eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

bence kendini aşıp işlerini kendin halletmelisin. yeni evlendiğimde beni biyere yalnız göndermiyorlardı 3 sene hiç bir yere tek başıma gidemedim. en son idrarımdan kan gelmişti eşiminde işleri sıkışıktı tabi annesigildende çekiniyo 2 gün beklede gidelim dedi o an resti çektim. ben çarşıyı pazarı sizin evinizde görmedim, kan geliyo sen bana bekle diyosun dedim ben kendim gidemiyormuyum çocukmuyum falan dedim. o işe giderken beraber gidiyomuşuz gibi çıktık evden tabi sonra söylemiş tek gittiğimi o gün bu gündür kimse gelmez yanımda. sen kendine güvenini tamamen kaybetmişsin kendi başına hiç bişi yapamıyosun ve eşin bundan bunalmış bence.. gerçekten bu bize anlattıklarını doktora anlat en iyi çareyi o bulacak sana. eşini bekleme kendin git..

eşim de öyledir bilgisayarın başından kalkmaz ilk zamanlar buna takmıştım hatta gittiğimiz her yerde yanında olur laptop hiç ayrılmaz sevgilisi diyoruz laptopa artık. ama ben bunu takmıyorum artık. çalışıyordum okullar kapandı neyse evde bir hafta kaldım annemlere gittim orada da yapacak çok şey var tabi sıkılmadım sonra döndüm eve geldim kavgalar başladı ben sıkılıyorum üstüne gidiyorum o da sinir oluyor derken taşınma konusu açıldı taşınmıcaz dedi tamam dedim ertesi gün başladım deli gibi ağlamaya dur ne oluyor bakarız tamam dedi sonra buna sarmaya başladım odanın kapısını çıkar dedim çıkarmadı başladım bağırmaya ağlamaya beni götür annemlere dedim istemiyorum artık seni bindik arabaya yolda sinir krizi geçirdim niye götürüyorsun niye benden vazgeçtin dedim. hastaneye gittik ağlıyorum ben sürekli sakinleştirici yaptılar. eve geldik. tam düzeldik bu ertesi gün aradı babasının vergi borcu varöış almış kartı sabah çantamdan 1300 lira yatırmış ben de tabi tekrar çıldırdım. bu da kızkardesimle eşini çağırdı gelin dede ben başedemiyorum konuşalım falan neyse konuştuk ertesi gün daha iyiyiz derken iki gün önce ben sinir etmeye çalışıyor ben de yine delirdim çıktım gittim evden bu aradı gel yemek hazırlıyorum dedi. ben de gel al ozaman dedim hayır dedi gittiğin gibi geleceksin falan neyse. sonunda param yoktu sadece kartım vardı yanımda geldi aldı beni. iki gündür daha kötü durumdayız. hiç yüz vermiyor gündüzleri aramıyor ben de dün ayaklarına kapandım. napıyorsun sen manyak mısın falan dedi. bugün kızkardeşi geldi onlara da demiş ben artık böyleyim işine gelirse demiş. şimdi sıra ben de ama yüz vermicem uzak davranıcam gitmek çözümmüş gibi de gelmiyor bana yani biraz kafasını dinlesin dicem ama olmaz şimdi gidersem bensizliğe alışacak hepinizin dediğini yapcam uzak durcam uzak durcam işte

ailemden kimse yok arkadaşım da yok yani yalnızım burada

bak demin tv da bi reklam çıktı. erkek dergisi reklamı bangır bangır yapışkan kadınlardan kurtulma rehberi diye... sözlüm yanımdaydı dediki.. öyle kadında hiç çekilmez bende seni çeken en önemli özelliklerden biri zor olman bazen şikayet etsem de dedi... burdan ne çıkarıyorsan çıkar işte... erkekleri çok sevmeye, sevgini göstermeye gelmez...

bir kez yalnız gittiğim bir yere tekrar gidebiliyorum tuhaf bir durum bu. ama bu zamana kadar hiç yalnız kalmadım eşim hep yanımdaydı. şimdiyse yok ve yalnızım ama üstesinden gelicem. kendime gelmem için belki de bu durumları yaşamam gerekiyordu. birkaç gündür evden yalnız çıkıp markete gidiyorum gerçi çok uzak değil ama bu bile bir şey yürüyüşte yapabiliyorum okulda sorunum olmuyor sıkıntı yaşamıyorum kendim gidip gelebiliyorum sadece bir yere bir kez gitmem yeterli

buarada doğum günümüş nice güzel seneler umarım yeni yaşında herşey istediğin gibi olur.. mutlu yıllar canım

