- Konu Sahibi musmutlu83
-
ilacı aldım ama daha içmedim neler yapabileceğini tahmin ediyorum bir psikologa gitmek daha doğru ama yalnız gidemiyorumm onun götürmesi lazım ah durumumu bir bilseniz sadece alıştığımm şeyleri yapabiliyorum ben. otobüse binemem heryere ya eşim götürür ya taksiyle giderim psikologumda uzakta oraya taksiyle gidersem bir doktor parası da o yazar. eşim işten gelir beni doktora götürür. bekler ve eve getirirdi. çok bunaldı benden eeee herkesin bir sınırı var. o da haklı. güçlü olmaya çalışıyorum belki de bu dönemden sonra daha iyi olucam ayaklarımın üzerinde durmayı başarıcam her şeyde bir hayır vardır diyorum. şu durum bir düzelse. of yaaa
hıkayenızı okudm ve ınan erkeklerın cok gıdınce sıkılıyo ben anlatayım ben kacarak evlendım ve esım benle hıc ılgılenmıyodu hayatında tv,pcve uyku vardı [hoş hala oyle]hep kavga ederdık madem byle neden evlendın derdım dusunun yenı evlıyız ve bırbırımızı tam tanımadık dedım ben naptım bende ıstıyordum benımle oturp konussun,sarılsın vs.yok adamda hep agla agla sonra zaan gectıkce aman dedım boşvver naparsa yapsın artık takmıyorum ama degıştı benı cook sevıyo bunu bılyorum bensız 5daka yalnız duramaz sızde yanı umursamayın sonra kendınızı yersınız he bıde sız ogretmensınız ev hanımı deılsınız ben her gun evdeyım dısarı cıkmam dusunun yanı konustum gordum esım takmayın yanı
doktora kendi ailenden biriyle git eşinin haberi olmasın.Tedavine başla.Eşinin yanında hastayım hastayım diyip durma.Çok iyiyim de .O şimdi her açıdan seni çantada keklik biliyor.Nasılsa hasta,nasılsa çocuğu yok,nasılsa bana çok aşık diye burnundan kıl aldırmaz.Akıllı ol kızkardeşinle git doktora veya annenle
pekı canım sen nasıl ogretmenlık yapıyosun?sende bagımlı kısılık bozuklugu varsevgının otesı bu durumlar bunu asabılırsın pıskolojık tedavı sart lutfen bır sekılde gıt hastaneye esın gelmesede gıt bu durum ılacla duzelır
Çocuğunuz var mıydı?
çok güçsüz ve iradesizim kendimi tutamıyorum bir şeylerin beni tutması lazım. durumumu görseniz 6 kilo verdim 15 günde ve her ramazan ben kilo alırdım üzüntüden ağzıma bir lokma alamıyorum midem bulanıyor. sigara ve su içiyorum sürekli birşeyler gerekiyor bana yardımcı bu da bir çare dedim ben de
offf içim acıyor yaa ben böyle değildim yani öyle çok yapışmazdım ama şimdi o evde yokken bile ağlıyorum deliriyorum heralde çok korkuyorum beni bırakmasından sanki birkaç gün ilgisiz kalsam beni bırakacak terk edecek çok korkuyorum
ya gercekten cok merak ediyorum seninle yuz yuze gorusmek iyi olurdu
aldatmadığından eminim. biz ailesiyle birlikte yaşıyoruz bana geçen yıl söz verdi bu yaz taşınacağımız konusunda ben de taşınmazsan giderim dedim. sonra bu taşınmıcak belli üstüme gelmeye başladı işte yok ben sensiz de yaşarım falan gibi sonra tatile gittik annesi babası köydeki evlerinde o onlara gitti ben annemlere bu bir ilgisiz günde iki kere arıyor hiç özledim falan yok sonra döndük neyse ama belli benden bunalmış ben niye ilgisizsin diyorum ne ilgisizi diyor. derken biz kavgalara başladık. ramazanın ilk gününden beri kavga ediyoruz ben gidiyorum dedim beni annemlere götürürken sinir krizi geçirdim hooop hastaneye götürdü. sonra neyse geçti dedik eve geldik ertesi gün yine aynı.biraz git kafanı dinle sonra gel diyor gidemiyorum bırakıp. sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme diyor
bugün doğum günüm birazdan çıkıp kuaföre gidicem oradan da alışveriş merkezine kendime birşeyler alıcam ben 24 yıl onsuz yaşadım yine yaşarım hem de çok mutlu yaşarım hepinizi öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?