eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

kocan sana formülü söylemiş işte
Rahat bırak oluruna bırak çek kendini
o senin peşinden koşsun erkek kolay elde ettiği şeye
hiçbi zaman değer vermez bende en başta senin gibi küs kalmak istemezdim
dayanamazdım sarılırdım falan baktım olmuyo 2 yıl sonra anladım
o bana soğuk mu bende resti çekiyorum tıpış tıpış geliyor kendin bilirsin diyorum
tabi kaynana konusunda öyle olmuyo kendi aramızdaki sorunlarda sadece bu yöntemle çözebiliyorum..

yapma işte o istesin uzaklaş biraz özlesin seni zaman tanı
Çok vıcık vıcık oldumu tadı kalmıyo bazen
konuşmada yaklaşmada..
Tilkinin dönüp dolaşıp geliceği yer kürkcü dükkanı..

Son düzenleyen: Moderatör:
gitmicem işte yatsın uyuz

Sen uzak kaldıkca ona şaşırıcaktır ne oluyo buna ya dicek
önceden 1 saat benden ayrı duramayan şimdi bana kaç gündür pas vermiyo dicek
biliyoki sen dayanamıyosun ama sabret
o gelicek tıpış tıpış test edildi onaylandı:)

ağzından bal damlıyor valla uzak durcam ve o bana gelecek tersi olmaz dimi

kaçan her zaman kovalanır sen içini ferah tut benim canım sıkılınca duşa girerim 1-2 saat otururum suyun altında dene bak çok iyi gelecek

arkadaşım bence senin durumun aşırı ilgi göstermek değil. sen bu konuyu saplantı yapmışsın.kilo verdiğini falan söylemişsn. bence kesinlikle hemen yarın bir psikolog bul ve yardım almaya başla. bu ilaçla düzelecek bir şey değil. o ilacı içersen sürekli uyuyan sümsük biri olursun kocanın gözünde. senin kocanla ilgili duyguların saplantıya dönüşmüş gibi geldi bana. herkes sever kocasını bazıları abartır. ama iş kendi gururu olunca biraz değişir durum. sende böyle ilerlemiyor süreç. gururun incinse bile onun tamir etmesi için ona yalvarır olmuşsun.

depresyona gırmıs olabılırsınız,gıdın bır pıskıyatrıste ozel olmazsa devlet hastanesıne en azından durumunuza gore ılac verırler,her ılac her bunyeye ıyı gelmeyebılırhem zaten otur ılacların dozu cok ıyı ayarlanmalı yoksa dengenız bozulur bazı haplar bunyeyı alıstırarak baslanıyor,once ceyrek sonra yarım gun gun doz arttırılıyor,bırakırkenden bırden bırakılmıyor.esınız neden bırden degıstı acaba ALLAH HAYIRLARA CIKARSIN

Son düzenleme:
kaçan her zaman kovalanır sen içini ferah tut benim canım sıkılınca duşa girerim 1-2 saat otururum suyun altında dene bak çok iyi gelecek

bu akşam girdim banyoya tam girecekken geldi duşa mı dedi evet dedim sonra çağırdım gel sırtımı yıka dedim geldi yıkadı gitti. sonra o girdi duşa ben de namazımı kıldım. geldim nete girdim. lavaboya gitmeye kaltım o yatıyordu sayfayı da kapattım dedim ne olur ne olmaz. iyiki de kapatmışım geldim ki nete girmiş sonra kalktı yatmaya gitti yine