bence hazmedemiyorsunuz eşinizin sizden uzak durmasına vede öfke patmalarıda yaratıyordur bu evliliğinize ve kendinize zarar vermek başka bir şey iyice egoist biri olmuş eşiniz dünyanın merkezi yapmışsınız onu çok rica ediyorum diğer arkadaşlarında dediklerini tutun ve uzak durun çünkü sadece ilgiden bunalmak değil onun ki egoistlik olmuş resmen acı çekmeniz hoşuna gider olmuş ilgiden bunalmış biri eşini aşalamaz gidersen git tavırlarında bunalmaz bir kadın tabiiki eşini de arar eve gelirken sunu bul al der ukalalaşmış iyice o yüzden lütfennn uzak durun sakin olmaya çalışın panik atak rahatsızlığın varmış ilaç kullanmıyormusunuz sizi biraz rahatlatması lazım böyle sinir hastası olursunuz yazık değil mi size o bu durumunuzdan keyif alırken siz ondan uzaklaştıkça anlayacaktr bu şekilde kıymetinizi bilmez özlemez anladığı taktirde ona kendısıne istediği gibi davrandıgını ima edin kendınıze saygınızı kaybetmeyin terketmesinden korkuyosunuz tabiiki insanın sevdiği alıştığı insandan kopmak evliliğni yıkmak kolaymı ama tavırlarından vazgeçmezsede ailenınızın yanına gidin baktınız yine aynı kararınızı verin uzmandan yardım alabilirsiniz bakarsınız sizde bekarlığa alışırsınız

canım eşinin üzerine düşme evde kedi,kuş,köpek bakma şansın varsa senin için iyi olur. birde polikistik overim demişsin tedavi ile hamile kalabilirsin. çünkü bende pko hastasıyım.
kendini yenilemelisin. bence ilişkiniz monotonlaşmış sadece....

eşinin üzerine çok gitme bence belki bu aralar bi sorunu vardırr yalnız kalmmaya düşünmeye ihtiyacı vardırr streslidirr,,tabiki sana ewden git yalnız bırak demiorum ,,sende biraz onu kendi haline bırak canımm mademm aldatmadığından eminsinn,başka bi sorunu vardır ozaman ...sen bu arada bi yandan gözün onun üstünde olsun bi yandann hayatına devam ett,,kendine biraz bakım yapp,,değişiklik yap,, sende çık gezz dikaatt çekk ona..bırak o kendii noluo desin yanii..

öncelikle kendi sağlığınız için sonrasında da yuvanınızın mutluluğu için bir anönce psikolojik destek almalısınız
öğretmen olduğunuzu yazmışsınız, açıkçası okullar açıldığında da sizin aklınızda sürekli 'eşim olmadan yaşayamam, eşim beni terkederse yaşayamam' gibi düşünceler olacağından çocuklarada çok verimli olacağınızı sanmıyorum

ben herzaman mutluluğun ve huzurun insanın kendi içinde olduğunu savunurum
bir insan mutlu olmak istiyorsa bunu önce kendi içinde başarmalı, zaten mutlu ve huzurlu bir insan bunu çevresine de yansıtıyor

hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir, eşinizde olsa...

bugn doğumgününüzmüş ne güzel

sizin yerinizde olsam; gün içinde dışarıya çıkar, mağazaları dolaşır, kendime beğendiğim bir şeyi takı, kıyafet vs. alır ve güzel bir yemek yiyip eve gelirdim

açıkçası yukarıda yaptığım şeyleri eşimle yapmak çok hoşuma giderdi, ancak eşim benim doğumgünümü kutlamadı diye de evde kendi kendimi mutsuz edemem

hayatta güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, gururlu bir insan olmak herşeyden önce kendinize iyi gelecektir

Siz kendinizi kontrol edemiyorsunuz bu sizi daha da çok üzüyor ve yoruyor anladığım kadarıyla buradaki tavsiyeleri yerine getiremeyecek kadar yıpranmışsınız. En azından 1 kere bile olsa psikiyatrla görüşün destek alın. Siz kendinizde değilsiniz. Günden güne tükenmeyin lütfenn

