takip ettiklerimde de ara ara böyle sacma sayfalar cıkıyor halbuki ben takip etmiyordum. Dediğim gibi isim ve paylaşımları değiştiriyorlar
Aynen canım

öncelikle çok geçmiş olsun.
bence siz alınganlık ediyorsunuz. ne güzel eşiniz zor dönemde yanınızda olmuş. soğuma olsa herşey farklı olurdu. kesinlikle hissederdiniz.

yarı çıplak insana bakmak farklı, sizi sevmediğini başkasını istediğini göstermez. hepimizin gözü kayıyor. ben kadınken sosyal medyada denk gelince bakıyorum bazen. lütfen evliliğinizi ve kendinizi yıpratmayın

moralinizi yüksek tutun, kilolar verilir, zoru başarmışsınız, hastalığı yenmişsiniz, geriye kalan kilo ne ki kanseri yenmenin yanında.

Yaptı ama ilk gittiğim kanser doktoru bana gerçekleri biraz sert söylemişti. Sen kansersin çocuğun olmayacak böyle bir kanun var kocan seni boşayabilir sonuçta adamın yuva kurmaya hakkı var herkes çocuk ister kocan seni boşayabilir kanunen böyle bir hakkı var demişti. Bu cümleler yüzünden kendimi geri çekmiştim. Kendimi ona uygun görmedim yani. Öyle işte.

Bunu bir doktor mu söyledi , ruh hastası biri mi ?

gizlide bakabılırdı.
bayan olduğum halde ben bıle bakıyorum denk gelınce. :KK53: :KK53:

Bi de biseyleri asiri abartan insan yalan soyluyordur. Senden baska kadindan tiksiniyorum nedir ya? Bariz yalani belli. 5 yillik evliyim baska erkeklerden tiksiniyor olmak aklima bile gelmedi😂😂😂 cunku kendimi hic hayal etmedim baskasiyla anladiniz mi? :))) Esiniz hayal ediyormuş demek ki ve gercekte tiksindigini sanmam

Bu konuda bu kadar hassas olduğu için böyle bir konu açan bir insana yazdığınız yorumun bu kısmı biraz can acıtıcı olmuş sanki, hoş değil.

Back
X