eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

boswer sakinlestirici weya antidepresanlari birak ya dunyada birtek o yok sen kendini düsün senin sagligin ondan onemlimi el isi cok sewmiyorsan nette takil arkadaslarinla takil vs giderse o kaybederkiiiiiii bence onu takma sana kosa kosa gelir

yada akşam bana gel..çay demlerim kek yaparım..laflarız biraz..

bende ikiz ebebklerde var..birini sana veririm ilgilen diye..bakalım koca aklına geliyormu ozaman

gerçekten takmış durumdayım ve oyalanacak bir iş bulamıyorum aptalca davranıyorum aslında yapacak bir sürü şeyim var yani her zaman yaptıklarımı yapsam yeter ama yok yaaa deliricem geçmişimde panikatak yaşadım ben ve yeni iyileştim öyle güçlü bir insan değilim hiç zorluklarla karşılaşmadım ve şimdi bu durum bana dünyanın en zor şeyi gibi geliyor ama dün gece ben ayaklarına kapandığım halde tepki vermedi ya bunu aklıma getirip ondan uzak durcam. bir de benim burada hiç akrabam arkadaşım yok keşke beni anlayan birileri olsa yanımda ama yok. ikiz bebekler ne güzel keşke çocuğum olsaydı onla ilgilenirdim. ama polikistikover var o yüzden çocukta olmuyor öliyim bari yaaaaa

Akli basina gelmesi icin yapabileceginiz en güzel sey: O'nu SIZsiz birakin... :)

Ne demisler...Geri gelirse zaten senindir..biraz klise oldu, ama..ise yariyor bence..

Cok fazla üstüne düsmeyin.. siz onun annesi degil, esisiniz..

Bazen erkekler fazla ilgiye tahammül edemiyorlar..bizim gibi degiller..:)

Birkac gün disini SIK, bi bakarsin sana gelir ve ben eski esimi istiyorum benimle ilglen diyiverir..:)

Sizin onun cocukca davranislariyla ilgilenmektense daha önemli isleriniz oldugunu belli edin

Icinizi ferah tutun..Bakin Allah kabul ederse niyetliymissiniz..ALLAHA siginin...Hersey düzelecektir..

Sevgiler..

sana direk bişey diyeceğim darılacağını bile bile ama sende bu kafa varken senden bişey olmaz okurken sıkıldım ben senden ya.kocan ne etsin.

canım yaşınmı küçük acaba? bu kadar gururunu ayaklar altına alma... bırak ne yaparsa yapsın benle ilgilenmeyenle ben hiç ilgilenmem..bırak o koşsun peşinden..

Seni cok iyi anladigimi soyleyebilirim. Ama sen ondan uzaklasip iliskinize zaman tanimadikca daha kotu olacak. Tlf yaziyorum uzun yazamayacagm ama seni ozlemesi icin onu serbest birakmalisin. Kendine hakim olmaya calis. Sabret ve gulumse. Sen ayaklarina kapanmak degil su an canini versen gozu gormez. Sen degerli bir insansin. Degerini dusurme boyle gereksiz yalvarmalarla .

yok ya ne küçüğü yarı doğum günüm 29 olcam

tipik aslan burcusun
bu huyun düzelmezse evliliğin biter çünkü saplantılı bir aslan burcuna dayanmak sabretmek inan çok zordur
kendinede eşinede zehrediyosun hayatı
şunu hiç ama hiç unutma sen şimdi nasıl endişeleniyosun acaba beni sevmiyomu başkasımı var ayrılacakmı vs.. diye vu bu korkularla eşinin ayaklarına kapanıyosunya inanki eşin senin bu hissettiklerini anlamıyo ve o yüzden bunalıyo
korkma eşin senden ayrılmaz neden ayrılsınki ama böyle yaparsan yazık onada
madem çok seviyosun eşini sakin ol rahat bırak biraz
1 hafta sabret herşey değişecek

Canım ayaklarına kapanmak ne yahu şımartmışsın tepene çıkmış
Hiç yüzüne bakma rol yap bari ya. İçin içini yese de ilgilenme gir pcye film izle burada takıl
yapacak şey çok al kitap oku.. Yüzüne de bakma niye böylesin derse senin gibiyim işte
bak ne uyumlu bir çift olduk ben de sensiz yaşayabilirim de.. Bi şaşırsın içine kurt düşsün
aklına soğumuş olma ihtimalin gelecek ve bak nasıl değişecek Eğer içinde sevgi varsa
saracak korku göreceksin. Yok hala rahatsa bu adam uğruna üzülmene değmez yazık günah sana