canım özelden mesaj atmıştım ama sadece konunun başını okumuştum. Şimdi yorumların hepsini okudum ve inanamadım. Herşey insanlar için...
Senin yaşadığın da öyle. Fakat başından beri eşin senin yanında olmuş, ailesine bile söylemiş senin hassas olduğunu. Ama sen düzelmek için ilaç kullanmaktan başka birşey yapmamışsın. Adamın da acanına tak etmiş. Kendin gel demesi, seninle ilgilenmemesi bu yüzden.
Bence bişeyleri senin başarmanı istiyor. O yüzden yalnız bırakıyor tabi bi de adamı boğmuşsun o da var. Arkadaşların orumlarına sonuna kadar katılıyorum. Küçük adımlarla başla. Hiçbir yere çıkamam diyorsunya, mesela önce tek başına sokağın başına git, ertesi gün caddeye çık, böyle adım adım.
Eşin nereye kadar hep yanında olacak mecburen bazı şeyleri kendin yapmayı dene. Bak denersen başarırsın. Eğer eşinin ayağına falan kapanırsan inan nasıl olsa bu bensiz yapamaz der daha da uzaklaşır.Adam en sonunda pes etmiş baksana. Eşini hayatının merkezine oturtma. Konu başlarına bi arkadaş paylaşmış. Allah-ü Teala ''neyi benden çok severseniz onu sizden alırım ya da onsuz bırakırım''..yanlış olmasın da günaha girerim allah korıusun öyle bişeydi.
Bak ben de öğretmenim ve tatilde sıkıntıdan patlıyorum ee haliyle ramazan çıkamıyorum gündüz. Eşim geliyo yemek yiyoruz..mesela akşam kitap okumak istedim. Başka odaya geçtim, eşim çağırıyo sürekli... Ama ben kitap ıokumak istiyorum o da tv belgesel izliyor. Evde bile özgürlük alanlarımız var. Ya kısacası pek kısa yazmasam da rahaat bırak sen de el işi yap mesela

Tekrar tekrar aynı şeyi yazıyorum ama burası yine tam yeri; bir kadın eşine '' neden ilgisizsin, beni sevmiyor musun, sana yetmiyor muyum, mutsuz musun v.s tarzında soru sormaya başladığı anda kaybeder.

Bunu yapmayın. Bu ters tepiyor. Karşı taraf, özellikle erkek mantığı bunu kullanıyor.

Sinir krizi v.s elinizde değil ama bundan sonra daha fazla güçlü görünmeye çalışın, ilgili ama ilgisine ihtiyacınız yokmuş gibi davranın.
Tam tarif edemiyorum ama biraz dik başlı, ukala gibi davranın.

Unutmayın, eşiniz bekarlığa alışıyorsa sizde alışabilirsiniz. BUNU EŞİNİZE HİSSETTİRİN.

Birde kafanızı dinleyecek bir yer olarak anneniz değilde birlikte gideceğiz bir yer olsun eğer imkanınız varsa.
Yoksa bunun dışında bu kavgalar varken gitmeyin annenize.

Merhaba, bir kaç sayfa yorumlarla beraber yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı okudum. Eşinin sevgisinden emin olman çok güzel, çok da seviyorsun belli, fakat anlayamadığım seni üzmekten sonra şaka yaptım demekten nasıl zevk alabilir? Ona sarılmak isterken -ilgiden bıkmış olsun hadi- nasıl bağırır çağırır? Çok seviyor olsa bile insan, asla saygı unsurunu ihmal etmemeli. Hem kendine hem karşısındakine. Eşinin sorunları olabilir, bunun en azından bir kısmını paylaşıp (çünkü erkekler biz gibi anlatamaz biliyoruz), onu anlamanı sağlamalı. Acı çektirmek falan bana çok fazla geldi, insan sinirini sevdiğinden çıkarabilir, buna katlanabilirsin ama lütfen kendinize olan saygınızı yitimeyin. Arkadaşlar doğru söylemiş en güzeli uğraş bulmak ve aynaya dönüp senin de sevgi ve saygıyı hak ettiğini düşünmek.
Bir de kendini bırakmamalısın, ben hastayım psikolojisine girmemelisin. İnsanoğlu bu seni çok sevse de bir zaman sonra o da sıkılabilir, bunu unutmamalısın. Ben de öğretmenim, kendime bir çok uğraş buluyorum, yüzmeye gidiyorum. Bence sen de spora gitmelisin, hem bedenen hem de ruhen dinlenmiş ve mutlu dönüyorsun eve.

Son düzenleme:
bugün doğum günüm birazdan çıkıp kuaföre gidicem oradan da alışveriş merkezine kendime birşeyler alıcam ben 24 yıl onsuz yaşadım yine yaşarım hem de çok mutlu yaşarım hepinizi öptüm kızlar

Ha şöyle ya,oh :)

Doğumgünün kutlu olsun.Bu doğumgünü,dönüm noktan olsun.
Bundan sonra yepyeni bir kadın ol.
İyi eğlenceler :)

Not : Sakın vazgeçme bu porgramdan,mutlaka git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…