- Konu Sahibi musmutlu83
-
yada akşam bana gel..çay demlerim kek yaparım..laflarız biraz..
bende ikiz ebebklerde var..birini sana veririm ilgilen diye..bakalım koca aklına geliyormu ozaman
şuan kime anlatsam biraz ilgilenme bırak diyorlar sen çok üstüne gitme diyorlar ama nasıl yapıcam çaresizim. öğretmenim ben okullar tatil ve benim burada hiç tanıdığım arkadaşım yok oruçlu olduğum için de dışarı çıkamıyorum akşama kadar onu bekliyorum deliricem sonun da nasıl uzak kalabilirim hepiniz birilerini süründürmüşsünüzdür eminim ama ben bunu hiç yapmadım beceremiyorum
sana direk bişey diyeceğim darılacağını bile bile ama sende bu kafa varken senden bişey olmaz okurken sıkıldım ben senden ya.kocan ne etsin.
canım yaşınmı küçük acaba? bu kadar gururunu ayaklar altına alma... bırak ne yaparsa yapsın benle ilgilenmeyenle ben hiç ilgilenmem..bırak o koşsun peşinden..
yok ya ne küçüğü yarı doğum günüm 29 olcam
5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim
panik atak hastasıydım ben çok yeni iyleştim ve hiçbir şeyi yalnız yapamam o benimle ben böyleyken evlendi. ben herşeyi onun için yapıyorum o da bunu biliyor. şuan gerçekten ben de takıntı oldu neden istediğimi yapmıyor diye taktım ona yok acaba soğudu mu yok başkası mı var. ama sevdiğini ve bir şey olmadığını söylemiş onunla konuşanlara sorun bende çok iyi biliyorum ama çözemiyorum ilaç almaktan da korkuyorum çünkü zaten yıllarca hep antidepresanlar kullandım artık kullanmak istemiyorum
aldatmadığından eminim. biz ailesiyle birlikte yaşıyoruz bana geçen yıl söz verdi bu yaz taşınacağımız konusunda ben de taşınmazsan giderim dedim. sonra bu taşınmıcak belli üstüme gelmeye başladı işte yok ben sensiz de yaşarım falan gibi sonra tatile gittik annesi babası köydeki evlerinde o onlara gitti ben annemlere bu bir ilgisiz günde iki kere arıyor hiç özledim falan yok sonra döndük neyse ama belli benden bunalmış ben niye ilgisizsin diyorum ne ilgisizi diyor. derken biz kavgalara başladık. ramazanın ilk gününden beri kavga ediyoruz ben gidiyorum dedim beni annemlere götürürken sinir krizi geçirdim hooop hastaneye götürdü. sonra neyse geçti dedik eve geldik ertesi gün yine aynı.biraz git kafanı dinle sonra gel diyor gidemiyorum bırakıp. sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme diyor
tamam dedim taşınmayalım ben kabul ediyorum bunu. ama sonra bir gün normale döndük geldi benim sevmediğim bazı şeyler var mesela tesbih falan elinde gıcık oluyorum kaşlarımı aldırcam diyor biliyorum sinir etmeye çalışıyor ben de sinir oluyorum zaten hemen pat kavga bağır çağır kırıyor kalbimi. diyor ki biri bana bu kadar git dese asla durmam. sonrada söylüyorum niye böyle diyorsun kırılıyorum şaka yaptım diyor yani hem sinir etmek için çaba harcıyor açıkcası benim bu durumum ona zevk veriyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?