- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
Her erkek bakiyor uzulmeyin. Kilo ile guzellik ile alakasi yok. Heyecan icin bakiyorlar. Kocani sizi seviyor. Gecmis olsun bu arada.Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan nefesim daralıyo. Kısa anlatmaya çalışcam kanser oldum şimdi iyileştim sayılır hala gözetim altındayım. Bu süreçte hormon ilaçlarından dolayı kilo aldım. Şimdi diyet ve sporla zayıflıyorum çok şükür. Eşime kanser döneminde çok yalvardım boşanalım sağlıklı biriyle evlen diye. Bana çok kızardı bir daha böyle şeyler deme diye. Bir yıl boyunca bana hep destek oldu hala da olur. Yani normalde çok mutluyuz hanımlar hatta afedersiniz gece yakınlaştık bile yani hiç bir şüphe yok. Yanımda yürürken kafasını kaldırıp başka kadınlara da bakmaz iş yerindeki arkadaşları gelip bana anlatır funda eşin maşallah çok efendi biz tek ona güveniriz seni çok seviyo diye anlatırlar. Az önce uykum kaçtı normalde huyum değil açtım telefonunu karıştırdım sosyal medyasına baktım şok oldum. Bir sayfayı takip ediyo sayfanın adı edepsiz diye başlıyo ve yarı çıplak kadın fotoğrafları var. Senden başka kadından tiksiniyorum diyen bir adam bu. Kanser ve kilodan dolayı soğudu ve başkalarına bakmaya başladı galiba. Telefonuna mesaj attım sabah herşeyini topla defol git böyle sayfalara bakıyosun bide bana seni seviyorum diyosun senden tiksiniyorum dedim. Kızlar çıplak kadınlara bakmasının nasıl bir açıklaması olabilir. Kendimi o kadar yetersiz hissettimki dibe vurdum. Baktığı o kadınlar gibi mükemmel değilim. Uzaklaştım ondan. O kadar kalbim kırıldı ki boşanmayı bile düşünüyorum. Kızlar abartıyo muyum