- Konu Sahibi musmutlu83
-
doğum günün kutlu olsun :)
teşekkür ederim eşim hala kutlamadı ama
teşekkür ederim eşim hala kutlamadı ama
biliyor zaten hatırlatmama gerek yok hiç unutmaz hep özel günlerde birşeyler yapardık. ama ne yapayım şimdi böyle oldu. konuşmıcam onunla artık küsüyorum görsün bakalım. istemiyorsa da giderim ben yıllardır ona çok emek harcadım tüm hayatımı ona adadım. ailemin maddi durumu iyi beni gözlerinden sakınırlar her anne baba gibi gitsem çok daha rahat olacağım biliyor. ben yalnızca onu kaybederim o gider yenileri gelir. ama o bir çok kişiyi kaybedecek sadece beni değil. iki kere evi terk ettim bu sürede son gidişim kötü oldu gitmemeliydim şimdi pişmanım. o gidişimde de teyzeme gitsin kafasını dinlesin ben de dinleyeyim seviyorum ama yıpranıyoruz böyle demiş. tamamen gitmemi istemiyor istese söyle ama ben üstüne gittikçe sonunda onu da söyleyecek git gelme diyecek uzaklaşayım diyorum birkaç gün ama arayıp sormazsa bu sefer daha kötü olacak diye korkuyorum. kalıp ilgilenmemek daha mantıklı geliyor şu durumda. sizlerin de desteğiyle kalıp sabredeceğim. bir hafta tutacağım kendimi. eğer hala düzelmezse ne yapayım giderim. onun için buradayım o da böyle yaparsa yapacak bir şey yok zamanla da unuturum olur biter. ama bunu istemiyorum lütfen dua edin ve bana gaz verin. :)
dualarımız senınle canım gercekten cok uzuldum yasadıklarına yıpratma kendını su akar yolunu bulur demısler.. asla pes etme.. evden gıtmeyı de aklından cıkar.. evde gozunun ıcıne bakarak uzak dur kı anlasın gorsun senın ıradenı.. ayy yaa bulmus boylesını valla bu erkekler ne ıster bılmemm.. canım baktın ona bısey dıyecek oluyosun ılgı beklıyosun gel buraya bızle takıl.. hem vakıt gecer hem de merak eder ne yapıyor dıye :) sen anladıgım kadarıyla cok fedakarlık etmıssın sımdı sıra onda bırak onun burnu da surtunme hıssını yasasın.. üzme tatlı canını olur mu..
biliyor zaten hatırlatmama gerek yok hiç unutmaz hep özel günlerde birşeyler yapardık. ama ne yapayım şimdi böyle oldu. konuşmıcam onunla artık küsüyorum görsün bakalım. istemiyorsa da giderim ben yıllardır ona çok emek harcadım tüm hayatımı ona adadım. ailemin maddi durumu iyi beni gözlerinden sakınırlar her anne baba gibi gitsem çok daha rahat olacağım biliyor. ben yalnızca onu kaybederim o gider yenileri gelir. ama o bir çok kişiyi kaybedecek sadece beni değil. iki kere evi terk ettim bu sürede son gidişim kötü oldu gitmemeliydim şimdi pişmanım. o gidişimde de teyzeme gitsin kafasını dinlesin ben de dinleyeyim seviyorum ama yıpranıyoruz böyle demiş. tamamen gitmemi istemiyor istese söyle ama ben üstüne gittikçe sonunda onu da söyleyecek git gelme diyecek uzaklaşayım diyorum birkaç gün ama arayıp sormazsa bu sefer daha kötü olacak diye korkuyorum. kalıp ilgilenmemek daha mantıklı geliyor şu durumda. sizlerin de desteğiyle kalıp sabredeceğim. bir hafta tutacağım kendimi. eğer hala düzelmezse ne yapayım giderim. onun için buradayım o da böyle yaparsa yapacak bir şey yok zamanla da unuturum olur biter. ama bunu istemiyorum lütfen dua edin ve bana gaz verin. :)
arkadaşlara katılıyorum. bence de yüz verme. kesinlikle doğum gününü fln da hatırlatma. biz senin doğum gününün kutlarız o kutlamayıversin bu kezlik:) sen çok tatlı birine benziyorsun. bırak kendi haline o gelsin seninle konuşsun. bir de panik atak hastasıyım demişsin. psikologa da git. ilaç tedavisi yeterli olmuyor maalesef bu hastalıkta.
