- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 36
- Konu Sahibi musmutlu83
-
aynı evin içinde uzak kalmıyorum ondan yani nasıl anlatayım sürekli düzelmesi için birşeyler yapıyorum diyor ki trip yap biraz yalvarıyorum ne olur bir kerecik öp ben rahatlıcam diyorum ne diye yalvarıyorsun yalvarma diyor
yapma işte o istesin uzaklaş biraz özlesin seni zaman tanı
Çok vıcık vıcık oldumu tadı kalmıyo bazen
konuşmada yaklaşmada..
Tilkinin dönüp dolaşıp geliceği yer kürkcü dükkanı..
gitmicem işte yatsın uyuz
Sen uzak kaldıkca ona şaşırıcaktır ne oluyo buna ya dicek
önceden 1 saat benden ayrı duramayan şimdi bana kaç gündür pas vermiyo dicek
biliyoki sen dayanamıyosun ama sabret
o gelicek tıpış tıpış test edildi onaylandı:)
çok güçsüz ve iradesizim kendimi tutamıyorum bir şeylerin beni tutması lazım. durumumu görseniz 6 kilo verdim 15 günde ve her ramazan ben kilo alırdım üzüntüden ağzıma bir lokma alamıyorum midem bulanıyor. sigara ve su içiyorum sürekli birşeyler gerekiyor bana yardımcı bu da bir çare dedim ben de
kaçan her zaman kovalanır sen içini ferah tut benim canım sıkılınca duşa girerim 1-2 saat otururum suyun altında dene bak çok iyi gelecek
ağzından bal damlıyor valla uzak durcam ve o bana gelecek tersi olmaz dimi
Arkadaşım burdaki arkadaşlar dünden beri ne diyolar sana sen yine sırtını yıkatıyoson.uzak dur artık sana inanmamaya başlıyorum kusura bakmada .İnançlıda insansın anladığım kadarıyla sıkılınca dua et ferahlarsın.
Kaçan kovalanır bak bunu unutma...
Boş ver, serbest bırak ,özlesin seni....
Hatta kısa bir seyahate bile çıkabilirsin.
Emin ol döndüğünde sana sımsıkı sarılacaktır....
ilacı aldım ama daha içmedim neler yapabileceğini tahmin ediyorum bir psikologa gitmek daha doğru ama yalnız gidemiyorumm onun götürmesi lazım ah durumumu bir bilseniz sadece alıştığımm şeyleri yapabiliyorum ben. Otobüse binemem heryere ya eşim götürür ya taksiyle giderim psikologumda uzakta oraya taksiyle gidersem bir doktor parası da o yazar. Eşim işten gelir beni doktora götürür. Bekler ve eve getirirdi. çok bunaldı benden eeee herkesin bir sınırı var. O da haklı. Güçlü olmaya çalışıyorum belki de bu dönemden sonra daha iyi olucam ayaklarımın üzerinde durmayı başarıcam her şeyde bir hayır vardır diyorum. şu durum bir düzelse. Of yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?