Eşim beni yeterzsiz buluyor

Siz onu mutlu etmek istedikce onun için ugrastikca o daha fazla daha fazla diyor bence bir kadın her haliyle güzel her haliyle eşinin dikkatini çeker ben yazları şalvar giyorum eşim bayılıyor bence giyimde kusamda veya gezmede daha önemlisi SORUN SIZDEE DEGILLLL onun size olan yetersizliği siz onu suclayin sen nasıl bir kocasinki karini begenmiyorsun deyin ben böyleyim canin isterse deyin bence artık otoriteyi biraz da siz alın elinize

Ayyy burdaki yazıları okudukça deliriyorum. Adama bak hele yetersiz buluyormus.. kusura bakmasinda sağlığı düzgün erkek için farketmez.. demekki bişeyler eksik sana bahane buluyor. Çekmeyin söyle tipleri hayat geçermi insanın kendine olan güvenini yerle bir eder böyle tipler

Ya yine mi bir narsist koca...su kendi yetersiz olup esini yetersiz bulan dengesizlerden... bitmediler yahu.
Pislik adam kendi ozguvensizligini bastirmak icin kizin psikolojik dengesini alt ust etmis... yine ayni hikaye... cinsellikle cezalandirma, sindirme politikalari... ve manipulasyon...
Konu sahibi narsizm kisilik bozukligudur. Pek tedavisi de yok. Ve duzelmez bu adam. Kolelesirsin zamanla. Hatayi kendinde arama. Adam ruhsal dengesiz. Ruh hastasi. Kac kurtar kendini. Narsistlerle yailacak tek sey kacip kurtulmaktir.
Ha bu arada eminim cevresi de adami mukemmel olarak biliyordur degil mi? Hep oyle olur da...

Cinsel sorunu olabilir. Aynisi basima gelmisti kendi eksikligini ortmek icin beni suclu hissettiriyordu. Ben bosandm baska sorunlar da eklenince.

Damacanaya bile halleniyor insanlar. Damacanadan daha cilvesiz degilsindir. Beyfendi bir doktora gorunsun tabi kendine yedirebilirse 'yetersizligi'

çok garip evlilikten beklentileri...sizden beklentileri.çocuk gibi herşeyinize müdahale etmesine izin vermişsiniz size dair siz olmaya dair hiçbir hayat alanınız kalmamış..ruhunuz bunu kaldıramıyor bence asıl.kendiniz olmayı unutursanız daha çok üzülecek çıkmaza gireceksiniz malesef

Afedersiniz ama çüş yani ibne nedir ya, çok itici bi tanımlama

Konu sahibi, size tek bir şey söylemek istiyorum: Bu adam aşama aşama sizin ruhunuzu, benliğinizi resmen öldürüyor. Ne yazık ki siz olayın içinde olduğunuz için bunu şuan için farketmekte zorlanıyorsunuz. Lütfen yol yakınken en azından psikolojik destek alın, evliliğinizle ilgili bu süreci ve eşinizin davranışlarını bir terapistle paylaşın. Böylece içgörü kazanacağınızı ve daha sağlıklı değerlendirmeler yapacağınızı düşünüyorum. Kapanmaz yaralar almamak için lütfen bu adımı atın ve bir psikoloğa gidin, ondan sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.

Yazdım ana silemedim yaaaa. Gey olabilir ana. Hiç yanaşmaması garip. Belkide başka kadın vardır. Özürrrrrr

1 yılda 10 defa ilişki yaşadıysanız ya eşinin cinsel sağlık problemleri var yada başka biri var.. kusura bakmayın ama normal deil..
Eşin yetersiz ve bunun senden kaynaklı olduğna seni inandırmış. doktora görünmeli.
Kendin ol bni beğensin diye kendini hırpalama.. seni olduğun gbi sevmiyorsa kapıyı göster.

burada eşiniz hakkında birçok yorum yapıldı asıl cevabı siz biliyorsunuz onunla beraber 1 sene boyunca beraber yaşayan sizsiniz . Eşinizin yazıldığı gibi sıkıntıları var sa muhakkak bir kaç açık vermiştir size . Sizin yapabileceğiniz en mantıklı şey yaşadıklarınızın adını koyarak kendinize bir yol belirlemeniz olacak. Sevgiyle kalın

Ev işinde yardım etmiyorsa sana sürekli yetersiz olduğunu söylüyorsa ne yapıp seni mutlu ediyor? Bak benim de eşim saçını boyatsana dedi gittim boyattım iltifatlar ede ede bitiremiyor. Cok cok nadiren gecelik giyerim ve adam mutluluktan ölür. Her gün giysem o geceliği ne esprisi kalır?
Sende onu beğenme saçın hic hos değil tarzini değiştir de mesela bıyıklarının ona yakışmadığını veya biyiksizsa böyle çocuk gibi olduğunu söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…