6 yıl hem psikolog hem psikiyatri desteği aldım. sonra yavaş yavaş ilaçlarımı bıraktırdı doktorum. şimdi destek falan almıyorum ama bu sürede yalnız dışarı çıkmaya başladım eşim gidince ben de dışarı çıkıyorum zaten sosyal hayatım olmaması ona bağladı beni. onsuz bir şey yapamaz hale geldim. ama bu geçecek inanıyorum. çünkü özünde böyle değildi. beni sinir etmeye çalışıyor ama ben de de suç var çok üstüne gittim istemiyorum dese de yapıştım niye istemiyorsun dedim sen de bir şey var ne oldu dedim o da böyle oldu en son ayaklarına kapandım haketmediği değerin fazlasını verdim gururumu ayaklar altına aldım. ama hep sevdiğim için yaptım. o benim hayatımın merkezi oldu. kendimi azıcık bile düşünmez oldum. off yaaa salaklık ettim aslında suçun büyüğü bende biraz ağırdan sat kendini ne yalvarıyorsun sanki
sız kendınızdemısınız?eczaneye gıdıp kendı kafanıza sakınlestırıcı almakta nedemek oluyor,bızımle kafamı buluyosunuz yoksa?bıde ogretmenmıssınız yazdıklarınız okadar cocukca seylerkı.
dun eczaneye gıttım zararlı olmayan bıtkısel tatlandırıcı varmı dedım,ballandıra ballandıra anlatıp bana bır tatlandırıcı verdı zararsız bu dıyerek,eve geldım uzerıne baktım ıcınde aspartam vardır yazıyor,netten bır baktım kanserojen bır madde ımıs (aspartam)agrı kesıcı degıl kı bu kendı kafanıza gore sakınlastırıcı almıssınız...
canım,gecmısı az cok okudumda bende esımın aılesı ıle yasyrm 4 yıl oldu bızımkılerde koyde ler yaz ları gıtmeye basladılar vede aynımve ben esımkaynımyasıyoruzz cok sukur ıyıdır daha hıc kusmedık ufak defek olur ama evden gıdecek kdr asla!!!!!!!!!degıl cok sukurrr esınbelkı bunalmıstı ıslerınden dolayı belkıde aılesı koyde fılann ondan dolayı yanlız kalmaktan korkar yanı anne babasız cunkubnm esımde ılk defa yanlıs kaldıgımız ıcın evın reısı o oldugu ıcın bazen dıyr annemlersız cok sessı z bu ev dıe ve bızsolugu her fırsatt a koy de annemlern yanında alıyoruzzbır de bole dusunn bırdecocuk varmı sızde??
canım,gecmısı az cok okudumda bende esımın aılesı ıle yasyrm 4 yıl oldu bızımkılerde koyde ler yaz ları gıtmeye basladılar vede aynımve ben esımkaynımyasıyoruzz cok sukur ıyıdır daha hıc kusmedık ufak defek olur ama evden gıdecek kdr asla!!!!!!!!!degıl cok sukurrr esınbelkı bunalmıstı ıslerınden dolayı belkıde aılesı koyde fılann ondan dolayı yanlız kalmaktan korkar yanı anne babasız cunkubnm esımde ılk defa yanlıs kaldıgımız ıcın evın reısı o oldugu ıcın bazen dıyr annemlersız cok sessı z bu ev dıe ve bızsolugu her fırsatt a koy de annemlern yanında alıyoruzzbır de bole dusunn bırdecocuk varmı sızde??
yok benımkı o kadar degıll canımm sende mı beraber yasıyorsunal benımkınden 1 tane daha :) bızım koy durumu falan da yok 365 gun 6 saat dıp dıbeyız :) esım de aynı olur annesı babası olmadıgında saflasır bı alıklasır :) konusacak bısı bulamaz fln.. evliligimizin ilk 3 gunu yalnız kaldık malum hastalandı bogazı sıstı falan annesı gelınce ıyılestı oofff yaa bebek gıbıler sınıırrr :)
merak ettim eşin nerde şu anda
biz de dört yıldır birlikte yaşıyoruz ama eşim onlara gelmeyin köyde kalın falan dedi. kayınvalideme geçen yıl geldiğinde sakın bir şeye karışma çünkü eşim tahammül edemiyor dedi. onlara karşı hep beni destekledi hep yanımda oldu. bir de onlar hiç maddi ve manevi destek olmazlar herşeyi eşim yapar yani varlıkları çok da umrunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?