- 18 Ocak 2018
- 176
- 94
- 13
- 38
Kuşum ötmüyo diyemiyorda sana çamur atıyo
Konu sahibi çok safsınız
+1Esin kendi yetersizligini sana yuklemis diyelim biz buna kisaca..
Acaba avukat mi arıyor boşanmak için ki bence arıyordur aramalı dimi....Konu sahibi nerde
Bilemiyorum. Bana diyor tüm kadınlar kendine bakıyor süslüler vs. Çünkü çalıştığı ortamda bütün bayanlar bakımlı ve onu standart örnek olarak görüyor.
Ama ben yeterlice bakımlı değil mişim işte. Tırnaklarımı mesela her ay kalıcı oje yaptırıyorum bir ay yaptırmadım bana yorum yaptı tırnaklarım kötü halde diye (uzamışlardı yarı oke yarı ojesizdi).
İbne olabilir
Yazdım ana silemedim yaaaa. Gey olabilir ana. Hiç yanaşmaması garip. Belkide başka kadın vardır. ÖzürrrrrrAfedersiniz ama çüş yani ibne nedir ya, çok itici bi tanımlama
Konu sahibi, size tek bir şey söylemek istiyorum: Bu adam aşama aşama sizin ruhunuzu, benliğinizi resmen öldürüyor. Ne yazık ki siz olayın içinde olduğunuz için bunu şuan için farketmekte zorlanıyorsunuz. Lütfen yol yakınken en azından psikolojik destek alın, evliliğinizle ilgili bu süreci ve eşinizin davranışlarını bir terapistle paylaşın. Böylece içgörü kazanacağınızı ve daha sağlıklı değerlendirmeler yapacağınızı düşünüyorum. Kapanmaz yaralar almamak için lütfen bu adımı atın ve bir psikoloğa gidin, ondan sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?