ağzından bal damlıyor valla uzak durcam ve o bana gelecek tersi olmaz dimi

Olmaz merak etme ama yaklaşma diyosak ona kötü davranma tabi azarlayıp tersleme üstünede gitme
sana soru sorarsa mesela cvp ver ama asık suratla değil üzgün bi tavırla ve tek kelimede cvp ver seninle muhabbet
etmesine izin verme anlasınki seni ne kadar kırmış yoksa biliyoki sen yalvarıyosun desinki demekki ben gerçekten hata etmişim biyerde
sonra zaten gelicektir bide böle evde seksi ol mini etek giy eğil yerden bişey alıyomuş gibi yap süslen püslen gözünü alamasın senden
yatakta mesela ayağını ayağına deydir sonra hemen çek sanki yanlışlıkla değdirmiş gibi böle şeylere hiçbi erkek dayanamaz benim eşimde öyleydi bi ara oluyo bi soğukluk uzaklaşıyo ben üstüne gittikce senin olay oldu bende bıraktım geceleri bile bazen istemiyoduki benim eşim bana öyle şeylerde çok düşkündür rahat bıraktım kendisi döndü dolaşdı geldi seksi olmak kırmızı gecelikler çok işe yarıyo ama

Arkadaşım burdaki arkadaşlar dünden beri ne diyolar sana sen yine sırtını yıkatıyoson.uzak dur artık sana inanmamaya başlıyorum kusura bakmada .İnançlıda insansın anladığım kadarıyla sıkılınca dua et ferahlarsın.

ilacı aldım ama daha içmedim neler yapabileceğini tahmin ediyorum bir psikologa gitmek daha doğru ama yalnız gidemiyorumm onun götürmesi lazım ah durumumu bir bilseniz sadece alıştığımm şeyleri yapabiliyorum ben. otobüse binemem heryere ya eşim götürür ya taksiyle giderim psikologumda uzakta oraya taksiyle gidersem bir doktor parası da o yazar. eşim işten gelir beni doktora götürür. bekler ve eve getirirdi. çok bunaldı benden eeee herkesin bir sınırı var. o da haklı. güçlü olmaya çalışıyorum belki de bu dönemden sonra daha iyi olucam ayaklarımın üzerinde durmayı başarıcam her şeyde bir hayır vardır diyorum. şu durum bir düzelse. of yaaa

Kaçan kovalanır bak bunu unutma...

Boş ver, serbest bırak ,özlesin seni....

Hatta kısa bir seyahate bile çıkabilirsin.

Emin ol döndüğünde sana sımsıkı sarılacaktır....

o an bir şey oluyor tutamıyorum kendimi işte çok iradesizim. onu düşünmemem lazım. ama burada konuştuklarımız işe yaradı birazcık çektim kendimi mesela dün ayaklarına kapandığım anı hatırladıkça kendime geliyorum ve kendimi tutuyorum bu da bir şey benim için

hıkayenızı okudm ve ınan erkeklerın cok gıdınce sıkılıyo ben anlatayım ben kacarak evlendım ve esım benle hıc ılgılenmıyodu hayatında tv,pcve uyku vardı [hoş hala oyle]hep kavga ederdık madem byle neden evlendın derdım dusunun yenı evlıyız ve bırbırımızı tam tanımadık dedım ben naptım bende ıstıyordum benımle oturp konussun,sarılsın vs.yok adamda hep agla agla sonra zaan gectıkce aman dedım boşvver naparsa yapsın artık takmıyorum ama degıştı benı cook sevıyo bunu bılyorum bensız 5daka yalnız duramaz sızde yanı umursamayın sonra kendınızı yersınız he bıde sız ogretmensınız ev hanımı deılsınız ben her gun evdeyım dısarı cıkmam dusunun yanı konustum gordum esım takmayın yanı

doktora kendi ailenden biriyle git eşinin haberi olmasın.Tedavine başla.Eşinin yanında hastayım hastayım diyip durma.Çok iyiyim de .O şimdi her açıdan seni çantada keklik biliyor.Nasılsa hasta,nasılsa çocuğu yok,nasılsa bana çok aşık diye burnundan kıl aldırmaz.Akıllı ol kızkardeşinle git doktora veya annenle

pekı canım sen nasıl ogretmenlık yapıyosun?sende bagımlı kısılık bozuklugu var sevgının otesı bu durumlar bunu asabılırsın pıskolojık tedavı sart lutfen bır sekılde gıt hastaneye esın gelmesede gıt bu durum ılacla duzelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…