5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim

arkadaşım terk edeceği fikrine nasıl kapıldın ki anlattığına göre geçici bir dönem benziyor..?

canım benim ikdidar mücadelesine dönüştürmüşsün sen bu olayı
illaki ben öyle istiyorum benle benim istediğim zamanda ilgilensin
olur mu öyle şey oyuncağın değil ki o senin
buna benzer bir durumda bizde vardı kışın..
okulda biraz yoğundum eve gelip televizyona boş boş bakıp kafamı toplamak istiyorum amaeşim bırakmıyor
illa öpecek sarılacak sürekli peşimde dolanıyor..
diyorum canım bak biraz bırak kendi halime geçer..
yok
hemen geçecekmiş
öyle bir noktaya geldik ki beni öpünce Allahım şu ev yıkılsın altında kalayım da bıraksın beni derdim..çünkü psikolojim iyi değildi..
sonra eşim göreve gitti 3 hafat
burnumun direği sızladı özlemekten
diyeceğim şu biraz yalnız bırakın eşinizi..
Allah rızası için nefes alsın biraz yoksa sonu kötü olacak..

Zaten ailesiyle yaşıyormuşsunuz.Bir de ailesiyle köye gitmesine gerek yokmuş.
Ailesi köydeyken,birlikte başbaşa tatil yapsaydınız keşke.

Eşin,ailesinin yanında sana yakın davranamıyor olabilir.
Bence bir süre ayrı kalmanız değil,tam tersine bir süre ikiniz başbaşa kalmalısınız.

Eşin aramadığı zaman,sen de arama.Bırak o arasın,ilgilensin.Sitem de etme.
Ararsa sıcak davran,aradığına memnun olsun.Ama aramazsa hesap sorma,sitem etme.

Tek başıma çıkmıyorum diyorsun,bence çıkmalısın.
İstanbul'dasın sanıyorum.Gezecek,zaman geçirecek çok yer var.
En azından bir avm ye gidip dükkan gezersin.
Arkadaşın olmasa bile çıkabilirsin.Ben her yere illaki arkadaşla gitmiyorum.Hatta yalnız olmayı tercih ettiğim günler daha çok.

Sabahtan akşama kadar adamı bekleyip,bir sözüne muhtaç olmak çok itici bir durum.
Sürekli yakınan,şikayet eden bir kadın geldi gözümün önüne...
Kendine bir hayat kurman lazım.Eşinle konuşacak konuların olsun.Sadece evliliğinizden ve sevginizden konuşmak nereye kadar...

kızlaar görümcemler geldi iftara onlara da tuhaf davrandı. sonrmuş görümceme bir şey anlattı mı size diye yok falan demiş görümcemde valla işine gelirse bundan sonra böyle demiş. biraz önce teyzem ve kızkardeşimin eşiyle telefonda konuştu gırgır şamata gülüyor falan ama benimle konuşmuyor çok kötü bakıyor bana. geçen gün sordum bak dedim sevgin bittiyse söyle gerçekten giderim hepimizin başına gelebilir bu yıpratma beni bu kadar dedim. ne alakası var saçmalıyorsun tepemde konuşma git yatıcam falan dedi. yani sanıyorum seviyor ama benden bugüne kadar çıkaramadığı hırslarını çıkarıyor. ve şu da var ben azıcık tutsam kendimi o zaten yanaşacak bana ama ben fırsat veremiyorum buna. ama yapacağım bunu

yaa özr dilerim arkadasım ama bu adam coook sımarmıısss.. benım esım de tek cocuk ve ailesıyle aynı evde kalıyoruz.. benı asla tek basıma bı yere gondermez.. askerdeydı ben annemlere gıtmek ıstedım 12 saatlık yolu babası arabayla goturdu 1 ay sonra geldı aldı.. ben de ılgımı gosterırım ılgı de beklerım soylerım tartısma cıkarırım.. ama bu kadar da abartmam ayaklarına kapanmam.. alttan aldıgım olmustur ama ben kendı egomu da hıce sayamam ınsanım netıcede.. yanlıs anlama ama benı bellı kı bırınden etkılenmıs.. yada evı ayıramayacagı ıcın uste cıkmaya calısıyo... yapacagın tek sey kendıne hakım olmak.. umarım basarırsın ve ıstedıklerın gerceklesır..

Sizi Özlemesine arzulamasina fırsat verin
İlgilenmeyin rahat bırakın, goröceksinizki o yanaşacak size
Bekleme Sabri diliyorum size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…